Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tek cümleyle altüst ettin psikolojimi inan..biliyorum istiyerek yapmadın ama elde deil etkileniyo insan..şahsen ben çok kötü oldum..neyse kapatalım uzatmanın alemi yok..tekrar tebrikler..

evet canım uzatmayalım aam inan ben bile okurken tırstım. bence abartılmıs oyle bir sey oldgunada INANMIYORUM. herşeyi duymayalım canlar..

üzgünkedicik kendini kasmışsındır, yeteri kadar kaygan değilsindir. bundan sonra olmaz . tebrik ederim canım

07belinAy canım benden kan gelmedi hiç acımadı da yeteri kadar kayganlaşırsa, yeteri kadar rahat olunursa ve eş yavaş hareket ederse olmaz .

neyse ben çıkıyorum çok cnm sıkıldı yaahayırlı iftarlar cümleten..allaha emanet olun kızlaaaaaaaarrr..bayram sonrası görüşmek üzre..:80::80::80::80::80:

arkadaşlar beni yanlış anlamayın lütfen. ben de sizin durumunuzdayım sizi gayet iyi anlıyorum. inanın acıma falan hissetmedim, kanı da sonradan farkettim zaten. o kadar ayrıntılı anlatmamın sebebi de, ben de şu anda endişeliyim. 3 sefer kanadığı için anlatiyim de, duyan ya da yaşayan vardır bilgi alayım dedim. bi kaç arkadaş kötü etkilenmiş hakikaten çok üzüldüm. kimse inancını kaybetmesin. insan azimli ve hırslı olduğu zaman hiç bi konuda hiç bi şey engel olamaz ona. ve egzersizler o anda inanılmaz rahatlatıyor. yaptığın egzersizleri düşünüp, başta egzersizde de endişelendiğini ama sakin olmaya çalıştıkça nasıl bi sonraki aşamaya geçtiğini hatırlayıp sakinleşiyorsun.. ben çok sık girmiyorum falan dedim ama, benim de yenmemin ve egzersizlere başlamamın sebebi zaten burası, siz ve sizin gibi insanların desteği.. inancınızı kaybetmeyin...

şakamı bu ya içim dışıma çıktı resmenbi insan bu kkadar düşüncesiz olabilirmi ki

seni çok iyi anlıyorum canım.. bana da öyle oldu.. tekrar eskisi gibi düşünmeye çalışalım..

bi kaç arkadaş değil, okuyan herkes bundan etkilenir, burayı okuyodun madem, ve madem sen de çektin bu sıkıntıyı bunu düşünebilmen gerekirdi. neyse konuyu kapatalım. geçmişolsun inşallah geçer anlattığın durumun.

arad bır gelıp bakıorum
baslıgı grunce bıle hala o yasadıgım gunler gelıor aklıma
tam 6 ay sankı 6 bın yıl gıbıydı hayatımda
bnde yasadım vajıyı
rabbıme sukurler olsunkı yendım
anestesı altında brlıktelık yaasadık fayda saglamadı...
rabbm bırde tum cesaaretımlen yatmamı nasp ettı..

dılerım bu sorunu yasayn herkes sıfa bulur
elımden geldıgınce her konuda yardımda bulunabılırım
ınsallh br faydam olur

bu sorun vajınanın esneklıgını beyne sokmaklan alakalı
ne kadar raahtlık o kadar basarı dmeek
benkı parmagımın ucunu bıle degdıremedım hc bır sekılde
pskıyatrı tedavılerım bıle basarsıızlıgım ıcın yarıda kesıldı

hep aklımda doktorumun dedıgı seyı getrdım
vajınanın bır bebek kafası cıkacak kadar esnek oldugunu
can yakıcı bırseyın olmadıgını
parmak egzersızının parmagın kemık olmasından dolayı agrı verıcegını
ama peni...in et oldugundan dolayı agrı vermeyecegını beynıme yer ettım
derın nefes hareketlerı benı cok rahatlattı
sız de deneyın
ya ŞAFI CEKIN sıfa ıcın
rabbm yardımcınız olacaktır

ben gecmıs sayfalarda bazı seyler okudum
kanama tarzında seyler yazılmıs
bunların yazılması hastanın psıkolojısını bozar
zaten korkulu ve hasasdır vajılıler
bu konuda dıger arkadsta dıkkaet ederse daha ıı olacagını umuyorum....

ozeldende yazabılırsınız elımden geldıgınce yardımda bulunabılırım ınsallahhhhhhhh
ınanın basaracaksınız
ve burdakı yazdıklarınızı guleceksınız ınsallahhhhhhh

iyi geceler kısslar vajiyi yeni yenmiş biri olarak söylüyorum kesinlikle acı yok kan yok hatta ben eşime ısrarla sordum oldumu oldumu die anlamadım bile bunca zaman kendimi boşuna kasmışım korkmayın benim canım çok tatlıdır iğne bile olamam düşünün artık ben hallettiysem hepiniz yeniceksiniz allahın izniyle

burdaki bayanların coğu bakire bu tür kanamaların sebebine nasıl cevap vermemizi bekliyorsunki??? cesaret kırmaktan baska bi işe yaramıyor bu sözlerin. farkındaysan burda vajiyi yenmiş kızların hepsi ''cok kolay,acımadı,kanadı ya da az kanadı,rahatlayın'' diyerek bizi telkin ediyorlar. bu sorunu yenmiş olmandan dolayı tebrikler ama kanama sorununun cevabı burda değil arkadasım.

kızlar slm,egzersiden geliyorum,gün geçtikçe daha rahat yapıyorum inanın bu akşam iki parmak ve aparatla çalıştım,gitgeli de rahat yapabiliyorum,ve hakikaten egzersizin nasıl rahatlatıcı bişey olduğunu gün geçtikçe anlıyorum,acı falan yok,ilk yaptığımda bira zbaskı hissetmiştim bugün onu da hissetmedim gittikçe daha da rahatlıycam eminim allahım en kısa zamanda bizi bu dertten kurtarsın

tebrik ederim canım

slm kızlar ben 16 yıllık ewlıyım we 2 cocugum war topiklerı gezerken sızı gordum we sıze nacızane bır fıkrımı soyleyım bu kadar zaman dan sonra bıle wajenıme elımle 1 fıtıl bıle koyarken parmagımın iceri girmesı benı ratsız edıyor parmak sert we daha can acıtıcı oysa p...s daha hıssedılmeyen we daha acısız bısey o yuzden acıycak fıkrını aklınızdan kesınlıkle cıkarın bu işi bir görew yapmanız gereken bırsey gıbı görmeyin bu doganın bır dengesı yanı bizler fızyolojık olarak buna hazır doguyoruz bu iş bizi hiç zorlayacak bısey değil dişimiz nasıl yemek yemek için midemiz nasıl öğütmek içinse vajınamız da bu iş için programlı olarak doğduk unutmayın hiç korkmayın unutmayın korktukca kendınızı sıkacaksınız morelınızın ıyı oldugu bı gün kendılıgınden kremsız masajsız ıwır zıwır olmadan yavaşca deneyın bence we asla korkmayın korktugunuzu hıssettıgınızde -hayır bıraz daha - dıyıp bıtırın şu işi korktukca gözunuzde buyuyecektır kartopunu çıga dönüştürmeyin çünkü o kar zaten biraz sonra eriyip gidecek niye büyütüyorsunuz asla korkacak bişey yok unutmayın ki parmak dan daha kolayyyy umarım beni affedersiniz

Son düzenleme:

slm ,hoşgeldiniz,tavsiyeniz için de teşekkürler,haklısınız parmak daha zor aslında sonuçta kemikli ama penis sırf etten ben de öyle düşünüyorum yani parmaktan daha kolay olacağını,ama bizim sorunumuz şu biz vajinamıza bişeyin girebileceği fikrine alıştırmaya çalışıyoruz kendimizi,burdaki vajililerin çoğu vajinanın yerini bile bilmez dokunamaz ilk başlarda ve haliyle penis nereye gircek orda bişey yokki derdiyle uğraşır kafasında,ve parmak egzersizleri bize vajinamızı öğretir ve oranın nası esnek ve geniş bir yapıya sahip olduğunu öğretir bize yani bundan dolayı parmak egzersizleri bizim için önemli,bu arada şunda da haklısınız korkmamak lazım zaten korktukça erteliyosunuz bu bir ertelem hastalığı,unutma hastalığı maalesef,burdaki çoğu vajili parmak egzersizlerini yapmaya karar verene kadar çok zor günler geçiriyo ve zor karar veriyo,ama egzersilere başladı mı en çok bir ayda çözen arkadaşlarımız var,aslında acı,kan falan hep bizim bahanelerimiz,kafamızda bi duvar var aslında biz o egzersizlerle önce o kafamızdaki duvarı aşıyoruz,yani kendimizi ikna ediyoruz ,ondan sonrası zaten kolay,bu arada tavsiyeleriniz için teşekkürler

kızlar acı kanı man yok kücükken sizi öcü war dıye korkuturlardı .şimdi inanırmısınız.hayır. o acı kan felan filan da işte öyle şeyler unutmayın. mesela akcıgerlerımız war yerını görmüyoruz ama yerını tahmın edıyoruz sadece bız nefesı alıyoruz o hawa oraya gıdıyor cıkıyor bunu yaparken hıc düşünmüyoruz kendılıgınde oluyor işte birleşme de öyle bişey vajınamız war o da acılıp p....i iceri alır siz bunu düşünmeyin bi de böyle deneyin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…