Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kaymasının bana bi faydası olmazki içerde bi duvar var ve o duvara değince canım çok acıyor onu nasıl geçiricem bilmiyorum..sen nasıl yendin canım anlatırmısın

ünzilecim. ben daha yenmedim. hatta senin geldiğin aşamaya p...s ile gelemedim bile. ama artık kendime güveniyorum. ben doktora gittim. ama sitede miss.figo gibi doktora gitmeden başaran arkadaşlarımız mevcut. ben 1,5 yıllık evliyim. sen daha yeni evlisin ve bu siteyi bulduğuna dua etmelisin.bende keşke bu siteyi keşke 2 ay kadar önce bulsaydımda 2500 tl vermeseydim. Ama olsun. Helal hoş olsun yeterki iyileşeyim diyorum. ben son derece gergin oluyordum. bacaklarım titremeye başlıyordu. eşimi kendime yaklaştırmıyordum. en sonunda doktora gittim. doktoruma muayene etmesine bile izin vermekte zorlandım. fito krem ve bebe yağının kolaylaştıracağını söyledi doktorum. ilk serçe parmak kalınlığında bir aparatı doktor krem ve bebe yağı ile yavaş yavaş içeri soktu. ama tabi ilk aşamada hafif baskı oldu. sonra benim yapmamı istedi. bende yapabildim. eve gittiğinde tekrarla egzersizi dedi. bende ayna alıyordum elime. yatağa uzanıp krem ve bebe yağını sürüp burnumdan derin nefes alıp ağzımdan vererek kendimi rahatlatıyordum. sonra ayaklarını kendine doğru çekerek iki yana açmamı söylemişti doktor. bacaklarını açabildiğin kadar açman gerekiyor.'' hatta gündelik hayatta bile mümkün olduğunca bacaklarını açıp otur alışsın demişti doktor. sonra yavaş yavaş içeri ittirince yolunu buluyor zaten. ikinci seansta aparatı biraz daha kalınlaştırdı. üçüncü seansta iki parmak kalınlığında aparat verdi. şu an onunla egzersiz yapıyorum. zamanla esnetmiş oluyoruz. ben zannederdimki kızlık zarı perde gibi içeriyi koruyor. öyle değilmiş. kızlık zarı dediğin. girişteki çevreleyen bölümmüş. orada duvar falan yok. kendimizi kastığımız için vaj... daralıyor. bu da acıya sebep oluyor. zamanla çözeceksin. kayganlaştırıcı mutlaka al. sen bizden önce çözeceksin inan bana...

kusura bakma dışarıdaydım yeni yazabildim..ben emlayı okadar dayanılmayacak bulmadım.canımda çok azdır aslında çok yanmadı öyle.hattaviçinde pek bi yanma hissetmedim bazen.ben ankarada süleyman eserdağa gittim.fiyat epey yüksekti 4 verdik biz.ama senin pek doktorluk işin yok yani.oda burada söylenenleri yapacak aşağı yukarı.

canser 4 günde nasıl kurtuluyorsun yaa nasıl bi yol izliyorsun bizede söyle bizde yapalım lütfen

canım bol kremle ve emlayla bol bol egzersiz yapacksın.emla isteğe bağlı tabi itici gelebilir bazısına ama ben bununla yendim.giriş özellikle ateşe değmiş gibi oluyodu.o hafif bi uyuşkluk yapıp rahatlık sağladı.fanusun etrafına süreceksin yavaş yavaş sokup çıkartacaksın .fanus yoksa muma streç film, prezervatif vs.. sarıp kullanan arkadaşlar var.çok pahalı değil bunlar yani senin zaten biraz olmuş dünya kadar para verme ben yardımcı olurum sana hem daha yeni de evliymişsin..

çok sağol canım yaaa...ben geeçen kadın doğumcuya gittim bana diazem diye ilaç yazacaktı bende önce psikatriye gideyim dedim almadım..ve oraya mum falan bişi koymak çok itici geliyor bunu nasıl aşıcam bilmiyorum..ama burda okuduklarımdan sonra cesaretlendim biraz daha..kızlık zarı bozulmadı daha nasıl olacak bilmiyorum..sence diazem kullanayım mı antidepresan korku gidericiymiş.sen hiç psikatriye gittinmi

ya lütfen yardım edin bende iki aylık evliyim ve daha birşey yapamadık kasılma peşimi bırakmıyor

Ya lütfen yardım edin iki aylık evliyim ve daha birşey yaşamadık kasılmalar öldürecek beni

canım bende aynı dertteyim...2 haftalık evliyim ve bişi yapamıyoruz..önce kadın doğuma sonrada psikatriye git..ve ondan sonra burda kızların anlatığı egzersizlere başla..ben bayramdan sonra öyle yapmayı düşünüyorum..

iyide ama ben hocayada gittim ayet falan yazdı saç kılını yak ye falan dedi uzunca birşeyler işte hepsini yaptım oda olmadı malesef pskoloğada gittik oda kendinde biter dedi ve geçiştirdi offfffff

iyide ama ben hocayada gittim ayet falan yazdı saç kılını yak ye falan dedi uzunca birşeyler işte hepsini yaptım oda olmadı malesef pskoloğada gittik oda kendinde biter dedi ve geçiştirdi offfffff

tövbw tövbe hacıyla hocayla ne alakası var canım yaaaa..hangi devirde yaşıyoruz önce doktora git sen..

saçma ama çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor gittim piskoloğa masaj falan yap dedi korkma diyo standart şeyler işte internette okudukları söyledi

ben bayramdan sonra gidicem eğer başarılı olursam sana yazarım canım..dr ulusoy var vajinismusu hipnoterapi ile tedavi ediyormuş az önce aradım ücreti öğrendim 5 bin tl istiyor((

kızlar yazık günah paranıza bence bu siteyi takip edin öncelikle yanlız olmadığınızı görün. sabır göstererek egzersizlerinizi tamamlayın. asla ümitsizliğe kapılmayın ben siteyi buldum 1 ay içerisinde yendim. başlarda aman bunlar da bi işe yaramıyor diye düşünmüştüm ama vajinin koca bi boşluk olduğunu beyninize kabul ettirmeniz gerekiyor bunun için de egzersizden başka çare yok. ve burda o kadar kişi yendi hiçbiri de demediki çok acıdı diye. acı asla yok sadece yanma olur o da başlarda sonra geçer. e siz emlayı sürerek de aynı yanmayı hissediyorsunuz belki daha fazlasını. erteleme yok üşenme yok hadi bakalım taze gelin olma sırası sizdeee

uşaktan bülent yazgan isimli doktoru bir araştırmanı öneririm, en azından bir bilgi al derim, pişman olmayacağını düşünüyorum.

ben de cok düşündüm dr ulusoyu hatta esim aradı cok ısrar etti bana kalk haftasonu gidelim diye ama ben burdaki kızlar sayesinde egzersizlere baslayınca kendime güvenim geldi.günbe gün daha cok asama kaydediyorum,elimi bile süremezsen neler yapıyorum. su an yenebileceğime inanıyorum, belki dr ulusoya göre daha uzun bir sürec olacak ama sonucta param cebimde kalacak. önce kendinize güvenin kızlar lütfen.

canlar nolur bana kızmayın ama bu işin tek cozumu var o da egersiz. dr a da gitseniz kendinizde deneseniz egzersizle olacak bu. bence ilk etapta zincirlerinizi kırın ve kendiniz egzersize baslayın buradaki formu okuyuun inanın bir cogumuz bu formu okuyarak yendik. hemen dra paraları dokmeyin yazık gercekten o kadar cok alıyolar ve aynı seyi yaptırıyolar. hele ki hacı hoca işlerine hiç bulaşmayın bunun onunla bi ilgilisiyok kızlar lutfen

simdi egzersize baslamak için kendinizi sartlayın baska yoluy ok bunun inanın bizde gectik hepsinden azar azar egzersizle baslanıyo ve inanın duzenli yapıldıgında 2 hafta bilemediniz 3 haftada bişeyciginiz kalmıyo.. bunları haftaya yayıyorum bu maximum surelerdir kızalr burada egzersiz ile bir cok kişi daha kısa surede yendi.. ben de 6-7 egzersiz denemesiyle p.s denemesine gectim ve yarısına kadar basardım sonra yılmadım boyle devam ettim ve basardım. inanın bana korkulacak birsey yok. biz kacarsak bayramdı seyrandı dersek inanın daha cok vakit kaybetmekten baska bişi yapmayız. bu erteleme hastalıgı. goreceksizni gun gelecek cok zaman gecmiş diyeceksiniz. siz yeni evliler bende 2 aylık iken yenmiştim nolur ertelemeyin aylar yıllar heba olmasın. bayram var evet ama gec saat te olsa eve cekildiginizde egzersize baslayın aksatmayın hadi bakalım bu işi kokunden cozecegiz buradahep birlikte.
bir sorununuz olursa buradan yda ozelden hiç farketmez yardım etmeye hep hazırım ben

Kızlar miss.figo doğru söylüyor. doktora boşyere para dökmeye gerek yok 5000 tl civarı alıyorlar.bizler de dokunamazken , bakamazken egzersiz sayesinde aştık. psikolojik yardım, sarhoş olmak, haplar hiç bir şey egzersiz kadar etkili olmadı bende. yavaş yavaş başaracak herkes ben tam 2 ay egzersiz yaparak aştım.ben erteliyordum unutturuyordum kendime , bir kaç haftada bile aşabiliriniz yeterki, her gün burayı okuyun. müthiş gaz veriyor burası.

sen o doktoramı gittin canım..nasıl bi tedavi yöntemi uyguluyor ve ücret hakkında bir bilgin varmı

arkadaşım gitti, tek seansta kurtulduğunu söyledi, şu ana kadar tedavi edemediğim hastam yok demiş hem de tek seansta, ama fiyat konusundan bahsetmemişti, eğer aşırı olsaydı kesinlikle bahsederdi, google a bülent yazgan diye yazdım şimdi ilk onun bilgileri çıkıyor, merak ettiklerin varsa sorabilirsin veya bayramdan sonra arkadaşımdan ayrıntılarını öğrenebilirim, umarım hemen kurtulursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…