- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.761
tamam bi de öyle deneyeyim ama ilerleme olmuyo sanki sizde nasıl oldu bu aparat egzersizi?
olur, sen merak etme.. dün gece yazmıştım apart egzerszimi ama yine bahsedeym.. parmaktn sonra bana da zor geldi aparat başta. önce peçete sardm , sert geldi, acıyrdu ve ilerlemiyrdu.. denemeyi bırakmadım, pamuk sarmaya başladım muma, streçleyp, eldvn geçirdm, jelledm,kalınlıklarını ölçe ölçe gitmm.. hatta bir defterm var.. egzerszlermi yazıyrm ilk günden bu yana... ne kadar ilerlediğimi görüyrm.. aparatta önce 5cm kalınlıkla başladım.. baktım rahat oldu, sonra 1 er cm kalınlaştırak devam ettm.. bu arada boyunu da ölçüyrm.. ne kadr ilerliyr bilmk istiyrm.. şimdi 11- 11,5 cm kalınlığında aparatım.. dernlk olarak da en fazla 11 cm gitti..ama her boyutta aynı olmuyr.. bakalımm.. bugün egzerszmi yapmadm daha, önce buarayı okuyrm.. sonra başlıyrm..
kızlaaaaaaaaar nörüyonuuuzherkese hayırlı geceler kadir gecemiz şimdiden mübarek olsun. birbirimize dualar edelim inşallah...
saol cnm benim evet düzenli yapıyoruz çok şükür bu sefer kafama taktım yencem bu hastalığı ama aparat sorun oldu bende ilerlemiyo bi türlü sen nasıldıın aparatta rahat ilerlemişmiydi,yöntemini anlatabilir misin cnm bana?
cnm tebrik ederim seni,umarım bundan sonra daha kolaylaşır egzersilerin çok sevindim senin adına
cnm tebriklerr sonunda bozdunbenimki hala duruyo galiba hiç bişe gelmedi çünküü
kızlaaaaaaaaar nörüyonuuuzherkese hayırlı geceler kadir gecemiz şimdiden mübarek olsun. birbirimize dualar edelim inşallah...
heheheeh benım mumu göndereyım ıstersen cok fena bozar hıc affetmez
kafana koyduysan gerçekten yenersin cnm az kaldıı ha gayret.cnm ilk benide zorlamıştı 2 gün falan sonra yavaş yavaş ittirdim git gel yaptım sonra girdii
saol cnm inş yenerim,gayret ediyorum,günde iki kere en az yarım saat egzersiz yapmaya çalışıyorum ,insan egzersizlere başlayınca bir an önce sona varmak istiyo,sabırsızlanıyo,ama tabi biliyorum yavaş yavaş ilerlemem lazım
aytutulması slm cnm hoşgeldin,nasıl gidiyo egzersizlerin hangi aşamadasıın,rahat yapabiliyo musun?
hoşbulduumcanım ben regliyim şu anda yapamıyorum bayramda denicem inşallah bakalım. bayramda sizlerden ayrı kalacak gibiyim şöyle son gece de bi uğrayayım dedim. dün gece yazdığın mesaja sonradan cevap vermiştim görmedin sanırım bi daha anlatayım. sen şimdi aparat alamıyorum diyorsun ya ama 2 parmak rahat alıyorsun. ben de 2 parmak alamamıştım sonra gittim 2 parmak kalınlığında aparat hazırladım. kurşun kaleme pamuk sardım. üzerine jelatin üzerine eldivenin başparmağını geçirdim ve çok rahat aldım. başı da yuvarlak olduğundan aynı parmak gibi oldu. ve derinlik 12 cm aldım. istersen öyle bi aparat hazırla ve her egzersizinden önce onu dene. hem yolunu iyice öğrenmiş olursun hem de ilerleyen zamanlarda daha kalın aparat kullanırken ilk önce bununla denersin ve mutlu olursun...sonra mutlu olduğun için daha rahat ilerlersin. peçeteyi ben de denedim ama çok sert geldi ben de ilk önce pamukla yaptım sonra peçeteye geçtim.
nehirsakarya canım tebriklerartık gönül rahatlığıyla devam edebilirsin benim de derdim zar.. bu zar vajinin girişi oluyor deme yani esnettiğimiz yer.. benim de ordan çoook az bişi kan gelmişti ve orası tırtıklı oldu az bişi açılmalar var acaba ben de mi bozdum yoksa zedeledim mi?
saol cnm yaptım egzersizin ikncisini de ama benim bu aparatlarla başım dertte,önce orta parmak sonra iki parmak sonra üç parmak bile yaptım ama aparat gelince sinir oldum ya muma eldiven geçirip jellemiştim,ama fazla ilerletemedim 3,4 cm kadar biraz canımı da acıttım sanırım mumun uç kısmı sivri ya,ben parmakla daha rahat yapıyorum ya en azından parmak yumuşak ve ten ama bu apartlar sert geldi bana ve ilerlemiyo,illa aparat yapmam mı lazım penis aşamasına gelmeden?
kızlar selam sıze bır haberım var bıraz önce egzersızımı yaparken kızlıgımı bozdum sanırım kan geldı ama okadar mutluyumkı kurtuldum su zar psikolojısınden bumuymus kızlık bozulması yaaaaaaaa salak kafam sadece ınce bı sızıdan ıbaretmıs bundan sonra egzersızımı daha rahat yapacam ve bu zar psikolojsınden kurtuldugum ıcın kendımı kasmıcam emınımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet canım dün geceki mesajını görmemiştim,dediklerini bi uygulayayım yarın akşam girmesinde sorun yokaparatın ama ilerlemede güçlük çekiyorum,neyse deneye deneye başarabilirim inş,sen güzel 12 cm alabiliyomuşsun aparatı,bu o kadar zor görünüyoki şu an gözüme
ben çıkıyorumm..iyi sahurlarr kızlarr sizee öpüyorum hepiniziii..allah yardımcınızz olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?