Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar..bir arkadaşımız kötü niyetli değildir muhakkak ama kırmızıdan bahsetmiş...Bu egzersiz yapan arkadaşlarımızı olumsuz yönde etkiliyor,bende egzersizlerim sırasında bu tür söylemlerden etkilenirdim...Biz vajililer çok hassasız on tane iyi cümle yazılsa,bir tane kötü cümleye odaklanırız..Lütfen herkesin her yaşadığını yaşayacağınızı düşünmeyin,başımıza ne geldiyse her duyduğumuza inanmaktan gelmedi mi?Üstelik abartarak anlatanlarda cabası..Rahat,kendinizi kasmadığımız,ıslanma olan bir ilişkide ne acı,ne kırmızı olmaz kızlar..Üstelik biz egzersizlerle oradaki kaslarımızı kontrol etmeyi öğreniyoruz,zarı esnetiyoruz,oraya birşeyin girebileceği düşüncesini beynimize ispatlıyoruz..Örneğin benden ne egzersizler sırasında,nede ilişki sırasında kırmızı gelmedi,acıda hissetmedim ve bu birçok arkadaşımızdada böyleydi..Arkadaşımızın sorununa gelince o kırmızı ya aşırı derecede kendini kasmasındandır,ya fizyolojik bir sorun vardır yada vajide mantar,enfeksiyon gibi bir sorun vardır...Lütfen kendinize olumlu telkinler verin ve başaracağınıza inanın...Gerisi muhakkak gelecektir..

Son düzenleme:
mum mu ?????????
bnce vajınanın bır ph dengesı var
öle cısımler sokaraktan enfeksıyon kapmanızı ıstemem
su bazlı kremler kulanın
ulstrason jelı gıbı
egzersızlerınızde enfeksıyon kaparsanız agrı yaratır
buda korku tabıkı

canım öyle direkt yapılmıyor mumla egzersiz. önce pamuk veya peçete sarılıyor muma, sonra da ya hijyenik bir şekilde streç filmle iyice sarılıyor ya da prez..... veya eldiven geçiriliyor üstüne.. onun üstüne de dediğin gibi kayganlaştırıcı jel sürülüyor.. işte hazır p....s dururken böyle uğraşılıyor malesef aparat yapmak için.. Allah en yakın zamanda kurtarsın bizi mübarek arefe günü hürmetine..

tebrikler tatlım Rabbim başka sıkıntı vermesin:92::92: artık seni daha da güzel günler bekliyoooorr

canım mumu olduğu şekilde sokmuyor arkadaşlarımız. ya prez. ya da eldivenle.

tekrar tebrik ederim BIDIKCAN. gercekten biraz baskı dsısında hiç bir agrı sızı yok. burada olan herkes eger burdakileri okuyup duzenli bi sekilde egzesiz yaparsa kesinlikle 2 hafta bile surmeden bu iş biter..

niceeeee niceeeeeee vajinusmussuzzz bayramlaraaaa inşallllaaaahhhhhh.....ben vajinusmuslu 3 bayram geçirmiştimmmmmm 2009 ekimde evlenmiştim 1)- 2009 kasım kurban bayramı 2)-2010 ramazan bayramı 3)-2010 kurban bayramıı evet tam üçmüşş RABBİM KİMSELERE YAŞATMASIN BU VAJINUSMUSU, OLANLARIDA TEZ ZAMANDA KURTARSIN İNŞALLAHHH

insallah herkes tez zamanda kurtulur canım bu dertten ama sanslılar burada olduktan sonra er gec kurtulus var..

iyi bayramlar herkese...73:

Son düzenleme:

insallah basarılı olursun güzelim dua edicem senin için!!sakin ol rahat ol,mutlu haberlerini alırız insallah yarın ama olmazsa da bozma moralini egzersize devam.. sana kolay gelsin canım iyi bayramlar,biz bu bayram gurbetteyiz malesef kocişimle,memlekete gidemedik(( bayramdan sonra egzersizler korksun benden cok hırs yaptım öpüyorum canım iyi aksamlar!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…