Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen walla egzersiz yapmassam daha çok seneler ertelenecek pes ettim artık başka yolu yok napayımayy şimdi kadın olmadan 40 falan hissediosam kadın olduktan sonra kart bişi olurum herhalde

kadın olmak nasıl bişey yaa güzel mi :) ben kadın olmaktan da korkuyorum sanırım... ismi bi tuhaf geliyo :)

guzelim aslında adı oyle.. valla bence korkma hatta guzel yanlarının farkına var.. feminen ol daha cok mesela bende bazen oyle dusunuyom ama inan ben vajiyi yenmeden once daha cok feminen olmaya calısır tahrik ederdim kocisi simdi yendim yeneli daha hiç ole fantezi seyler giyinmedim bile bide yazık garşbim ramazana da girdik

evet yaa ben egzersizlerden önce daha tahrik ederim kocamı sevşmek falan isterdm bazen kendim isterdim yani o istemeden.. egzersizlere başladım başlayalı bütün arzum kaçtı sanki sonuca odaklandım

evet yaa ben egzersizlerden önce daha tahrik ederim kocamı sevşmek falan isterdm bazen kendim isterdim yani o istemeden.. egzersizlere başladım başlayalı bütün arzum kaçtı sanki sonuca odaklandım

kız walla bendede aynen öle işallah bu kaçan arzum geri gelir çünkü çok üzülüorum ilkzamanlar hiç böle deildim bendeeeee

kız walla bendede aynen öle işallah bu kaçan arzum geri gelir çünkü çok üzülüorum ilkzamanlar hiç böle deildim bendeeeee

canım yeni evlenmiş gibi olacağız işte ilk başlarda yavaş yavaş sonra artık istekle yapıcaz gibi geliyo bana... inşallah öyle olur yani yoksa ızdırap gibi olur düşünsene Rabbim şevklendirsin bizi :)

amin işallahhhhhhhhhhh, banada öle gelio yavaş yavaş alışcaz herhalde ahh bi sonuca ulaşsak isteklee yapacağımızıda görcez işallah

amin işallahhhhhhhhhhh, banada öle gelio yavaş yavaş alışcaz herhalde ahh bi sonuca ulaşsak isteklee yapacağımızıda görcez işallah

canım seni takip ediyorum da bi bahane bulsam da egzersizden kaçsam gibi yapıyosun sanki... sakın 2 senedir ne yaşadığımızı biz biliriz di mi kimse için olmasa bile kendimiz için artık bu yükten kurtulmak için başarmalıyız bunu... kendine biraz daha güven inan yapabilirsin... sona adım adım yaklaşıyoruz ve her adım bizi daha mutlu ediyo daha da cesaretlendiriyo... değil mi? yavaş yavaş ilerlersin ama sakın aksatma lütfen..

yok kız artık aklım başıma geldi zaten:78::78:bu neyaa dedim kendine gel dedim herkes yapıo sana noluo dedim ve artık aksatmamaya karar verdim kız varya ben tembelin önde gideniyim bi yapıodum bi yapmıodum hep erteledim aama artık yeter dedim silkelendm ee birazda sizin sayenizde

tebrik ediyorum canım aynı kararlılıkla devam etmeni diliyorum.. bu gerçekten çok önemli...sen iyi olcaksın sonuçta sen mutlu olcaksın bunu unutma:86:

arkadaşlar ilk günaydın benden gelsinaman koca topikde tek başımayım yine kimsecikler yok

Son düzenleme:
canım giremiyorum kaç zamandır.güzel haberlerim var.galiba şu bayrama kadar yetişecek 10 gelinden biri ben olabilirim.yani emin değilim .topiğin en tenbeli olarak iki aydır parmağımı alamayan be dün eşimi yarsına kadar aldımm heyyyyyyyyyyy gelin oldummu yoksa bugün tekrar denicez yarınımı bekliyim.allahım duvağımı acacam galiba artık.kendime yeni bi avatar bulayım.canım şimdi okudum başarmışsın.bana demiştinya farzettiki egzersize beraber başlıyor diyeee yendimmi yaaa ne yazdığımı bilmiyorum heyecendan.hadi yenenler haber bekliyorum sonra olmuşsa halay çekelim

Annaaaammmmm!!!!!! Aybicee, süper haber bu ya, çok çok çoooookkkkkk sevindim:))
Yarısına kadar alabildiysen bence gerisi de gelir:)) Ben de canım şu ana kadar yarısına kadar alabildim egzersizlere ara vermek zorunda kaldım çünkü tahriş oldum sanırım 2. denememizde kanadı biraz ama tabii ki vazgeçmiyoruz, hadi canım gayret inşallah bayrama kadar tamamen bitecek bu çile::))

Gelin oldun say artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…