Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam bi de öyle deneyeyim ama ilerleme olmuyo sanki sizde nasıl oldu bu aparat egzersizi?

olur, sen merak etme.. dün gece yazmıştım apart egzerszimi ama yine bahsedeym.. parmaktn sonra bana da zor geldi aparat başta. önce peçete sardm , sert geldi, acıyrdu ve ilerlemiyrdu.. denemeyi bırakmadım, pamuk sarmaya başladım muma, streçleyp, eldvn geçirdm, jelledm,kalınlıklarını ölçe ölçe gitmm.. hatta bir defterm var.. egzerszlermi yazıyrm ilk günden bu yana... ne kadar ilerlediğimi görüyrm.. aparatta önce 5cm kalınlıkla başladım.. baktım rahat oldu, sonra 1 er cm kalınlaştırak devam ettm.. bu arada boyunu da ölçüyrm.. ne kadr ilerliyr bilmk istiyrm.. şimdi 11- 11,5 cm kalınlığında aparatım.. dernlk olarak da en fazla 11 cm gitti..ama her boyutta aynı olmuyr.. bakalımm.. bugün egzerszmi yapmadm daha, önce buarayı okuyrm.. sonra başlıyrm..

kızlar sakın kkorkmayın egzersızlerde sızınde basınıza böyle bısı gelırse aksıne sevının cunku ben acaip mutluyum suan herseyı deneyebılırım kendımı okadar rahat hıssedıyorumkı beynımın bı kosesı hep ondaydı cunku acaba acırmı kanarmı nolur dıye dusunuyodum egzersız yaparken bıde baktımkı gıtmıs bıle ınce bı sızı hıssettım bıkac sanıyelık oda hıc beklemedıgım bı anda oldu hayret ..ettım kızlıgım gıttı dıye herseyı yapacagımı dusunuyorum egzersızlerımde cok rahat olucam emınım ve bu ısı en kısa zamanda bıtırıcem benım derdım zarmıs megergıttı rahatladım

tamam cnm ben de pes etmemeliyim,moral bozmak yok değil miyarın inş bu aparat krizini de yavaş yavaş çözerim,saol detaylı anlattıkların için

kafana koyduysan gerçekten yenersin cnm az kaldıı ha gayret .cnm ilk benide zorlamıştı 2 gün falan sonra yavaş yavaş ittirdim git gel yaptım sonra girdii

kafana koyduysan gerçekten yenersin cnm az kaldıı ha gayret .cnm ilk benide zorlamıştı 2 gün falan sonra yavaş yavaş ittirdim git gel yaptım sonra girdii

saol cnm inş yenerim,gayret ediyorum,günde iki kere en az yarım saat egzersiz yapmaya çalışıyorum ,insan egzersizlere başlayınca bir an önce sona varmak istiyo,sabırsızlanıyo,ama tabi biliyorum yavaş yavaş ilerlemem lazım

maşallah cnm ya bide 2 kere yapıyosun brawooo yanii ewt öle oluyo düzenli olarak hergün yapınca insan hırslanıyo iyice bende öle akşamı zor bekliyodumm

aytutulması slm cnm hoşgeldin,nasıl gidiyo egzersizlerin hangi aşamadasıın,rahat yapabiliyo musun?

hoşbulduum canım ben regliyim şu anda yapamıyorum bayramda denicem inşallah bakalım. bayramda sizlerden ayrı kalacak gibiyim şöyle son gece de bi uğrayayım dedim. dün gece yazdığın mesaja sonradan cevap vermiştim görmedin sanırım bi daha anlatayım. sen şimdi aparat alamıyorum diyorsun ya ama 2 parmak rahat alıyorsun. ben de 2 parmak alamamıştım sonra gittim 2 parmak kalınlığında aparat hazırladım. kurşun kaleme pamuk sardım. üzerine jelatin üzerine eldivenin başparmağını geçirdim ve çok rahat aldım. başı da yuvarlak olduğundan aynı parmak gibi oldu. ve derinlik 12 cm aldım. istersen öyle bi aparat hazırla ve her egzersizinden önce onu dene. hem yolunu iyice öğrenmiş olursun hem de ilerleyen zamanlarda daha kalın aparat kullanırken ilk önce bununla denersin ve mutlu olursun...sonra mutlu olduğun için daha rahat ilerlersin. peçeteyi ben de denedim ama çok sert geldi ben de ilk önce pamukla yaptım sonra peçeteye geçtim.

nehirsakarya canım tebrikler artık gönül rahatlığıyla devam edebilirsin benim de derdim zar.. bu zar vajinin girişi oluyor deme yani esnettiğimiz yer.. benim de ordan çoook az bişi kan gelmişti ve orası tırtıklı oldu az bişi açılmalar var acaba ben de mi bozdum yoksa zedeledim mi?

Son düzenleme:

evet canım dün geceki mesajını görmemiştim,dediklerini bi uygulayayım yarın akşam girmesinde sorun yok aparatın ama ilerlemede güçlük çekiyorum,neyse deneye deneye başarabilirim inş,sen güzel 12 cm alabiliyomuşsun aparatı,bu o kadar zor görünüyoki şu an gözüme

kusura bakma tatlım yeni gördüm msn'deydim. mumla ben de yapamıyorum canım.. ucu itici geliyo bana, bende bi diş fırçası var onunla yapıyorum hem boyu daha uzun.. ille aparatla yapılacak diye bişi yok ama başka bi cisim girmesi de beynin kabullenmesi açısından iyi olur. hiç aparat yapmayıp iki parmaktan sonra p...se geçenler de vardı.

tatlım burdan da tebrik ediimm kadınlığın mübarek olsun

inan ki var ya 12 cm alayım diye sokmadım Allah ne verdiyse dedim çıkarınca bi ölçtüm 12 cm ohaaaaaa dedim len nereye giriyo bu bu kadar aparatım da iyi uzunmuş.. yol var orda yol ben bunu öğrendim yani bi de farkettiysen ilk girişte bi yerde bi boğum var ondan sonra derin nefes burnundan alıp ağzından verip ıkınınca az bişe ittiriyosun o zaten vakumluyo... bunu görünce bi deniyim dedim nerelere gidiyomuş diye. bi de içinde çember çiziyo musun? bi de denediğin şey artık aparat veya parmak.. gitgel yaptıkça daha faydalı oluyo. hem orayı esnetiyo hem de beynini onun içinde bişeyin oynamasının mümkün olduğuna ikna ediyo... çember ve git gel yaptın mı hiç ? yapmadıysan dene faydasını göreceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…