- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.501
Sagol canim insallah gececek. Doktora gitmek istemiyorum once su aparatlari alip denemeyi dusunuyorum. Insallah gecer kurtuluruzz.
kızlar ya ben neden ilerleyemiyorum acaba? p..s boyutunda aparatımı en fazla 5-6cm alabiliyorum.. sanki orda bitiyo daha fazla gitmiyo... halbuki daha küçük olan aparatımı 12cm almıştım hem de rahat rahat ıkınmadan.. ama şimdi bu aparatı çok rahat alamıyorum... orası bomboş ama benim aparatım girmiyo ya nedennn yardımcı olun lütfen yaa..
cathejel:hem kayganlaştırıcı hemde uyuşturucu etkisi var...hastanelerde sonda takılırkende kullanılıyor
xylocaine pump sprey: uyuşturucu sprey doğum yırtıklarına dikiş atılırkende kullanılıyor
eczaneden temin edebilirsiniz..
canım bende bir haftadır yapmamıştıdm egzersizi ilk denemede zorlanıyo ama sonra rahat giriyo. aparatada vaj. girişinede kayganlaştırıcıyı bol sür
canım ilk ilişkiye girildiğinde kızlık zarından kan gelecek diye bir kural yok. bu sadece genelleme. 3-4cm girdiyse zaten kızlık zarını geçmiştir. kızlık zarı, 1 - 2 cm ilerde oluyor. aslında nazik bir ilişkide kan gelmiyormuş. ayrıca bazı zarlar da çok esnek oluyormuş.. nişanlın nette araştırırsa bu bilgilere kendisi de ulaşabilir. kasma sorunun için parmak egzersizi yapmalısın, ama sen bu işleri evlendikten sonraya bırakırsan daha hayırlı olur senin için.
canım bir de alaturka tuvalete oturuyor gibi oturup yapsan belki o zaman girer.. o halde daha açılıyor giriş kısmında açılan yer 2-3 katına çıkıyor. ya da önce normal egzersiz pozisyonunda yap, sonra o şekilde pozisyon değiştir..inşallah faydası olur.
canım yanlış hatırlamıyorsam sen baya bi ücretle doktora gittin ama burda uzun zamandır egzersizle uğraşıyosun, bizimle aynı aşamalardan geçiyorsun. gitmenin ne anlamı kalıyo o zaman. evet doktorlar da egzersiz yaptırıyor ama en fazla 3-4 günde çözülüyor diye okuyoruz hep.. nasıl bir durum bu.. demiyormusun doktoruna neden hala bitmiyo diye..
evet canım kayganlaştırıcının çok faydası var gerçekten de sağolasın:) sen hangi aşamadasın?
arkadaşlar herkese selamlar
ara sıra bu foruma girip bu konuyu okuyorum türkiyede bu meseleden muzdarip pek çok insan var
benim yakın arkadaşım da çok çekti bu sıkıntıyı sizin yaşadığınız üzüntülerden o da geçti yakından şahit olduğum için o psikolojiye
kendisinden izin alarak onun yenmesinde kendine göre uyguladığı basit bikaç taktiği sizinle paylaşmak istiyorum
kendisinin bilgisayarı yok
oluyo oluyo diyorum neden şimdiye kadar olmadı tamamı olmuyo demekki hiç bi tedaviyi tam bitirmediğimden şimdi başa dönemk istiyorum sizden çok ilham aldım Allah razı olsun hepinizden sanki yenicekmişim gibi mutluyum artık
bende egzersizlere başlıcam 1. sayfadan mı başlamam gerekiyo ?
arkadaşlar herkese selamlar
ara sıra bu foruma girip bu konuyu okuyorum türkiyede bu meseleden muzdarip pek çok insan var
benim yakın arkadaşım da çok çekti bu sıkıntıyı sizin yaşadığınız üzüntülerden o da geçti yakından şahit olduğum için o psikolojiye
kendisinden izin alarak onun yenmesinde kendine göre uyguladığı basit bikaç taktiği sizinle paylaşmak istiyorum
kendisinin bilgisayarı yok
bende sadece penis ucu giriyor gerisini getiremiyorum başlıyorum bağırmaya bırak diye. ama artık dişlerimizi sıkmanın zamanı geldi yeter beklettik eşlerimizi.çocuğumuz olsun artık bizimde.
oluyo oluyo diyorum neden şimdiye kadar olmadı tamamı olmuyo demekki hiç bi tedaviyi tam bitirmediğimden şimdi başa dönemk istiyorum sizden çok ilham aldım Allah razı olsun hepinizden sanki yenicekmişim gibi mutluyum artık
bende egzersizlere başlıcam 1. sayfadan mı başlamam gerekiyo ?
olur canım inşallah Rabbim bize de nasip eder.. canım sen eşine mi kasıyorsun kendini? ya en büyük aparatı alabiliyorum diyorsun bence bitmiş senin işin ya kasmanı da halletsen rahat rahat alırsın içine p...si... eş parmağı denediniz mi hiç önceleri? ya da aparatı eşin yaptı mı hiç? bu eşe güveni arttırıyor. ben de bunun sayesinde kasılmalarımı kontrol edebildim.
bi de hangi pozisyonda deniyorsunuz?ben hala ben üstteyken yapamıyorum ...
kızlar bende evde eşim yokken egzersiz yapamama fobisi var. eşim illaki kırmızı gelmesinin şart olmadığını biliyor ama ya o evde yokken ben egzersizde kırmızı gelirse diye korktuğumdan yapamıyorum.
ünzilecim tekrar denedinmi artık senin herşey yolunda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?