- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.641
özümcüm ve miss figo cum cevap EVET şekerler
yalnız 5 haftalık deil 7 olduk bugün
lvaa tebrik ederim canım.. coks evindim.. unzile yenmene sevindim canım.. diger yenenleride gorunce benden sonra cok sevindim herkesi ayrı ayrı tebrik ederim.. egzersize baslayanlara da simdiden basarılar unurmayın basladıysanız azimle bu iş biter.. tembel tenekeler ise size su lafım var sadece hiç birsey yapmadan sihirli bir degnek beklemeyin kızlar..kızlar işte size en guzel ornek unzile.. geldi yeniydi.. biraz gayret etti egzersiz yaptı ve 1 ay bile olmadan yendi.. aslında bu kadar basit kızlar gozunuzde buyutmeyin. ben bundan sonra pek girebilecegimiz zannetmiyorum canlar.. işten cıkıyorum ve evde vakit bulabilirsem iş gucten giercegim yada girersem bile simdiki gibi tum sayfaları takip etmem zor oalcak.. b,r sorunuz olursa ozeldensorabilirsiniz kızlar. ben dedigim gibi yine gelmeye calısıcam en azından son sayfaları okurum malum artık cok yogun takip de zor.. ama dediğim gibi gozunuzde buyutmeyin bu sadece dogal bir sey ve ypabilecegimiz bi sey.. hepinize sonsuz teşekkürler ederim kızlar. allaha emanet olun. hakkınızı helal edin.
opuyorum hepinizi..
Kimse yuvasını yıkmak istemez. Eskiden, daha gençken bu durumlarda hep yapıcı olurdum. Ancak tecrübelerim gösterdi ki, erkeklere bir kez şans verirsen ikinci, üçüncü, beşinci devam ederler aldatmaya. Cinsellik erkekler için çok önemli. Eğer bir erkek karısı vajinismusken onu 3,5,10 sene bekliyorsa sizi gerçekten seviyordur. Eşin eğer bir başka kadınla tek gecelik ilişki yaşamış olsaydı affet derdim. Ama duygusalsa bence bırak gitsin. Başlarda üzülürsün, ağlarsın, yıkılırsın ama alışırsın. Eğer ki affedersen her daim aklında bir başka kadın olduğunu bile bile onunla yaşayacaksın. Onunla görüşmese bile beyninden silip atamaz, beynine müdahale edemezsin. Sonra yıllarca sen yıpranacaksın, ah keşke ilk duyduğumda terketseydim, gençliğim gitti dersin.
Belki kızacaksın bana ama bir kalpte iki aşk birden olmaz. Burda şeriat kanunları da geçerli değil. Bir diğer alternatif de şu: İplemiyceksin kocanı. Onunla aynı evde yaşamaya devam edeceksin, başka sürtüklerle gezip tozmasını umursamaycaksın. Sen kendi hayatına bakacaksın. Bunu yapabilirsen, bu içine sinerse bunu yap. Ama hiçbirşey yaşanmamış gibi olamaz bundan sonra. Asla.
canım benim çooooook sevindimmmm tebrik ederim..gelin olmaya az kaldı
kızlar tekrar mrb,biraz önce formda dolaşırken dr ulusoy tekniimiymiş neyi ordaki yazıları okudum biraz,doktor şöyle iyi böyle iyi 1,5 günde çözüyo falan ama tedavi yöntemini soranlara cevap vermiyolar,bi de kızıyolar biz nasıl anlatalım hipnozu falan diye,bana biraz saçma geldi yani sanki özellikle birileri gelmiş orda reklam yapıyo,kendi kendine egzersiz yapanları falan küçümsüyolar,bana tuhaf geldi ,madem adam bu kadar süper 1,5 günde çözüyo anlat tedavi yöntemini yardımcı olmak istiyorsan gerçekten yanlış mı düşünüyorum sizce?bilginiz var mı bu doktorla ilgili?
kızlar tekrar mrb,biraz önce formda dolaşırken dr ulusoy tekniimiymiş neyi ordaki yazıları okudum biraz,doktor şöyle iyi böyle iyi 1,5 günde çözüyo falan ama tedavi yöntemini soranlara cevap vermiyolar,bi de kızıyolar biz nasıl anlatalım hipnozu falan diye,bana biraz saçma geldi yani sanki özellikle birileri gelmiş orda reklam yapıyo,kendi kendine egzersiz yapanları falan küçümsüyolar,bana tuhaf geldi ,madem adam bu kadar süper 1,5 günde çözüyo anlat tedavi yöntemini yardımcı olmak istiyorsan gerçekten yanlış mı düşünüyorum sizce?bilginiz var mı bu doktorla ilgili?
tabi ki minel elimden geldiğince yardımcı olmaya deneyimlerimi sana aktarmaya çalışrım.foruma her zaman girmeye fırsatım olmuyor canım eğer istersen adresini msnden ekleyebilir yada mail atabilirsin.kızlar bende aparatımı biraz daha kalınlaştırdım biraz zorlandı ama girdi. bi şey sorcam bu kayganlaştırıcının rengi şeffaf fakat aparatı çıkarınca beyaz renkte sıvı geldi bu ne olabilir. acaba iltihapmı kaptım.
minel bu arada mesaj gönderemediğim için mesajına buradan cevap yazmak zorunda kaldım canım kusura bakma artıktabi ki minel elimden geldiğince yardımcı olmaya deneyimlerimi sana aktarmaya çalışrım.foruma her zaman girmeye fırsatım olmuyor canım eğer istersen adresini msnden ekleyebilir yada mail atabilirsin.
evet maviaaba sölemiiyoılar hatta ben o forumda yazmıştım neden sölemiyosunuz diye,bende hinoz tedavisi gördüm ama değişen hiçbişey olmadı anlatılmayacak bişeler değilki möesela bana hipnozda telkin verdi işte baş parmağını kaldırıyosun o sırada telkin veriyo hayal etmeni istiyo ilişkiye gidiğini o şekilde şartlanıyosun sonra gerçek hayatta ilişki esnasında da baş parmağını kaldırıyosun falan bu gibi bisürü şeyler..bide buRADA EGZERSİZ YAPANLARI KLÜÇÜMSÜYOLAR BANA DA REKLAM GİBİ GELDİ TARTIŞMIŞTIM:))))
kızlar 2 yıllık evliydim.ben d tık yoktu.ama burayı keşfettim ve şükürler olsun başardık.ilk tek parmak sonra 2 parmak derken mutlu son....
Merhabalar herkese . çoktandır siteye üyeyim ama ilk defa yazıyorum.Bende 6 yıllık vajinismus hastasıyım .Şuan yazılanların bir çoğunu gözyaşlarımla okudum eşim çok anlayışlı diyordum bir zamanlar bende , ama çok uzun sürmemiş bu durum cinsellik olmasada duygusal olarak aldatılmışım hamileyken hemde. (dışarı boşalma ile hamile kalmıştım ) suan oğluşum 14 aylık eşimle aynı evdeyim hala o kadar güçsüz hissediyorum ki kendimi vajinismusu yenmek için hazırlık yaparken evliliğimi bitirmek üzereyim gerçi onuda beceremedim ya eşimi seviyorum onunda sevdiğini biliyorum ama hata affedilir gibi değil ne onunla ne onsuz yapabileceğim su an yaptığım tek sey zaman kazanmak sonunu bilmediğim bir yolda ilerlemek , o kadar yıllık sevgi bittimi yani şimdi 9 yıl flört 6 yıl evlilik toplam 15 yılım boşamı gitti boşuna mı yasandı o güzellikler oysa ne kadar çok güvenmiştim ne kadar çok şey hayal etmiştim, bittimi şimdi hayallerim hayatım
ağlamaktan daha fazla yazamıyacağım ama sunu söylemek istiyorum burdaaki tüm vajinismulu arkadaşlara ben hep erteledim hayatımın hatasını yapmısım lütfen kimse ertelemesin hayatını bir an önce tedavinizi olun arkadaşlar benim düştüğüm duruma düşmeyin.
kızlar 2 yıllık evliydim.ben d tık yoktu.ama burayı keşfettim ve şükürler olsun başardık.ilk tek parmak sonra 2 parmak derken mutlu son....
kızlar orta parmağımın tamanın aldım yuppiii içeri çok mutluyum ya orası ne kadar da geniş bi yer miş o kadar çok git gel yaptım ki parmağımla ayrıcada çok da zevkli:)
:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:
inanki dün oraya hiç bişey girmez derken kulak çubuğundan başka bişey sokamam ben oraya dedim ama önce işaret parmağımın tamamını sonra orta parmağımın tamaını sonrada mum vardı ama mumn ucu orta parmağından daha dar dı ama yine onuda denedim oldu ama parmak kadar rahat değildim onda sert diye mi acaba? (prezervatifle deniyorum bu arada)
aparatları nerden alabilirim shoplardan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?