- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.701
bugün evde yemek yapacağm son gün ama sanki bütün menüleri tükettim ne pişirsem bilemedim yawww
şimdiden kadir geceniz mübarek olsun kızlar dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden hayırlı bir gece olur inşallah herkes için özümcüm hazır seni bulmuşken sorayım te konuşulmayan şey kalmadı burda malum topik dışı ama bayramdan sonra görüşşürüz gibime geliyo malum benim evde net yok
umreye size kaça maloldu cnm diyanetle mi gittiniz özel miydi ben özellikle ramazanda istiyorum ama bakalım maddiyat uyarsa seneye
canım biz özelle gittik 1 kişi 3 bin e gittik 2 kişi 6bin....5yıldızlı oteldi....yemekler meyveler salatalar çeşit çeşitti...otellerimiz yakındı kabeye ravzaya çok yakındıı........1900 2000 de gidilio butcene göre giddbilirsiniz....ben hamile oldum için yakın olsun iyi olsun dedik oyusden biraz pahalıya patladı ama fazlasıylaaa degerdi.... inan maddiyatı düşünme Rabbim yardım edio kıt kanat biriktirdik...1500 acımız cıktı onuda borç aldık ödüoz şimdi ....Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
allah kabul etsin bebişimmmkızzzz kuduruk özüm msnde neden yoksun ? bişey dicem sana az
cnm çok saol bu bilgi içinnn inşallahh bu mbarekk gündee bütün dualarımızz kabull olurr bol bol dua edelimmm
selam kızlar nasılsınız ben 2 gundur egzersız yapamıyorum bu gece yapıcam ınsallah ya bısı sorucam kızlar ben penıs kalınlıgına yakın aparat alıyorum ama egzersıze basladıgım ılk anda muhakak daha ınce bı aparatla esnetmem gerekıyo yoksa ne kadar zorlarsam zorlayım gırmıyo kalın olanı ne yapmam lazım bu hep böyle mı gıdecek yoksA alısacakmı?? kız akay nereye kayboldun:44::44::44::44::44::44:
cnmm bende öle yapıyodumm ilk zamnalar ilk bi önceki aparatla deniyodum sonra sonuncusunu alıyodum ama sonradan alışıyosun cnm merak etmee
peki yaparken nefes ve ıkınmayı da yapıyormusun???egzersize başlamadan önce 2-3 dk kegel egzersizi yap bacaklarını gevşet tüm kaslarını sık bırak...daha sonra nefeslerini düzenle burunda nefes al ağızdan ver.egzersize başladığında nefesini verirke ıkın ve parmağını yavaşça ittir eğer girdiyse zaten yönünü biliyorsundur popo yönüne hafif eğimli sokuyoruz.
canım biz özelle gittik 1 kişi 3 bin e gittik 2 kişi 6bin....5yıldızlı oteldi....yemekler meyveler salatalar çeşit çeşitti...otellerimiz yakındı kabeye ravzaya çok yakındıı........1900 2000 de gidilio butcene göre giddbilirsiniz....ben hamile oldum için yakın olsun iyi olsun dedik oyusden biraz pahalıya patladı ama fazlasıylaaa degerdi.... inan maddiyatı düşünme Rabbim yardım edio kıt kanat biriktirdik...1500 acımız cıktı onuda borç aldık ödüoz şimdi ....Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
evet canım devam ediyorum egzersize. sorun yok dedi doktor evet. bayramdan önce bitsin gitsin istiyorum ama Allah bilir.. sen nasılsın, nasıl gidiyor....
selam kızlaarrrrrrr:79:
cnm saol biraz önce bu akşamki ikinci egzersizimi yaptım,bi rimele pamuk sardım ve streçledim onunla yaptım ama bu sefer zorladım parmağın bi boğumu kadar sokabildim ,biraz moralim bozuldu iki parmakla rahatça giriyodum ama bu apartla rahat sokamadım ne yapma lazım sence?
aytutulması cnm hoşgeldin bu gece kimsecikler yok burada sen bi yardımcı olsan
cnm saol biraz önce bu akşamki ikinci egzersizimi yaptım,bi rimele pamuk sardım ve streçledim onunla yaptım ama bu sefer zorladım parmağın bi boğumu kadar sokabildim ,biraz moralim bozuldu iki parmakla rahatça giriyodum ama bu apartla rahat sokamadım ne yapma lazım sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?