Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım biz özelle gittik 1 kişi 3 bin e gittik 2 kişi 6bin....5yıldızlı oteldi....yemekler meyveler salatalar çeşit çeşitti...otellerimiz yakındı kabeye ravzaya çok yakındıı........1900 2000 de gidilio butcene göre giddbilirsiniz....ben hamile oldum için yakın olsun iyi olsun dedik oyusden biraz pahalıya patladı ama fazlasıylaaa degerdi.... inan maddiyatı düşünme Rabbim yardım edio kıt kanat biriktirdik...1500 acımız cıktı onuda borç aldık ödüoz şimdi ....Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh

bu arada ramazan umresi daha pahalııııı....ben bidaha Allah nasip ederde gidersem ocak yada subat ayında en sakin ayda giderim biz yaz olduğundan sıcak die kimse gelmez dioduk ama tııklım tıklım oluodu namaaz caddeye kadar tasıoduuu ....ama tabi Ramazan ümresi bambaşka hac sevabııı alıosun.....

allah kabul etsin bebişimmm kızzzz kuduruk özüm msnde neden yoksun ? bişey dicem sana az

allah kabul etsin bebişimmm kızzzz kuduruk özüm msnde neden yoksun ? bişey dicem sana az

saol canımm.....yawrum laptopu bozdum klavyesi çalışmıooo ekran klavyesile yazıom oda çok zor mausu vardı onuda bozdum şimdi yazamıom belli olmuomu çenem düşmüoo burda yazamadım içinde msn hiç açmıom

Kadir Gecesinde Ne Yapılır?
Kur’an-ı Kerim’de Cenab-ı Hak, bu mübarek gecenin kıymet ve faziletini şöyle beyan buyurmaktadır:

“Biz onu (Kur’an’ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır.. O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail), her iş için iner dururlar. O gece, esenlik doludur. Tâ fecrin doğuşuna kadar.” (Kadir Suresi )

Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:

“Kim Kadir Gecesi’nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır.”

“Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır.”

Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

-Dedim ki: Ya Rasulallah, Kadir Gecesi’ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa’fü anni.
(Allah’ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Bu mübarek gecede dua sünnettir. O icabet vakitlerinden birisidir.
İbnü Hacer Heytemî Tuhfetü’l-Muhtâc’da der ki:

“Kadir gecesini görene, saklaması sünnettir. Onun kemâliyle faziletine ancak Allah Teâlâ’nın bildirdiği kimseler nail olur.”

Bu gece 4 rek’at Kadir Gecesi namazı kılınır:

1′inci rekatte: 1 Fâtiha, 3 “Kadir Suresi“
2′nci rek’atte: 1 Fâtiha, 3 İhlâs,
3′üncü rekatte: 1 Fâtiha, 3 “Kadir Suresi…“
4′üncü rek’atte: 1 Fâtiha, 3 ihlas
okunur.

Namazdan sonra:

1 defa:

“Allâhü ekber. Allâhü ekber. Lâ ilâhe illallâhü vallâhü ekber. Allâhü ekber. Ve lillâhil-hamd”

100 “İnşirah Suresi"
100 “Kadir Suresi…”

100 defa da Resûlullah (s.a.v.) Efendimiz’in Hazret-i Âişe (r.a.) Vâlidemiz’e öğrettiği şu duâ okunup, sonra duâ yapılır:

“Allâhümme inneke afüvvün kerîmün tühibbül-afve fa’fü annî” (Allah’ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Mümkünse kandil gecesi olması hasebiyle bir de TESBİH NAMAZI kılmalıdır.

selam kızlar nasılsınız ben 2 gundur egzersız yapamıyorum bu gece yapıcam ınsallah ya bısı sorucam kızlar ben penıs kalınlıgına yakın aparat alıyorum ama egzersıze basladıgım ılk anda muhakak daha ınce bı aparatla esnetmem gerekıyo yoksa ne kadar zorlarsam zorlayım gırmıyo kalın olanı ne yapmam lazım bu hep böyle mı gıdecek yoksA alısacakmı?? kız akay nereye kayboldun:44::44::44::44::44::44:

cnmm bende öle yapıyodumm ilk zamnalar ilk bi önceki aparatla deniyodum sonra sonuncusunu alıyodum ama sonradan alışıyosun cnm merak etmee

kızlar nasılsınız takip ediyorum ama gecmişi oku oku bitiremiyorum..
inanın ben yendim ama zerre kadar artık bu topiği bırakıp gideyim demiyorum neler olmus kim ne kadar yol almıs hepsine bakıoyurm hatta yeni gelenleri godukce seviniyorum ve onlarda yenecek diyıorum. inanın ben sadece burda yazanları yaptım ve ummadıgım anca bitti bu iş. cok sukur henuz 2 aylık evliiken basardım simdi bebiş dusunuyoruz ama tabi allahtan hayırlısı .

hepinizi opuyorum
gorusmek uzere.

mrb tesekkür ederim cevap verdiğn için bi kaç gündür sehir dısındaydım cevap yazamadım ben daha hiç bir egzersiz denemedim eşimin pns ben üsstte olduğum pozisyonda 3 parmak fala giriyor oda bazen ne yapmalıyım egzersize nasıl baslıyayam? baslıyayım mı ?

Allah kabul etsin canım Rabbim bizede gitmeyi nasip etsin inşallah.

evet canım devam ediyorum egzersize. sorun yok dedi doktor evet. bayramdan önce bitsin gitsin istiyorum ama Allah bilir.. sen nasılsın, nasıl gidiyor....

sağol canım ben de aynı ben de bayramdan önce olsun istiyordum ama sonraya kaldı yarın memlekete gidecez pek rahat ortam yok deneyemem inşallah gerilemem hiç gidesim yok bu kadar ilerlemişken ara vermek beni üzdü biraz dönünce de regl zamanım off off neyse ben de nefes falan çalışırım.

merhaba maviaraba güzel fikir üretmişsin. ezgi dilatör almak istiordu. o da rimele sarabilir...

kızlar bugün doktorum aradı. senden teşekkür telefonu bekliyorum. müjde bekliyorum hala aramadın yapmadınmı daha dedi. bende ramazanın geçmesini beklediğimi söyledim. parmağımla denediğimi doktoruma dedim. doktorum ben sana aparat verdim onu kullan dedi.parmağa prez. geçirirsen tırnağın denk gelebilir tahriş etme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…