- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.681
hakkaten öyle ben de giriyorum bakıyorum kimsecikler yok çıkıyorum, sen ne yaptın yeni gelişmeler var mı?
yeni gelişmeler derken cnmmm :44:
iğne ne için canım? fazla hareket etmesen yatsan zor geçiyor galiba hamilelik allah yardımcın olsun için, ferah tut.
hamişlerin hepsi burda nasılsınız kızlar nasıl geçiyor hamilelik genelde yener yenmez hamile kalmış sanki forumdaki pek çok kişibende bundan tırsıyorum biraz ama :26:
tekrar deneme fırsatın oldu mu?
dün bayıldım cnm yorgunluktan bakalım bugünama bi daha olur mu vs gibi bi düşünce yok kesinlikle kafamda bitti diyorum artık inşallah
bebişim kanama çoğalırsa tedbir amaçlı verdi doktorum allaha şükür çoğalmadı rengi değişmedi ama kesilmedide :78:
yok be güzelim benim kociş istemiyodu onu ikna edene kadar anam ağladı sonra kendiliğinden istediyendim 1 seneden fazla oldu sonra hamile kaldım
bizdede tam tersi bayılıyo çocuklara olsun diyo ama biraz zaman geçsin istiyorum ben takılıyodu vajiyle uğraşırken de olsa süper olur dimi diye evet diyodum nasıl olcaksaen hayırlı zamanda nasip etsin Rabiim isteyen herkese
özümmmm kolay gelsin kızzz nasıl o kadar iş çıkıyo 2 kişşiden bende anlamıyom ama durum bizdede aynı
canım sen ne yaptın? devam ediyor musun egzersize kalınlığı ile ilgili sorun yok demişti değil mi doktor? bırakmadın deniyorsun değil mi?
ay sorma kuzum ya, bir tahriş oluyor, bir iyileşiyor, sonra yine tahriş. Anlamadım ki niye böyle!!
slmm kızlarrr nasılsınızzz
canım tebrik ederim yenmişsinAllah mutluluğunu daim etsin
saol akaycımmmdarısı sizlere az kaldı ama diye düşünüyorummm değil mi
hamd olsun canım. sen nasılsın. görünüşe baklırsa iyiye benziyosun:)
canım tebrik ederim yenmişsinAllah mutluluğunu daim etsin
saol akaycımmmdarısı sizlere az kaldı ama diye düşünüyorummm değil mi
inşallah az kalmıştır canımm..... dualarınızı esirgemedikçe bunu da atlatırız inşallah.. neler atlattık Allahın izniyle bu da geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?