Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet bu aparatım daha kalın. p..s boyutunda. az önce yine denedim 6buçuk santim girdi :) sürekli denemem gerekiyo sanırım yavaş yavaş ilerleyebiliyorum çünkü.

akayyycım sağol canım bi de öyle denerim ama öyle de deliği bulamıyorum ya :) neyse alışcaz böyle böyle bakalım.
sen naptın egzersizleri ? sonlardasın artık.. ha bitti ha bitecek di mi? nehirsakarya nerde o neler yaptı? en son bekaret gitmişti sanırım onun.. halletmiştir artık diye düşünüyorum ama...hayırlısı

canım bende bir haftadır yapmamıştıdm egzersizi ilk denemede zorlanıyo ama sonra rahat giriyo. aparatada vaj. girişinede kayganlaştırıcıyı bol sür

ünzilecim tekrar denedinmi artık senin herşey yolunda inşallah

arkadaşlar herkese selamlar

ara sıra bu foruma girip bu konuyu okuyorum türkiyede bu meseleden muzdarip pek çok insan var
benim yakın arkadaşım da çok çekti bu sıkıntıyı sizin yaşadığınız üzüntülerden o da geçti yakından şahit olduğum için o psikolojiye
kendisinden izin alarak onun yenmesinde kendine göre uyguladığı basit bikaç taktiği sizinle paylaşmak istiyorum
kendisinin bilgisayarı yok

akaycım geçen gün senin eşinmiydi kırmızı neden gelmedi diyen ?başkasıylamı karıştırdım.

canım ben ramazan dolayısıyla doktora ara verdim gitmedim. bu haftayıda kendime ayırdım belki başarırız diye. doktorum ramazan ayında iki defa aradı hala yapamadınmı beni arayıp teşekkür etmeni bekliyorum hadi artık dedi.
hatta gel dedi hala gitmiyorum. doktorun verdiği şekilde yapmıyorum.doktor bana fito krem ve bebe yağı demişti. bi de bol sür demişti. bunları kullanınca benim adet dönemim bir ay öteledi yani adet dönemimi geciktirdi. doktorun demesine göre stresten gecikti ama bana göre bu fito krem ve bebe yağından gibi geliyor. şimdi önümüzdeki hafta adet dönemim geçsin doktora yine gideyim diyorum. hipnoterapiyi bir kez uyguladı. ben en kalın aparatı şu analabiliyorum. eşimlede sadece ucu giriyor. gerisi gelmiyor. üç keredir deniyoruz birincisinde hiç girmedi. iki ve üçüncüsünde sadece ucu girdi. fito krem tahrişi önler demişti doktor bebe yağıda kolaylaştırır girişi demişti. ama buradaki arkadaşlar kullanma onlar zarar veriyor dediler. bende kayganlaştırıcıya geçtim. ama hala kasıyorum kendimi.

oluyo oluyo diyorum neden şimdiye kadar olmadı tamamı olmuyo demekki hiç bi tedaviyi tam bitirmediğimden şimdi başa dönemk istiyorum sizden çok ilham aldım Allah razı olsun hepinizden sanki yenicekmişim gibi mutluyum artık
bende egzersizlere başlıcam 1. sayfadan mı başlamam gerekiyo ?

evet canım kayganlaştırıcının çok faydası var gerçekten de sağolasın:) sen hangi aşamadasın?

bende sadece penis ucu giriyor gerisini getiremiyorum başlıyorum bağırmaya bırak diye. ama artık dişlerimizi sıkmanın zamanı geldi yeter beklettik eşlerimizi.çocuğumuz olsun artık bizimde.

sağol arkadaşım bekliyoruz tavsiyelerini

canım hiç birinci sayfaya gitme güncele yetişemezsin. 6500 den falan başla derim ben.

arkadaşım anlatırsan biz çok seviniriz

bende sadece penis ucu giriyor gerisini getiremiyorum başlıyorum bağırmaya bırak diye. ama artık dişlerimizi sıkmanın zamanı geldi yeter beklettik eşlerimizi.çocuğumuz olsun artık bizimde.

olur canım inşallah Rabbim bize de nasip eder.. canım sen eşine mi kasıyorsun kendini? ya en büyük aparatı alabiliyorum diyorsun bence bitmiş senin işin ya kasmanı da halletsen rahat rahat alırsın içine p...si... eş parmağı denediniz mi hiç önceleri? ya da aparatı eşin yaptı mı hiç? bu eşe güveni arttırıyor. ben de bunun sayesinde kasılmalarımı kontrol edebildim.

bi de hangi pozisyonda deniyorsunuz?ben hala ben üstteyken yapamıyorum ...

kızlar bende evde eşim yokken egzersiz yapamama fobisi var. eşim illaki kırmızı gelmesinin şart olmadığını biliyor ama ya o evde yokken ben egzersizde kırmızı gelirse diye korktuğumdan yapamıyorum.

canım reglin falan varken başlarsın baştan da okursun. boş zamanlarında falan da oku çünkü burda her zaman birini bulamayabilirsin okuduklarınla cesaretlenirsin en azından..

aynayla vajini inceledin mi hiç? parmak egzersizi yaptın mı? ne durumdasın bilmiyorum ama. sen sor birileri mutlaka yardımcı olacaktır.

arkadaşımın adı ayşe olsun diyelim
ayşe sevdiği insanlar evlenmişti ve eşiyle cinsel beraberliklerini 1 yıl yaşayamadılar
arkadaşım bunun psikolojik olduğunu anlamıştı zira jinekologa muayene oldu başka tıbbı bir sorunu yoktu
sizler gibi araştırdı bu konuyu
bilgi sahibi olmaya çalıştı
denemeler yaptılar başarısızlıkla sonuçlandı
bu konuda tedavi veren merkezlerden birine gitt uygulanan yöntemler hakkında genel bir bilgi de almıştı
sonunda bu işi kendisinin başaracağına inandırdı kendini
sizlerin eşleri gibi onun da eşi onu yalnız bırakmadı
ama arkadaşım ilk etap da kendi bedeniyle kendi iletişim kurmaya çalıştı
yani fizyolojik olarak bir eksiği olmadığını bunun kendi duvarlarını yıkmak olduğunu bilinçaltına yazdı
sizin yaptığınız gibi parmak egzersizleri yparken klasik müzik açtığını söylerdi
bunu yaparken amacı egzersizleri zorunluluk olduğu için değil
yapmasının önemli olduğu için yapmasının beyninin algılamasıydı
üzerine en sevdiği rahat ve hatta en seksi geceliklerini,iç çamaşırlarını giyiyordu
kendi bedenini önce bu duruma alıştırmak için
ve bunu yaparken de ilerde bu da bana anı olarak kalacak tebessüm ederek hatırlayacağım derdi hep
ve burada ayıp olarak algılanmayacağını bildiğim için açık yazıyorum
kendini eroktikliğe hazırlıyordu cinsellik içinde sevgi aşk erotiklik barındıran bişeydir
bacaklarıma dokunuyorum ,gögüslerime dokunuyorum, egzersizlerimden önce dedi çünkü beyni bu yönde uyarmak istiyorum diye düşünmüştü
evlilik sadece seks demek değil ama cinsellik evliliğin önemli bir boyutu neden biliyor musunuz arkadaşımın ifadesiyle anlatıyorum
karı koca cinsellik yoluyla bağlanıyor birbirine insanlar için bir nevi rahatlama terapi eşleri birbirlerine adama şekli
beraber o anı yaşama,o anda aynı şeyleri hissetme ilerde her zorluğa beraber gögüs germeyi sağlıyor..
yani insanoğluna Allah eş münasebetini verdiyse bu bağlılık içindir derdi sevgiyi ifade etmenin bir yolu..dini açıdan da ailede cinsel münasebet konularını okudu

belki çoğunuz ee biz zaten bunları biliyorduk noldu amerika yeniden mi keşfoldu diyebilirsiniz ama olur ya içinden minik bir satır bile birilerine fikir verir aklında kalır ve kendinde uygular eşlerinizi seviyorsunuz onun eline dokununca hissettğiniz sevgiyi onun kolunda yatarken de hissetmek imkansız değil
imkansız bişey olsaydı yüce Mevlam böyle bir şeyi evliliğe vermezdi
zorunluluk olduğu için değil kendinizi iyi hissetmek adına başladığınız şeyleri de sonucunun iyi olacağını düşünerek tamamlayın
inş hepiniz sevdiklerinizle güzel bir ömür geçirir evlatlarınızı okşarsınız
sevgiler...

eşim parmağıyla denemek istemiyor. aparatıda taktığında tutmayımı bilmiyor anlayamadım acıtıyor. ben üstteyken denedim basınç gibi oluyo dik dur diyor buradaki kızlar duramıyorum. oturur gibi eşime sırtımı dönüp denediğimde hafif ucu girer gibi oluyo ama yine olmuyo. ben altta eşim üstte bacaklarımı açtığımda ucu giriyor. ama eşim üzerime çıktığı için nefessiz kalıyor gibi oluyorum. tıkanıyorum.eşim ileri geri uğraşmaya çalışıyo ben korkuyorum o öyle yapınca. ben istiyorumki o ileri doğru yavaş yavaş ittirsin nasıl aparatı ittiriyorsak. ama o öyle olmaz diyo.

kızlar bende evde eşim yokken egzersiz yapamama fobisi var. eşim illaki kırmızı gelmesinin şart olmadığını biliyor ama ya o evde yokken ben egzersizde kırmızı gelirse diye korktuğumdan yapamıyorum.

canım sen de en son aldığın aparatın küçüğünü alırsın eşin yokken. hiç bişey olmaz inşallah. bi de nefes ve kegel egzersizleri yaparsın. çiş yapıyomuş gibi yapıp tutup bırakırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…