- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.821
merhaba arkadaşlar,bana önerebileceğiniz doktr yada tavsiyeleriniz varmı acaba...yardımcı olursanız çok sevinirim((
burda her başarı hıkayesını gördükce bır an bende basarbılırım dıyorum
yenı taze gelınler sızı yurekten kutluyorum..
bı kac gunduryoktum yıne kactım ...
esım benım için değmezmı dıyınce kendımden utandım
onun ıcn bıle bu acıya kı bıze göre sımdılık acı katlanmaya değer
burda bı alıntı gormustum orda bayan bır doktordan bahsedılıyordu
o doktoru aradım randevu alıcam doktorada gıtmek ıstıyorum arkadaslar
5yıl oldu aranızda en uzun bu hastalıkla yasayan benım galıba
hıpnoterapı hakkna deneyım bılgısı olan arkadaşlar yazabılırmı lutfen
doktorun tedavı seklı hıpno terapıymıs detaylı bılgı alıcam kendısınden
para falan artık umrumdısı evlılıgım gıdıyor elden ve genclıgım
bebek hamılelık cok korkuyordum su son 1 aydır artık o korkum bıle umrumda degıl
dırek hamıle kalmak ıstıyorum artık bıtsın bu ıskence etrafa karsı sus sakla laf ye
esındel hır gür git nereye kadar ...
bısey sorucam kızlar ama gulmeyın ya sımdı o bolgeyı ınceledıgımde o kapalı olan bı yer kızlık gıdınce hala orda kalıyormu ?
ufak bır delık var hep oylemı olcak ?
bugun cok mubarek bır gun hepınıze ıcten dua edıcem bırbırımızı bu gunde unutmayalım
inşalah bu gunlerı yenıcez yenmelıyız
ozel mesaj atma hakkım yok suan burda msn eklıyen arkadaslardan msn adreslerını aldım maıl attım ben patı yım dıye ama donen olmadı daha
umarım bu mesajımı gorup bana donerler
hepımıze tekrardan hayırlı kandıller
dualarımız ıbadetlerımız kabul olanlardan eylesın Rabbim amin
merhaba maviaraba güzel fikir üretmişsin. ezgi dilatör almak istiordu. o da rimele sarabilir...
henüz iki parmağa gecemedim ben hala tek parmaktayız.ben kendim yapamıyorum cok fazla,esim yapıyo ama o da dün gece nöbetciydi bugünde erkenden uyudu.2 gün önce tek parmağı tamamen sokmustuk yarın 2 parmak denicez ama korkuyorum(. ondan sonrada rimel deneyelim bakalım.insallah olur ya! allahım nolur bu sitedeki tüm kızlara yardım et ((
kızlar slm egzersiz yaptım geldim,kızlar ben yanlış yapıyomuşum,iki gündür aparat iellemiyo diyodum ya ben o yolu (yani delik ve vakumlu kısmı ) bile keşfedememişim meğerse,kendi kendime parmaklarımı anüse doğru boş yere ilerletiyomuşum -hani popoya doğru ilerletcektik ya- (dün gece kafama dank etti ,ay tutulması söylemişti orda bi delik var aynadan bakıp aparatı öyle sokuyorum demişti ve 12 cm kadar ilerlettiğini söylemişti)ya ne aptalmışım zaten dün gece anlamıştım bi terslik olduğunu bu sabah moralim bozuk kalkmıştım,biraz önce yaptım egzersizi direkt aynayla o delikten orta parmağımı soktum ve nefes verip ıkınmaya başladım yavaş yavaş çekti ve ilerledi hakkaten sonuna kadar biraz bacaklarım titredi tabi ama nefes alıp vermeye çalıştım ve daireler yaptım sonra gitgel yapmaya başladım ama o zaman biraz yanma oldu,sonra iki parmağımı denedim (işaret parmağı ve orta parmak ) onda da aynı şeyleri yaptım o da ilerledi ama dediğim gibi biraz kastım kendimi ve bacaklarım titredi ama iki parmakla gelgit yapamadım,kızlar bana iki parmakla gelgit yaparken ne yapmamı önerirsiniz (yani nefes ve ıkınma anlamında) ya nası kızdım kendime inanın aptal gibi saçmasapan hareketler yapıyomuşum,neyse ama o yolu keşfettim ya ya bu arad ne kadar derin ve ilerisi geniş tuhaf oldum yani,insanın vücudunu tanımaması ne kadar kötü bişeymiş,neyse çok mutluyum ama yolu buldumsize ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar özellikle aytutulması sana keşfetmemi sağladın şimdi burda değilsin ama bi ara girdiğinde görürsün inş mesajımı
ihmal ettim sizi beni merak etmissinizdir. hep izin telasi vardi. gecmisi okuyamadim,yenenleri yeni hamisleri kutluyorum. biz birazdan yola cikicaz hakkinizi helal edin ölürüm falan allaha emanet olun, rabbim hepinizin yardimcisi olsun,hamisler kendine dikkat etsin, egzersis yapanlar cesaret azimden vazgecmesin.[/QUOT Allah korusun cnm öle düşünme hayırlısıyla gidin hayırlısıyla dönün inşallahh iyi tatillerr cnm dikkat et kendine bide bebişee (helal olsun cnm gerçi senin bize daha çok hakkın geçmiştirr )
cnm hiç kendine kızma bende ilkbaşta başka yere ittiriyormuşum diyodum niye girmiyoo baya bi sonraa doğru yolu buldum bendee burdaki bazı arkadaşlarda öle...cnm parmağın içindeyken heycan yapınca hemen çıkarma bekle öle biraz rahatla sonra derin derin nefes al ıkın öle ittirr gidiyo zaten..git gelde yavaş yavaş yap o sonra kendiliğinden ilerliyoo cnmm
cnm valla nası kızıyorum hala kendime,bu kadar cahillik olur mu ,boş yere uğraştım bir haftadır ama neyse o yolu öğrendim ya artık gam yemem,ama nası faydası oldu bu egzersizlerin bi hafta sonra ad aolsa keşfettim vajinanın ne olduğunu şekline netten bakıyodum ama kafamda netleştiremiyodumartık öğrendim çok şükür ki,hepinizden allah razı olsun şu mübarek gecede allah tüm dualarını kabul etsin inş canım benin
aminn cnm cümlemizinn inşallaaa...bende aynıı netten bakıyodum hep ama bulamıyodumen son aynayla inceliyodum gene bi baktım delik açılmış ozamn farkettim ...inşallahh cnm en kısa sürede yenersinn
inşallah cnm benim ,tek dileğim o,inş ben de derim bigün başardım diye ve bunun için mi 3 senedir bekliyroum diye...
henüz iki parmağa gecemedim ben hala tek parmaktayız.ben kendim yapamıyorum cok fazla,esim yapıyo ama o da dün gece nöbetciydi bugünde erkenden uyudu.2 gün önce tek parmağı tamamen sokmustuk yarın 2 parmak denicez ama korkuyorum(. ondan sonrada rimel deneyelim bakalım.insallah olur ya! allahım nolur bu sitedeki tüm kızlara yardım et ((
doktorum parmak denerken tırnağa dikkat et dedi. tahriş etmesin diye. istersen peçetede koy parmağına sonra prez. geçir canım. kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?