- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.881
kaymasının bana bi faydası olmazki içerde bi duvar var ve o duvara değince canım çok acıyor onu nasıl geçiricem bilmiyorum..sen nasıl yendin canım anlatırmısın
emla kremi ben dışına sürmüştüm,içine sürünce bi zararı olmazmı acaba,dışı bile felaket yandı,içine sürünce nasıl dayandın canım yaa...kayganlaştırıcı jellerin uyuşturucu etkisi varmı acaba..hangi doktora gittin peki..ücret nasıl.offfffffffff kafayı yiyicam bazen diyorum beni bayıltsınlar herşey olup bitsin kurtulayım istiyorum...
canser 4 günde nasıl kurtuluyorsun yaa nasıl bi yol izliyorsun bizede söyle bizde yapalım lütfen
canım bol kremle ve emlayla bol bol egzersiz yapacksın.emla isteğe bağlı tabi itici gelebilir bazısına ama ben bununla yendim.giriş özellikle ateşe değmiş gibi oluyodu.o hafif bi uyuşkluk yapıp rahatlık sağladı.fanusun etrafına süreceksin yavaş yavaş sokup çıkartacaksın .fanus yoksa muma streç film, prezervatif vs.. sarıp kullanan arkadaşlar var.çok pahalı değil bunlar yani senin zaten biraz olmuş dünya kadar para verme ben yardımcı olurum sana hem daha yeni de evliymişsin..
canım benim ben sana ne dedim egzesizlerin tamamı bitene kadar bileşmeyi denemek yok henüz hazır değilsin ilk eş parmağından sonra olmaz çok acele etme lütfen eş parmağında makas hareketini 2-3 gün uygulaman lazm en az sonra birşleşmeyi deneyaceksin. Ama bişiy kaybetmiş sayılmazsın. Birleşmeyi deneden önce yaptığın egzersizi bikaç gün devam ettir.
Ya lütfen yardım edin iki aylık evliyim ve daha birşey yaşamadık kasılmalar öldürecek beni
canım bende aynı dertteyim...2 haftalık evliyim ve bişi yapamıyoruz..önce kadın doğuma sonrada psikatriye git..ve ondan sonra burda kızların anlatığı egzersizlere başla..ben bayramdan sonra öyle yapmayı düşünüyorum..
iyide ama ben hocayada gittim ayet falan yazdı saç kılını yak ye falan dedi uzunca birşeyler işte hepsini yaptım oda olmadı malesef pskoloğada gittik oda kendinde biter dedi ve geçiştirdi offfffff
tövbw tövbe hacıyla hocayla ne alakası var canım yaaaa..hangi devirde yaşıyoruz önce doktora git sen..
saçma ama çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor gittim piskoloğa masaj falan yap dedi korkma diyo standart şeyler işte internette okudukları söyledi
ben bayramdan sonra gidicem eğer başarılı olursam sana yazarım canım..dr ulusoy var vajinismusu hipnoterapi ile tedavi ediyormuş az önce aradım ücreti öğrendim 5 bin tl istiyor((
5bin çok değil mi sizce?
çok fazla tabiki..bide bu sadece muayene ücreti eee yol parası otel parası yeme içme parası derken okadar paranın altından kalkamam ben şahsen..o yüzden klasik yöntemleri deneyeceğim bakalım inşallah başarırım.. :84:
çok fazla tabiki..bide bu sadece muayene ücreti eee yol parası otel parası yeme içme parası derken okadar paranın altından kalkamam ben şahsen..o yüzden klasik yöntemleri deneyeceğim bakalım inşallah başarırım.. :84:
uşaktan bülent yazgan isimli doktoru bir araştırmanı öneririm, en azından bir bilgi al derim, pişman olmayacağını düşünüyorum.
sen o doktoramı gittin canım..nasıl bi tedavi yöntemi uyguluyor ve ücret hakkında bir bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?