- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.481
merhaba kızlar nasılsınız,bu ara çok fazla takip edemiyorum,ben enson denememizde birazını aldım yine,yalnız sormak istediğim bişey var aşırı derrecede sol kasığımda ve alt karında ağrım var acaba neden olabilir,sol kasığımda bişey var kopacak gibi oluyor bazen acaba enfeksiyon falan mı oldumki??bilgisi olan varmı
canım sana şunu söyleyeyim genelede herkes yavaş yavaş başlayıp egsiz yapabiliyor.ben kaç zamandır uğraşıyordum kızlar zorluyordu bir türlü midem almıyordu parmağımı az girdiriyordum başım beynim dolanıyor şuka giriyordum sanki kızlar bilir hatta bunalıma girmek üzereydim.sonra kulak çöpü denedim ucuna streç sarıp oda olmadı.kızlar ultrason jeli demişlerdi eşimde duymuş galiba bi yerden aldıkparmağıma sürdüm direk girdimşoktaydım tabi sonra işaret parmağı oldu sonra gittim eşime sürdük ilk denemede yarıya kadar aldım dört beş kez denedik falan bi kaç defa yine olmadı.zaten ramazandı araya bayram giridi ortam müsait olmadı şimdi hastayım yapamıyoruz ama inanıyorum hastalığım bitince inş olcak ult. jeliyle devam edecem alışana kadar.ama bu bi kaç aylık sürede egzersiz yapamasamda beynime işledim adete ornın boş olduğunu .şu anada beynim alıştı gibi paratiğe kaldı benim durum anlayacağı. ayy bi türlü fırsat olmadı
İlk birleşmede vajina darbe yediği için kan gelir ,fakat sen vajinanı esnete esnete ilişkiye girdiğin için kan gelmez .
Bendende gelmedi .çok normal bir durum bu.
O kremin adi ne? Aliyim bende deneyim bi...
Gecmis sayfalarda okudum, kas gevseticisi falan. Kullandiginiz kremleri yazarsaniz?? O bolgeyi uyusturan krem okudum mesela..
Onlari alip denemek istiyorum. Ama bunlarin ismini bilmiyorum, doktormu yaziyor yada eczaneden alabiliyormuyum..?
Gecmis sayfalarda okudum, kas gevseticisi falan. Kullandiginiz kremleri yazarsaniz?? O bolgeyi uyusturan krem okudum mesela..
Onlari alip denemek istiyorum. Ama bunlarin ismini bilmiyorum, doktormu yaziyor yada eczaneden alabiliyormuyum..?
aybice sen de regl olmuşsun heralde canım bende o dönemlerden geçtim yavaş yavaşl devamı gelecek göreceksin ıkınırsan daha çabuk oluyo derin nefes al ve ıkın egzersiz sırasında kendiliğinden gidiyor,ben gleitgelen jel kullanıyodum emla falan kullanmadım,ya bilmiyorum bendeki üşütme olabilir dediğin gibi
yapamıyorum 3 yıl oldu dayanamıyorum artık hayatım alt ustu oldu içimdeki sıkıntı hiç bitmiyor çok doktora gıttım ama hiç sonuç alamadık
egzersızlerıde yapamıyorum evde bırsuru jel vb ılaclar var ama deneyemıyorum bıle sadece 1 kere ılaclarla uyusturucu kremlerleılıskıye gırebıldım 1 yıl oldu o kadar denemek ıstıyorum basaramayınca daha cok bunalıyorum bazen dıyorum hayatım hep bu sekıldemı gdıcek benım hıcmı cocugum olmucak kendımden cok atık esıme uzuluyorum o da haketmıyo bu yasananları....yenen arkadaslar yardımcı olun bıze...
Ben 1 haftada yendim . Ve şimdi herşey çok güzel ..
insan yaptıktan sonra anlıyor ki evlilik sadece o demekmiş.
kızlar ya ben neden ilerleyemiyorum acaba? p..s boyutunda aparatımı en fazla 5-6cm alabiliyorum.. sanki orda bitiyo daha fazla gitmiyo... halbuki daha küçük olan aparatımı 12cm almıştım hem de rahat rahat ıkınmadan.. ama şimdi bu aparatı çok rahat alamıyorum... orası bomboş ama benim aparatım girmiyo ya nedennn yardımcı olun lütfen yaa..
Öncelikle merhaba bir arkadaşım sayesinde aranıza katıldım ve buraya yazma cesaretini kendimde buldum. Ben 5 senedir biriyle birlikteyim ve 11 Kasım da evleniyorum nişanımla. Fakat dün ilk kez ilişkiye girmek istedi ve ben reddedemedim aslında bu anı evlenince yaşaması gerektiğini söyledim ama ısrar edince onayladım. İlişkiye girdik dersem yalan olur çünkü ilişki sırasında kendimi çok kastım bacağımı açamadım ayaklarım bile kaskatıydı.. Biraz uğraşlar sonucu ona göre ilişkiye girdik fakat kanama olmadı. Bu sefer bakire değilmisin sen demeye başladı. 16 yaşından beri onunla beraber oldum ilk aşkım ilk sevgilim böyle demesi onurumu çok kırdı. Ama ben şuna eminim kendimi o kadar kasmışken ne kadar ileri gidebilir ki ? Ona göre 3-4 cm girmiş. Ama ben kendimi inanılmaz kasıyordum acaba bu yüzden kızlık zarı bozulmamış olabilir mi ? Çünkü ben kendimin vajinismus olduğumu biliyorum. Ağda yaparken bile bacaklarımı açamama gibi bi sorunum var. Kendim dokunurken bile kasıyorum yani düşünün.. Lütfen bana yardım edin. Fikirleriniz benim için çok önemli.
kızlar ya ben neden ilerleyemiyorum acaba? p..s boyutunda aparatımı en fazla 5-6cm alabiliyorum.. sanki orda bitiyo daha fazla gitmiyo... halbuki daha küçük olan aparatımı 12cm almıştım hem de rahat rahat ıkınmadan.. ama şimdi bu aparatı çok rahat alamıyorum... orası bomboş ama benim aparatım girmiyo ya nedennn yardımcı olun lütfen yaa..
günaydın kızlar, siz sormadan ben söyleyim olamadı sadece ucu girdi ama üzülmedim günlük deneme sayısını arttırmaya karar verdim.
Günaydin kızlar ben geçenlerdeki demememde emin degildim olup olmadıgına ama dun aksam tekrar denedik ve kırmızı geldi sonunda oldu cok sukur allah hepinize nasip etsin 2 yılın sonunda bende yendim burdaki arkadaslarıma son suz tesekkur ediyorum ve herkesten Allah razi olsun.Sadece kendinize güvenin ve egzersiz mutlaka yapın ertelemeyin.
canım ya bendede geçen gün öyle olmuştu acaba daha sık denesek dahamı başarılı oluruz ?
Öncelikle merhaba bir arkadaşım sayesinde aranıza katıldım ve buraya yazma cesaretini kendimde buldum. Ben 5 senedir biriyle birlikteyim ve 11 Kasım da evleniyorum nişanımla. Fakat dün ilk kez ilişkiye girmek istedi ve ben reddedemedim aslında bu anı evlenince yaşaması gerektiğini söyledim ama ısrar edince onayladım. İlişkiye girdik dersem yalan olur çünkü ilişki sırasında kendimi çok kastım bacağımı açamadım ayaklarım bile kaskatıydı.. Biraz uğraşlar sonucu ona göre ilişkiye girdik fakat kanama olmadı. Bu sefer bakire değilmisin sen demeye başladı. 16 yaşından beri onunla beraber oldum ilk aşkım ilk sevgilim böyle demesi onurumu çok kırdı. Ama ben şuna eminim kendimi o kadar kasmışken ne kadar ileri gidebilir ki ? Ona göre 3-4 cm girmiş. Ama ben kendimi inanılmaz kasıyordum acaba bu yüzden kızlık zarı bozulmamış olabilir mi ? Çünkü ben kendimin vajinismus olduğumu biliyorum. Ağda yaparken bile bacaklarımı açamama gibi bi sorunum var. Kendim dokunurken bile kasıyorum yani düşünün.. Lütfen bana yardım edin. Fikirleriniz benim için çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?