Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benimki sıkılmıyacak gibi değilki tam 10 yıl. geçti gitti yıllarım.
oysa şimdiye 2 belkide 3 bile çocuğumuz olabilirdi..inşallah canım inşallah hepimiz en kısa zamanda kurtulalım inşallah.

Merhabalar herkese . çoktandır siteye üyeyim ama ilk defa yazıyorum.Bende 6 yıllık vajinismus hastasıyım .Şuan yazılanların bir çoğunu gözyaşlarımla okudum eşim çok anlayışlı diyordum bir zamanlar bende , ama çok uzun sürmemiş bu durum cinsellik olmasada duygusal olarak aldatılmışım hamileyken hemde. (dışarı boşalma ile hamile kalmıştım ) suan oğluşum 14 aylık eşimle aynı evdeyim hala o kadar güçsüz hissediyorum ki kendimi vajinismusu yenmek için hazırlık yaparken evliliğimi bitirmek üzereyim gerçi onuda beceremedim ya eşimi seviyorum onunda sevdiğini biliyorum ama hata affedilir gibi değil ne onunla ne onsuz yapabileceğim su an yaptığım tek sey zaman kazanmak sonunu bilmediğim bir yolda ilerlemek , o kadar yıllık sevgi bittimi yani şimdi 9 yıl flört 6 yıl evlilik toplam 15 yılım boşamı gitti boşuna mı yasandı o güzellikler oysa ne kadar çok güvenmiştim ne kadar çok şey hayal etmiştim, bittimi şimdi hayallerim hayatım

ağlamaktan daha fazla yazamıyacağım ama sunu söylemek istiyorum burdaaki tüm vajinismulu arkadaşlara ben hep erteledim hayatımın hatasını yapmısım lütfen kimse ertelemesin hayatını bir an önce tedavinizi olun arkadaşlar benim düştüğüm duruma düşmeyin.

keşke dediğin gibi olsaydı ama şüphelerim üzerine itiraf etti hata ettim dedi keşke simdi bende evliliğim için hat etmişim deyip kolayca sıyrılabilsem bu durumdan olmuyor hayatım mahvoldu ve tabiki minik oğlumun hayatı onu nasıl babasından mahrum edeceğim nasıl dayanacağım ben buna

canım şuan seni sevdiğini söylüyor mu? sen sevdiğini söylüyosun gerçekten zor bir durum kalmak istiyosun ama gururun engel oluyor sanırım boşanmak kolay canım ama sonrasında üzülen yine sen olacaksın biraz zaman ver hem kendine hem eşine o kadar yılın hatrına. bebeğin de etkilenir senin bu psikolojinden yanında ağlama canım herşey düzelir artılarını eksilerini iyice düşünüp öyle karara var. allah yardımcın olsun.

bende korktum enfeksiyon kaptım sandım

canım şu avatarını değiştir lütfen ağlayıp sızlamayın kızlar lütfen gözünüzde yaş olmasın.

canım şu avatarını değiştir lütfen ağlayıp sızlamayın kızlar lütfen gözünüzde yaş olmasın.

neden canım seni rahatsızmı etti..aslında haklısın zaten psikolejimiz alt üst bide böyle şeyler dahada morelimizi bozuyor.
bişey sorcaktım jelim vardı çoktan duruyordu.egzersize baya ara vermiştim.onu kullanıyorum şimdi zararı olurmu acaba.

arkadaş da dedi ya gözyaşları içinde yazıyorum diye insan etkileniyor, üzerlerinde son kullanma tarihi yazmıyor mu? denedin de birşey olmadıysa kullan bence.

arkadaş da dedi ya gözyaşları içinde yazıyorum diye insan etkileniyor, üzerlerinde son kullanma tarihi yazmıyor mu? denedin de birşey olmadıysa kullan bence.

şimdi iyimi avatar ? inşallah hiçbirimiz ağlamayalım.
evet yazıyor zamanı geçmiş.kullandım bişey olmadı.ama korktum belki bişey olur diye yenisini alasıya kullanayım bari.

Uzun zamandır forumlara giremiyordum. Sanırım vajinismusu yenince eskisi kadar sık takip edemedim. Yepyeni insanlar görüyorum. Vajinismusu yenen biri olarak seve seve sorularınızı cevaplayabilirim. Ancak sezase, senin durumunla ilgili yorum yapmadan duramadım.

Kimse yuvasını yıkmak istemez. Eskiden, daha gençken bu durumlarda hep yapıcı olurdum. Ancak tecrübelerim gösterdi ki, erkeklere bir kez şans verirsen ikinci, üçüncü, beşinci devam ederler aldatmaya. Cinsellik erkekler için çok önemli. Eğer bir erkek karısı vajinismusken onu 3,5,10 sene bekliyorsa sizi gerçekten seviyordur. Eşin eğer bir başka kadınla tek gecelik ilişki yaşamış olsaydı affet derdim. Ama duygusalsa bence bırak gitsin. Başlarda üzülürsün, ağlarsın, yıkılırsın ama alışırsın. Eğer ki affedersen her daim aklında bir başka kadın olduğunu bile bile onunla yaşayacaksın. Onunla görüşmese bile beyninden silip atamaz, beynine müdahale edemezsin. Sonra yıllarca sen yıpranacaksın, ah keşke ilk duyduğumda terketseydim, gençliğim gitti dersin.

Belki kızacaksın bana ama bir kalpte iki aşk birden olmaz. Burda şeriat kanunları da geçerli değil. Bir diğer alternatif de şu: İplemiyceksin kocanı. Onunla aynı evde yaşamaya devam edeceksin, başka sürtüklerle gezip tozmasını umursamaycaksın. Sen kendi hayatına bakacaksın. Bunu yapabilirsen, bu içine sinerse bunu yap. Ama hiçbirşey yaşanmamış gibi olamaz bundan sonra. Asla.

bende önceden baktığımda çok küçük sizin dediğiniz gibiydi.ama tabiki mutlaka var o yer.sonra aparatları çalışa çalışa genişliyor orası.şimdi baktığımda rahat görünüyor.artık açık şekilde görünüyor.

Kimse yuvasını yıkmak istemez. Eskiden, daha gençken bu durumlarda hep yapıcı olurdum. Ancak tecrübelerim gösterdi ki, erkeklere bir kez şans verirsen ikinci, üçüncü, beşinci devam ederler aldatmaya. Cinsellik erkekler için çok önemli. Eğer bir erkek karısı vajinismusken onu 3,5,10 sene bekliyorsa sizi gerçekten seviyordur. Eşin eğer bir başka kadınla tek gecelik ilişki yaşamış olsaydı affet derdim. Ama duygusalsa bence bırak gitsin. Başlarda üzülürsün, ağlarsın, yıkılırsın ama alışırsın. Eğer ki affedersen her daim aklında bir başka kadın olduğunu bile bile onunla yaşayacaksın. Onunla görüşmese bile beyninden silip atamaz, beynine müdahale edemezsin. Sonra yıllarca sen yıpranacaksın, ah keşke ilk duyduğumda terketseydim, gençliğim gitti dersin.

Belki kızacaksın bana ama bir kalpte iki aşk birden olmaz. Burda şeriat kanunları da geçerli değil. Bir diğer alternatif de şu: İplemiyceksin kocanı. Onunla aynı evde yaşamaya devam edeceksin, başka sürtüklerle gezip tozmasını umursamaycaksın. Sen kendi hayatına bakacaksın. Bunu yapabilirsen, bu içine sinerse bunu yap. Ama hiçbirşey yaşanmamış gibi olamaz bundan sonra. Asla.[/QUOTE]

Eşim o kadar da kötü biri değil başklarıyla gezip tozacak kadar bunu nasıl yaptı hala inanamıyorum evliliğimizde kendimiz dısında aile sorunlarımız fazlasıyla vardı vajinismus ise sorunlardan sadece biriydi bense her daim kendine güvenen maddi olarak ayaklarımın üzreinde duran biriydim asla eşime taviz vermez kendi isteklerimi yapar onu ise hep ikinci plana atardım vajinismus sorununuda ikinci plana atıp zaman kaybettim ama ne olursa olsun eşimi severdim sevilirdimde değerliydim bunu her fırsatta hissettirmiştide nasılsa bana tapıyo derdim aklıma bile getirmezdim bu durumu yasayacağımı her ne kadar sorunlu biri olmus olsamda bu hainliğide haketmemiştim bu kadar da değildi . pişmanlık nafile kalp kırılmıstır bir kere asla hiçbişey eskisi gibi olmayacak .

kızlar orta parmağımın tamanın aldım yuppiii içeri çok mutluyum ya orası ne kadar da geniş bi yer miş o kadar çok git gel yaptım ki parmağımla ayrıcada çok da zevkli:)
:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:

bravo sana süpersin gerçekten.maşallah canım inşallah günden güne dahada iyiye gidersin.ilerlersin.
daha asıl geniş yeri yeni hissedersin.çünkü parmak kısa.ben aparatlarla yapıyorum ve parmaktan daha uzun.

bravo sana süpersin gerçekten.maşallah canım inşallah günden güne dahada iyiye gidersin.ilerlersin.
daha asıl geniş yeri yeni hissedersin.çünkü parmak kısa.ben aparatlarla yapıyorum ve parmaktan daha uzun.

inanki dün oraya hiç bişey girmez derken kulak çubuğundan başka bişey sokamam ben oraya dedim ama önce işaret parmağımın tamamını sonra orta parmağımın tamaını sonrada mum vardı ama mumn ucu orta parmağından daha dar dı ama yine onuda denedim oldu ama parmak kadar rahat değildim onda sert diye mi acaba? (prezervatifle deniyorum bu arada)
aparatları nerden alabilirim shoplardan mı?

Son düzenleme:

evet bizler öyleyiz.ben ilk aparatları gördüğümde aa ben bunu asla yapamam dedim.ama sonra yapabiliyorum.önce diyordumki ben bunları yapsam onu (p...) de yaparım diyordum.ama öyle olmadı.
aparatlar nerelerde satılır bilmiyorum.ben dr.a gittim orada tedavide uygulanıyor.

çok iyi ya beni dr lar mahvetti zaten dr fobim var özellikle jinekolog hiçbirine güvenmiyorum 5 senede bukadar mı dr lara gidilerde hüsranla biter ya hiç biri buda sizin söylediğinizi yaptırmıyo anlamıyolar bile çoğu bizi nasıl olur diyolar
inanın 2 gündür deniyorum dün pamuklu çubuk bugün orta parmak ve eşimin parmağını deniycem inş gelince oda şok oldu inanamadı:)

inanın ben bulunmaz vakaydım herkes şaırıyodu bana herkes bu konlarda ders veririm evlilik muhabetleri filan bekarlar gelirler konuşmaya kendi kardeşime bile ablacım hiçbişey olmuycak diyen biriyim o halleti yeni evli bide hamile beceriksizim ben hala tık yok abla inanmıyorum sana diyo şimdide kardeşim ama artık kendime güveniyorum bende yapıcam artık buna inanıyorum inş ALLAHIN izniyle
hepinize çoooooooooook tşk ederimmm....

canım benim çooooook sevindimmmm tebrik ederim..gelin olmaya az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…