Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamamını mı sokucam yarısını denedim de

biraz ilerleticem inş bakalım neler olacak offf geriliyorum yaaa

birbuçuk yıl canım. önce sen dene sonra eşinle denersin.

hanımlar tanıdığımdan biliyorum parmak değilde bence aparatlar alın.sex shoplarda satılıyordur.tanıdığım öyle yaptı önce aparatları sokmuş genişletmiş vajinasını.aparatlar boy boy göstermişti bana.önce en küçük boyla başladı.sizde öyle yapın parmak zor oluyormuş.böyle yaparak arkadaşım yendi bu sorunu.

birbuçuk yıl canım. önce sen dene sonra eşinle denersin.

bende 2 yıllık evliyim

ben kendim deneyebiliyorum 2 parmak alabiliyorum

p..s denemesinde de hemen hemen yarıya kadar alabiliyorum emla ve gleti gelen jelle

ama malesef gerisi gelmiyo

bide eş parmağı deniyelim dedik geçen gün

anaaaaammmm nerdeeeee

tmm canım inş çok sağolun yardımlarınız için

nursena06 merhaba nasılsın

eşinle sorununuzu halletmene çooookk sevindim :81:

seninle daha öncede konuşmuştuk

demek eş parmağı zorunlu değil işte buna çok sevindim

aparat ne kullanabilirim acep :95:

canım ben daha çok deneme yaparsak daha kısa sürede yeneceğiz gibi hissediyorum durdum durdum şimdi biran önce olsun diye ne yapacağımı şaşırıyorum nasıl olsa evdeyim her an egzersiz yapabilirim bir manim yok eşim de kırmızı gelmiş gelmemiş önemsemiyor onun için rahatım.:93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:

sağol canım iyiyim hiç birşey zorunlu değil neyle rahat hissediyosan onunla dene parmak ne de olsa kemik sert gelebiliyor ben mumdan aparat yaptım mum olması da gerekmiyor canım herhangi birşeye peçete sarıp streçlesen p... benzetsen yeter insanın kendine güveni geliyor bunu aldıysam onu da alırım diyorsun.:93:

anladım canım bende allık fırçasıyla deniyodum sanırım onu biraz daha büyütmem lazım

ya kızlar size bişey sorcam

vajili hanımlarda iğne korkusu küçük böcek vs.. korkusu falan da olabilyomuş

bende de var bunlar

siz dede varmı merak ettim ???

kızlar dünde demiştim bugünde söyleyeyim. dün bulaşık yıkarken baktım hani sarımsak dövmek için tahtadan bi şey oluyor ya uzun parmak kalınlığında. gidin ondan alın. onunla deneyin derim ben.

eşimde bilincinde artık biz esnettiğimiz için kanamayabilir diye. ama ya yarın öbürgün ben yokken kanadı dedin ya kanamadıysa derse bana paranoyakım işte.

hımmmm güzel fikir aslında

bu arada dün aile hekimime gittim mide şurubumdan yazdırmak için
laf arasında vajili olduğumu söyledim
kadın bana dedi ki ben kaşlarımı aldırınca bile daha çok acı hissediyorum
o kadar kolay yani nasıl yapamıyosun ki dedi
biliyomusunuz sadece siz biliyosunuz bunu
kimseye söyleyemiyorum
paylaşamıyorum derdimi

ewt canım ben herşeyden korkuyorum iğne 1. fobim dr gidiyorum kansızsın diyo iğne yazıyorum diyo hayır diyorum vurunamıyorum ki diyorum koca kız ama işte ödlek bişeyim

ewt canım ben herşeyden korkuyorum iğne 1. fobim dr gidiyorum kansızsın diyo iğne yazıyorum diyo hayır diyorum vurunamıyorum ki diyorum koca kız ama işte ödlek bişeyim

kışın kaç kere hasta oldum şişelerce serum yedim sırf iğne olmamak için
yani ben kalçadan olamıyorum koldan zar zor oluyomda
şimdiden şunu düşünür oldum vajiyi atlattık diyelim ya kısır falan olupta şu çatlatma iğnesimi ne onlardan olmak zorunda kalırsam diyorum
vajiyi yavaş yavaş atlatıyorum ya nedense şimdide bir kısırlık korkusudur aldı beni
değil anam jinekolojik muayene de olamıyomki öğreneyim :18:
nasıl öğrenilir ki bu başka :26:

Canlarım,

Naber nasılsınız? İşler o kadar yoğun ki tabiri caizse kafamı kaldıramıyorum 2 gündür ( Geçmişe de bakamadım hiç, var mı yenen , iyi haberleri olanlar?

Ben birşeyi farkettim artık aaprat olayı tamamdır, 3 parmak 2 boğumda da alabiliyorum, bu kadarını yapıyorum ama p..s denemesinde neden yanıyorum, bu sorunun cevabını almak ve doktorcugumla inşallah son seansımı gerçekleştirmek üzere yarın doktoruma gideceğim. İnşalalh en kısa sürede yarım kalan gelinliğimi tamalıycam:)) Bu arada, dün stajerim fal baktı ve falımda bebek çıktı daha ben işi bitiremedim diyemiyorum tabi

İy ihaberlerinizi bekliyorum ve hepinizi kocaman öpüyorum,

Sağlıcakal kalın:))

Tembel tenekeler (yerinde sayanlar)

1- Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery
4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Sore
10- Bus45
11- Life83
12- Dilber1983
13- Donne_rammarico
14- Zeynep_22
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Zaferli
20- Coolfresh
21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Violina86
25- Beril26
26- Medusaaa
27- Diloyloy
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96
31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Yasam42
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Mitokondris

aranızda yenen varsa lütfen haber verin

canım eşim artık kandan mandan geçti hiç öyle bişey bile beklemiyo artık bebişimiz olsun yeter diyo her zaman eee haklıda tabi canım kocacım
ille kan aksın görcem v.s şimdiye kadar böyle bişey ne duydum nede şimdiden sonra söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…