- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.541
canım ben eşim evdeyken egzersiz yapıyorum sende öyle yap öyleyse. Sen şimdi küçük kulak çubukları oluyor ya onu al üzerine streç film sar. önce onunla dene delikten içeri sokmayı öncelikle aynayla deliği bul. Deliğe kayganlaştırıcı sür. çubuğada sür. Sonra burnundan derin nefes al. Ağzından ver. Sonra yatağa uzan aynayla sabitle çubuğu iki bacağını kendine doğru çek yere bassın. Gözlerini kapat. Güzel şeyler düşün. Bak gör başaracaksın. Sonra mum aparatına geçersin. Muma streç veya prezervatif koyarsın. Hadi bu akşam start ver canım.
canım benim sen dene inan pişman olmayacaksın..eşinin parmağıyla deneki beyne oraya bişey girdiğini kabullendiresin..kan konusuna gelince bir çay kaşığı kadar ancak geliyo abartılacak bişe yok kokacak bişi yok acı yok yani..bunca yıl beklemişsin parmakla bozulsun bişi olmaz önemli olan zar değil ki sizin birlikteliğiniz..bunlara takılma lütfen bu akşamdan tezi yok eşin parmağına kayganlaştırıcıyı sürsün yavaş yavaş ilerlesin..acı yok inan bana..güzel haberlerini bekliyoruz artık..dene enazından kaybedecek bişeyinde yok hem başka çarede yok böyle düşün olurmu.
birbuçuk yıl canım. önce sen dene sonra eşinle denersin.
birbuçuk yıl canım. önce sen dene sonra eşinle denersin.
canım benim sen dene inan pişman olmayacaksın..eşinin parmağıyla deneki beyne oraya bişey girdiğini kabullendiresin..kan konusuna gelince bir çay kaşığı kadar ancak geliyo abartılacak bişe yok kokacak bişi yok acı yok yani..bunca yıl beklemişsin parmakla bozulsun bişi olmaz önemli olan zar değil ki sizin birlikteliğiniz..bunlara takılma lütfen bu akşamdan tezi yok eşin parmağına kayganlaştırıcıyı sürsün yavaş yavaş ilerlesin..acı yok inan bana..güzel haberlerini bekliyoruz artık..dene enazından kaybedecek bişeyinde yok hem başka çarede yok böyle düşün olurmu.
canım ben de eş parmağına izin veremiyordum p... denemesine geçtim 2 parmak yada aparat dene ille eş parmağı denemen gerekmiyor ama bu eşine olan güvenini arttırıyor onlar da biliyor ne kadar hassas olduğumuzu ona göre hareket ederler önce konuşun sadece ben ne istersem ne söylersem o kadarını yapacaksın bu çok önemli sana güvenmem için deyin onlarda artık bıktı biran önce kurtulalım diye herşeye razı oluyorlar.
nursena06 merhaba nasılsın
eşinle sorununuzu halletmene çooookk sevindim :81:
seninle daha öncede konuşmuştuk
demek eş parmağı zorunlu değil işte buna çok sevindim
aparat ne kullanabilirim acep :95:
tamamını mı sokucam yarısını denedim de
sağol canım iyiyim hiç birşey zorunlu değil neyle rahat hissediyosan onunla dene parmak ne de olsa kemik sert gelebiliyor ben mumdan aparat yaptım mum olması da gerekmiyor canım herhangi birşeye peçete sarıp streçlesen p... benzetsen yeter insanın kendine güveni geliyor bunu aldıysam onu da alırım diyorsun.:93:
nursena06 merhaba nasılsın
eşinle sorununuzu halletmene çooookk sevindim :81:
seninle daha öncede konuşmuştuk
demek eş parmağı zorunlu değil işte buna çok sevindim
aparat ne kullanabilirim acep :95:
canım ben daha çok deneme yaparsak daha kısa sürede yeneceğiz gibi hissediyorum durdum durdum şimdi biran önce olsun diye ne yapacağımı şaşırıyorum nasıl olsa evdeyim her an egzersiz yapabilirim bir manim yok eşim de kırmızı gelmiş gelmemiş önemsemiyor onun için rahatım.:93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:
zaten kulak çubuğu baş parmak boyutunda falan. içeri kaçırmadan biraz biraz sok. sonra mum bul muma geç canım.
anladım canım bende allık fırçasıyla deniyodum sanırım onu biraz daha büyütmem lazım
ya kızlar size bişey sorcam
vajili hanımlarda iğne korkusu küçük böcek vs.. korkusu falan da olabilyomuş
bende de var bunlar
siz dede varmı merak ettim ???
ewt canım ben herşeyden korkuyorum iğne 1. fobim dr gidiyorum kansızsın diyo iğne yazıyorum diyo hayır diyorum vurunamıyorum ki diyorum koca kız ama işte ödlek bişeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?