- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.401
canım giremiyorum kaç zamandır.güzel haberlerim var.galiba şu bayrama kadar yetişecek 10 gelinden biri ben olabilirim.yani emin değilim .topiğin en tenbeli olarak iki aydır parmağımı alamayan be dün eşimi yarsına kadar aldımm heyyyyyyyyyyy gelin oldummu yoksa bugün tekrar denicez yarınımı bekliyim.allahım duvağımı acacam galiba artık.kendime yeni bi avatar bulayım.canım şimdi okudum başarmışsın.bana demiştinya farzettiki egzersize beraber başlıyor diyeee yendimmi yaaa ne yazdığımı bilmiyorum heyecendan.hadi yenenler haber bekliyorum sonra olmuşsa halay çekelim
gerçektenmi ya allahım inanamıyorum çilem bittimi yani hemde hiç egzersiz yapamadan artık alırım demi hepsini.dün aslında alabilirdim galiba ama çok heyecanlandım oldumu oldumu pldumu heyooooooooooooooooooooooooooooooo bittiii beş eylüle kadar süre vermiştim kendime.eşimde artık doktora götürecekti beni çok şükür çokk çokkkkkkkkk dualarım karşılıksız kalmadı benimle birebir ilgilenen arkdaşlarım(albunea thajust belinay buseumut.......... )çok çok tşkAnnaaaammmmm!!!!!! Aybicee, süper haber bu ya, çok çok çoooookkkkkk sevindim:))
Yarısına kadar alabildiysen bence gerisi de gelir:)) Ben de canım şu ana kadar yarısına kadar alabildim egzersizlere ara vermek zorunda kaldım çünkü tahriş oldum sanırım 2. denememizde kanadı biraz ama tabii ki vazgeçmiyoruz, hadi canım gayret inşallah bayrama kadar tamamen bitecek bu çile::))
Gelin oldun say artık
canım tebrikler olmuş say öyle hamile kalan arkadaşlarımız oldu
ya bi arkadaş vardı böle simli simli yenenlerin adını yazıyodu benimkinide yazarmı acaba:78:
yaa canm inanmıorum sana çok sevindim ee az kalmış sen başarmışsınAllah ım inanmıorum 3-4gündür sürekli listeye bakıorum bu kız nerde herhalde stresinden giremio falan die düşündüm çok merak etmiştim ayyyyyyyyy kendm yenmiş gibi sevindim walla banada cesaret oldun yeminlen tebrikler tatllım benmmm [/QUOy
ya netim gelip gidiyor sürekli sorun var düzeltmediler daha. çokta stresliydim evet hiç bi şekilde egzersiz yapamıyordum.parmağımdan midem bulanıyordu.ramazanın başından beri galiba ağlamadğım gün yoktu.bunalıma mı girdim ne ama çok dua ettim.inş canım sende yenersin tam alamadım gerçi ama olsun demi
yaa canm inanmıorum sana çok sevindim ee az kalmış sen başarmışsınAllah ım inanmıorum 3-4gündür sürekli listeye bakıorum bu kız nerde herhalde stresinden giremio falan die düşündüm çok merak etmiştim ayyyyyyyyy kendm yenmiş gibi sevindim walla banada cesaret oldun yeminlen tebrikler tatllım benmmm [/QUOy
ya netim gelip gidiyor sürekli sorun var düzeltmediler daha. çokta stresliydim evet hiç bi şekilde egzersiz yapamıyordum.parmağımdan midem bulanıyordu.ramazanın başından beri galiba ağlamadğım gün yoktu.bunalıma mı girdim ne ama çok dua ettim.inş canım sende yenersin tam alamadım gerçi ama olsun demi
canım delimisin yarısını almışsı zaten çok büyük bi kısmını başarmışsın geriside bugün biraz yarın tamamı derken 2güne biter senin çilenayy canm işallah hepimiz kurtuluruz bunalımdan çık artık halletmişsin sen walla helal olsun, bende mi direkt pen.s denesemmi die düşündüm yani
canım 2 gun erteledi erglim hatta hamile sandım kendimi salak gibiama belirtileride tutuyodu oyleki abartıp uzerine gormemi diye suphelendim test bilem yaptım tecrubesizlik cok kotu yaa.. kulturlu cahiliz diom esime valla
ya kızlar ben de herşey normal, çok ii gidiyoruz, bana değmesi fln hoşumada gidiyor ama tam yolunu bulunca bacaklarımı kasıyorum çok fazla ya, aslında zor bişey deil gibi gelior her sefernde nedense ama tam o an hani itiverse olcak ama ben böle yapınca o da hemen kendni çekior, itiverp giriverse mi iyi yoksa ben zamanla kasmıcakmıyım nasıl olcak napalım?
Canım bende de durum aynı ama en son denemede birşey keşfettik. eşin br bacağımın üzerine oturur gib iyaptı, kaçmayayım diye, diğerini serbest bıraktı:)) böylece hem kaçamadım, hem bacaklarımı açabildiğim kadar açabildim ve p..s i yarısına kadar alabildim son denemede. Sen de bir dene istersen:) Ben aparatla bütün egzersizlerimi yaptım, parmak egzersizlerimi de yaptım, hatta kendim iaştım 3 parmak bile yaptım ama eşime gelince denemede yine kasıldığımı farkedince eş parmagı yapıcam artık.
ya kızlar ben de herşey normal, çok ii gidiyoruz, bana değmesi fln hoşumada gidiyor ama tam yolunu bulunca bacaklarımı kasıyorum çok fazla ya, aslında zor bişey deil gibi gelior her sefernde nedense ama tam o an hani itiverse olcak ama ben böle yapınca o da hemen kendni çekior, itiverp giriverse mi iyi yoksa ben zamanla kasmıcakmıyım nasıl olcak napalım?
anladım canım güzel bi yöntem bide öle deneyelm, ne kadarlık evlisin?
Canım 2 ay dolmak üzere:)) sen ne kadarlık evlisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?