- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.521
canım reglin falan varken başlarsın baştan da okursun. boş zamanlarında falan da oku çünkü burda her zaman birini bulamayabilirsin okuduklarınla cesaretlenirsin en azından..
aynayla vajini inceledin mi hiç? parmak egzersizi yaptın mı? ne durumdasın bilmiyorum ama. sen sor birileri mutlaka yardımcı olacaktır.
eşim parmağıyla denemek istemiyor. aparatıda taktığında tutmayımı bilmiyor anlayamadım acıtıyor. ben üstteyken denedim basınç gibi oluyo dik dur diyor buradaki kızlar duramıyorum. oturur gibi eşime sırtımı dönüp denediğimde hafif ucu girer gibi oluyo ama yine olmuyo. ben altta eşim üstte bacaklarımı açtığımda ucu giriyor. ama eşim üzerime çıktığı için nefessiz kalıyor gibi oluyorum. tıkanıyorum.eşim ileri geri uğraşmaya çalışıyo ben korkuyorum o öyle yapınca. ben istiyorumki o ileri doğru yavaş yavaş ittirsin nasıl aparatı ittiriyorsak. ama o öyle olmaz diyo.
oluyo oluyo diyorum neden şimdiye kadar olmadı tamamı olmuyo demekki hiç bi tedaviyi tam bitirmediğimden şimdi başa dönemk istiyorum sizden çok ilham aldım Allah razı olsun hepinizden sanki yenicekmişim gibi mutluyum artık
bende egzersizlere başlıcam 1. sayfadan mı başlamam gerekiyo ?
yok canım bi gün ara verdim nolur nolmaz diye bugün deneyecem ama yine tırsıyorum sanki ya olmazsa diye bakalım inşallah bi sorun çıkmaz..sen naptın?
aynayla vajinayı inceledim ama oraya kulak çubuğundan başka birşey giremez çünkü çok dar ya ben başlıyorum başlıyorum yine başa dönüyorum galiba :84:
ama kendime göre giriyodu parmağım benim yaa ben bakmadan soparmağımı sokuyodum bence giriyo dedğim yer başka bir yer mi offff
ben burda çok cesaretlendim herkes egzersizlerle yapmış ve buna çok şaşırdım çünkü ben egzersisi yapmaya 4 yıl önce başlamıştım ama olmaz bunula diye bırakmıştım
bende senden bir gün önce denemiştim ucu girmişti. kendimi rahat bırakmam lazım
bende sadece penis ucu giriyor gerisini getiremiyorum başlıyorum bağırmaya bırak diye. ama artık dişlerimizi sıkmanın zamanı geldi yeter beklettik eşlerimizi.çocuğumuz olsun artık bizimde.
başaracaksın canım önce buna inan..egzersizlere başla hiç vakit kaybetmeden eşin yapsın ama parmağına prezervatij geçirsin kayganlaştırıcı sür bide tamam..kendini rahat bırak derin nefes al..ve sen yönet yani ilerle dur tamam evet devam et gibi sen hükmet ve eminim başaracaksın istersen bu aşamada eşin parmak egzersizi yaparken sende ayna ile bak o şekilde vajinin açıldığınıda göreceksin..
canım bak bi de yatakucu pozisyonunu dene istersen. sen yatağın ucunda dur ayakların yerde yatağa uzan.eşin de yatağın önünde. o şekilde. yalnız bu yatak bizim yatak odalarımızdaki gibiyse o biraz yüksek oluyor mesela yatağı alıp yere koyarsanız o şekilde daha rahat olabilir. biz o şekilde rahat yapmıştık.
canım sen eşine alışamadığın için kendini kastığından da acıyor olabilir aparatı eşin yaparken. böyle böyle alışırsın aslında ben de başta öyleydim acıyosu ama sonraları geçti. ilk girişte bi boğum var onu geçince inan hiç bişey hissetmiyorsun. içi hissizmiş zaten orda sinir ucu olmadığı için içindekini hissetmezmişsin. dediğim gibi o boğumdan sonrasında hiiiiç bişey yok...rahat ol işte.. o hisettiğin basınç ve yanmadan başka hiç bişey olmayacak diyor arkadaşlar. biraz rahatlamaya çalış.
evet yatağın ucuna gel eşin ayakta dursun o şekilde rahat oluyor,kendini serbest bırak burundan nefes al yavaşca ağzından bırak rahatlıyosun..ellerinide başının altına koy ve eşine bırak :) umarım olurrrr:)
canım geçen hafta ıkındığımda aynaya bakınca delik daha büyük görünüyordu. şimdi bakınca iğne ucu gibi görünüyo. ama var orda delik nasıl olmasın. sonuçta adet kanı nereden gelecek başka.
önce eşimin parmağıyla mı denicez prezarvetif takıp orya girse girmez ki çok küçük ama bide ya kızlığım gitmediyse kanarsa nasıl olcak
bende sadece penis ucu giriyor gerisini getiremiyorum başlıyorum bağırmaya bırak diye. ama artık dişlerimizi sıkmanın zamanı geldi yeter beklettik eşlerimizi.çocuğumuz olsun artık bizimde.
önce eşimin parmağıyla mı denicez prezarvetif takıp orya girse girmez ki çok küçük ama bide ya kızlığım gitmediyse kanarsa nasıl olcak
selam kızlar
işte benim de böyle oluyo malesef
ay napcaz bilmem böle kaynanamda başladı çocuk çocuk diye :18:
sağol canım yatağı yere koyayım öyle deneyelim o zaman bir kezde böyle deneyelim. bende hiç yapamam sanıyordum parmağıma prezervatif geçirdim kayganlaştırıcı sürdüm geçenlerde anında parmağım girdi. dediğin gibi bir aşama kat edince içerisi arazi gibi boşiki parmakta denemiştim oldu. dediğin gibi egzersizleri eşimin eliyle aparatla yapalım biz. güvenim gelsin. bir de tavsiyem sebamed veya numismed vajina için sıvı sabunlar var. tabi içeri sokmadan dışını yıkamak için. hijyeni sağlıyor. banyodan banyoya onunla yıkıyorum. sabun zararlı. ama biliyormusun hani diyoruz ya eşlerimize yarın ya da bugün deneyelim die. öyle yapmamak lazımmış. psikolojik hazırlanamıyormuşuz. iki tarafın ansızın istediği anda daha iyi olurmuş. bir de dedim ya prezervatifi parmağıma geçirdim diye. doktorum dedi tırnak zedeleyebilir içeriyi. o yüzden pamuk sarıp prezervatif geçirmekte fayda var bence.
aynen bizdede başladı herkes sormaya çocuk diye. doktorum geçen gün eşin yeterli sertleşmediysede girmez dedi. bende şunu merak ediyorum yeterli sertlik dedikleri nasıl oluyor.
sen kaç yıllık evlisin canım
bide ben e parmağına izin veremiyorum napabilirmki acep :26:
sen kaç yıllık evlisin canım
bide ben e parmağına izin veremiyorum napabilirmki acep :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?