- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.621
canım hiç canını sıkma bende 5 yıldır çekiyorum yalnız değilsin yani yenicez inş buradaki herkes beni tekrar cesretlendiri olacağına inadısam tmm dır içim lmuyacak diyo dilim olacak diyo ALLAHIN DA izniyle olacak inş ya :82::82::82::82:
keşke dediğin gibi olsaydı ama şüphelerim üzerine itiraf etti hata ettim dedi keşke simdi bende evliliğim için hat etmişim deyip kolayca sıyrılabilsem bu durumdan olmuyor hayatım mahvoldu ve tabiki minik oğlumun hayatı onu nasıl babasından mahrum edeceğim nasıl dayanacağım ben buna
canım o senin kendi sıvın ilişkiye hazır olunca gelen sıvı, kayganlaştırıcı sıvı, karın ağrın da normaldir o kadar kasıyoruz ıkınıyoruz falan ondan olmuştur hemen bahane bulup bırakmak yok hadi bakıyım egzersize devam.
canım şu avatarını değiştir lütfen ağlayıp sızlamayın kızlar lütfen gözünüzde yaş olmasın.
neden canım seni rahatsızmı etti..aslında haklısın zaten psikolejimiz alt üst bide böyle şeyler dahada morelimizi bozuyor.
bişey sorcaktım jelim vardı çoktan duruyordu.egzersize baya ara vermiştim.onu kullanıyorum şimdi zararı olurmu acaba.
arkadaş da dedi ya gözyaşları içinde yazıyorum diye insan etkileniyor, üzerlerinde son kullanma tarihi yazmıyor mu? denedin de birşey olmadıysa kullan bence.
şimdi iyimi avatar ? inşallah hiçbirimiz ağlamayalım.
evet yazıyor zamanı geçmiş.kullandım bişey olmadı.ama korktum belki bişey olur diye yenisini alasıya kullanayım bari.
keşke dediğin gibi olsaydı ama şüphelerim üzerine itiraf etti hata ettim dedi keşke simdi bende evliliğim için hat etmişim deyip kolayca sıyrılabilsem bu durumdan olmuyor hayatım mahvoldu ve tabiki minik oğlumun hayatı onu nasıl babasından mahrum edeceğim nasıl dayanacağım ben buna
canım geçen hafta ıkındığımda aynaya bakınca delik daha büyük görünüyordu. şimdi bakınca iğne ucu gibi görünüyo. ama var orda delik nasıl olmasın. sonuçta adet kanı nereden gelecek başka.
kızlar orta parmağımın tamanın aldım yuppiii içeri çok mutluyum ya orası ne kadar da geniş bi yer miş o kadar çok git gel yaptım ki parmağımla ayrıcada çok da zevkli:)
:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:
bravo sana süpersin gerçekten.maşallah canım inşallah günden güne dahada iyiye gidersin.ilerlersin.
daha asıl geniş yeri yeni hissedersin.çünkü parmak kısa.ben aparatlarla yapıyorum ve parmaktan daha uzun.
inanki dün oraya hiç bişey girmez derken kulak çubuğundan başka bişey sokamam ben oraya dedim ama önce işaret parmağımın tamamını sonra orta parmağımın tamaını sonrada mum vardı ama mumn ucu orta parmağından daha dar dı ama yine onuda denedim oldu ama parmak kadar rahat değildim onda sert diye mi acaba? (prezervatifle deniyorum bu arada)
aparatları nerden alabilirim shoplardan mı?
evet bizler öyleyiz.ben ilk aparatları gördüğümde aa ben bunu asla yapamam dedim.ama sonra yapabiliyorum.önce diyordumki ben bunları yapsam onu (p...) de yaparım diyordum.ama öyle olmadı.
aparatlar nerelerde satılır bilmiyorum.ben dr.a gittim orada tedavide uygulanıyor.
kızlar orta parmağımın tamanın aldım yuppiii içeri çok mutluyum ya orası ne kadar da geniş bi yer miş o kadar çok git gel yaptım ki parmağımla ayrıcada çok da zevkli:)
:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?