- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.721
canım benim yazını yeni gördüm. ben iki parmak deneyememiş aparat hazırlamıştım. ilk aparatımı kaleme pamuk sararak yapmıştım üzerine jelatin üzerine eldivenin baş parmağını geçirdim iki parmak kalınlığında olmuştu ve çok rahat aldım. senin aparatın biraz sert olur gibi geldi bana ister benimki gibi aparat hazırla istersen aparatına devam et ama zamanla alırsın üzülme.pamukla daha yumuşak oluyor.ben de peçeteli aparatımı zorlanarak aldım ilkinde. hepimizde oldu ilk aparatla bi yabancılık çekti vaji ama alışırsın sonra. yavaş yavaş sabırlı olman lazım.yarın denersin olur inşallah...
ayy sorma fairymm ya, sürünerek kalkıyorum artık sabahları, sahura kalkıp tekrar uyu tekrar kalk mahvetti beniEgzersiz yapamıyorum evet canım malesef şu anda ama, tahriş için kremi de parmakla sürmem gerekiyor ya, kremi sürerken parmak egzersizi yapıyormuş gibi yapıyorum. Her fırsatı değerlendiriyorum anlayacağın, yarın da kullanıp ctsi doktora gitmeyi planlıyorum son seans için. Hem tahrişlerime vs baktırıp, hem de artık son seansta idim, bitti artık ne yapmam gerek onu konuşup, akşam da deneme yapmak istiyorum:)) İnşalalh bu defa daha iyi olur sonuç:)) sen de durum nasıl atlattıktan sonra ?
kızlar bugün doktorum aradı. senden teşekkür telefonu bekliyorum. müjde bekliyorum hala aramadın yapmadınmı daha dedi. bende ramazanın geçmesini beklediğimi söyledim. parmağımla denediğimi doktoruma dedim. doktorum ben sana aparat verdim onu kullan dedi.parmağa prez. geçirirsen tırnağın denk gelebilir tahriş etme dedi.
miss figo, minelçetin nasılsınız kızlar, neler yaptınız? nerde bu kızlar hiç gelmiyorlar?
canım, benim kocam en başta bunun sadece bir kasma sorunu olduğunu düşünüyordu, kendini rahat bıeaksan oalcak, vs diyip duruyordu, doktora gidicem deyince garip garip yüzüme baktı, gelmedi bile benle doktora. Sonra nasıl olduysa bunun bir nev irahatsızlık, hastalık olduğunu idrak etmiş çok şükür ki. O ana dek her fırsatta deniyordu olmayınca bana belli etmese de kızıp bırakıyordu. çok şükür ki bizim eşlerimiz anlayışlı, onun da ters bi ranına denk gelmiştir bence züerine alınma. Birşey farkettim, 2. p..s denememden sonra, parmak alırken bile biraz zorlanmıştım. Sonuçta giriş bölümü de fizyolojik olarak değişime uğruyor, hiç spor yapmayan birinin, ilk günden sonra her tarafının agrıması kiltlenmesi gibi, ama sonra vücut alışınca hiçbirşey olmuyor.Egzersizlerde bile yaşıyoruz bunu bir iler ibir geri mehter takımı gibidemem o ki dün yapamaman normal. 2 gün gesin bu arada biraz egzersiz yap, bak gör 3. gün daha rahat olur
ay sorma kuzum ya, bir tahriş oluyor, bir iyileşiyor, sonra yine tahriş. Anlamadım ki niye böyle!!
canım biz özelle gittik 1 kişi 3 bin e gittik 2 kişi 6bin....5yıldızlı oteldi....yemekler meyveler salatalar çeşit çeşitti...otellerimiz yakındı kabeye ravzaya çok yakındıı........1900 2000 de gidilio butcene göre giddbilirsiniz....ben hamile oldum için yakın olsun iyi olsun dedik oyusden biraz pahalıya patladı ama fazlasıylaaa degerdi.... inan maddiyatı düşünme Rabbim yardım edio kıt kanat biriktirdik...1500 acımız cıktı onuda borç aldık ödüoz şimdi ....Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
iftarı yaptık egzersize n zman basklıoruz kızlar.
kegel lerimizi unutmayalım u anda hiç bişi yapamısanız bile otururken yatarken araba kullanırken herzaman kegel yapalım...
miss figo, minelçetin nasılsınız kızlar, neler yaptınız? nerde bu kızlar hiç gelmiyorlar?
iftarı yaptık egzersize n zman basklıoruz kızlar.
kegel lerimizi unutmayalım u anda hiç bişi yapamısanız bile otururken yatarken araba kullanırken herzaman kegel yapalım...
ben üç akşamdır egzersiz yapmıyorum ağırlık var üzerimde sanki. ama 9 gün tatilde denemelere başlamak istiyorum.
mrb bende bazen pns alabiliyorum ama dediğin pozisyonu anlamaadım anlatırmısın özelden olsaada olur?iyi geceler kızlar yatmadan paylaşayım istedim; p... deneyen arkadaşlar yeni bir pozisyon denedim eşim yatak ucunda ben ayakta önünde oturur gibi sırtım ona dönük böyle daha rahat, öbür türlü bacaklarımızı büktüğümüz için daha çok ağrıyordu hani bizim üstte olduğumuz pozisyon var ya onu kastediyorum bir de böyle deneyin bakalım, mahremiyet sınırlarını aştıysam şimdiden özür dilerim, hepinize iyi geceler.
mrb bende bazen pns alabiliyorum ama dediğin pozisyonu anlamaadım anlatırmısın özelden olsaada olur?
egzersizi bayrama diyordum ama missfigo beni gaza getirdi :) aparatı denedim denedim girmedi iğne batar gibi acı hissi. neyseki 10 dakikanın sonunda girdi. bazı arkadaşlar diyorlar ya üstteyken daha kolay diye. öyle deneyeyim dedim. dizlerimin üzerine çöktüm öne doğru eyildim. daha kolay girdi. sanırsam p... te böyle kolay kayıyormuş.
Rabbim inş. şu mübarek günlerde hepimizi bu dertten kurtarsın...
Ben eşim deneyelim dedikçe hala geriliyorum ve istek olmuyo bu yüzden.anlamıyorum kı ne zaman hazır olacağımı.artık bitsin istiyorum eşim bebek çok istiyo halıyle benımde içim yanıo o istedikçe.
Egzerssizlerden de soğumaya başladım zati ben geriliyorum galiba ya offf
hemen pes etme canım üstüne düşmek gerekiyor 2 hafta oldu doğru dürüst aksatmadan yapalı 3 senede alamadığım yolu aldım
vakit kaybetme bugün yarın derken sorun büyüyor.
Rabbim inş. şu mübarek günlerde hepimizi bu dertten kurtarsın...
Ben eşim deneyelim dedikçe hala geriliyorum ve istek olmuyo bu yüzden.anlamıyorum kı ne zaman hazır olacağımı.artık bitsin istiyorum eşim bebek çok istiyo halıyle benımde içim yanıo o istedikçe.
Egzerssizlerden de soğumaya başladım zati ben geriliyorum galiba ya offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?