Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba canım.doktorun verdiği aparatta oldukça sert plastik. zamanla alışılıyor zaten. ben tam aksine iki parmakta zorlandım.

albuneacım sen istanbuldaki doktoramı gidiyorsun doktorun bayanmı baymı ?

Bu konuda kararsızım canım parmakla hissediyosun yolu falan anlayabiliyosun aparatla da sanki daha rahat kararsızım ben ama parmak kendimizin aparat yabancı cisim, p... de yabancı cisim beynin asıl anlaması gereken de yabancı cisim aman denklem gibi oldu :44::44::44::44::44::44::44::44:

miss figo, minelçetin nasılsınız kızlar, neler yaptınız? nerde bu kızlar hiç gelmiyorlar?

nursenacım iyiyim sagol bende ck sukur herşey yolunda takipteyim kim yenmeye yakın ona bakıorum gelip yarım edebiliosam etmeye calısıom ama bu ara gelemedim pek yeni bi suru kız gelmiş onları pek bilmiyorum amabenim donemimdekiler yendi gitti neredeyse.. kkelebek canım hamişlik nası gidiyo ? simdi daha bilincliyim siz hamilelerin de belirtileri vs lerini okudukca basıma gelirse hemen bilirim insallah diyebiliyorum

kızlarcım bugün doktorum aradı bir anda olmasını bekleme dedi. hani sürücü kursuna gidersin bir anda trafiğe çıkamazsın ara sokaklarda denemeler yaparsın ya onun gibi düşün dedi. bu örneği eşinizede söyleyin onlarda bizi anlasınlar. az kaldı üzmesinler bizi :2:

hangi firmayla gittin canım ?

iftarı yaptık egzersize n zman basklıoruz kızlar.

kegel lerimizi unutmayalım u anda hiç bişi yapamısanız bile otururken yatarken araba kullanırken herzaman kegel yapalım...

çok yorgun olsam da ölsem bitsem de yine de yapmaya çalışıyorum çünkü artık hayatımdan çıksın istiyorum.

iftarı yaptık egzersize n zman basklıoruz kızlar.

kegel lerimizi unutmayalım u anda hiç bişi yapamısanız bile otururken yatarken araba kullanırken herzaman kegel yapalım...

her gün bahane hazır ya bu haftaki bahanemde kadir gecesi zon 10 günde gizli ya bugünse :86:

mrb bende bazen pns alabiliyorum ama dediğin pozisyonu anlamaadım anlatırmısın özelden olsaada olur?

Rabbim inş. şu mübarek günlerde hepimizi bu dertten kurtarsın...
Ben eşim deneyelim dedikçe hala geriliyorum ve istek olmuyo bu yüzden.anlamıyorum kı ne zaman hazır olacağımı.artık bitsin istiyorum eşim bebek çok istiyo halıyle benımde içim yanıo o istedikçe.
Egzerssizlerden de soğumaya başladım zati ben geriliyorum galiba ya offf

mrb bende bazen pns alabiliyorum ama dediğin pozisyonu anlamaadım anlatırmısın özelden olsaada olur?

canım burdan anlatayım yapmak isteyen olursa sandalyede yada yatak ucunda eşinin kucağına oturduğunu düşün sırtın ona dönük ikinizinde ayakları yere basıyor fazla açık olduysa kusura bakmayın bana rahat geldi bacaklarımı kasmadım fazla

egzersizi bayrama diyordum ama missfigo beni gaza getirdi :) aparatı denedim denedim girmedi iğne batar gibi acı hissi. neyseki 10 dakikanın sonunda girdi. bazı arkadaşlar diyorlar ya üstteyken daha kolay diye. öyle deneyeyim dedim. dizlerimin üzerine çöktüm öne doğru eyildim. daha kolay girdi. sanırsam p... te böyle kolay kayıyormuş.

kolay giriyor da bacaklarında derman kalmıyor, üsteyken kontrol sende ya ondan öyle diyorlar yoksa kadını yoran bir pozisyon aparatı öyle aldıktan sonra sırt üstü yat dizlerini göğsüne doğru çek yavaş yavaş ittir rahat oluyor, bir dene bakalım arkadaşım, :44:

hemen pes etme canım üstüne düşmek gerekiyor 2 hafta oldu doğru dürüst aksatmadan yapalı 3 senede alamadığım yolu aldım
vakit kaybetme bugün yarın derken sorun büyüyor.

hemen pes etme canım üstüne düşmek gerekiyor 2 hafta oldu doğru dürüst aksatmadan yapalı 3 senede alamadığım yolu aldım
vakit kaybetme bugün yarın derken sorun büyüyor.

bugün nedense pek bi umutsuzum işte ne bilimm.bazen hala yapamıcam gibi gelıo. aslında kendimi telkın etmeye çalışıyorum özellikle parmağımı rahatça sokabildğimden bu yana kendime inancım arttı ama p.....s e karşı pek bi uzağım
inş.hepimiz atlatırız bu sorunu

heyyyyyy neler oluyor orda.tatlım bu yaşadıkların geride bırakacağın kötü anılar.yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.ben sana dedim zamanla şartlama kendini diye.bir an önce olsun istiyorsun ama malesef öle olmuyor.bu beyninle savaşın.onu düşündüklerininin yanlış olduğuna inandırmak için sabırlı ve azimli olmalısın.bende çok kez pes ettim.bütün egzersizleri tamamladığm halde normal bir kadın gibi cinselliği yaşayacağıma inancım yoktu.çünkü artık bende istek kalmamıştı.hergün yapmak zorunda olduğumbir deneydi çoğu kimsenin yaşadığı zevk benim için deney ve ızdıraptan ibaretti.ama yinede pes etmedim madem sonunda eşimle benim mutluluğum sözkonusuydu ve madem bu bukadar keyif verici bişeydi ne olursa olsun yaşamalıydım.biraz inat biraz sabır sonunda şükürler olsun ki eziyet zevke dönüşmeye başladı.iki kişinin yaşayacağı en harika ana ulaşmak başta eziyet olsada inan bana tatlım sonuca değer.sakın pes etme. sana yardım etmeye hazırım yaşadıklarımdan yaşadığının ne olduğunu bilen biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…