- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.001
canlar oncelikle bayramınızı hatat cifte bayramınızı kutlarım... aranızda regl olanlar varmıs sakın uzulmeyin. ben regl doneminde gaz toplamıstımburayı okudum okudum sonra egzersize basladık esimle ve arkasından yenmiştim. bilgi toplamak için bu donem super kızlar o yuzden yılmak yok
birde aykurt sonunda seni gorebildik kuzum netin yapılmadımı hala , özledik senide valla burası gercek bir aile oldu cidden. canım ramazan da bitti bahane yok bundan sonra kimseye egzersizelre bayram biter bitmez baslanacak.. bu işin baska bi cozumu yok unutmayın... dusunun butun herşey bu egzersize baglı.. emin olun ben nasıl olacagını bilmezken bi baktım herşey bitmiş gecmiş olsun dedim :81: sakın inancınızı yitirmeyin kendinizi heveslendirin ve herşeyden ote buradan ayrılmayın kızlar ben cok yararını gordum .. bu arada yazılan sizi uzebilecek yazılarıda gormeyin okumayın ben oyle yaptm işinize geleni duyun.. bayramdan sonra bi kac taze gelin daha cıkar bu gidisle hadi bakalım kızlar....
İyi bayramlar...
yok mu kimse kızlar lütfen bana da yardım edin az kaldı biliyorum:))
aslında bugün sabah erkenden buraya girip yazmak istedim ama malum bayram münasebetiyle ancak girebildim...ve dün itibariyle aylardan sonra ilk kez eşimin p... içime alabildim. aslında hala nasıl olduğunu anlamış değilim ama bu sefer başardım, buyüzden çok mutluyum ama ama hareket ettirince canım acıyor, sanki kramp giriyo gibi oluyor, bu normal mi şimdi ...bunu atlatmayı başarabilenler lütfen yardımmmmmm
evet canım öyle olur çok canın yanar .benimde öyleydi 1-2 hafta denemelerden sonra bişey kalmıyo artık krem falan kullanıyosundur umarım.
acaba bende bigün böye yazabilecekmiyim..yenebilecekmiyim vajinismusu(((((((((((
Canım aslında evet hala yağ kullanıyorum.. eşim hareket ettikçe sanki bağırsaklarıma değiyo gibi hissediyorum, canım çok acıyor, bi de bunun yanında çok basınç hissediyorum yaaaa... umarım dediğin gibi geçer 1-2 hafta sonra...
yağ derken zeytin yağı kullanmıyosundur .kayganlaştırıcı dimi..evet yanıyodu resmen benimde tuvalet ihtiyacı duyuyo gibi oluyodum işkence gibi geliyodu ama artık bitti çok şükür .geçer inşallah seninde 2 haftaya bişey kalmaz ben kayganlaştırıcıyıda bıraktım artık..hırs yaptım biraz ..
selam kızlar bayram yoğunluğu giremedim siteye
bugun deneme yapıcaz esım egsersız falan artık beklemek ıstemiyor
daha oncede belirtmıiştim 5 yıl olunca off
sımdı su kaynatıp ıcıne vazelın koyup 15 dk buhar banyosu yapıcam
sonrası emla kremı surup 1 saat falan beklesem ve Gleitgelen ilişki hemen öncesi sürsem
ne dersiniz işe yararmı kızlar geçmişe gözgezdirip bunları not edebıldım
yardımcı olursanız cok sevınırm bakalım belkı olur kurtulurum bu ılletten bayram gercekten bır bayram olur
hepımıze inşallah ...
kasgevşetici olarak evde baktım krem olarak voltaren thermoflex var
hap olarak yok ..kas gevsetıcı bır tavsıyenız varmı bılgısı olanlar
canım bana sormussun ama arkadaslar sagolsun cevap verdıler10 günlük evliyim ve ilişkiye giremiyoruz,zehir oldu evlilik..eşimde ilişki sırasında çok geriliyor ben canım acıyınca itiyorum oda kızıyor yani anlayacağınız anlayışlı değil malesef(( aslında biraz giriyor ama ilerisinde sanki bişey var gitmiyor ve dayanılmaz bi sızı oluyor...yardımlarınız bekliyorum kızlar (
mrb kızlar bende cok uzun zamandır takip ediyorum burayı iyi ki bulmusum.hergün saatlerce okuyorum burayı.yeni gelinler listesini görüp iç cekerdim bi gün bende olur muyum diye.ve sonunsa BAŞARDIM.3 aylık evliyim. 2 gün önce oldu.dr a falan gitmedim.hatta dr fikrini hep çıkardım aklımdan. kendim başaracağım diye burdan okuduklarımı hergün denedim.ve kendime zaman koydum bayrama kadar diye.bundan önce okurdum hiç acımıyo falan diye ama işte söz geçiremezdim ki kendime .şimdi ne kadar acımıyo desem de cok yayarlı olmaz ama öyle gerçekten.ben bütün umudumu kaybetmişken oldu bide.herkesin kendine göre tavsiyesi vardır.benm tavsiyemde eşiniz bebek yağ sürüp yavaş yavaş girsin ama git gel yapmadan yani bnm öyle daha rahat oldu.o aşamada pes etmemk yani bende hep olmuyo acıyo diye geri iterdim.bu kez cok yavas ilerledi ve ben kendimi tuttum ve itmedim.zaten sonra nasıl olduğunu bile anlamadım.eşime sorup durdum gercekten oldumu diye.ertesi gün yapınca ikna oldum ancak.cok nazlı biriyimdir her konu da.ama hiç bişey olmadığını gördüm.en önemlisi de burdaki herkesin söylediği gibi sakın ertelemeyin.ben cok yaptım bunu.ama esim com ısrar ederdi bnm o yuzden denemek zorunda kalırdık hep.en son yine onun ısrarı ile oldu iyi ki hep ısrar etmiş diyorum.yoksa o demese ben bir ay geçse bike deneyelim demezdim heralde.cok uzattım galiba ama şimdiye kadar burda okuduklarımın hepsinden bişeyler aldım.belki bende yardımcı olrum diye yazmak istedim.inş herkes basarır.burayı okuyosa ZATEN basarırda en kısa zamanda olur inş.dualarım sizinle.
canım kolay gelsin inşallah başarırsın, ama böyle hazırlık yapınca insan daha çok geriliyor bende öyle oluyor,
kas gevşetici sirdalud, pasiflora var bildiğim ama sen yine de derin derin nefes al sakinleş biraz canım hadi dualarım senle ve diğer arkadaşlarımla
evet boyle olunca duygu gıdıyor ama ıste ne duysam yapasım var yeterkı korkuma care olsun
denemek ıstedık ama ben yıne panık atak krızındeyım olmadı yarın eczaneye gıdıp bebek yağı alcam
eşimi yine oyalama derdindeyım ama nereye kadar .. gunduzlerı daha sakın oluyorum belkı gunduz daha az korku duyar
denerım kı denemek bıle başarı ben 5 yıldır p.. o bolgeye yaklastıramadım bıle elım ayagım tıtreyıp ağlıyordum
kas gevşetici ıcınde yarına kadar baska tavsıyeler gelmez ıse senın dedıklerınden alırım
aslında ne alsak ne yapsak boş beyınde bıtıyorda ah o beyın ..
bilirim canım ben ağlama krizlerine girerdim olmuyor diye kasmaktan bacaklarıma ağrılar girerdi hepsini denedim alkol, uyku hapı, kas gevşetici, istek artırıcı, jel ama hiçbirinden fayda görmedim tek egzersiz beyni etkiliyor her aşamadan sonra bu olduysa o da olur diye hırs yapıyor insan senin de geçecek emin ol.
TBRKKLER CANIMaslında bugün sabah erkenden buraya girip yazmak istedim ama malum bayram münasebetiyle ancak girebildim...ve dün itibariyle aylardan sonra ilk kez eşimin p... içime alabildim. aslında hala nasıl olduğunu anlamış değilim ama bu sefer başardım, buyüzden çok mutluyum ama ama hareket ettirince canım acıyor, sanki kramp giriyo gibi oluyor, bu normal mi şimdi ...bunu atlatmayı başarabilenler lütfen yardımmmmmm
evet boyle olunca duygu gıdıyor ama ıste ne duysam yapasım var yeterkı korkuma care olsun
denemek ıstedık ama ben yıne panık atak krızındeyım olmadı yarın eczaneye gıdıp bebek yağı alcam
eşimi yine oyalama derdindeyım ama nereye kadar .. gunduzlerı daha sakın oluyorum belkı gunduz daha az korku duyar
denerım kı denemek bıle başarı ben 5 yıldır p.. o bolgeye yaklastıramadım bıle elım ayagım tıtreyıp ağlıyordum
kas gevşetici ıcınde yarına kadar baska tavsıyeler gelmez ıse senın dedıklerınden alırım
aslında ne alsak ne yapsak boş beyınde bıtıyorda ah o beyın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?