Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

özümcüm ve miss figo cum cevap EVET şekerler
yalnız 5 haftalık deil 7 olduk bugün

lvaa tebrik ederim canım.. coks evindim.. unzile yenmene sevindim canım.. diger yenenleride gorunce benden sonra cok sevindim herkesi ayrı ayrı tebrik ederim.. egzersize baslayanlara da simdiden basarılar unurmayın basladıysanız azimle bu iş biter.. tembel tenekeler ise size su lafım var sadece hiç birsey yapmadan sihirli bir degnek beklemeyin kızlar..kızlar işte size en guzel ornek unzile.. geldi yeniydi.. biraz gayret etti egzersiz yaptı ve 1 ay bile olmadan yendi.. aslında bu kadar basit kızlar gozunuzde buyutmeyin. ben bundan sonra pek girebilecegimiz zannetmiyorum canlar.. işten cıkıyorum ve evde vakit bulabilirsem iş gucten giercegim yada girersem bile simdiki gibi tum sayfaları takip etmem zor oalcak.. b,r sorunuz olursa ozeldensorabilirsiniz kızlar. ben dedigim gibi yine gelmeye calısıcam en azından son sayfaları okurum malum artık cok yogun takip de zor.. ama dediğim gibi gozunuzde buyutmeyin bu sadece dogal bir sey ve ypabilecegimiz bi sey.. hepinize sonsuz teşekkürler ederim kızlar. allaha emanet olun. hakkınızı helal edin.

opuyorum hepinizi..

canımm benim,hepinizin deseğiyle yendim bu vajiyi..çok teşekkür ederiyorum hepinize...sende Allaha emanet ol...öptümmmmm...

Eşim o kadar da kötü biri değil başklarıyla gezip tozacak kadar bunu nasıl yaptı hala inanamıyorum evliliğimizde kendimiz dısında aile sorunlarımız fazlasıyla vardı vajinismus ise sorunlardan sadece biriydi bense her daim kendine güvenen maddi olarak ayaklarımın üzreinde duran biriydim asla eşime taviz vermez kendi isteklerimi yapar onu ise hep ikinci plana atardım vajinismus sorununuda ikinci plana atıp zaman kaybettim ama ne olursa olsun eşimi severdim sevilirdimde değerliydim bunu her fırsatta hissettirmiştide nasılsa bana tapıyo derdim aklıma bile getirmezdim bu durumu yasayacağımı her ne kadar sorunlu biri olmus olsamda bu hainliğide haketmemiştim bu kadar da değildi . pişmanlık nafile kalp kırılmıstır bir kere asla hiçbişey eskisi gibi olmayacak .[/QUOTE]

Allah sabır versin canım benim. Çok zor ve yıpratıcı bir durum.

tanıdık kimseyi göremedım. nasılsınız kızlar iyimisiniz insallah hepiniz iyisinizdir. 27.8.den sonra yenen arkadaslar varsa kutlarım. yeni hamisler varsa onlarıda kutlarım. bende ıyım benı merak etmeyın ay suan duygulandım yıne sizlerı özledım. kendinize ıyı bakın sizleri kocaman

Son düzenleme:
kızlar herkese iyi akşamlar gelişme var mı diye bakayım dedim,yenen arkadaşları tebrike diyorum,ben ne yazıkki reglim bi kaç gün sonra devam etcem egzersizlerime,hergün buraya girmeye çalışıyourm,motivasyonumu bozmamak için okuyorum kimler ne yapmış diye,herkesin en kısa zamanda başarması dileğiyle

kızlar tekrar mrb,biraz önce formda dolaşırken dr ulusoy tekniimiymiş neyi ordaki yazıları okudum biraz,doktor şöyle iyi böyle iyi 1,5 günde çözüyo falan ama tedavi yöntemini soranlara cevap vermiyolar,bi de kızıyolar biz nasıl anlatalım hipnozu falan diye,bana biraz saçma geldi yani sanki özellikle birileri gelmiş orda reklam yapıyo,kendi kendine egzersiz yapanları falan küçümsüyolar,bana tuhaf geldi ,madem adam bu kadar süper 1,5 günde çözüyo anlat tedavi yöntemini yardımcı olmak istiyorsan gerçekten yanlış mı düşünüyorum sizce?bilginiz var mı bu doktorla ilgili?

evet benimde dikkatimi çekti tek senansta falan çözüyor diyolar ama nasıl çözdüklerini söylemiyorlar..belkide doğrudur çözüyorlardır ama niye açıklamıyorlar bende anlamadım..bu dr bende aradım 5000 tl istedi ve ev egzersizi verdiklerini söyledi..niye egzersiz yapanları küçümsüyorlarki allah allah..

ewt haklsın canım ama hipnoz anlatılmaz ki ..
o dr gidenlerin çoğunluğu yeniyomuş
ama fiyatta abartıyo canım şu an 5000 tl istiyo belkide daha fazla ben 3 yıl önce konşmuştum ama çok fazla geldi 1,5 günde 5000 tl çok yanii yardımcıda olmuyolar neden mi çünkü mecburuz bu dertten kurtulmaya diye fiyatı bindirmiş anlıyacağın
bide ona benzer bi dr da var istanbulda saygın micozoğlu o 3,500 diyo aynısı hipnoz olmazsa para iadesi yapıyomuş öyle söyledi tlf bana
ama kendimiz de yapabiliriz inş artık ben güveniyorum kendime biraz da korkularım var ama dün başladım bugünde parmağımın tamanın aldım içeri inş daha ileriside olur

tabi ki minel elimden geldiğince yardımcı olmaya deneyimlerimi sana aktarmaya çalışrım.foruma her zaman girmeye fırsatım olmuyor canım eğer istersen adresini msnden ekleyebilir yada mail atabilirsin.

***Bu mesaj mail adresi paylaşıldığı için editlenmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:
evet maviaaba sölemiiyoılar hatta ben o forumda yazmıştım neden sölemiyosunuz diye,bende hinoz tedavisi gördüm ama değişen hiçbişey olmadı anlatılmayacak bişeler değilki möesela bana hipnozda telkin verdi işte baş parmağını kaldırıyosun o sırada telkin veriyo hayal etmeni istiyo ilişkiye gidiğini o şekilde şartlanıyosun sonra gerçek hayatta ilişki esnasında da baş parmağını kaldırıyosun falan bu gibi bisürü şeyler..bide buRADA EGZERSİZ YAPANLARI KLÜÇÜMSÜYOLAR BANA DA REKLAM GİBİ GELDİ TARTIŞMIŞTIM:))))

tabi ki minel elimden geldiğince yardımcı olmaya deneyimlerimi sana aktarmaya çalışrım.foruma her zaman girmeye fırsatım olmuyor canım eğer istersen adresini msnden ekleyebilir yada mail atabilirsin.
minel bu arada mesaj gönderemediğim için mesajına buradan cevap yazmak zorunda kaldım canım kusura bakma artık

***Bu mesaj mail adresi paylaşıldığı için editlenmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:

ya bak sen anlatıyosun nasıl hipnoz yapıldığını,ordakiler tek kelime etmemişler ne var ki hipnozu anlatmada ,özellikle okudum sayfaları neymiş yaptığı yöntem diye hiçbişey yok,bir de birisi yazmış dr da okuyomuş bu forumu yani onların sayfalarını,aman neyse ya olabilir çözebilir ona bişey demiyorum ama tedavisi nasıl diye soranlara aşırı tepki veriyolar ve kendi kendine egzersiz yapanları küçümsüyolar,o yüzden kıllandım yani,neyse boşverin kızlar biz kendi kendimiz telkin edelim en önemlisi o

canım ne denir bilmem bu durumda ama erkeklerin çoğu böyle...geçenlerde benimde eşimle aramda sorunlar oldu.ben benimle ilgilenmiyor vaktini bana ayırmıyor diye ağlarken o sanal alemlere dalmış.Rabbim öyle büyükkü bi şekilde görmemi sağladı.o kadar kararlıydım ki baba evine dönmeye zor ikna etti.çok şükür fazla ileri gitmeden yakalandı.ama eşim kendini ele verdi vicdan azabı yaptı bende bişiler olduğunu anladım.şimdi çok şükür iyi üstüme düşüyor,ilgileniyor...eğer eşin özür dilediyse sevdiğini söylediyse bir şans daha ver derim.ama tabi bu yine sende biter şuan biz anlattığın kadarını biliyoruz neler yaşadığını sen bilirsin Rabbime sığın dua et en hayırlı kararı vermeni nasip etsin...

arkadaşlar ben sabah orta parmağımı soktum demiştim şimdi baş parmağımıda sokamıyorum yani yarısı banca giriyo halbuki sabah orta parmağımı soktum bide dolandırdım içinde acaba neden yapamıyorum aramı vermem gerekiyodu 1 gün sonramı denemem gerekiyodu
ne olur cvp yazarmısınız

süpersin bi de zevkine varmışsın. az kaldı az :)

buradan bir arkadaş erotik shoplarda vardır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…