- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.601
iyi geceler kızlar çok yorgunum umarım bu gece birileri bu dertten kurtulur.
kızlar özellikle başaranlar size şunu sormak istiyorum şimdi vajina girişi genellikle 2-3 cm oluyormuş bu girişten sonra vajina başlıyormuş,dolayısıyla giriş vajinadan daha küçük olduguna göre biz sadece bu girişte sıkıntı yaşıyoruz gerisi geniş oldugu için daha kolay degil midir?eger böyleyse ben bu olayı hemen halledebilirim :)))) ben çok acı duyacagımdan korktugum için bu durumdayım,sizce yukarıda bahsettigim mantık doğru mudur aydınlatırsanız sevinirimm
aytutulması cnm slm görüşemedik ne zamandır,naptın bi gelişme var mı sende?
aytutulması cnm slm görüşemedik ne zamandır,naptın bi gelişme var mı sende?
canım yavaş ilerliyorum ben p..s boyutunda aparatımı almaya çalışıyodum kaç gündür ıkına ıkına bi hal oldum :) ama bugün biraz aldım yani 6 cm kadar alabildim bu da bana yetti bilmiyorum yeter mi de :) öyle işte p..s denemiyoruz şimdilik bi kaç gün egzersiz yapcam bakalım.
sen naptın canım? baya ilerlemişsindir artık..
ne güzel cnm işte penis boyutunda aparat almışsın,sonuna gelmişsin sayılır,aşarsın en kısa zamanda
bana gelince regl oldum üç gündür bişey yapamıyorum maalesef,en son da eşim iki parmakla girmişti,onu da rahat yaptım sanırım,ben de düşünüyorum reglden sonra bikaç gün gene eşim iki parmakla denedikten sonra penis denemsi yapsam mı diye,yoksa erken mi olur ona karar veremedim,acaba mumları penis boyutuna mı getirsem bilemedim,bir an önce reglimin bitmesini bekliyorum
bende yaptım aynı reçeteyi ama bende tık yok benmde 5 yıl oldu
kızlar bende aparatımı biraz daha kalınlaştırdım biraz zorlandı ama girdi. bi şey sorcam bu kayganlaştırıcının rengi şeffaf fakat aparatı çıkarınca beyaz renkte sıvı geldi bu ne olabilir. acaba iltihapmı kaptım.
kızlar bende aparatımı biraz daha kalınlaştırdım biraz zorlandı ama girdi. bi şey sorcam bu kayganlaştırıcının rengi şeffaf fakat aparatı çıkarınca beyaz renkte sıvı geldi bu ne olabilir. acaba iltihapmı kaptım.
canım keşke o yaptığında pes etmeyip tekrar tekrar deneseydin şimdiye yenmiştin eşine üzül ama kendine de üzül biz de hiç haketmiyoruz bu yaşadıklarımızı biran önce kurtulmamız sağlıklı kadınlar olmamız lazım tabi ki çocuğun da olur ben daha yenmedim o yüzden şöyle yap böyle yap diyemem ama başla derim en azından egzersiz yap kendine güvenin geliyor hadi şimdi başla jel falan da varmış
vajinanın girişinde takıldığımız noktayı aşabilmek zaten cnm önemli olan, doğru yolu izleyip canının acımayacagını anladığın anda aparatı yada parmağı( ki parmağın daha kolay olduğunu düşünüyorum p...s gikızlar özellikle başaranlar size şunu sormak istiyorum şimdi vajina girişi genellikle 2-3 cm oluyormuş bu girişten sonra vajina başlıyormuş,dolayısıyla giriş vajinadan daha küçük olduguna göre biz sadece bu girişte sıkıntı yaşıyoruz gerisi geniş oldugu için daha kolay degil midir?eger böyleyse ben bu olayı hemen halledebilirim :)))) ben çok acı duyacagımdan korktugum için bu durumdayım,sizce yukarıda bahsettigim mantık doğru mudur aydınlatırsanız sevinirimm
cnm slm,beyaz renkte sıvı zannedersem kayganlaştırıcıyla ilgili olabilir,ağrın ve aşırı ağrı ve yanman yoksa iltihap değildir, tabi emin değilim doğal sıvı olabilir
karnım ağrıyor bu günlerde bi de. ama vaji. ağrı yok.
cnm üşütmüş olabilirsin havalar serinledi haliyle ya da stres yapmışsındır,rahat olmaya çalış ve kendini sıcak tut,vajinde ağrı yoksa iltihap değildir.sen egzersizlerine odaklan biliyosun tamamen psikolojiyle ilgili,kafamız ne kadar rahat olursa egzersizleri o kadar rahat yapıyoruz,ben mesela gün içinde başka şeylere canımı sıksam da egzersiz yapmadan önce mutlaka buraya giriyorum yarım saat bi saat okuyup öyle egzersize başlıyorum hafif bi müzik açıp rahatlatıyorum kendimi,diğer her türlü sıkıntıyı da kafamdan atmış oluyorum,
kendi kendime terapi yapıyorum yani,ve hiç olumsuz düşünmemeye çalışıyorum
sen de öyle yap canım ,kendini rahatlat ve egzersizlerine odaklan
sağol canım bende sürekli buradayım sabah açtım hala kapamadım :) bugün kızlar korkulardan bahsediyorlardı. bende çok şeyden korkarım ürkek biriyim. az önce eşimin dizine yeşil böcek çekirdek gibi ( osuruk böceğiymiş adı )
kondu. bende eşime hemen onu al at dedim. bana şaka yapıyo üstüne atayımmı diye. resmen bütün vücudum kasıldı korkudan. küçücük böcek bile beni kaskatı yapmaya yetiyor. doktorun verdiği en büyük aparat iki parmak ebatında ama ben onun üzerine peçete sardım prez. geçirdim. jelledim öyle denedim biraz acır gibi oldu ama alışacak biliyorum. çünkü serçe parmak ebatındakini bile ilk taktığımda acımıştı sonra alıştı. pozitif olmak çok önemli. yapamıyorum dersek gerçekten yapamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?