Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slmmmm kıslarrrrrrrrrrr

yaaaa ifftara gelen gidenim yok evde 2 kişiyizzzzzzz niye işim gücüm bitttttmiooooo bu evde:84::84::84::84::84::84: yemek yapcammm ütü yapcammmmmmm ooooffff evide süpürmem lazımmm ama bugün süpürmekle uğraşamam
:84::84::84::84::84::84:

iğne ne için canım? fazla hareket etmesen yatsan zor geçiyor galiba hamilelik allah yardımcın olsun için, ferah tut.

bebişim kanama çoğalırsa tedbir amaçlı verdi doktorum allaha şükür çoğalmadı rengi değişmedi ama kesilmedide :78:

hamişlerin hepsi burda nasılsınız kızlar nasıl geçiyor hamilelik genelde yener yenmez hamile kalmış sanki forumdaki pek çok kişi bende bundan tırsıyorum biraz ama :26:

yok be güzelim benim kociş istemiyodu onu ikna edene kadar anam ağladı sonra kendiliğinden istedi yendim 1 seneden fazla oldu sonra hamile kaldım

bizdede tam tersi bayılıyo çocuklara olsun diyo ama biraz zaman geçsin istiyorum ben takılıyodu vajiyle uğraşırken de olsa süper olur dimi diye evet diyodum nasıl olcaksa en hayırlı zamanda nasip etsin Rabiim isteyen herkese

özümmmm kolay gelsin kızzz nasıl o kadar iş çıkıyo 2 kişşiden bende anlamıyom ama durum bizdede aynı

oofff sormaaaa daha bu saydklarım yarısıııııı kalkimde başlim bi yerdennn offffffffff kadın olmak offffffffffffff:84::84::84::84::84:

canım tebrik ederim yenmişsin Allah mutluluğunu daim etsin

Bulutlar ne zamndır gelmiyodun, nasılsın iyisindir inşallah?

canım sen ne yaptın? devam ediyor musun egzersize kalınlığı ile ilgili sorun yok demişti değil mi doktor? bırakmadın deniyorsun değil mi?

canım sen ne yaptın? devam ediyor musun egzersize kalınlığı ile ilgili sorun yok demişti değil mi doktor? bırakmadın deniyorsun değil mi?

evet canım devam ediyorum egzersize. sorun yok dedi doktor evet. bayramdan önce bitsin gitsin istiyorum ama Allah bilir.. sen nasılsın, nasıl gidiyor....

bugün evde yemek yapacağm son gün ama sanki bütün menüleri tükettim ne pişirsem bilemedim yawww
şimdiden kadir geceniz mübarek olsun kızlar dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden hayırlı bir gece olur inşallah herkes için özümcüm hazır seni bulmuşken sorayım te konuşulmayan şey kalmadı burda malum topik dışı ama bayramdan sonra görüşşürüz gibime geliyo malum benim evde net yok
umreye size kaça maloldu cnm diyanetle mi gittiniz özel miydi ben özellikle ramazanda istiyorum ama bakalım maddiyat uyarsa seneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…