Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım emla kremı bende kullanmıstım ama ıkı gun elımde buz torbası ıle dolasmıstım ve deneyem edık bıle cunkı ıcımde hersey kaskatı kesılmıstı sankı cok acı cektımm sen nasıl uyguladın lutfen yardımcı olur musun

yok bende öyle olmadı, şaşırdım açıkcası bi kaç kişide de öyle yazınca. doktorun dediği gibi uyguladım ben yani fanusun etrafına 3-4- defa nuhut buyuklugu gibi sıktım iyice yaydım bepanthende kullandım bol miktarda. ilk başta biraz yandı bendede ama 5 dk sonra geçti.biraz sıktım dişimi.ama şuda var pe..is boyutundaki fanusun ucuna sürme dedi doktor etrafına sür dedi öyle yaptım bende..ilişkiye alışınca sadece giriş kısmına sürdüm orada biraz sıkıntı yaşamıştım acıyodu orasıda yanıyodu biraz..artık iyice alışınca esneklik kazanınca emlayı bıraktım çokta zorlanmadım sonra kayganlaştırıcıyla devam ettim çok şükür onuda bıraktım..artık norman bi ilişki yaşayabiliyorum..sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım arkadaşlar çekinmeyin birine yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..bende çok çektim çünkü ne olduğunu çok iyi bilirim zamana bırakmayın bu olayı gençlik oluyo giden..

dr banada vajen gırıs kısmı demıstı canımm ılk etapta ben oyle yaptım bı dk sonra baktım hıc tık yok heralde bende etkı etmıyor dıye dusunup bende tupun nerdeyse yarısından fazlasını sıktım her tarafıma ıyıcee boca ettımm sapsallık ıosteee kendı kendıme ezıyet etmısımm

ayy canım yanmıştır cidden...dediğim gibi dene bide inşallah kurtulursun sende ..ertelemeden 4 günde kurtulunabilecek bi olay aslında kremlerde bitiyo iş dee bizim canımız tatlı biraz galiba..yani benim öyle..kaç yıllık evlisin?

10 günlük evliyim ve ilişkiye giremiyoruz,zehir oldu evlilik..eşimde ilişki sırasında çok geriliyor ben canım acıyınca itiyorum oda kızıyor yani anlayacağınız anlayışlı değil malesef(( aslında biraz giriyor ama ilerisinde sanki bişey var gitmiyor ve dayanılmaz bi sızı oluyor...yardımlarınız bekliyorum kızlar(

canım kayganlaştırıcı krem kullanıyomusunuz?

dün kadın doğumcuya gitttim,üstten muayene eti bi problem olmadığını söyledi..durumun psikolojik olduğunu ve bana yeşil reeteli ilaç yazacağını söyledi..bende almadım önce bi psikiyatriye gidip ondan sonra ilaç kullanayım dedim..aranızda diazem kullanan varmı faydası olurmu acaba

krem ve zeytin yağı denedik girmesinde problem yok giriyor ama azcık ilerleyince felaket bi sızı oluşuyor bende itiyorum..

aslında girmede sorun yoksa aşmak daha kolay olur gibi geliyo ama ben hiç dokunamıyodum dokunsam doktorsuz hallederdim galiba..zeytin yağı bilmiyorum ne kadar etkili olur ama kayganlaştırıcı sürüp parmagını sokmayı falan denedinmi?yada fanus sokmayı veya bazıları kendisi hazırlıyo fanus türü şeyler.onlardan denedinmi?

kendini kastığı için mi oluyor peki fakındamısın canım benimde basta öyle oluyordu

evet canım kendimi çok kasıyorum,kaslarım titriyor...giriyor dediysem ucu yani hepsi girmiyo tabiki..kendimi serbest bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum..içerde bi duvar var sanki ilerlemiyor..sende nasıl oluyordu

kayganlaştırıcı nasıl alıcam bilmiyorum utanıyorum(( parmak falan o tür şeylerde denemedim daha önce psikiyatriye gitcem ondan sonra denemeye çalııcam olmazsa eğer.sen doktorlamı hallettin nasıl yapabildin canım paylaşırmısın?

evet canım kendimi çok kasıyorum,kaslarım titriyor...giriyor dediysem ucu yani hepsi girmiyo tabiki..kendimi serbest bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum..içerde bi duvar var sanki ilerlemiyor..sende nasıl oluyordu

evet canım benim de öyle oluyordu biraz girince sanki bişey batıyor gibi oluyordu zaten kendimi kasmakdan bacaklarım titriyordu

eşin alsın benim eşim alıyodu vajiday var sextiva var burada bi kaç tane daha yazmışlardı eşin alsın bepanthende kullanabilirsin onunda kayganlaştırıcı etkisi var.ben doktorla hallettim tam 4 günde bitti her gün egzersiz yaptırdı emla ve bepanthenle 2 saat falan pe..is bayutunda fanusla ondan sonra denedikçe esnedi alıştım zaten.bence sen bu gece bi kayganlaştırıcıyla parmak yada fanusla kulak çubuğuyla falan bi dene derim.

canım bende 2bucuk aylık evliyim burayı yeni kesfettim ve burda okuduklarım sayesinde çok cesaretlendim nefes egzersizi ve kasma burakma yaptım sanki düngecede hallettim gibi bayramdan sonra parmak egzersizine başşlayacaktım inş gerek kalmamıştır benim kesinlikle psikolojikti kendini çok iyi hazırlamakla alakalı ben yapacagım dediğim gün biraz giriyordu sen de öyle öyle basla ben ce ben cok faydasını gördüm bide netten vajina resmini falan incele

kızlar zeytinyağı kullanmayın tavsiye etmiyorlar. ben eczaneden gleit gelen almıştım ama çok pahalıya geliyor çünkü yenme aşamasında bol bol sürmeniz gerekiyor. ultrason jeli alın medikallerde satılıyor hem de fiyatı çok uygun ve sağlıklı ben 2,5 tl ye almıştım yoksa sipariş verilebiliyormuş sanırım

emla kremi ben dışına sürmüştüm,içine sürünce bi zararı olmazmı acaba,dışı bile felaket yandı,içine sürünce nasıl dayandın canım yaa...kayganlaştırıcı jellerin uyuşturucu etkisi varmı acaba..hangi doktora gittin peki..ücret nasıl.offfffffffff kafayı yiyicam bazen diyorum beni bayıltsınlar herşey olup bitsin kurtulayım istiyorum...

bende burda okuduklarım sayesinde biraz daha rahatladım en azından yanlız olmadığımı biliyorum incelemediiğim araştırmadığım şey kalmadı..kendiimi akşama hazırlıyorum bu defa yapıcam diyorum o an geliyor korkudan midem bulanıyor tansiyonum düşüyor ve yapamıyoruz acı eşiğimde çok düşük sanırım dayanamıyorum..kahretsin..keşke erkek olsaymışım

canım peki o jellerin uyuşturucu etkisi varmı,yani içerdeki acıyı kayganlaştırıcı jel nasıl giderecek ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…