Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlar nasılsınız bakalım??yarın memlekete gidiorum ayy çok heycanlıyım ben henüz yenemedim ama çok yol kattettim sizin sayenizde hemde çok şey öğrendim çok teşk ediorum hepinize ama çalışmalara da devam tabiki az kaldı kızlar heepimiz başaracaz bu işisizi çok seviorum kkızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun

canım benimde çok fazla oluyodu dayanamıyodum artık.ama artık olmuyo.alışıncaya kadar galiba.

nezamana kadar olurki daha yanmam.. 9 gündür günde iki kez yapıyoz yani.. hemde 25 dk. alışsın artık ya.. yanma olmasın..acı felan olmuyor zaten kasmada yok çok şükür bide yanma geçseydi..

nezamana kadar olurki daha yanmam.. 9 gündür günde iki kez yapıyoz yani.. hemde 25 dk. alışsın artık ya.. yanma olmasın..acı felan olmuyor zaten kasmada yok çok şükür bide yanma geçseydi..

benim tam 1 ay oldu yeneli emla kullanıyodum 2 haftadır emla kullanmıyorum.1 haftadırda kayganlaştırıcıyı bıraktık.1 haftadır yanma yok çok şükür her şekilde çok rahat oluyo.bizde 2 günde bir bazen hergece deniyoduk.

tesekkür ederim canım sen normolde de rahat yapabiliyormusun bazen üstte oldugum pozizyonda yapabiliyorum baska bi tavsiyen olurmu egzersiz yapmadım da hiç bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum

tesekkür ederim canım sen normolde de rahat yapabiliyormusun bazen üstte oldugum pozizyonda yapabiliyorum baska bi tavsiyen olurmu egzersiz yapmadım da hiç bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum

yok canım daha egzersiz aşamasındayım p... deniyorum sadece ucunu alabildim üste olduğumda fazla kasmıyorum kontrol bende olduğu için bir de sırtüstü uzanıp dizlerini göğsüne doğru çektiğinde de sanki daha çok açılıyor egzersizi erteleme oturduğun yerde sıkıp bırakırsan kimse farkına varmaz biriyle konuşurken bile yapabilirsin, çekinme burdaki arkadaşlar birbirini tanımıyor ama dert ortağı aynı yollardan geçiyor herkes.

canım emla işe yarıyor mu? ben 1 yıl önce denedim fazlaca sürmüşüm abartmışım sanki çok sürünce etkisi çok olacak gibi düşündüm galiba, benden çok eşim uyuştu bu arada emlayı devlet karşılıyor bana doktor yazmak istemedi ağda yaptırırken sürüyorlar diye sorunumu söyleyince yazdı ama yine de deneyecek arkadaşlar varsa diye söylüyorum ilaç çözüm değil beynimizde halletmeliyiz.

aa devletin karşıladığını bilmiyodum epeyde para vermiştim duruyo evde iyi fikir bende ağdada kullanayım bari boşa gitmesin :)). bende işe yaradı yani onunla çözdüm.doktorum emla ve bepanthen vermişti kayganlaştırıcı amaçlı sorun çözüldü.emlayı ben önce egzersizde heryerine daha sonra bi süre giriş kısmına sürmüştüm orası çok acıyodu artıkda bıraktım acı yok çünkü.kullanırken yarısndan epey az kullanıyodum.3 -4 nohut büyüklüğünde falan.sen yendinmi peki??

kızlarrrrr bu gün dr gittim ne yaptın başardınmı dedi bi kere tam oldu ardından kanamada oldu dedim muayene edeyimmi bu sefer baktırcanmı dedi (çünkü geçen sefer aletleri sokturmamıştım ) evet inş dedim sanki gene bakamıcaz izin vermıceksın gibi dedi sonra çatala oturdum ve biraz kasıldım ama muayene oldummmm aletlerle baktı içime dışıma sonra herkes böle tepki veriyor zaten buna dedi sen bitirmişsin bu işi artık vajılı falan değilsin dedi hiç beklemiyodum ama çabuk yendin dedi çalışmalara devam et dediiiiii çok sevindim yarın regl bitiyooo bayrama balayı yapcam inşşşşşş

farkında olmalı insan....bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli..anne karnına sığarken, dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda 1 m2lik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli...henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların her şeyi bırakıp gidiyorum işte dercesine apaçık olduğunu farketmeli..ve ona göre yaşamalı...allah hepimizi öyle yaşayanlardan eylesin....hayırlı kandiller....

Sevgili dostlarım,

Artık dostlar diyorum çünkü hiçbirinizi tanımasam da en mahrem sırlarımızı konuşup paylştığım sırdaşlarımsınız.

Allah inşallah bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul eder. Hepinizin gönlünden ne geçiyorsa inşallah Alalh hepinize nasip etsin. Bu gecede dualarınızda bizler ide eksik etmeyin.

Kadir geceniz hepinizin mübarek oldun ve hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.

Bayramda gözüm kulağım sizlerde olacak, inşalalh iyi haberlerinizi alırım ve ben de iy ihaberler verebilirim.

teşekkürler albünea,hepimizin dualarını Allah bu gecede kabul eder inşallah...

Gökten ne yağdı da yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi.. Bu dünyaya kim geldi de gitmedi.. Hangi dert, hangi sıkıntı bitmedi..Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi..Kim Allah dedi de o yetişmedi.. Kim gizli gizli yalvardı da o işitmedi.. Kim Rabbim dedi de o buyur kulum demedi...

Biz de onun kuluyuz.. Acziyetimiz, günahımız fazlasıyla çok olsa da kulu olmamız cihetiyle bağımız hep var aramızda.. Bugün toparlanıp özümüze dönmemizin miladı olsun..

"La tahzen.. innallahe meana.." Üzülme.. Çünkü Allah bizimle beraberdir..

Son düzenleme:

lıste içinn cok tesekkurler bıze kendımızı yanlız olmadığımızı hissettiyor umarım bır gun bende basaranlar lıstesınde olurum

bu kıskançlık bendede var malesef ee 5 yıl oldu esımde benden once ilişki yaşamamış inancı gereği bırde bende hüsrana uğrayınca
ruyalarıma gırıyordu bır kadınla beraber falan baktım kafayı yıcem kendımı sarstım en yakın dostum benı uyardı ıyıce sapıtıyorum dıye
cok sukur kıskanclık krızını yendım senı cok ıyı anlıyorum mınel ama dıkkat et kıskandıgını cok bellı etme
adamın aklına olmayan seyı sokma

kızlar yazarken belkı cekınıyorsunuz ama bu mesajlar bıze ılac gıbı bır cok not aldım burdan şöyle yapcam böyle yapcam dıye
mesela bu anlattıgın şekılde uygulama gozumu korkutmadı nedense umarım o asamaya gelırde boyle bır deneme yapabılırım o gunlerı bır goreyımde ..

burda her başarı hıkayesını gördükce bır an bende basarbılırım dıyorum
yenı taze gelınler sızı yurekten kutluyorum..
bı kac gunduryoktum yıne kactım ...
esım benım için değmezmı dıyınce kendımden utandım
onun ıcn bıle bu acıya kı bıze göre sımdılık acı katlanmaya değer
burda bı alıntı gormustum orda bayan bır doktordan bahsedılıyordu
o doktoru aradım randevu alıcam doktorada gıtmek ıstıyorum arkadaslar
5yıl oldu aranızda en uzun bu hastalıkla yasayan benım galıba
hıpnoterapı hakkna deneyım bılgısı olan arkadaşlar yazabılırmı lutfen
doktorun tedavı seklı hıpno terapıymıs detaylı bılgı alıcam kendısınden

para falan artık umrumdısı evlılıgım gıdıyor elden ve genclıgım
bebek hamılelık cok korkuyordum su son 1 aydır artık o korkum bıle umrumda degıl
dırek hamıle kalmak ıstıyorum artık bıtsın bu ıskence etrafa karsı sus sakla laf ye
esındel hır gür git nereye kadar ...
bısey sorucam kızlar ama gulmeyın ya sımdı o bolgeyı ınceledıgımde o kapalı olan bı yer kızlık gıdınce hala orda kalıyormu ?
ufak bır delık var hep oylemı olcak ?

bugun cok mubarek bır gun hepınıze ıcten dua edıcem bırbırımızı bu gunde unutmayalım
inşalah bu gunlerı yenıcez yenmelıyız

ozel mesaj atma hakkım yok suan burda msn eklıyen arkadaslardan msn adreslerını aldım maıl attım ben patı yım dıye ama donen olmadı daha
umarım bu mesajımı gorup bana donerler
hepımıze tekrardan hayırlı kandıller
dualarımız ıbadetlerımız kabul olanlardan eylesın Rabbim amin

aklımdaydı ne zamandır sorucaktım arkadaşlar belki bilginiz vardır
reglden hemen sonra rahim daha esnek oluyormuş ve o zaman ilk gecesini yaşıyanalr daha rahat oluduğu söylüyor sizce arkadaşlar ?

merhaba paticim. benim doktorum bana bir kez hipnoterapi uyguladı. ben zannediyordum ki beni uyutacak beni konuşturacak. ama öyle olmadı. koltukta oturuyordum. karşıma geçti. parmağına bakmamı istedi. parmağını yakınlaştırıp uzaklaştırdı. kendini rahatlat dedi. gözlerini kapat dedi. gevşememi istedi. sonra kendi söylediklerini tekrarlamamı istedi 3 er defa. '' Benim diğer kadınlardan hiç bir farkım yok.'' ben eşimle mutlu bir şekilde cinsellik yaşamak istiyorum.'' vaj. genişleyen bir organ.''iki elimin genişliğinde bebek omuzu çıkabilir.'' vaj. file gibi açılabilir.'' pileli etek gibi bir yapısı vardı.'' şeklinde. sonra sol elini sık dedi. sıktım. sağ elini sık dedi sıktım. sonra aç ellerini dedi. gözlerini aç dedi. bu kadar. yani beynimizdeki doğru bildiğimiz yanlışlarımızı yenmemizi sağlıyor. aslında bunu kendi kendine tekrarladığında kendini inandırdığında egzersizleri yapabiliyor insan. ben doktora hiç kendimi kontrol ettirebileceğime bile inanmıyordum. hatta kibrit çöpü bile sığmaz diyordum. halbuki öyle bir şey değilmiş anladım. daha p... ile denemeye geçmemiş olsamda yapabileceğimi bu siteye üyelikten sonra daha çok anladım. hatta buradaki arkadaşları dinleyerek aparatım yerine parmak denemesi bile yaptım. son iki haftadır kendime daha çok güveniyorum. sabahları uyandığımda az kaldı diyorum. daha öncesinde ben ne yapacağım diye hayıflanıyordum. tabi kimseyle paylaşamamak bu insanın daha çok dolmasına sebep oluyor. acısını hep eşimden çıkardım. gerekli gereksiz konularda kendisine bağırdım kızdım. ama gerçektende öyle bizim diğer kadınlardan hiç bir farkımız yok. doktorum çok ilgili. benide eşim erkek doktora göndermediğinden bende bayan doktora gidiyorum. çok ilgili alakalı biri. hani demişsin ya oradaki kapalılık hep kalacakmı diye. doktoruma bende aynı soruyu sormuştum. ben zannediyordumki orada görünen et parçası gidecek delik olacak. halbuki öyle değilmiş. orası kapak gibiymiş. düşünsene orada o parça olmasa içimiz su dolar denizde havuzda vs. birde suyla içini yıkamamak gerekiyormuş. dengeleyen ph5.5 ürünler var sebamed numismed genital bölge için onu kullanmanızı tavsiye ederim. Allah bize güç kuvvet versin Allahın izniyle başaracağız. eşlerimizede Allah sabır verdiği için şükredelim.Başarılar...

doktorla gorustum telefonda bılmıyorum neden belkı konusma tazı umursamaz oluşu soğuttu beni..
yüzyüze görüştükten sonra tedavıye karar verıcez dedı terapı paket programı 1.250 falan
esım doktor lafını duyunca kızdı ondna gızlı aramıstım ıstmeıyor doktoru hastalık oldugunu kabul etmıyor
bende egsersız denememde o vakumlu bolgeyı gordukce korkuyorum ılerıye kesınlıkle gıdemıyorum
verdiğin cevaplar için çok teşekkürler yanlız olmadığımı hissedıyorum boylece

bende sebamed var onu kullanıcam cnm ozelıkle egsersız yapabılırsem sonrası ıcın

merhaba arkadaşlar,bana önerebileceğiniz doktr yada tavsiyeleriniz varmı acaba...yardımcı olursanız çok sevinirim((

canım bıraz kendınden bahsetsen once ?

ve arkadaşlar
yenı gelenler ve benı gıbı sureklı soru soranlar ıcın
arada tum egsersız bılgılerı bır mesajta toplayıp versenız
ben hala gecmısı bıtıremedım oku oku bıtmıyor
bılgılerı arada tazelemiş oluruz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…