Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

akayyy nereye kactın kız cnm internetın gıttı sanırım ben sımdı maasamı hazırlıcam sahurluk bısıler yapıcam sonra yıne gelıcem sen bana yaz okurum buralardayım yanı ok:87::87::87::87::87::87::87::87:

internet gitmemişti aslında, özel mesaj yazıyodum sana.. o anda görünmüyoz mu ki o zaman topicte.. neyse hadi hemen geeeeeellll......

şimdi bu akşamki ikinci egzersizimi yaptım geldim,ikincisi daha rahattı bu sefer eldiven kullanmadım orta parmağımla ve jelle yaptım gitgelde yapabildim rahat oldu bu sefer yazıları okuyorum bu arada inş ben de pensi boyutundaki aparatlara geçebilirim allahım yardım et hepimize

canım hosgeldin aramıza.. inan buradaki herkesin korkusu lik giriste ne olacagı yonunde idi. hiç bir sekilde dayanılmayacak acı yok bi kere bunu asla unutma o anda aklında bundan daha cok acımayacak fikrini mutlaka getir..ilk girişte on sev.me uzun olsun aklından o anı gecirme baska seyler dusun gerekirse.. ilk girişe dayanılmaz acı asla yok sadece hafif bi baskı var.cisin gelmiş hissi var..ama baska biiş yok.. birde birden olması sart degil yavas yavass milim milim git gel ler ile de olabilir oyle birden girmesi gerekmiyor inan orası zaten sevis.e esnasında kendini acıyor dusun oradan 6 kg bebek cıkıyor sekerim sakın bu girmez diye dusunme. bunları gecir aklından.

akayyy ne alemdesin sen canım.. pek takip edemedim malesef simdi bakıyorum bende.. yagmurda yendi tuyomu evrio ne konusuyonuz bakim fısır fısır

hamd olsun canım iyi sayılırız.... egzersiz aşamasındayım işte, bazen aparat, bazen iki parmak falan derken uğraşıyoz.... yok yağmurla konuşmuyoz özelden, nehirsakarya ile konuşuyoz.. vajiyle alakalı değil başka mesele de o yüzden topiği işgal etmiyoz canım işte.. sen nasılsın nasıl gidiyo bakalım, bu arada sen ne iş yapıyosun canım eşimle ayrıyız falan demişin de..

keske ogretmen olsam canım diyorum valla onuda yapabilirim aslında ama malesef sadece sozlesmeli olarak.. ozelde calısıyom canım vardiyalı calısıom bide.. o yuzden zor maleseef . yarın izne cıkıom 2 gun yine yokum bu arada sizi ozluom ya ben izinde evdeyken hiç bilgisayar acmıyom siz nası acıonuz bide sahurda falan vaalla benimki olsa kıskanır ne konusuonn diye

yav öğretmenlik nerden çıktı onu anlamadım da neyse..canım eşim olsa ben de girmem, onunla ilgilenrim de eşim iş dolayısıyla evde olmuyo bu aralar, o yüzden ben de buralardayım.. aslında bu kadar girmek istemiyorum da artık tatilde oluyo o kadar..

kızlar ben geldim..off varya ecel terleri döktüm yanii çok paniğim ben yaa ama sizin sayenizde kendimi telkin ede ede egzersiz yaptım çok şükür24yaşındayım ama sanki 40ıma merdiven dayadım yaşlandım ben yaaaaaa

ahh canım bende ozllikle kadın olduktan sonra oyle hissettim kendiimi yasalnıom sacımda beyazda gordum gecen.. bende 26 yım

egzersizi yapmana sevindim canım sakın aksatma.. inan senin basarıya goturecek tek sey bu.. baska turlu cozulmuyo cidden..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…