- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.961
sağol tatlım yarın gidip alıyım..alısveriş listem:eldiven,ultrason jeli bi de boy boy mum.kendi parmağımı da denemk istiyorum aslında ama sanırım eşim beni cok motive ediyor o yüzden hep onunlayken yapabiliyorum. gaz veriyo bana aferin ha gayret bitti,girdi bile diyerek. ama tamam seni dinleyip kendim de denicem canım. sağol tavsiyelerin için mavi araba:) bu arada bizim arabamızda mavi iyi geceler canım!
rica ederim cnm,ben de mavi rengi çok severim aslında bizim arabamız beyaz aslında ama niye böyle nickim var inan ben de bilmiyorum,bilinçaltı hrld,bu arada eşinin yapması da çok önemli güven gelir insana,ama kendinde yaparsan daha rahatlar kafan eşinle birlikte kendine de güvenmiş olursun ve daha rahat ikna olursun bir de bi tavsiye daha ,mumun ucu biraz sivri oluyo orayı yuvarlaklaştırmak için muma sor uç kısmını daha sonra eldivene geçir o zaman hiç acıtmıyo,sonra da eldiveni bolca jelle bak nasıl rahat gircek sana da iyi geceler cnm
rica ederim cnm,ben de mavi rengi çok severim aslında bizim arabamız beyaz aslında ama niye böyle nickim var inan ben de bilmiyorum,bilinçaltı hrld,bu arada eşinin yapması da çok önemli güven gelir insana,ama kendinde yaparsan daha rahatlar kafan eşinle birlikte kendine de güvenmiş olursun ve daha rahat ikna olursun bir de bi tavsiye daha ,mumun ucu biraz sivri oluyo orayı yuvarlaklaştırmak için muma sor uç kısmını daha sonra eldivene geçir o zaman hiç acıtmıyo,sonra da eldiveni bolca jelle bak nasıl rahat gircek sana da iyi geceler cnm
muma pamuk sar diycektim,pamuğu yazmayı unutuşum şimdi farkettim :)
ezgimmm87 .!.:sağol tatlım yarın gidip alıyım..alısveriş listem:eldiven,ultrason jeli bi de boy boy mum.kendi parmağımı da denemk istiyorum aslında ama sanırım eşim beni cok motive ediyor o yüzden hep onunlayken yapabiliyorum. gaz veriyo bana aferin ha gayret bitti,girdi bile diyerek. ama tamam seni dinleyip kendim de denicem canım. sağol tavsiyelerin için mavi araba:) bu arada bizim arabamızda mavi iyi geceler canım!
canım ben bi bakmaya geldim çıkcaktım ama şunu söylemeden gidemedim: senin iş bitmiş canım.. ben gerçekten öyle düşünüyorum.. korkunu yenip şimdi denesen şimdi alırsın sen p....s. neden dersen, eşlerin parmağı daha kalın oluyor, eşinin iki parmağını almışın işte.. olay bitmiştir..p...s de yabancı cisim, eş parmağı da.. kendi parmağını veya mumu denemeden bile senin bunu başarabileceğini şiddetle düşünüyorum. tabii onları yapma demiyorum kesinlikle.. ama bu işi daha fazla uzatmasan iyi olur.. süpersin.
mum mu ?????????
bnce vajınanın bır ph dengesı var
öle cısımler sokaraktan enfeksıyon kapmanızı ıstemem
su bazlı kremler kulanın
ulstrason jelı gıbı
egzersızlerınızde enfeksıyon kaparsanız agrı yaratır
buda korku tabıkı
tebrik ederim canım
iyi geceler kısslar vajiyi yeni yenmiş biri olarak söylüyorum kesinlikle acı yokkan yok hatta ben eşime ısrarla sordum oldumu oldumu die anlamadım bile bunca zaman kendimi boşuna kasmışım korkmayın benim canım çok tatlıdır iğne bile olamam düşünün artık ben hallettiysem hepiniz yeniceksiniz allahın izniyle
mum mu ?????????
bnce vajınanın bır ph dengesı var
öle cısımler sokaraktan enfeksıyon kapmanızı ıstemem
su bazlı kremler kulanın
ulstrason jelı gıbı
egzersızlerınızde enfeksıyon kaparsanız agrı yaratır
buda korku tabıkı
canım ben bi bakmaya geldim çıkcaktım ama şunu söylemeden gidemedim: senin iş bitmiş canım.. ben gerçekten öyle düşünüyorum.. korkunu yenip şimdi denesen şimdi alırsın sen p....s. neden dersen, eşlerin parmağı daha kalın oluyor, eşinin iki parmağını almışın işte.. olay bitmiştir..p...s de yabancı cisim, eş parmağı da.. kendi parmağını veya mumu denemeden bile senin bunu başarabileceğini şiddetle düşünüyorum. tabii onları yapma demiyorum kesinlikle.. ama bu işi daha fazla uzatmasan iyi olur.. süpersin.
evet canım bende onu farkettim ve kendim hiç egzersiz yapmadım ama esimle denedik ve aklım sastı dogrusu onunla denedigimizde daha bi ozguvenli ldum ve basardım denemeye gecince
niceeeee niceeeeeee vajinusmussuzzz bayramlaraaaa inşallllaaaahhhhhh.....ben vajinusmuslu 3 bayram geçirmiştimmmmmm2009 ekimde evlenmiştim 1)- 2009 kasım kurban bayramı 2)-2010 ramazan bayramı 3)-2010 kurban bayramıı evet tam üçmüşş RABBİM KİMSELERE YAŞATMASIN BU VAJINUSMUSU, OLANLARIDA TEZ ZAMANDA KURTARSIN İNŞALLAHHH
tatlım ben de cok hevesliydim bugün yarın p...s denemesine gecerim diyordum ama sabah regl olmusum:2::2: nasıl moralim bozuldu anlatamam,bu nerden baksam 5 gün demek! 5 gün sonra gerilerim,yine 2 parmak alamam diye korkuyorum. bugün gidip ultrason jeli alıcaktım onu da erteledim..bayram sonuna kaldı iş yani. senin nasıl gidiyor akaycım? bi ara ağrı var diyordun,gecti değil mi? yapıyosun rahat rahat egzersizini.
tatlım ben de cok hevesliydim bugün yarın p...s denemesine gecerim diyordum ama sabah regl olmusum:2::2: nasıl moralim bozuldu anlatamam,bu nerden baksam 5 gün demek! 5 gün sonra gerilerim,yine 2 parmak alamam diye korkuyorum. bugün gidip ultrason jeli alıcaktım onu da erteledim..bayram sonuna kaldı iş yani. senin nasıl gidiyor akaycım? bi ara ağrı var diyordun,gecti değil mi? yapıyosun rahat rahat egzersizini.
canım ya olsun sen de reglin bitince denersin.. bak onu söylemeyi unutmuşum, bi de jelsiz yapmışın eş parmağını bravogerilemezsin bence öyle düşünme, girdiğini gördün sonuçta, hem o zaman jelle yapcaksın daha kolay bile olur, jelle öyle kayıyo ki hiç anlamıyosun bile..
yok benim o ağrı geçti canım, egzersizden bağımsızdı zaten.. egzersizde en son aşamaya gelmedim ben henüz.. tembellik yaptım son günlerde.. ama bi çılgınlık düşünüyorum bu gece (p...s denemesi..) dua et olurmu tatlım.. şimdi çıkmam lazım, yarın sabah yola çıkıyoz hazırlık yapıyorum... yenen varmı diye bakiim dedim yine yokmuş üzüldüm.. bayramda yenenler olur inşallah.. çoooook dua istiyorum canımm öpüyorum:90::90:
canım ya olsun sen de reglin bitince denersin.. bak onu söylemeyi unutmuşum, bi de jelsiz yapmışın eş parmağını bravogerilemezsin bence öyle düşünme, girdiğini gördün sonuçta, hem o zaman jelle yapcaksın daha kolay bile olur, jelle öyle kayıyo ki hiç anlamıyosun bile..
yok benim o ağrı geçti canım, egzersizden bağımsızdı zaten.. egzersizde en son aşamaya gelmedim ben henüz.. tembellik yaptım son günlerde.. ama bi çılgınlık düşünüyorum bu gece (p...s denemesi..) dua et olurmu tatlım.. şimdi çıkmam lazım, yarın sabah yola çıkıyoz hazırlık yapıyorum... yenen varmı diye bakiim dedim yine yokmuş üzüldüm.. bayramda yenenler olur inşallah.. çoooook dua istiyorum canımm öpüyorum:90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?