- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.581
gördüm bebişim yenenler listesinde ünzilesiz hele bi yenin bebekte olacak allahın izni ile kendiniz bizzat şahit oldunuz ne kadar kısa zamanda yenilebileğine inanın korkulacak bişey deil hele hele bizim abarttığımız kendi kendimize dünyanın en zor işiymiş gibi kabullendirdiğimiz bişey asla değil
sağol canım. nur topu gibi sağlıklı hayırlı evladını kucağına alırsın inşallah
Bak bunu az önce internette buldum daha birçok yerde buna benzer şeyler yazıyo :
Vajinismus’ lu bayanlar cinsellikle ilgili konuşulmasını pek sevmezler. Genellikle iğne korkusu, böcek korkusu, arı korkusu, karanlık korkusu, hayvanlardan, diş hekiminden korku… gibi korkuları vardır. Eşlerinin onları terk edeceğinden sevilmeyeceklerinden korkarlar. Vücut algıları ( body imaj ) iyi değidir.
Muhakkak herkeste yoktur ama bende bunlar var bitek eşimle ilgili terk edeceğini falan düşünmüyorum gerçi erkeklerede pek güven olmaz ama
akayyy cım küçükken bende oluyordum ama büyüyünce başladı bu iğne korkusu
evham olayına gelince evet malesef öyleyim
hele bu vajiden sonra herşey olabilir hayatta diyorum artık
çünkü böyle birşeyi hiç düşünmemiştim adını bile duymamıştım
hatta kendini sadece eşine adamış biri olarak 26 yılın patlamasını yaşarım diyodum
ama nerdeeeeee
selam kızlar bende 11 aylık evliyim ve 3 ekim evlilik yıldönümümüz bu tarihten önce bende başarmak istiyorum. 2 gün önce emla ile deneme yaptık ve ilk kez p..... başından biraz fazlasını alabildim. ama emla yanma yaptı. normalde egzersiz orta parmak yapıyordum. pe... başından biraz fazlasını alınca yine egzersiz yaptım ve 2 parmak 1 boğumdan az fazlasını yapabilmiştim. bugünki denemde hayal kırıklığına uğradım kendimi kastığım için ama saolsun arkadaşlardan biri bana destek olunca aparat denemeye karar verdim aparatı hazırladım ama onuda yapamadım. madem aynanın karşısına geçtim hadi parmak deneyim dedim orta parmak denedim ve sonra 2 parmak denedim. Allaha şükürler olsunki 2 parmağıda yarısına kadar alabildim. dualarını bekliyorum. inşallah hepimiz aşacağız bu durumu. desteğinize çok ihtiyacım var
msn adresini banada verebilirmisin canım.benim kadar uzun süre çeken yoktur bu sitede heralde.
canım doğdu bile şimdi kızım 5,5 aylık:)))
a.s. canım. ne güzel p..s başından daha fazlasını almışın.. yakında yenersin inşallah.. Egzersizlerden önce foruma girersen daha iyi ilerlemene katkı sağlayabilir Allah yardımcın olsun dua ederiz tabii.. sen de bizlere dua et
canım kolay gelsin inşallah başarırsın, ama böyle hazırlık yapınca insan daha çok geriliyor bende öyle oluyor,
kas gevşetici sirdalud, pasiflora var bildiğim ama sen yine de derin derin nefes al sakinleş biraz canım hadi dualarım senle ve diğer arkadaşlarımla
aa ünzileden sonra iki kişi daha başarmış yeni gördüm. 146 kişi başarmış. 150. olasım var
selam kızlar bayram yoğunluğu giremedim siteye
bugun deneme yapıcaz esım egsersız falan artık beklemek ıstemiyor
daha oncede belirtmıiştim 5 yıl olunca off
sımdı su kaynatıp ıcıne vazelın koyup 15 dk buhar banyosu yapıcam
sonrası emla kremı surup 1 saat falan beklesem ve gleitgelen ilişki hemen öncesi sürsem
ne dersiniz işe yararmı kızlar geçmişe gözgezdirip bunları not edebıldım
yardımcı olursanız cok sevınırm bakalım belkı olur kurtulurum bu ılletten bayram gercekten bır bayram olur
hepımıze inşallah ...
Kasgevşetici olarak evde baktım krem olarak voltaren thermoflex var
hap olarak yok ..kas gevsetıcı bır tavsıyenız varmı bılgısı olanlar
selam kızlar bende 11 aylık evliyim ve 3 ekim evlilik yıldönümümüz bu tarihten önce bende başarmak istiyorum. 2 gün önce emla ile deneme yaptık ve ilk kez p..... başından biraz fazlasını alabildim. ama emla yanma yaptı. normalde egzersiz orta parmak yapıyordum. pe... başından biraz fazlasını alınca yine egzersiz yaptım ve 2 parmak 1 boğumdan az fazlasını yapabilmiştim. bugünki denemde hayal kırıklığına uğradım kendimi kastığım için ama saolsun arkadaşlardan biri bana destek olunca aparat denemeye karar verdim aparatı hazırladım ama onuda yapamadım. madem aynanın karşısına geçtim hadi parmak deneyim dedim orta parmak denedim ve sonra 2 parmak denedim. Allaha şükürler olsunki 2 parmağıda yarısına kadar alabildim. dualarını bekliyorum. inşallah hepimiz aşacağız bu durumu. desteğinize çok ihtiyacım var
hadi canım güzel haberini bekliyoruz...boş oturmak yokhadi egzersize
bu hazırlıklar haydar dümenin reçetesi bende yapım sen inş yapabilirisn canım
evet canım şimdi egzersiz yapıcam.sabah p...s denemesi yapmayı düşündüm. bir dergide okumuştum erkekler sabahları daha hazır olurlarmış diye.
sen ne yaptın canım nasıl gidiyor?
canim dün yine denedik, pnsin hepsi girdi ama ben cok aci his ettimesim gel git yapti ama benim canim dahada yandi, pns icinde kaldigi sürece canim acimiyordu ama ne zaman cikartmaya calisinca agriyordu iste,ve zevk falan alamadim iste agridan umarim dogru yoldayim ve en kisa zamanda atlatirim canim. Sende ne var ne yok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?