Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canım. nur topu gibi sağlıklı hayırlı evladını kucağına alırsın inşallah

ayy aynen canım bekarken konuşulduğu zaman midem bulanırdı benim susun derdim o yüzden saf gibi evlendim zaten ilk p.. s görünce eşimin ödüm koptu imkanı yok bu bana giremz dedim

dişçiden de çok korkarım hala 20 lik yaş dişim var ameliyatla alınacak ama yok aldıramıyorum kaldı öyle arad bi mahvediyo antibiyotikler falan işte gerçekten ben tam vajiymişim yaa

selam kızlar bende 11 aylık evliyim ve 3 ekim evlilik yıldönümümüz bu tarihten önce bende başarmak istiyorum. 2 gün önce emla ile deneme yaptık ve ilk kez p..... başından biraz fazlasını alabildim. ama emla yanma yaptı. normalde egzersiz orta parmak yapıyordum. pe... başından biraz fazlasını alınca yine egzersiz yaptım ve 2 parmak 1 boğumdan az fazlasını yapabilmiştim. bugünki denemde hayal kırıklığına uğradım kendimi kastığım için ama saolsun arkadaşlardan biri bana destek olunca aparat denemeye karar verdim aparatı hazırladım ama onuda yapamadım. madem aynanın karşısına geçtim hadi parmak deneyim dedim orta parmak denedim ve sonra 2 parmak denedim. Allaha şükürler olsunki 2 parmağıda yarısına kadar alabildim. dualarını bekliyorum. inşallah hepimiz aşacağız bu durumu. desteğinize çok ihtiyacım var

yok yok canım sen yine de öyle herşey olabilir diye düşünme Allaha sığın. bu sıkıntıya yakalandık ama burayı bulduk bak, birbirimize destekle atlatıcaz inşallah. kötü düşünme, evham yapma zarar verir bünyene inan.. arada bir bebeğim olmaz mı aceba falan diye benim de aklıma gelir tabii ama herkese geldiği kadardır.. Allahtan dermanı olan bir derdimiz var, ya olmasaydı dimi ama dualarım seninle ve diğer arkadaşlarla..

a.s. canım. ne güzel p..s başından daha fazlasını almışın.. yakında yenersin inşallah.. Egzersizlerden önce foruma girersen daha iyi ilerlemene katkı sağlayabilir Allah yardımcın olsun dua ederiz tabii.. sen de bizlere dua et

msn adresini banada verebilirmisin canım.benim kadar uzun süre çeken yoktur bu sitede heralde.

canım hiç canını sıkma bende 5 yıldır çekiyorum yalnız değilsin yani yenicez inş buradaki herkes beni tekrar cesretlendiri olacağına inadısam tmm dır içim lmuyacak diyo dilim olacak diyo ALLAHIN DA izniyle olacak inş ya :82::82::82::82:

hepinizden allah razı olsun inşallah hepimiz biran önce kurtuluruz bu problemden

bu hazırlıklar haydar dümenin reçetesi bende yapım sen inş yapabilirisn canım

bende yaptım aynı reçeteyi ama bende tık yok benmde 5 yıl oldu

bende nişan yıldönümümüzde başarmıştım canım..inşallah sende 3 ekime kalmadan yaparsın...dualarım seninle...egzersizi sakın ihmal etme olurmu..

bu hazırlıklar haydar dümenin reçetesi bende yapım sen inş yapabilirisn canım

canım reçetelere karşıyım ben arkadaş kas gevşetici ismi sormuş bunlar benim bildiklerim diye yazdım inan hiç bir ilaç işe yaramıyor aksine olaya şartlandırdığı için geri tepiyor ha jel, krem, yağ olabilir ıslaklık yoksa.

evet canım şimdi egzersiz yapıcam.sabah p...s denemesi yapmayı düşündüm. bir dergide okumuştum erkekler sabahları daha hazır olurlarmış diye.

canım o erkekten erkeğe değişiyor benim eşim sabahları çok suratsız uyanıyor zor kalkıyor hadi deneyelim desem allah muhafaza

sen ne yaptın canım nasıl gidiyor?

canim dün yine denedik, pnsin hepsi girdi ama ben cok aci his ettim esim gel git yapti ama benim canim dahada yandi, pns icinde kaldigi sürece canim acimiyordu ama ne zaman cikartmaya calisinca agriyordu iste,ve zevk falan alamadim iste agridan umarim dogru yoldayim ve en kisa zamanda atlatirim canim. Sende ne var ne yok??

canım içindeyken fazla kasıyosun sanırım ondan çıkarırken ağrıyor biraz sakinleş zevk şimdilik önemli değil canım yenen arkadaşlar da daha sonra zevk almaya başlıyor sende bitmiş canım hepsini almışsın bundan sonra acıyı değil de hepsinin girdiğini referans al olduğum yerde sayıyorum hala ben p... ucunda kaldım girmiyor çok baskı hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…