Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım peki o jellerin uyuşturucu etkisi varmı,yani içerdeki acıyı kayganlaştırıcı jel nasıl giderecek ki?

canım uyuşturucu etkisi emla kremle oluyormuş ama ben onu kullanmadan yendim. kayganlaştırıcı rahat girmesini sağlıyor. ayrıca acı yok emin olun kızlar egzersiz yapın uyuşturucu kreme gerek kalmadan sadece ultrason jeliyle halloluyor. işin içine çok şey katıp komplike bi hale getirmeyin bence çünkü inanın çok kolay bir iş. parmak ve nefes egzersizlerini yapın. bir de ben ıkınmayı çok yapıyordum çünkü ıkınınca vaji açılıyor. elinize aynayı alın bakın ıkının vaji açılıyor. yenme anında da ıkınmanın faydası olmuştu. ben bütün bunları 1,5 sene sonra anladım malesef

yıllanmadım canım henuz :) ama yıllanmıs kadar oldum yanıı uc aylık evlıyım ben korktugum ıcın ne egzersız yapabılıyorum nede baska bı yontem ıtıcı gelıyo tamamen psıkolojık oldugunun farkındayım ama bı turlu onune gecemıyorum evlılıgımızın ılk haftası uc kez denedık bır ıkı hafta sonra emlayı denedik oda fıyasko sonuc basarısız canım cok yandı sımdı tırsıyorum o denemelerde hep bır carpıntı olecekmısım hıssı var cok zor oluyo benım ıcın hem panık atak hastasıyım sımdı bırde tasıkardı cıktı esımın her denemesınde ucu gırer gıbı oldu ama arkası gelmıyıor bı turlu olmuyor cok baskı hıssettmıstım ve cok acıdı oyle ıstee hep ertelıyorumm esımde cok sukur anlayıslı uzerıme gelmıyor bayramdan sonra calısmalara baslıcagımı ve bunu asacagıma soz verdım o ana kadar bana bu anlamda yaklasmamasını soledım (cunkı her deneme sonrası kızıyordu kucuk kızlar yapıyuor koyden gelenler yapıyor sen bunu nasıl yapamazsın dıyodu )

evet evet ıste aynı benım yasadıgım sey buuuu

canser 4 günde nasıl kurtuluyorsun yaa nasıl bi yol izliyorsun bizede söyle bizde yapalım lütfen

üzülme canım inş hepimiz kurtuluruz sen kendine cesaret ver ve en azında nefes ve kasma egzersizlerine başla bence biran önce

evet evet ıste aynı benım yasadıgım sey buuuu

canım selam hosgeldiniz sen ve unzile ve daha yeni gelenler...
oncelikle bu yasadıkalrınızın tıpa tıp aynısını yasadık emin olun.ilk baslarda yada zaman zman bizimde eslerimiz kızdı kalktı gitti yalnız kaldık bazılarımız destek gormedik bile.. ama emin olun egzersiz denen seye basladıgımızda biz bile kendimize olan guvenimizi geri kazandık teker teker. kızlar dr a da gitseniz bu işin tek cozumu var.. egzersiz.. cunku beynimiz orayya bişeyin gidigni algılamalı.. ister kendiniz parmak egzersizi yapın.. ister esiniz size uygulasın ki ben oyle yaptım ve simdi kendim oerayı tanısam daha mı iyiymiş diyorum sburada anlatılanların cogunun hissini o yonden bilmiyom ben hala içimi tanımıom esime diyom sen benden cok tanıosun neyse sozum o ki bu iş egzersizden geciyor kızlar. oncelikle ilk iş egzersize baslamaya hazır olun. snra bir ayna alın ve vajinanızı inceleyin. ve unutmayın bu gordugunuz herkeste aynıdır. içinden 6 kg bebek cıkabilecek genişlige sahip olabilen esnek bir yapıdadır. delik yok nerde demeyin orda mutlaka delik vardır ve o kucuk delik evet o kadar genisleyebiliyor... sonrası milim milim ilerrlemelerle olacak kızlar kendinize oncelikle egzersiz yapmalıyım fikrini asılayın ve uyugulamaya gecin. yoksa bende yasadım biliyorum yapcak bişi kalmıyor ve caresizlikten psikolojikman cokuyor insan.ama biz bunu yapmicaz unutmayın bu erteleme hastalıgı .. esini o anda itme hastalıgı bu duygular hepimizde ortak ama caresi var ! :81:

unzile sen biraz giriyor demekle sanslısın aslında cunku burada oraya dokunamayanlar vardı hatta biride bendim simdi sana onerim su oalcak nacizane..o bişey var sanki gitmiyo dediğin yeri iyice kavraman için vaji yapısını resimlerle incelemeni oneririm.. o gitmiyor duvar var sanki dediğimiz olay hepimizde oldu ama emin ol orada hiç bişi yok.. biz kendimizi gevsek bırakınca orası acılıyor bunu oğrenmemiz için size onerim kegel egzersizini oğrenin ve gun içerisinde aklınıza geldigi zaman yapabileceginiz bu egzersizi yapın canım. ve o duvar var dedigin anda ıkınırsan orası acılacaktır yada nefesini burnundan derin derin al uzun uzun vge agzından ver orasının acıldıgını hissedecksin...işte orasının acıldıgını kesfettiğinde o duvar ordan kalkacak ve unutma birden olmaz belki ama milim milim de ilerlese sonunda olacak.. birde ufak ufak deneyin birden denemeyim ben kendimden biliyorum ufak ufak deneyince daha rahat oluyordum.. bu formu en bastan tibaren yaklasık 6000 sayfa okumustum onun yararıda cok fazla emin ol..hadi bakalım sen sanslılardansın birazını en azından alabiliosun bak devamıda geecek..

canım önerilerin için çok teşekkür ederim..bayramdan sonra deniycem hepsini ve umarım başarılı olurum..inşallah en kısa zamanda hepimiz bu dertten kurtuluruz

canım önerilerin için çok teşekkür ederim..bayramdan sonra deniycem hepsini ve umarım başarılı olurum..inşallah en kısa zamanda hepimiz bu dertten kurtuluruz

unzilecim unutma moralimizi kendimiz bozuyoz buraları oku once bilgilen madem zamanı gelinceye kadar sonra egzersize basla ve olsun .. unutma bu erteleme hastalıgı.. bak ben 3 aylık evliyim ilk 2 ay bende bunu yasadım ama azimle yendim yaklasık 6-7 egzersizle ustelik. emin ol ole acı falan yok..sadece baskı var canımcım.

ben bugün 2 parmak denedim kızlar,eşimin 2 parmağı. iki boğum girdikten sonra bastım çığlığı!! ben bağırıyorum eşim gülüyo:) hareket de edemiyorum,hareket edince acıyo öyle kalakaldım neyse daha fala sokmadı da sustum...böyle olması normal mı? basit bir yanmadan cok iğneler batıyor gibi oldu bugün. tek parmakta öyle olmuyordu. alısır mı dersiniz?

krem ve zeytin yağı denedik girmesinde problem yok giriyor ama azcık ilerleyince felaket bi sızı oluşuyor bende itiyorum..

zeytinyağı zarar verebilir. kayganlaştırıcı jel ( SU BAZLI ) kullan. ya da bebe yağı ile fito krem. hepimizin eşleri ilk aşamada afalladı ne oluyor diye . ama zamanla okudukça bunun bir hastalık olduğunu anladı. 6600 sayfadan başla okumaya deneyimlerden yararlan canım.

utanılacak bir şey yok. bayan bulunan bir eczaneye git. sessizce sor. verir sana .

doktorlar bebe yağınıda öneriyorlar.

kayganlaştırıcı jellerin hiç bir yan etkisi yok. su bazlı olanından al canım.

canım peki o jellerin uyuşturucu etkisi varmı,yani içerdeki acıyı kayganlaştırıcı jel nasıl giderecek ki?

kayganlaştırıcı jel uyuşturmaz. sadece kaymasını sağlar. kendini gevşetirsen gevşek bırakırsan kolaylıkla girer. düşünsene ağzını sımsıkı kapatırsan kasarsan biri kaşıkla bi şey vermek istese ağzın açımazmı. onun gibi.

bu kadar cok bayanın bu sekilde rahatsızlıgı oldugunu okumak beni cok uzdu..ancak yazmadan edemedim ne olur yazdıklarım icin bana kızmayın sadece birşey tavsiye etmek istiyorum..
ben vajinusmus nedir bilmiyorum hıc yaşamadım ama kokenınde psikolojik korkuların oldugunu bilmiyorum.. en buyuk korkunun ''ya eşim bana zarar verirse? ya vajinama birşey olursa? ''oldugunu okumustum.
kızlar sex cok guzel bir olay.. hele bunu bir de aşık oldugunuz insanla yaşadıgınızda inanılmaz bir haz alıyorsunuz huzur duyuyorsunuz..
evde yalnızken cinsel organınızla oynayın.. masturbasyon yapın.. once kendi vucudunuzu keşfedin. siz kendinizi bilmezseniz karşı tarafı da mutlu edemezsiniz.. eşiniz sizinle sex yapmak istedigi zaman ondan once yataga gidin. 5 10 dakika yatakta cıplak bekleyin.. ve onu beklerken kendinizi okşayın sizi en cok tahrik eden fanteziyi kurun kafanızda.. kendinizle ön sevişme yapın..
ne olur bunları yazdıgım icin bana kızmayın.. sexi yaşayan kadın her zaman daha mutludur. cildi guzelleşir kendine olan guveni artar kadınlıgının farkına varır..
hepinize mutlu gunler dilerim..

kaymasının bana bi faydası olmazki içerde bi duvar var ve o duvara değince canım çok acıyor onu nasıl geçiricem bilmiyorum..sen nasıl yendin canım anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…