Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bilemiyorum ama soğukmu aldın acaba:26:

O kremin adi ne? Aliyim bende deneyim bi...

Gecmis sayfalarda okudum, kas gevseticisi falan. Kullandiginiz kremleri yazarsaniz?? O bolgeyi uyusturan krem okudum mesela..
Onlari alip denemek istiyorum. Ama bunlarin ismini bilmiyorum, doktormu yaziyor yada eczaneden alabiliyormuyum..?

eczaneden alabibiliyorsun
emla jel uyuşturuyo hissetmiyosun
gleitgelen gel vajinal kayganlaştırıcı içeri bişeyin girdiğini anlamıyorsun
xylocaine pump sprey buda uyuşturuyo

canım ultrason jelini medikallerden alıyorsun. ben krem falan hiç kullanmadım.ama kas gevşedici uyuşturucu kremleri eczaneden alıyorsun.1.5 litrelik falan çokta uygun fiyatı 3-5 liradır.bide arkadaşlar bebek yağı mantar yapıyormuş duyduğuma göre çok kullanılırsa

aybice sen de regl olmuşsun heralde canım bende o dönemlerden geçtim yavaş yavaşl devamı gelecek göreceksin ıkınırsan daha çabuk oluyo derin nefes al ve ıkın egzersiz sırasında kendiliğinden gidiyor,ben gleitgelen jel kullanıyodum emla falan kullanmadım,ya bilmiyorum bendeki üşütme olabilir dediğin gibi

kızlar burda cesaret aldım ve dün eşim işten gelmesine yakın hazırlandım
ve başladık ama ben parmağımı sokabiliyorum eşim elleyince yavaş diyorum anlamadım gitti p.. s i az da olsa alabiliyorum içime ama devamı yok:84:

inş canım yaaa

yapamıyorum 3 yıl oldu dayanamıyorum artık hayatım alt ustu oldu içimdeki sıkıntı hiç bitmiyor çok doktora gıttım ama hiç sonuç alamadık
egzersızlerıde yapamıyorum evde bırsuru jel vb ılaclar var ama deneyemıyorum bıle sadece 1 kere ılaclarla uyusturucu kremlerleılıskıye gırebıldım 1 yıl oldu o kadar denemek ıstıyorum basaramayınca daha cok bunalıyorum bazen dıyorum hayatım hep bu sekıldemı gdıcek benım hıcmı cocugum olmucak kendımden cok atık esıme uzuluyorum o da haketmıyo bu yasananları....yenen arkadaslar yardımcı olun bıze...

canım keşke o yaptığında pes etmeyip tekrar tekrar deneseydin şimdiye yenmiştin eşine üzül ama kendine de üzül biz de hiç haketmiyoruz bu yaşadıklarımızı biran önce kurtulmamız sağlıklı kadınlar olmamız lazım tabi ki çocuğun da olur ben daha yenmedim o yüzden şöyle yap böyle yap diyemem ama başla derim en azından egzersiz yap kendine güvenin geliyor hadi şimdi başla jel falan da varmış

kızlar ya ben neden ilerleyemiyorum acaba? p..s boyutunda aparatımı en fazla 5-6cm alabiliyorum.. sanki orda bitiyo daha fazla gitmiyo... halbuki daha küçük olan aparatımı 12cm almıştım hem de rahat rahat ıkınmadan.. ama şimdi bu aparatı çok rahat alamıyorum... orası bomboş ama benim aparatım girmiyo ya nedennn yardımcı olun lütfen yaa..

cathejel:hem kayganlaştırıcı hemde uyuşturucu etkisi var...hastanelerde sonda takılırkende kullanılıyor
xylocaine pump sprey: uyuşturucu sprey doğum yırtıklarına dikiş atılırkende kullanılıyor

eczaneden temin edebilirsiniz..

canım o aparat daha mı kalın belki o yüzden zorlanıyorsundur.

canım ilk ilişkiye girildiğinde kızlık zarından kan gelecek diye bir kural yok. bu sadece genelleme. 3-4cm girdiyse zaten kızlık zarını geçmiştir. kızlık zarı, 1 - 2 cm ilerde oluyor. aslında nazik bir ilişkide kan gelmiyormuş. ayrıca bazı zarlar da çok esnek oluyormuş.. nişanlın nette araştırırsa bu bilgilere kendisi de ulaşabilir. kasma sorunun için parmak egzersizi yapmalısın, ama sen bu işleri evlendikten sonraya bırakırsan daha hayırlı olur senin için.

canım bir de alaturka tuvalete oturuyor gibi oturup yapsan belki o zaman girer.. o halde daha açılıyor giriş kısmında açılan yer 2-3 katına çıkıyor. ya da önce normal egzersiz pozisyonunda yap, sonra o şekilde pozisyon değiştir..inşallah faydası olur.

tebrikler canım darısı bize

canım ya bendede geçen gün öyle olmuştu acaba daha sık denesek dahamı başarılı oluruz ?

canım yanlış hatırlamıyorsam sen baya bi ücretle doktora gittin ama burda uzun zamandır egzersizle uğraşıyosun, bizimle aynı aşamalardan geçiyorsun. gitmenin ne anlamı kalıyo o zaman. evet doktorlar da egzersiz yaptırıyor ama en fazla 3-4 günde çözülüyor diye okuyoruz hep.. nasıl bir durum bu.. demiyormusun doktoruna neden hala bitmiyo diye..

merhaba arkadaşım. bence hemen nişanlını al doktora git.bakire olduğunu belgele. ben anlayamıyorum 5 yıl bekle hiç bir şey yapma. bir ay kala neden böyle bir şeye kalkışıyorsunuz. nişanlın ağır konuşmuş. seni tanıyan biri sana güvenen birinin bu kelimeyi kullanması son derece yanlış. derhal doktora git derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…