- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.361
akayyy nereye kactın kızcnm internetın gıttı sanırım ben sımdı maasamı hazırlıcam sahurluk bısıler yapıcam sonra yıne gelıcem sen bana yaz okurum buralardayım yanı ok:87::87::87::87::87::87::87::87:
akayyy ne alemdesin sen canım.. pek takip edemedim malesef simdi bakıyorum bende.. yagmurda yendi tuyomu evrio ne konusuyonuz bakim fısır fısır
akayyy ne alemdesin sen canım.. pek takip edemedim malesef simdi bakıyorum bende.. yagmurda yendi tuyomu evrio ne konusuyonuz bakim fısır fısır
hamd olsun canım iyi sayılırız.... egzersiz aşamasındayım işte, bazen aparat, bazen iki parmak falan derken uğraşıyoz.... yok yağmurla konuşmuyoz özelden, nehirsakarya ile konuşuyoz.. vajiyle alakalı değil başka mesele de o yüzden topiği işgal etmiyoz canım işte.. sen nasılsın nasıl gidiyo bakalım, bu arada sen ne iş yapıyosun canım eşimle ayrıyız falan demişin de..
günahımızıı aldınn bak bak akaylaa konuşmuyodukkk cnmm dimi akayy
internet gitmemişti aslında, özel mesaj yazıyodum sana.. o anda görünmüyoz mu ki o zaman topicte.. neyse hadi hemen geeeeeellll......
günahımızı aldı evet, hem tüyo olsa özelden konuşmayız onu.. herşeyi açığa attık burdaa:)
günahımızı aldı evet, hem tüyo olsa özelden konuşmayız onu.. herşeyi açığa attık burdaa:)
keske ogretmen olsam canım diyorum valla onuda yapabilirim aslında ama malesef sadece sozlesmeli olarak.. ozelde calısıyom canım vardiyalı calısıom bide.. o yuzden zor maleseef . yarın izne cıkıom 2 gun yine yokum bu arada sizi ozluom ya ben izinde evdeyken hiç bilgisayar acmıyom siz nası acıonuz bide sahurda falan vaalla benimki olsa kıskanır ne konusuonn diye
ewtt cnmm herşeyii konuşabiliyoruzz burdaa ağdadan tut zevk almaya kadarr
ewtt cnmm herşeyii konuşabiliyoruzz burdaa ağdadan tut zevk almaya kadarr
hakkaten yaa.. konuşulmiicak başka bişi yoktur heralde.. ha kalmışsa da bulur bizim kızlar:)
kızlar ben geldim..off varya ecel terleri döktüm yanii çok paniğim ben yaa ama sizin sayenizde kendimi telkin ede ede egzersiz yaptım çok şükür24yaşındayım ama sanki 40ıma merdiven dayadım yaşlandım ben yaaaaaa
kızlar ben geldim..off varya ecel terleri döktüm yanii çok paniğim ben yaa ama sizin sayenizde kendimi telkin ede ede egzersiz yaptım çok şükür24yaşındayım ama sanki 40ıma merdiven dayadım yaşlandım ben yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?