Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar benim çok yakın bir arkadaşım birkaç kliniği denedikten sonra Uşak'ta Bülent Yazgan isimli bir doktorla tek seansta tedavi oldu..şimdi hiçbir sorunu kalmadı.doktor birçok hastayı tek seansta tedavi etmiş.umarım böyle sorunu olan tüm arkadaşlar atlatır...

merhaba arkadaşlar,bana önerebileceğiniz doktr yada tavsiyeleriniz varmı acaba...yardımcı olursanız çok sevinirim((

arkadaşlar benim çok yakın bir arkadaşım birkaç kliniği denedikten sonra Uşak'ta Bülent Yazgan isimli bir doktorla tek seansta tedavi oldu..şimdi hiçbir sorunu kalmadı.doktor birçok hastayı tek seansta tedavi etmiş.umarım böyle sorunu olan tüm arkadaşlar atlatır...

canım oncelikle Hosgeldin aramıza. cok sukur bunun bir caresi var ve elbet bir sekilde ustesinden geleceksin sende.. aramızada bildigim kadarıyla bunu 10 yıl boyunca yasamıs olan arkadaslarımız da var bu yuzden kendini asla yalnız hissetme. ben cok sukur erken yenenlerdenim ama benim için degmezmi diye soylediginde bana esimin sozlerini hatırlattı.. benim için katlanamazmıısın diye her soylediginde içim acırdı aglamaktan helak olurdum.. ama cok sukur atlattım .. elimizden gelen her yardımı yapmaya da hazırız hazırım. dr u bilmiyorum canım ben buranın sayesinde bu illeti yendim ve tabiki eslerimizin bzie olan anlayısı sayesinde yendik.. ne asamada oldugunu yazabilrimisin canım?
ben nasıl yendigimi paylaşim istersen birde; benim hikayemde bu illeti yasadıgımı farkettiğimde arastırmalarımla egzersiz oldugunu kesfettim ama cok iticiydi ben yapamazdım. heleki es parmagı denen seyi nasıl yaparlar derdim. bir gun esime dr a gitmek istedigimi ama aslında bunu psikolojik oldugunu biliyordum ve kendimde yenebilirim dedim burayı okudum.. sonra esim benim egzersiz yapamayacagımı anlamıs olsa gerek bi gun ben farkında bile olmadan es parmagı denedik boyle egzersizleri yaptık ve sonrasında yarımda olsa basarıya ulaştım denemelerde.. sonra tamammı oldu... demem o ki siz yılmazsanız ve egzersizi azimle yaparsanız kızlar o sizi bi adım daha ileri mutlaka surukluyor..

yazmayı unuttum 41 yasin okutun 7 günü geçmesin ben 3 günde okudum sonra Rabbim yardım etti biraz da hırs yaptım hamile haberleri duyunca Rabbim sen bu derdi çeken kullarına yardım et amin:2:

merhaba maviaraba güzel fikir üretmişsin. ezgi dilatör almak istiordu. o da rimele sarabilir...

henüz iki parmağa gecemedim ben hala tek parmaktayız.ben kendim yapamıyorum cok fazla,esim yapıyo ama o da dün gece nöbetciydi bugünde erkenden uyudu.2 gün önce tek parmağı tamamen sokmustuk yarın 2 parmak denicez ama korkuyorum (. ondan sonrada rimel deneyelim bakalım.insallah olur ya! allahım nolur bu sitedeki tüm kızlara yardım et((

bildiğim kadarıyla bu sorunu kendileri çözebilen çiftler varmış.Ancak bazen kulaktan dolma yanlış tedavilerle sorun daha tehlikeli bir boyuta gelebiliyormuş.bence profesyonel bir kişiden yardım almanız daha doğru olur.benim bir yakınım uşaktaki bir doktor sayesinde bu beladan kurtuldu.eğer isterseniz yardımcı olabilirim..

ihmal ettim sizi beni merak etmissinizdir. hep izin telasi vardi. gecmisi okuyamadim,yenenleri yeni hamisleri kutluyorum. biz birazdan yola cikicaz hakkinizi helal edin ölürüm falan allaha emanet olun, rabbim hepinizin yardimcisi olsun,hamisler kendine dikkat etsin, egzersis yapanlar cesaret azimden vazgecmesin.

kızlar slm egzersiz yaptım geldim,kızlar ben yanlış yapıyomuşum,iki gündür aparat iellemiyo diyodum ya ben o yolu (yani delik ve vakumlu kısmı ) bile keşfedememişim meğerse,kendi kendime parmaklarımı anüse doğru boş yere ilerletiyomuşum -hani popoya doğru ilerletcektik ya- (dün gece kafama dank etti ,ay tutulması söylemişti orda bi delik var aynadan bakıp aparatı öyle sokuyorum demişti ve 12 cm kadar ilerlettiğini söylemişti)ya ne aptalmışım zaten dün gece anlamıştım bi terslik olduğunu bu sabah moralim bozuk kalkmıştım,biraz önce yaptım egzersizi direkt aynayla o delikten orta parmağımı soktum ve nefes verip ıkınmaya başladım yavaş yavaş çekti ve ilerledi hakkaten sonuna kadar biraz bacaklarım titredi tabi ama nefes alıp vermeye çalıştım ve daireler yaptım sonra gitgel yapmaya başladım ama o zaman biraz yanma oldu,sonra iki parmağımı denedim (işaret parmağı ve orta parmak ) onda da aynı şeyleri yaptım o da ilerledi ama dediğim gibi biraz kastım kendimi ve bacaklarım titredi ama iki parmakla gelgit yapamadım,kızlar bana iki parmakla gelgit yaparken ne yapmamı önerirsiniz (yani nefes ve ıkınma anlamında) ya nası kızdım kendime inanın aptal gibi saçmasapan hareketler yapıyomuşum,neyse ama o yolu keşfettim ya ya bu arad ne kadar derin ve ilerisi geniş tuhaf oldum yani,insanın vücudunu tanımaması ne kadar kötü bişeymiş,neyse çok mutluyum ama yolu buldum size ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar özellikle aytutulması sana keşfetmemi sağladın şimdi burda değilsin ama bi ara girdiğinde görürsün inş mesajımı

cnm hiç kendine kızma bende ilkbaşta başka yere ittiriyormuşum diyodum niye girmiyoo baya bi sonraa doğru yolu buldum bendee burdaki bazı arkadaşlarda öle...cnm parmağın içindeyken heycan yapınca hemen çıkarma bekle öle biraz rahatla sonra derin derin nefes al ıkın öle ittirr gidiyo zaten..git gelde yavaş yavaş yap o sonra kendiliğinden ilerliyoo cnmm

Son düzenleme:

cnm valla nası kızıyorum hala kendime,bu kadar cahillik olur mu ,boş yere uğraştım bir haftadır ama neyse o yolu öğrendim ya artık gam yemem,ama nası faydası oldu bu egzersizlerin bi hafta sonra ad aolsa keşfettim vajinanın ne olduğunu şekline netten bakıyodum ama kafamda netleştiremiyodumartık öğrendim çok şükür ki,hepinizden allah razı olsun şu mübarek gecede allah tüm dualarını kabul etsin inş canım benin

aminn cnm cümlemizinn inşallaaa...bende aynıı netten bakıyodum hep ama bulamıyodum en son aynayla inceliyodum gene bi baktım delik açılmış ozamn farkettim...inşallahh cnm en kısa sürede yenersinn

aminn cnm cümlemizinn inşallaaa...bende aynıı netten bakıyodum hep ama bulamıyodum en son aynayla inceliyodum gene bi baktım delik açılmış ozamn farkettim...inşallahh cnm en kısa sürede yenersinn

inşallah cnm benim ,tek dileğim o,inş ben de derim bigün başardım diye ve bunun için mi 3 senedir bekliyroum diye...

doktorum parmak denerken tırnağa dikkat et dedi. tahriş etmesin diye. istersen peçetede koy parmağına sonra prez. geçir canım. kolay gelsin.

doktorum parmak denerken tırnağa dikkat et dedi. tahriş etmesin diye. istersen peçetede koy parmağına sonra prez. geçir canım. kolay gelsin.

kesınlıkle tahrıs dısında hıjyen acısından uzun olmasıda ıyı degıl bence, ben egzersızler boyunca hep kısa tuttum tırnaklarımı ayrıca egzersızden once hep bı kac kez sabunladım(antıbakterıyel sabun kullandım-dıger sabunlarda olur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…