Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ezgimm87 slm canım,naptıın var mı gelişme sen de?

canım bu sabah adet sancısıyla uyandım malesef reglim su anda. ve o kadar gerginimki bağıracak yer arıyorum.neden böyle oluyor bilmiyorum ama ben her ay böyle gergin oluyorum adet günlerimde.asırı bir sinir,stres... normalde sakin sakin yasarken kişiliğim değişiyo resmen... moralim bozuk yani bu aksam.. sen naptın tatlım nasıl gidiyo egzersiz?

cnm slm,geçmiş olsun ben de regl günlerimde öyle oluyorum,ağrı,sinir,gerginlik ağrı kesici kullan canım ben en az 4 tane falan alıyorum ilk gün yoksa çok ağrım oluyo,olsun canını sıkma reglin geçsin,devam edersin egzersizlerine,bu arada ben de iki kere yaptım bugün egzersilsrimi,ilkinde orta parmak,mum ve iki parmak yaptım orta parmak ve mum da iyiydi rahat yapmıştım ama iki parmakta nedense bu akşam sonuna kadar gidemedim sonra bıraktım egzersizi biraz tv seyrettim,nette falan takıldım tekrar yaptım bi saat önce falan bu sefer daha iyiydi iki parmağı da rahat yaptım sonra biraz daha kalın mumla yaptım çok rahat oldu moralim düzeldi,yarın akşam da gene o mum, iki parmak ve daha kalın bi mumla yapmayı düşünüyorum,umarım rahat olur...

ay cok iyi tatlım cok sevindim baya güzel ilerliyorsun pes etmeyip tekrar tekrar denemen cok iyi. kalın mum da olur artık bu vakitten sonra oraya bişey girme fikri kafamıza yerlessti. daha kalın olanlarda girer artık merak etme devam egzersizlere canım

evet canım şimdilik iyi gidiyo allaha şükür umarım sonuna kadar böyle olur,ama yarından sonra benim memleketime gitcez bayram için 3-4 gün ara vermem gerekecek sonra da benim de regl dönemi geliyo ,o canımı sıkıyo biraz gerilersem diye korkuyorum

hayırlı geceler hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... ne kadar yeni gelenler var yaaaaaaaaaa... hem üzülüyorum hepimizin adına çünkü bu derdi çeken çok kişi olması gerçekten üzücü... ama hemde seviniyorumki bu derdi çeken çok ama çok kişi varken burayı bulan arkadaşlarımız çok ama çok şanslı... ya ben bir aydır giremiyorum netim yok çünkü... inşaallah yenen çok olmuştur...
HERKESİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK VE HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞAALLAH.. inşaallah en kısa zamanda netim düzelince yanınızdayım... yeni arkadaşlarımada elimden gelen desteği yapmaya hazırım (hala yenmemiş olsamda((( )

canınızı sakın uzmeyın bu rahatszlıgı yasıorsunuz dıye
sız suan burda oldugunuz ıcın bıle cok sanslısınız
konusuyorsunuz fıkır alıorsunuz
ama utancından kımseye söleyemeyen
evınde elı kolu baglı br sekılde oturan mılyonlarca
ınsan var
ne doktor goruyorlar neden bızler gıbı böle
tavsıyelerde bulunanlar var
ınanınn sadece
gerısı gelecektır emın olun
rabbım o kadar buykkkı anlatamam
yapamasam ben yapamazdım
rabbm baska dert vermesınnnnn
her zman yanınızda destek olmak ısterım elımden geldıgınce

hayırlı geceler cnm,hayırlı bayramlar aynı zamanda hoşgeldin bu arada,senin nickini hatırlıyorum geçmişi okurken rastlamıştım,dediğin gibi burada olduğumuz için çokşanslıyız,buraya girmeden önce vajinin nerde olduğunu bile bilmiyodum,şu son bir haftada o kadar ilerleme kaydettim ki inanamıyorum kendime ve kızıyorum bi yandan da niye bu kadar bekledim egzersizler için diye,sen ne aşamadasın canım nası gidiyo egzersiler? tavsiye edebileceğin şeyler varsa anlatırsan sevinirim

ben de biraz sıkıntı yapıyorum aslında gerilermiyim diye ama bişey olmayacak gör bak, daha iyi olmalıyım fikrini kafama yerlestirdim. sen de sakın o düşünceyi sokma kafana,biz hergün daha iyi olucaz. 1 aya kalmayacak ,yenicez cok iyi gidiyoruz!! baksana 2 parmak kalın mum falan cok büyük bir gelişme!

cnm benim inş,yencez bu saçma sapan hastalığı -hastalık da değil aslında-her neyse işte onu,ben kendime hiç bu kadar inanmamıştım,bir de buranın o kadar faydası olduki egzersize başlamadan önce mutlaka buraya giriyorum ve sizlerle konuşuyorum ve nasıl rahatlıyorum ve moral buluyorum sizlerden hepinize çok teşekkür ederim,yani bunu kimseyle konuşamamak beni öyle yormuşki,inan burada konuştukça fikir aldıkça başaracağıma inandım. inş canım yencez bir aya kalmıycak

aynen ben de cnm buraya girmeden egzersize baslamıyorum cünkü moral oluyor bana. insallah bayramdan sonra daha da hızlandırcaz egzersizleri,kendine inanmaya devam et,parmak giriyo,mum giriyo,p...s de girecek illaki

hayırlı geceler tatlım... ben birkaç aydır sitedeyim ama son 1 aydır yokum gülüm... şu andada bayram tatilindeyim daha netim yok... şimdi boşluk bulup girdim birazdan çıkmam lazım... elimden geldiğince yardımcı olurum tatlım... ben araya ramazan tatili verdim... vajiyle ilgili hiç denemedişm ramazanda... misafir felan oldu... dükkan vs derken... eşimle karar verdik ve ramazanda hiç denemedik açaıkçası... ramazan dönüşü de bi,r kaç hafta yoğunuzz... ama yoruldum artık yani artık olsun istiyorum bende herkes gibi mutlu olmak istiyorum... bayram dönüşü netim düzelirse elimden gelen yardımı yaparım tatlım ... hepinize hayırlı bayramlar... burası benim ailem gibi olmuştu çok özlüyorum inan burayı...

evet cnm aile gibi oldu burası,haklısın özlemekte ,bayram sonu bekliyoruz seni o zaman,tavsiyelerinden faydalanırız,yi bayramlar iyi tatiller cnm

evet cnm aile gibi oldu burası,haklısın özlemekte ,bayram sonu bekliyoruz seni o zaman,tavsiyelerinden faydalanırız,yi bayramlar iyi tatiller cnm

teşekkürler tatlıjm tabikiş gelecem içişm gidiyo buraya gelim diyeeeeeeeeeeeeeeee helede bu simgeleri çok özledim hehehehe

millettttttttttttttttttttttttt ben dönünceye kadar herkes kendisineeeeeeeeeeeeeeeeeee bebişleri olanlar ayrıca bebişlerinede çok iyi baksınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr öpüldünüz... BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUNNNNNNNNNNNNN

canlar oncelikle bayramınızı hatat cifte bayramınızı kutlarım... aranızda regl olanlar varmıs sakın uzulmeyin. ben regl doneminde gaz toplamıstım burayı okudum okudum sonra egzersize basladık esimle ve arkasından yenmiştim. bilgi toplamak için bu donem super kızlar o yuzden yılmak yok
birde aykurt sonunda seni gorebildik kuzum netin yapılmadımı hala , özledik senide valla burası gercek bir aile oldu cidden. canım ramazan da bitti bahane yok bundan sonra kimseye egzersizelre bayram biter bitmez baslanacak.. bu işin baska bi cozumu yok unutmayın... dusunun butun herşey bu egzersize baglı.. emin olun ben nasıl olacagını bilmezken bi baktım herşey bitmiş gecmiş olsun dedim :81: sakın inancınızı yitirmeyin kendinizi heveslendirin ve herşeyden ote buradan ayrılmayın kızlar ben cok yararını gordum .. bu arada yazılan sizi uzebilecek yazılarıda gormeyin okumayın ben oyle yaptm işinize geleni duyun.. bayramdan sonra bi kac taze gelin daha cıkar bu gidisle hadi bakalım kızlar....

İyi bayramlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…