Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar özellikle başaranlar size şunu sormak istiyorum şimdi vajina girişi genellikle 2-3 cm oluyormuş bu girişten sonra vajina başlıyormuş,dolayısıyla giriş vajinadan daha küçük olduguna göre biz sadece bu girişte sıkıntı yaşıyoruz gerisi geniş oldugu için daha kolay degil midir?eger böyleyse ben bu olayı hemen halledebilirim :)))) ben çok acı duyacagımdan korktugum için bu durumdayım,sizce yukarıda bahsettigim mantık doğru mudur aydınlatırsanız sevinirimm

aslinda dedigin bir bakima dogru evet.cunku giris kismi dar gibi geliyor aslinda oyle degil orasina genisleyebilen bir yapiya sahip ama inanki beynine bunu kabul ettirdigin anda hic bisey hissetmiyorsun.zaten p...isin kafasinin ucunu soksan gerisinin ne kadar genis bir yer olduguna sende sasiracaksin.
parmak egzersizi yapmadin mi hic eger yaptiysan zaten sasip kaliyorsun icerde uzunca bir yol var parmagini ne tarafa cevirirsen cevir itersen it nasil ilerledigini bile fark etmiyorsun.
bak bir dene pisman olmayacaksin ben 5 sene cektim bu hastaligi cok sukur rabbime bitti gecti.bide ben vajinama birak dokunmayi bakamiyordum bile cok fena bir haldeydim.ama hicte kafamizda dusundugumuz hayal ettigimiz gibi bir sey degilmis biz megerse vajimizle ilgli ne senaryolar yazmisiz haberimiz yok.

aytutulması cnm slm görüşemedik ne zamandır,naptın bi gelişme var mı sende?

canım yavaş ilerliyorum ben p..s boyutunda aparatımı almaya çalışıyodum kaç gündür ıkına ıkına bi hal oldum :) ama bugün biraz aldım yani 6 cm kadar alabildim bu da bana yetti bilmiyorum yeter mi de :) öyle işte p..s denemiyoruz şimdilik bi kaç gün egzersiz yapcam bakalım.

sen naptın canım? baya ilerlemişsindir artık..

aytutulması cnm slm görüşemedik ne zamandır,naptın bi gelişme var mı sende?

canım geçmişi okuyordum yeni gördüm.. yavaş yavaş ilerliyorum ben p..s boyutunda aparatımı almaya çalışıyodum kaç gündür ıkına ıkına bi hal oldum :) ama bugün biraz aldım yani 6 cm kadar alabildim bu da bana yetti bilmiyorum yeter mi de :) öyle işte p..s denemiyoruz şimdilik bi kaç gün egzersiz yapcam bakalım.

sen naptın canım? baya ilerlemişsindir artık..

ne güzel cnm işte penis boyutunda aparat almışsın,sonuna gelmişsin sayılır,aşarsın en kısa zamanda
bana gelince regl oldum üç gündür bişey yapamıyorum maalesef,en son da eşim iki parmakla girmişti,onu da rahat yaptım sanırım,ben de düşünüyorum reglden sonra bikaç gün gene eşim iki parmakla denedikten sonra penis denemsi yapsam mı diye,yoksa erken mi olur ona karar veremedim,acaba mumları penis boyutuna mı getirsem bilemedim,bir an önce reglimin bitmesini bekliyorum

kızlar bende aparatımı biraz daha kalınlaştırdım biraz zorlandı ama girdi. bi şey sorcam bu kayganlaştırıcının rengi şeffaf fakat aparatı çıkarınca beyaz renkte sıvı geldi bu ne olabilir. acaba iltihapmı kaptım.

cnm slm,beyaz renkte sıvı zannedersem kayganlaştırıcıyla ilgili olabilir,ağrın ve aşırı ağrı ve yanman yoksa iltihap değildir, tabi emin değilim doğal sıvı olabilir

canım korkma onlar senden gelen sıvılar. bendede oluyor. iltihap falan değil canım normal onlar

canım yaa inşburda hep beraber yenıcez bırbırımızın destegıyle allah hepımızın yardımcısı olsun...

vajinanın girişinde takıldığımız noktayı aşabilmek zaten cnm önemli olan, doğru yolu izleyip canının acımayacagını anladığın anda aparatı yada parmağı( ki parmağın daha kolay olduğunu düşünüyorum p...s gi
bi esneyebilmesi işimizi kolaylaştırıyo.) vaji içinde kendi yoluna bırakırsanız içerisinin çok rahat olduğunu göreceksiniz...

Slm kızlar... Bende 7 ay önce vaji belasından kurtulabildim....eşimle 7 sene sevgiliydik,evlendik ve olmadı oluruna bırakalım dedik ama 6 ay geçti hala olmayınca bende tedavi oldum,çok şükür şimdi bi sorun yok tedavi için harcadığım paraya üzülüyorum ama böyle olması gerekiyomuş... bu topik sayesinde yanlız olmadığımı anlamıştım ve moralim düzelmişti,ara sıra geliyorum her geldiğimde farklı kişiler görüyorum üzülerek...daha sık girmek isterdim ama malesef suanda kan pıhtılaşması denen bir belayla uğraşıyorum, o konuya musalllat oldum artık:) 2 aylık hamileydim ve bebeğimi kaybettim,şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum...İnşallah hepiniz en kısa zamanda yenip bebek telaşına dalarsınız,bebeğimi karnımda hissettim ve 6 ayımı vaji olarak geçirip kaybettiğim zamana çok üüzldüm...aslında fiziksel olarak bu işin olmasını engelleyecek hiç birşey yok,ama psikolojimizin yaptığı baskıya söz geçiremiyoruz, acımıyo hatta çok eğlenceli ama bunları zaten hepimiz biliyoruz söylemek işe yaramaz biliyorum.....3-5 günlük kısa bi çalışmayla çok rahat kurtulabilirsiniz,eğer evde yapıyosanız kesintisiz günde 1 saat mutlaka çalışın lütfen...beynin kabul etmesi için kesintisiz çalışam şart sanırım...eğer kendi kendinize başaramıyosanız sabırsızsanız vakit kaybetmeden dr a gidin çünkü her geçen gün olumlu düşünmekten biraz daha uzaklaşıyo insan... ben çalıştığım için fırsat yaratamadım kendime,en sonunda 1 haftalık 1 rapor ve dr tedavisiyle tedavinin bittiği gün tamda dr un dediği şekilde yendim...Allah hepinizin yanında olsun...

karnım ağrıyor bu günlerde bi de. ama vaji. ağrı yok.

cnm üşütmüş olabilirsin havalar serinledi haliyle ya da stres yapmışsındır,rahat olmaya çalış ve kendini sıcak tut,vajinde ağrı yoksa iltihap değildir.sen egzersizlerine odaklan biliyosun tamamen psikolojiyle ilgili,kafamız ne kadar rahat olursa egzersizleri o kadar rahat yapıyoruz,ben mesela gün içinde başka şeylere canımı sıksam da egzersiz yapmadan önce mutlaka buraya giriyorum yarım saat bi saat okuyup öyle egzersize başlıyorum hafif bi müzik açıp rahatlatıyorum kendimi,diğer her türlü sıkıntıyı da kafamdan atmış oluyorum,
kendi kendime terapi yapıyorum yani,ve hiç olumsuz düşünmemeye çalışıyorum
sen de öyle yap canım ,kendini rahatlat ve egzersizlerine odaklan

sağol canım bende sürekli buradayım sabah açtım hala kapamadım :) bugün kızlar korkulardan bahsediyorlardı. bende çok şeyden korkarım ürkek biriyim. az önce eşimin dizine yeşil böcek çekirdek gibi ( osuruk böceğiymiş adı )
kondu. bende eşime hemen onu al at dedim. bana şaka yapıyo üstüne atayımmı diye. resmen bütün vücudum kasıldı korkudan. küçücük böcek bile beni kaskatı yapmaya yetiyor. doktorun verdiği en büyük aparat iki parmak ebatında ama ben onun üzerine peçete sardım prez. geçirdim. jelledim öyle denedim biraz acır gibi oldu ama alışacak biliyorum. çünkü serçe parmak ebatındakini bile ilk taktığımda acımıştı sonra alıştı. pozitif olmak çok önemli. yapamıyorum dersek gerçekten yapamayız.

alışır cnm,ben ilk parmağımı denediğimde başım dönmüştü,bacaklarım titremişti,ama sonra öğreniyosun alışıyosun,tamamen öğrenmekle alakalı,insan haliyle bilmediği tanımadığı şeyden korkuyo,ne olursa olsun mesela bi yemeği ilk defa yaptığımda ben korkarak yapıyorum olacak mı diye ama daha sonra elimiz öyle bi alışıyo ki korkudan falan eser yok,ben hep öyle düşünmeye çalışıyorum öğrenmek çok önemli,çünkü ben iki hafta öncesine kadar vajinamın nerde olduğunu bilmiyodum ,bilmediğim için de penisin nereye gireceği benim için muallaktı,ama artık öğrendim ve öğrendiğim için de bu sefer başaracağıma inanıyorum ve öyle telkin ediyorum kendimi yani benimkisi korkmaktan öte bilmemekten kaynaklanıyomuş bilmediğim için korkuyomuşum eşime de öyle dedim zaten öğrendim dedim vajinamı allahın izniyle de yencez hepimiz inş en kısa zamanda

günaydın kızlarrr, öğleye kadar yatmak yerine kalkıyım bakıyım kimler yenmiş diyen kaç horoz var benim gibi topikte? hiççççççç

canım o senin kendi sıvın ilişkiye hazır olunca gelen sıvı, kayganlaştırıcı sıvı, karın ağrın da normaldir o kadar kasıyoruz ıkınıyoruz falan ondan olmuştur hemen bahane bulup bırakmak yok hadi bakıyım egzersize devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…