- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.901
canlar nolur bana kızmayın ama bu işin tek cozumu var o da egersiz. dr a da gitseniz kendinizde deneseniz egzersizle olacak bu. bence ilk etapta zincirlerinizi kırın ve kendiniz egzersize baslayın buradaki formu okuyuun inanın bir cogumuz bu formu okuyarak yendik. hemen dra paraları dokmeyin yazık gercekten o kadar cok alıyolar ve aynı seyi yaptırıyolar. hele ki hacı hoca işlerine hiç bulaşmayın bunun onunla bi ilgilisiyok kızlar lutfen
simdi egzersize baslamak için kendinizi sartlayınbaska yoluy ok bunun inanın bizde gectik hepsinden azar azar egzersizle baslanıyo ve inanın duzenli yapıldıgında 2 hafta bilemediniz 3 haftada bişeyciginiz kalmıyo.. bunları haftaya yayıyorum bu maximum surelerdir kızalr burada egzersiz ile bir cok kişi daha kısa surede yendi.. ben de 6-7 egzersiz denemesiyle p.s denemesine gectim ve yarısına kadar basardım sonra yılmadım boyle devam ettim ve basardım. inanın bana korkulacak birsey yok. biz kacarsak bayramdı seyrandı dersek inanın daha cok vakit kaybetmekten baska bişi yapmayız. bu erteleme hastalıgı. goreceksizni gun gelecek cok zaman gecmiş diyeceksiniz. siz yeni evliler bende 2 aylık iken yenmiştim nolur ertelemeyin aylar yıllar heba olmasın. bayram var evet ama gec saat te olsa eve cekildiginizde egzersize baslayın aksatmayın hadi bakalım bu işi kokunden cozecegiz buradahep birlikte.
bir sorununuz olursa buradan yda ozelden hiç farketmez yardım etmeye hep hazırım ben
kesinlikle katılıyorum. ben en basta hep erteliyordum dur yarın baslarım dur öbür gün derken koca bir yazı gecirdim. ama son bir haftadır cok motiveyim eşime ben ısrar ediyorum hadi egzersiz yapalım diye,stressiz olduğunuz sürece basarı seviyeniz artıyor. ben önceden hep ağlıyordum denemelerde ama simdi keyif alabilmeyi öğreniyorum.1 haftada sadece 3 egzersizle 2 parmağa gectim. daha da iyi olucam... miss-figo benim 2 parmak denemesinde biraz batma oldu . sanki iğne batıyormus gibi bir his. emla falan sürsem mi ya da kayganlastırıcı?
canım ben hem emla hem kayganlaştırıcı kullandım sen süpersin.kayganlaştırıcı olmadan elbette batar. senin başarman yakın bravo
ay ciddi misin:)) cok sevindim!! yarın hemen kayganlastırıcı alıyım,emla süreyim! daha da bi heveslendim simdi.
canım yanmıyorsa emla almana gerek yok emlasız 2 parmağı başarmışsın sen. hem emla normal sokmaktan daha fazla sızlatıyo.sadece ben korkudan kullandım. (ama yeni başlayanlara emlayı tavsiye ediyorum..)alırsan fiyatı 28 tl. ama kayganlaştırıcı al . başardıktan sonra da kullnabilirsin arada lazım oluyo.biliyor musun ben 2 parmağı başardığımgün p.. s i başardım. 1 , 1,5 ay kendi parmağım eş parmağı yaptım. 2 parmağa geçtiğim gün eşimin 2 parmağını da deneyince p.. s de oldu. hemde çok kolay. hem de 4 pozisyonda birden ve eşim boşalana kadar. o gün içimden çıkmasını hiç istemedim başarmanın mutluluğunu daha çok hissediyordum çünkü.eğer pe..s den korkarsan. Ki parmağa göre şekli daha düzgün. prezarvatifle yapabilirsin. önce eşimin 2 parmağına prezarvatif geçirdik öyle yaptım hatta aynadan filan bakıyordum inanamıyordum. sonra eşime geçirdim onu parmak sandım..ben üstte oldum kendim yönettim, üstte ve eşime ters dönerek yaptım.parmakla genişlettiğimiz için kan gelmedi, zaten yeteri kadar kaygan olursa ve hafif yapılırsa kan gelmiyo.yakında haayını çekeceğiz biliyorum
arkadaşım gitti, tek seansta kurtulduğunu söyledi, şu ana kadar tedavi edemediğim hastam yok demiş hem de tek seansta, ama fiyat konusundan bahsetmemişti, eğer aşırı olsaydı kesinlikle bahsederdi, google a bülent yazgan diye yazdım şimdi ilk onun bilgileri çıkıyor, merak ettiklerin varsa sorabilirsin veya bayramdan sonra arkadaşımdan ayrıntılarını öğrenebilirim, umarım hemen kurtulursun canım
kızlar benim daha önce denemelerim oldu p...s içeri giriyodum ama canım çok yandığı için ve kendimi kastığım için yarım kalıyordu ilişki. ve ben bu akşam gerçek bir ilişki yaşamak istiyorum parmak egzersizi yapmadan da ililki olmaz mı acaba ? evli bi arkadaşım var cinsel hayatı gayet renkli ona sordum parmak egzersizi varmış diye '' ben asla parmağımı sokamam'' diyor. yani parmak egzersizi yapmadan da bu durumu aşamazmıyım nolur yaaa bana bi çare artık beni herkes kısır ilan etti( bebek istiyorum hemdee çokkkk (
ay ciddi misin:)) cok sevindim!! yarın hemen kayganlastırıcı alıyım,emla süreyim! daha da bi heveslendim simdi.
kızlar benim daha önce denemelerim oldu p...s içeri giriyodum ama canım çok yandığı için ve kendimi kastığım için yarım kalıyordu ilişki. ve ben bu akşam gerçek bir ilişki yaşamak istiyorum parmak egzersizi yapmadan da ililki olmaz mı acaba ? evli bi arkadaşım var cinsel hayatı gayet renkli ona sordum parmak egzersizi varmış diye '' ben asla parmağımı sokamam'' diyor. yani parmak egzersizi yapmadan da bu durumu aşamazmıyım nolur yaaa bana bi çare artık beni herkes kısır ilan etti( bebek istiyorum hemdee çokkkk (
canım ben kayganlastırıcı urunlerini hiç kullanmadım ama emal diye bişi varmıs bide kayganlastırıcı kullanmak mantıklı.. o bolgen kendiligiğnden kurursa batma yapıyo gercekten. klitoris denen blgeye oksama oranını arttırdıkca sulanma oluyo ve vajina acılıyor kızlar o anda denerseniz hem batma olmaz hem kolay olur diye dusunuyorum ayrıca isteyen tabiki kayganlaştırıcı alıp kullanabilir.
inanın bizler burada yendik sizlerde yeneceksiniz ve asla yapamam diyenlerden biride bendim cok sukur burasını kesfettim ve yardımcı oldu kızlar simdi bende sizelre elimden geleni yapmaya hazırım kızalr.
simdiden de ii bayramlar hepinize..:79:
canım içeri kadar giriyorsa sen başarmışsın. yeteri kadar orgazm olman gerekiyor.vajina ıslanmalı. kayganlaştırıcı da kullanabilirsin. sex zevkli bir şey canım acılı değil. sen istemelisin yapmayı, bunun içinde ön sevişme uzun tutulmalı. bence göğüsler ve cinsel organlar dokunulmadan bir süre sevişilmeli. sonra o bölgelere geçmek için heyecan uyanmalı içinizde ,gögüsler ve en sonunda büyük bir istekle cinsel organlara geçilmeli. ben hazırım artıkgir istiyorum diyene kadar eş girmemli. bir kere sonuna kadar girince de biraz bekleyip o hisse alışınca bu sefer hareket etmesini istemeliyiz.bu şekilde tamamlanmalı. biz istemeden hop diye girerlerse canımız acır. eşler bizim alışmamız için çaba sarfetmeli , bizim zevk aldığımızı görünce onlar çok daha fazla zevk alıyor.biraz açık yazdım kusura bakmayın ama araştırdıklarım bunlar ve cinselliği en az eşim kadar ben de istiyorum. romantik bir akşam, eğlence ve sonunda cinsellik hayatınızda yaşamadığınız mutluluklardan biri kızlar , bunu değerlendirmeliyiz bekarlar bile neler yapıyo
merhaba kızlar 3 yıl oldu evleneli ve bu siteyle tanışalı da 2 yıl oldu hep erteledim kaç doktora kaç psikoloğa gittim hepsindede egzersiz veriyolardı,ama ben egzersiz yapmak için bana gereken morali hep burda buldum şu an 2 seferdir p...başını alabiliyorum inşallah devamı gelecek ve ben çok az kaldığına inanıyorum...herşey için çok teşekkürler...okadar para döktüm psikoloğa jinekoloğa ama beyninde bitmeyince bitmiyo karar verdim kendim yapıcam diye ve gerçekten başarmaya çok az kaldı eminim bundan....sizde yapabilirsiniz kendinize inanın kendinize telkin verin hipnoz tedavisi de oldum orda uyuma gibi bişe yok zaten sadece telkin veriyo ama bu telkini siz kendi kendine de verebilisiniz...kk kızları hepnizi tanımasam da çok seviyorum:))
çileli şekerim ağzından bal damlıyor resmen ahh ahhh her Allah ın günü bu gece bi birliktelik istemesin beni zorlamasın bana yanaşmasın diye özellikle saçaklı bakımsız görünüyorum gözüne ben bunu aşana kadar bende uzaklaşsın beni arzulamasın istiyorum kafayı yedim resmen neydim ne oldum gündüz dışarı çıkarken süsleniyorum bakıyorum kendime ama eve gelir gelmez paspal şeyler giyiyorum makyajımı siliyorum saçımı dağıtıyorum okurken şaşırıyosunuz biliyorum ama korku insana neler yaptırıyor görün işte ama dediğim gibi bu gece birlikte olacağım Allah ın izniyle inş. kadir gecesinde bile en çok bunun için dua ettim
mrb kızlar bende cok uzun zamandır takip ediyorum burayı iyi ki bulmusum.hergün saatlerce okuyorum burayı.yeni gelinler listesini görüp iç cekerdim bi gün bende olur muyum diye.ve sonunsa BAŞARDIM.3 aylık evliyim. 2 gün önce oldu.dr a falan gitmedim.hatta dr fikrini hep çıkardım aklımdan. kendim başaracağım diye burdan okuduklarımı hergün denedim.ve kendime zaman koydum bayrama kadar diye.bundan önce okurdum hiç acımıyo falan diye ama işte söz geçiremezdim ki kendime .şimdi ne kadar acımıyo desem de cok yayarlı olmaz ama öyle gerçekten.ben bütün umudumu kaybetmişken oldu bide.herkesin kendine göre tavsiyesi vardır.benm tavsiyemde eşiniz bebek yağ sürüp yavaş yavaş girsin ama git gel yapmadan yani bnm öyle daha rahat oldu.o aşamada pes etmemk yani bende hep olmuyo acıyo diye geri iterdim.bu kez cok yavas ilerledi ve ben kendimi tuttum ve itmedim.zaten sonra nasıl olduğunu bile anlamadım.eşime sorup durdum gercekten oldumu diye.ertesi gün yapınca ikna oldum ancak.cok nazlı biriyimdir her konu da.ama hiç bişey olmadığını gördüm.en önemlisi de burdaki herkesin söylediği gibi sakın ertelemeyin.ben cok yaptım bunu.ama esim com ısrar ederdi bnm o yuzden denemek zorunda kalırdık hep.en son yine onun ısrarı ile oldu iyi ki hep ısrar etmiş diyorum.yoksa o demese ben bir ay geçse bike deneyelim demezdim heralde.cok uzattım galiba ama şimdiye kadar burda okuduklarımın hepsinden bişeyler aldım.belki bende yardımcı olrum diye yazmak istedim.inş herkes basarır.burayı okuyosa ZATEN basarırda en kısa zamanda olur inş.dualarım sizinle.
Canım sexi iç çamaşırları giymelisin kendindeki dişiliği görünce sen bile istersin. bazen evin içinde mini etekle dolaş eşine firikik ver bu aşk oyunlarını yaşamak ikinizin de hakkı, yazık değil mi kocana ve sana.. eşinle konuşma yap ben cinselliğ keşfedemedim aşkım ben de sevmek istiyorum bunun için de ben yöneteceğim de yada uzun uzun sevişmek istiyorum de yada ona belli etmeden sen yönet.dudaklardan hafif ve sert öpücükler.tüm vucudunu ellerinle , yüzünle, göğüslerinle sevmelisin. çok etkilenecek , sen de çok etkilenecek ve kayganlaşacaksın.sevme sırası ona gelecek bunları uzun tuttuğunuzda zevk alacaksın. içeri girerken haafif canın yanabilir, girerken derin nefes al ve ıkın vaji 2 kat açılacak. bu sırada girsin yavaşça. içinde bir süre beklesin.vaji tamamen açılacak ve içinde gidip gelmesini isteyeceksin,ve bu kadar zevkli olacağına inanamayacaksın.belki de bir kez yapmak yetmeyecek. bu arada klitoris zevk açısından çok önemli bir organ o da arada yoklanmalı. . yarına mutlu haberlerini bekliyorum
csanım tebriklerrrrrrrrallah başka sıkıntı vermesin darısı bizlere inşaallah:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?