Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar hepinizin bayramını kutluyorum nıce bayramlar gecırmenızı Yuce Rabbımden dılıyorum.. bıkac gundur fırsat bulup yazamadım özledım sızlerı goruyorumkı cok yol kteden arkadaslarımız var tebrık ederım valla süpersınız bana gelınce en son bir mumun kızlıgımı almasından sonra (ki ben bundan cok memnunum böyle bıseyle karsılasırsanız hıc uzulmeyın acaip rahatlıyorsunuz:) 2 gun ara vermıstım egzersızlere dun gece esımle penıs denemesı yaptık fakat ıkımızde yorgun oldugumuz ıcın konsantre olamadık fakat bende en ufak bı kasılma ve korku olmadı en baslarda bıraz heyecan oldu okadar.. bugece yıne penıs denemesı yapacagız eger yenersem kesınlıkle yazarım ben persembe gunu evden 1 aylıgına ayrılıyorum memleketıme gıdıyorum buyuk ıhtımal buraya yazamıcam sımdıden hepınıze hersey ıcın tsk edıyorum sızlerı buldugum ıcın cok sanslıyım benı sona cok yaklastırdınız hakkınızı helal edın ınsallah 1 ay sonra gorusecegız kendınıze cok cok iyi bakın tekrar hayırlı bayramlar sizleri özlicemmmm görusmek uzere..

acaba bende bigün böye yazabilecekmiyim..yenebilecekmiyim vajinismusu(((((((((((

merhaba kızlar öncelikle iyi bayramlar diliyorum ve sayfaları tam okumadım ama yenenler varsa tebrik ediyorum onları,benim bi sorum olacak lütfen yardım edin....Geçenlerde yazmıştım 2 parmak egzersizinden sonra p... denemesi yaptık ve birazı olmuştu,sonra bidaha yaptık yine birazı yani baş kısmı girdi devamı gelmedi dün yine deneme yaptık ve baş kısmı girdi devamı girmeyince ben parmağımı sokuyum dedim ve ben üstteydim girmedi neden acaba o sırada ne yapmam gerekiyor lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz.bu arada kızlık zarım yok artık onu da belirteyim...

yok mu kimse kızlar lütfen bana da yardım edin az kaldı biliyorum:))

nasıl yanı sen usteyken parmagın gırmedı o kısmı anlamadım ben ?
rahat nefes haraketlerınlen vede elının kontrolerıylen yavas yavas ıcıne p..nisi alaraktan basarıya ulasabılırsınız
ılk zamnlar bzde öleydık bas
sonra otraya kadar
sonunda hepsı

aslında bugün sabah erkenden buraya girip yazmak istedim ama malum bayram münasebetiyle ancak girebildim...ve dün itibariyle aylardan sonra ilk kez eşimin p... içime alabildim. aslında hala nasıl olduğunu anlamış değilim ama bu sefer başardım, buyüzden çok mutluyum ama ama hareket ettirince canım acıyor, sanki kramp giriyo gibi oluyor, bu normal mi şimdi ...bunu atlatmayı başarabilenler lütfen yardımmmmmm

evet canım öyle olur çok canın yanar .benimde öyleydi 1-2 hafta denemelerden sonra bişey kalmıyo artık krem falan kullanıyosundur umarım.

evet canım öyle olur çok canın yanar .benimde öyleydi 1-2 hafta denemelerden sonra bişey kalmıyo artık krem falan kullanıyosundur umarım.

Canım aslında evet hala yağ kullanıyorum.. eşim hareket ettikçe sanki bağırsaklarıma değiyo gibi hissediyorum, canım çok acıyor, bi de bunun yanında çok basınç hissediyorum yaaaa... umarım dediğin gibi geçer 1-2 hafta sonra...

acaba bende bigün böye yazabilecekmiyim..yenebilecekmiyim vajinismusu(((((((((((

ünzilee lütfen yenebilicek miyim deme.. çünkü bende senin gibi yada sizler gibiydim.daha bi ay önce hallettim.sanıyordum ki hiç yapamayacağım.eşime doktora gidelim diyordum ben senin bunu yapabileceğine inanıyorum diye bana cesaret veriyordu inan oldu bitti ve ben anlamadım.eşim oldu dediğinde inanamadım.bu muydu yani dedim.her şekilde sana cesaret güç moral veririrm.yeter ki atlat..

yağ derken zeytin yağı kullanmıyosundur .kayganlaştırıcı dimi..evet yanıyodu resmen benimde tuvalet ihtiyacı duyuyo gibi oluyodum işkence gibi geliyodu ama artık bitti çok şükür .geçer inşallah seninde 2 haftaya bişey kalmaz ben kayganlaştırıcıyıda bıraktım artık..hırs yaptım biraz ..

yok zeytinyağı değil, internetten geisha diye kayganlaştırıcı yağ almıştım onunla bebek yağını karıştırıyorum. ya inşallah bende böyle diyebilirim bir gün..

selam kızlar bayram yoğunluğu giremedim siteye
bugun deneme yapıcaz esım egsersız falan artık beklemek ıstemiyor
daha oncede belirtmıiştim 5 yıl olunca off
sımdı su kaynatıp ıcıne vazelın koyup 15 dk buhar banyosu yapıcam
sonrası emla kremı surup 1 saat falan beklesem ve Gleitgelen ilişki hemen öncesi sürsem
ne dersiniz işe yararmı kızlar geçmişe gözgezdirip bunları not edebıldım
yardımcı olursanız cok sevınırm bakalım belkı olur kurtulurum bu ılletten bayram gercekten bır bayram olur
hepımıze inşallah ...

kasgevşetici olarak evde baktım krem olarak voltaren thermoflex var
hap olarak yok ..kas gevsetıcı bır tavsıyenız varmı bılgısı olanlar

Son düzenleme:

canım kolay gelsin inşallah başarırsın, ama böyle hazırlık yapınca insan daha çok geriliyor bende öyle oluyor,
kas gevşetici sirdalud, pasiflora var bildiğim ama sen yine de derin derin nefes al sakinleş biraz canım hadi dualarım senle ve diğer arkadaşlarımla

canım bana sormussun ama arkadaslar sagolsun cevap verdıler
bende bu konuda acemıyım daha delık nerde bunu bıle bılmıyordum
burda arkadaslar yonlendırınce ne tarafa dogru p. giriceğini öğrendım

cok ama cok sevındım darısı başımıza umaırm bıdaha bu sorunu ne duyar ne yaşarsın..

evet boyle olunca duygu gıdıyor ama ıste ne duysam yapasım var yeterkı korkuma care olsun

denemek ıstedık ama ben yıne panık atak krızındeyım olmadı yarın eczaneye gıdıp bebek yağı alcam
eşimi yine oyalama derdindeyım ama nereye kadar .. gunduzlerı daha sakın oluyorum belkı gunduz daha az korku duyar
denerım kı denemek bıle başarı ben 5 yıldır p.. o bolgeye yaklastıramadım bıle elım ayagım tıtreyıp ağlıyordum
kas gevşetici ıcınde yarına kadar baska tavsıyeler gelmez ıse senın dedıklerınden alırım
aslında ne alsak ne yapsak boş beyınde bıtıyorda ah o beyın ..

bilirim canım ben ağlama krizlerine girerdim olmuyor diye kasmaktan bacaklarıma ağrılar girerdi hepsini denedim alkol, uyku hapı, kas gevşetici, istek artırıcı, jel ama hiçbirinden fayda görmedim tek egzersiz beyni etkiliyor her aşamadan sonra bu olduysa o da olur diye hırs yapıyor insan senin de geçecek emin ol.

egsersiz deniyorum ama olmuyor bırakıyorum
eşimde bunuda bahane edicen oyalıcan diyor kabul etmiyor
buraya yazmadan önce istek artırıcı ilaç almayı düşünüyordum ama asla işe yaramıcağını anladım sayenizde
egsersiz ve beyni kandırma şart yarında yine kaçıcam bahane uydurucam sonra gerginlik tartışma olucak ...
ama bır an burda başaranları görünce hadi durma sende başarıcaksın kaçma dıyorum
bugun cok dua edıcem hepımıze bayram sonu bızlerde hakettiğimiz bayramı yaşıyalım inşallah

TBRKKLER CANIM
ben 1 yıl cektım o agrıyı zamnlan alısacaksın ınsallah
agrıda kalmayacak

tatlım benm
sana tavsıye edecegım sey
bnce senın beynını raahatlatacak ılaclardan baslamak lazım duruma
gusel bır psıkolojık destek almalısın
hem panık atagında varmıs
o yuzden bu senın rahatszlıgını bıraz daha zorlastırıor
bnde senın durumundaydım
once psıkolojık destek aldım 1 ay surdu zaten
sonra beynen rahatlayınca asama asama 1 hafta ıcınde tamamını almıs basarmıstım
sende öle olacaksın allhın ıznıylennnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…