- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.381
hoşgeldinn cnmm..brawoo aferinn agzersizini yapmışsınn al sana kavhee ödül olarak
kadın olmak nasıl bişey yaa güzel mi :) ben kadın olmaktan da korkuyorum sanırım... ismi bi tuhaf geliyo :)
ayy saol canm nasıl ii gider varyaa1saattir kendimle cebelleşiorum resmen pert oldum
ahh canım bende ozllikle kadın olduktan sonra oyle hissettim kendiimi yasalnıom sacımda beyazda gordum gecen.. bende 26 yım
egzersizi yapmana sevindim canım sakın aksatma.. inan senin basarıya goturecek tek sey bu.. baska turlu cozulmuyo cidden..
güzell bişee tabiii..inşallahh sizdee yakındaa olcaksınızzz
kadın olmak nasıl bişey yaa güzel mi :) ben kadın olmaktan da korkuyorum sanırım... ismi bi tuhaf geliyo :)
guzelim aslında adı oyle.. valla bence korkma hatta guzel yanlarının farkına var.. feminen ol daha cok mesela bende bazen oyle dusunuyom ama inan ben vajiyi yenmeden once daha cok feminen olmaya calısır tahrik ederdim kocisi simdi yendim yeneli daha hiç ole fantezi seyler giyinmedim bilebide yazık garşbim ramazana da girdik
evet yaa ben egzersizlerden önce daha tahrik ederim kocamı sevşmek falan isterdm bazen kendim isterdim yani o istemeden.. egzersizlere başladım başlayalı bütün arzum kaçtı sanki sonuca odaklandım
kız walla bendede aynen öle işallah bu kaçan arzum geri gelir çünkü çok üzülüorum ilkzamanlar hiç böle deildim bendeeeee
canım yeni evlenmiş gibi olacağız işte ilk başlarda yavaş yavaş sonra artık istekle yapıcaz gibi geliyo bana... inşallah öyle olur yani yoksa ızdırap gibi olur düşünsene Rabbim şevklendirsin bizi :)
amin işallahhhhhhhhhhh, banada öle gelio yavaş yavaş alışcaz herhalde ahh bi sonuca ulaşsak isteklee yapacağımızıda görcez işallah
canım seni takip ediyorum da bi bahane bulsam da egzersizden kaçsam gibi yapıyosun sanki... sakın2 senedir ne yaşadığımızı biz biliriz di mi kimse için olmasa bile kendimiz için artık bu yükten kurtulmak için başarmalıyız bunu... kendine biraz daha güven inan yapabilirsin... sona adım adım yaklaşıyoruz ve her adım bizi daha mutlu ediyo daha da cesaretlendiriyo... değil mi? yavaş yavaş ilerlersin ama sakın aksatma lütfen..
yok kız artık aklım başıma geldi zaten:78::78:bu neyaa dedim kendine gel dedim herkes yapıo sana noluo dedim ve artık aksatmamaya karar verdimkız varya ben tembelin önde gideniyim bi yapıodum bi yapmıodum hep erteledim aama artık yeter dedim silkelendm ee birazda sizin sayenizde
arkadaşlar ilk günaydın benden gelsinaman koca topikde tek başımayım yine kimsecikler yok
canım giremiyorum kaç zamandır.güzel haberlerim var.galiba şu bayrama kadar yetişecek 10 gelinden biri ben olabilirim.yani emin değilim .topiğin en tenbeli olarak iki aydır parmağımı alamayan be dün eşimi yarsına kadar aldımm heyyyyyyyyyyy gelin oldummu yoksa bugün tekrar denicez yarınımı bekliyim.allahım duvağımı acacam galiba artık.kendime yeni bi avatar bulayım.canım şimdi okudum başarmışsın.bana demiştinya farzettiki egzersize beraber başlıyor diyeee yendimmi yaaa ne yazdığımı bilmiyorum heyecendan.hadi yenenler haber bekliyorum sonra olmuşsa halay çekelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?