Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tebrikler olmuş say öyle hamile kalan arkadaşlarımız oldu

kızlar benim bi sorum olacak ben daha öncede yazmıştım işaret ve orta parmağı rahat alıom die dün eşimle deneyelim dedik. ama ben değer değmez panik oluyorum eşim bana bıraktı sen yap ama bu seferde kendim yerini bulamıyorum uğrşıp duruyom ya of bacağımı kasmıyorum ama yınede panık oluyorum sizce normrl mi? ne zamana kadar devam eder böle yaaa of delırıcem su ış bi bitse artık

gerçektenmi ya allahım inanamıyorum çilem bittimi yani hemde hiç egzersiz yapamadan artık alırım demi hepsini.dün aslında alabilirdim galiba ama çok heyecanlandım oldumu oldumu pldumu heyooooooooooooooooooooooooooooooo bittiii beş eylüle kadar süre vermiştim kendime.eşimde artık doktora götürecekti beni çok şükür çokk çokkkkkkkkk dualarım karşılıksız kalmadı benimle birebir ilgilenen arkdaşlarım(albunea thajust belinay buseumut.......... )çok çok tşk

ya bi arkadaş vardı böle simli simli yenenlerin adını yazıyodu benimkinide yazarmı acaba:78:

yaa canm inanmıorum sana çok sevindim ee az kalmış sen başarmışsın Allah ım inanmıorum 3-4gündür sürekli listeye bakıorum bu kız nerde herhalde stresinden giremio falan die düşündüm çok merak etmiştim ayyyyyyyyy kendm yenmiş gibi sevindim walla banada cesaret oldun yeminlen tebrikler tatllım benmmm

muhteşem haberlerinizi aldıkça kendim başarmış gibi seviniyorum. çok çok çooook tebrik ediyorum tüm yeni gelinleri :) umuyorum ki buradaki herkes ve ben en kısa sürede bu küçük sorunumuzu hallederiz.

canım 2 gun erteledi erglim hatta hamile sandım kendimi salak gibi ama belirtileride tutuyodu oyleki abartıp uzerine gormemi diye suphelendim test bilem yaptım tecrubesizlik cok kotu yaa.. kulturlu cahiliz diom esime valla

canım ya bizsenle hep aynıyız herhalde bende 26 sında ilk ilişkim oldu kanamamda benimde geçikince 1 hafta ciddi ciddi hamileyim sandım hatta defallarca test yaptım hep negatif çıktı ama daha hormanlarım idrara geçmemiştir dedim pazartesi dr gitcektim geceden hasta oldum ilk etapta rengi farklı ve çok azdı hala üstüne görüyorum diye düşündüm ama artık tam adet olunca gerçeği kabullendim artıkkkk (bide canım ilk adetim öncekilerden çok farklı eskiden az ve çok sıvı olmazdı şimdi bayağı çok ve çok akışkan neden acaba sendede oldumuböle değişiklik)

ya kızlar ben de herşey normal, çok ii gidiyoruz, bana değmesi fln hoşumada gidiyor ama tam yolunu bulunca bacaklarımı kasıyorum çok fazla ya, aslında zor bişey deil gibi gelior her sefernde nedense ama tam o an hani itiverse olcak ama ben böle yapınca o da hemen kendni çekior, itiverp giriverse mi iyi yoksa ben zamanla kasmıcakmıyım nasıl olcak napalım?

Canım bende de durum aynı ama en son denemede birşey keşfettik. eşin br bacağımın üzerine oturur gib iyaptı, kaçmayayım diye, diğerini serbest bıraktı:)) böylece hem kaçamadım, hem bacaklarımı açabildiğim kadar açabildim ve p..s i yarısına kadar alabildim son denemede. Sen de bir dene istersen:) Ben aparatla bütün egzersizlerimi yaptım, parmak egzersizlerimi de yaptım, hatta kendim iaştım 3 parmak bile yaptım ama eşime gelince denemede yine kasıldığımı farkedince eş parmagı yapıcam artık.

anladım canım güzel bi yöntem bide öle deneyelm, ne kadarlık evlisin?

Canım bende de durum aynı ama en son denemede birşey keşfettik. eşin br bacağımın üzerine oturur gib iyaptı, kaçmayayım diye, diğerini serbest bıraktı:)) böylece hem kaçamadım, hem bacaklarımı açabildiğim kadar açabildim ve p..s i yarısına kadar alabildim son denemede. Sen de bir dene istersen:) Ben aparatla bütün egzersizlerimi yaptım, parmak egzersizlerimi de yaptım, hatta kendim iaştım 3 parmak bile yaptım ama eşime gelince denemede yine kasıldığımı farkedince eş parmagı yapıcam artık.

Canım 2 ay dolmak üzere:)) sen ne kadarlık evlisin?

yarın tam 1 ay olcak canım, ya ben hiç korkuyodum ama biliomusun, neden böle olduğunu anlamdım, aslında çok müdahele etmeden kendini eşinin ellerine bıraksan olcak , hani biraz dişini sıkcaksın dio hep başaranlar, yani ilk gece başaranlar :) ben de ilk gece yaparım diordum ama olmadı , bide ramazan da grdi araya, haa bide benm akıntım var koyu sarı bi akıntı,kokulu nedendir acaba? o da zorlaştırıo olabilr mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…