Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynayla vajinayı inceledim ama oraya kulak çubuğundan başka birşey giremez çünkü çok dar ya ben başlıyorum başlıyorum yine başa dönüyorum galiba :84:
ama kendime göre giriyodu parmağım benim yaa ben bakmadan soparmağımı sokuyodum bence giriyo dedğim yer başka bir yer mi offff
ben burda çok cesaretlendim herkes egzersizlerle yapmış ve buna çok şaşırdım çünkü ben egzersisi yapmaya 4 yıl önce başlamıştım ama olmaz bunula diye bırakmıştım

canım bak bi de yatakucu pozisyonunu dene istersen. sen yatağın ucunda dur ayakların yerde yatağa uzan.eşin de yatağın önünde. o şekilde. yalnız bu yatak bizim yatak odalarımızdaki gibiyse o biraz yüksek oluyor mesela yatağı alıp yere koyarsanız o şekilde daha rahat olabilir. biz o şekilde rahat yapmıştık.

canım sen eşine alışamadığın için kendini kastığından da acıyor olabilir aparatı eşin yaparken. böyle böyle alışırsın aslında ben de başta öyleydim acıyosu ama sonraları geçti. ilk girişte bi boğum var onu geçince inan hiç bişey hissetmiyorsun. içi hissizmiş zaten orda sinir ucu olmadığı için içindekini hissetmezmişsin. dediğim gibi o boğumdan sonrasında hiiiiç bişey yok...rahat ol işte.. o hisettiğin basınç ve yanmadan başka hiç bişey olmayacak diyor arkadaşlar. biraz rahatlamaya çalış.

başaracaksın canım önce buna inan..egzersizlere başla hiç vakit kaybetmeden eşin yapsın ama parmağına prezervatij geçirsin kayganlaştırıcı sür bide tamam..kendini rahat bırak derin nefes al..ve sen yönet yani ilerle dur tamam evet devam et gibi sen hükmet ve eminim başaracaksın istersen bu aşamada eşin parmak egzersizi yaparken sende ayna ile bak o şekilde vajinin açıldığınıda göreceksin..

canım geçen hafta ıkındığımda aynaya bakınca delik daha büyük görünüyordu. şimdi bakınca iğne ucu gibi görünüyo. ama var orda delik nasıl olmasın. sonuçta adet kanı nereden gelecek başka.

bende senden bir gün önce denemiştim ucu girmişti. kendimi rahat bırakmam lazım

evet yatağın ucuna gel eşin ayakta dursun o şekilde rahat oluyor,kendini serbest bırak burundan nefes al yavaşca ağzından bırak rahatlıyosun..ellerinide başının altına koy ve eşine bırak :) umarım olurrrr:)

bende sadece penis ucu giriyor gerisini getiremiyorum başlıyorum bağırmaya bırak diye. ama artık dişlerimizi sıkmanın zamanı geldi yeter beklettik eşlerimizi.çocuğumuz olsun artık bizimde.

siz ne kadar olumlusunuz ya şu kafanızdakini nasıl attınız dişinizi sıkmanız gerektiğini ben de yok diş filan sıkamam diyorum nasıl olcak

önce eşimin parmağıyla mı denicez prezarvetif takıp orya girse girmez ki çok küçük ama bide ya kızlığım gitmediyse kanarsa nasıl olcak

sağol canım yatağı yere koyayım öyle deneyelim o zaman bir kezde böyle deneyelim. bende hiç yapamam sanıyordum parmağıma prezervatif geçirdim kayganlaştırıcı sürdüm geçenlerde anında parmağım girdi. dediğin gibi bir aşama kat edince içerisi arazi gibi boş iki parmakta denemiştim oldu. dediğin gibi egzersizleri eşimin eliyle aparatla yapalım biz. güvenim gelsin. bir de tavsiyem sebamed veya numismed vajina için sıvı sabunlar var. tabi içeri sokmadan dışını yıkamak için. hijyeni sağlıyor. banyodan banyoya onunla yıkıyorum. sabun zararlı. ama biliyormusun hani diyoruz ya eşlerimize yarın ya da bugün deneyelim die. öyle yapmamak lazımmış. psikolojik hazırlanamıyormuşuz. iki tarafın ansızın istediği anda daha iyi olurmuş. bir de dedim ya prezervatifi parmağıma geçirdim diye. doktorum dedi tırnak zedeleyebilir içeriyi. o yüzden pamuk sarıp prezervatif geçirmekte fayda var bence.

bu tavsiyeni uygulamak istiyorum ellerimi başımın altına koyarak. ama refleks başlarım yine iki elle ittirmeye

önce eşimin parmağıyla mı denicez prezarvetif takıp orya girse girmez ki çok küçük ama bide ya kızlığım gitmediyse kanarsa nasıl olcak

canım ben eşim evdeyken egzersiz yapıyorum sende öyle yap öyleyse. sen şimdi küçük kulak çubukları oluyor ya onu al üzerine streç film sar. önce onunla dene delikten içeri sokmayı öncelikle aynayla deliği bul. deliğe kayganlaştırıcı sür. çubuğada sür. sonra burnundan derin nefes al. ağzından ver. sonra yatağa uzan aynayla sabitle çubuğu iki bacağını kendine doğru çek yere bassın. gözlerini kapat. güzel şeyler düşün. bak gör başaracaksın. sonra mum aparatına geçersin. muma streç veya prezervatif koyarsın. hadi bu akşam start ver canım.

bende sadece penis ucu giriyor gerisini getiremiyorum başlıyorum bağırmaya bırak diye. ama artık dişlerimizi sıkmanın zamanı geldi yeter beklettik eşlerimizi.çocuğumuz olsun artık bizimde.

selam kızlar
işte benim de böyle oluyo malesef
ay napcaz bilmem böle kaynanamda başladı çocuk çocuk diye :18:

canım benim sen dene inan pişman olmayacaksın..eşinin parmağıyla deneki beyne oraya bişey girdiğini kabullendiresin..kan konusuna gelince bir çay kaşığı kadar ancak geliyo abartılacak bişe yok kokacak bişi yok acı yok yani..bunca yıl beklemişsin parmakla bozulsun bişi olmaz önemli olan zar değil ki sizin birlikteliğiniz..bunlara takılma lütfen bu akşamdan tezi yok eşin parmağına kayganlaştırıcıyı sürsün yavaş yavaş ilerlesin..acı yok inan bana..güzel haberlerini bekliyoruz artık..dene enazından kaybedecek bişeyinde yok hem başka çarede yok böyle düşün olurmu.

selam kızlar
işte benim de böyle oluyo malesef
ay napcaz bilmem böle kaynanamda başladı çocuk çocuk diye :18:

aynen bizdede başladı herkes sormaya çocuk diye. doktorum geçen gün eşin yeterli sertleşmediysede girmez dedi. bende şunu merak ediyorum yeterli sertlik dedikleri nasıl oluyor.

evet eşine de yaptırmaya çalış ve ünzile arkadaşımızın da dediği gibi sen yönet. ben ıkınıca ittir falan de. senin dediklerinin dışına çıkmazsa güzel bi uyum içinde olursanız güvenin artar. ve daha da rahatlarsın. kasılmaların geçer diye düşünüyorum..

evet canım ne zaman bugün deneyelim desem olmadı. nasip bakalım bizim de yazılı bi günümüz vardır inşallah :)

canım benim nasıl rahat ediyorsan o şekilde yap. ben tırnağımı hiç uzatamam zaten.uzunken rahat edemiyorum.ve eldivene geçirince bi rahatsızlık görmedim ama biz vajili kadınlar hep bişeyleri kafamıza takıyoruz malesef :) o yüzden sen de burdan topladığın bilgileri kendine uygun şekilde uygularsın.

sen kaç yıllık evlisin canım

bide ben e parmağına izin veremiyorum napabilirmki acep :26:

canım ben de eş parmağına izin veremiyordum p... denemesine geçtim 2 parmak yada aparat dene ille eş parmağı denemen gerekmiyor ama bu eşine olan güvenini arttırıyor onlar da biliyor ne kadar hassas olduğumuzu ona göre hareket ederler önce konuşun sadece ben ne istersem ne söylersem o kadarını yapacaksın bu çok önemli sana güvenmem için deyin onlarda artık bıktı biran önce kurtulalım diye herşeye razı oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…