Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet cnm gelgit ve çember yapıyorum,özellikle çemberde hakkaten esniyo ama ben o yolu daha bulamadım hrld,ondan ilerlemiyo benimki ,o boğumu hrld geçemedim daha ,bakalım gün geçtikçe aşıcam hrld buraları da
sabır gerekiyo tabi,neyse üç buçuk sene sabrettim (gerçi o zaman hiçbişey yapmamıştım ama) biraz daha sabredeyim ve ilerleteyim egzersizleri

canım ben hep şunu söylüyorum kendime bu sorunla ne kadar zaman geçirdim 1 sene mi 2 sene mi 3 sene mi neyse... bu egzersizleri yapmaya başladım tedavi yolunu öğrendim ve bilmediğimi rahatça öğrenebileceğim (tanımadığım da olsa) arkadaşlarım var mı... o zaman benim bu sorunu çözmeme çook az bi zaman kaldı... ne kadar? ha onu bilemem Allah bilir ama ben şunu biliyorum ki geçmiş zamanımdan çok değil !

canım sen o boğumu geçmediysen parmağının tamamını nasıl alıyorsun ki? parmağının ilk boğumunun girdiği yerde zaten bahsettiğim yer. girişten 2-3 cm ilerde yani...

canım parmakla o boğumu geçiyorum,yani şöyle yapıyorum önce biraz eğimli parmağımı giriyorum daha sonra aşağıya yani popo yönüne doğru ilerletiyorum,ama aparatta olmadı işte ,yanlış değil dimi yönü?eğer yanlışsa bana anlatır mısın?

yok canım yanlış değildir heralde anlattığına göre doğru. yani ben de aparatı ilk başta dik sonra popo yönüne doğru eğimli alıyorum.doğru yani. bi de ben aparatı alamadığım zaman ıkınıp o deliği açıyorum iyice görüyorum nereye gireceğini(aynadan) sonra tekrar ıkınırken aparatı oraya koyuyorum ve bi daha ıkınınca ittiriyorum giriyor. sen de böyle mi yapıyorsun? ben başka türlü alamıyorum çünkü böyle alabiliyorum. yani normali böyle mi onu da bilmiyorum :) ama böyle rahat oluyor

valla bilemedimki canım,korum,umarım kafam karıştı iyice,bni yandan da netten vajina resimlerine bakıyorum umarım yanlış bişey yapmıyorumdur,dün ayna karşısında da yapmıştım ama bişey göremedim ben parmak içimdeyken
neyse cnm saolasın ben yatıyorum artık yarın ola hayrola,herkese iyigeceler öpüldünüz

yok canım ya yanlış ne olabilir ki zaten parmağının gittiği yol doğru. ben sadece aparatı ben o şekilde rahat alıyorum dedim herkes o şekilde mi alıyor onu bilmiyorum ama aparatı alamıyorum dersen o şekilde deneyebilirsin demek istedim yani :) kafanı karıştırmak istememiştim ama :) kusura bakma artıkın :)
vajina resimleri de çok faydalı bu arada. ben onlara bakarak da çok şey öğrendim.

sana da hayırlı geceler canım..

peçetede sar muma sivri olmaz bence

senin adına sevindim canım kafan rahatladıysa herşey tamam demektir

hamişlerin hepsi burda nasılsınız kızlar nasıl geçiyor hamilelik genelde yener yenmez hamile kalmış sanki forumdaki pek çok kişi bende bundan tırsıyorum biraz ama :26:

hamılelık ıcın kendını ne zaman hazır hıssedıyorsan o zaman olsun canım bence bu cok onemlı cunku hamılelık bıraz sıkıntılı bı surec. ıyıce alısmadan olması sıkıntıya sokabılır hayırlısı yınede...olmasından korkuyorsan onlemını al ok yoksa dedıgın gıbı yendıkten kısa bı sure sonra hamıs kalanın sayısı az degıl hatta yenmeden kalanda epey var

günaydın kızlar memlekete gidiyorum, nete giremezsem diye şimdiden yazıyım istedim bütün dualarım sizinle olacak, inşallah hepimiz en kısa zamanda yenmeyi başarırız, allah hepinizin gönlüne göre versin, müjdeli haberlerinizi bekliyorum. kadir geceniz ve bayramınız mübarek olsun.

kızlar ilişki sırasında acayip yanmam oluyo.. herşey çok rahat girişler gelgitler hiç sıkıntı kalmadı korku kasma felan...
ancak ilişki sırasında çok yanmam oluyo.. kociş 5 dk dişini sık dio ama... 25-30 dk içimde gelgit yapıyo adam..keyfini
çıkartıyormuş ama benim yanmam çok fazla zor dayanıyorum.. neden böyle yanmam varki acaba...

cnm tahrıs olmus olabılır o yuzden yanmam oluyordur belkı bı doktora gıtmenı önerırım madem korkularına daır hıcbısı kalmadı sadece yanman var doktora gıt bu derdınden de kurtul cnm en kısa zamanda cözecektır sorununu

dün gittim doktora ama erken çıkmış doktor randevu almadan gitmiştim. bakalım iş çıkısı giderim belki. dayanıyom artık ne yapayım. kociş 2 gün izin verdi bana ...iki dün yappıcaz bişi bakalım geçer inş.

canım benimde çok fazla oluyodu dayanamıyodum artık.ama artık olmuyo.alışıncaya kadar galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…