- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.301
işte o et parçası yüzünden soğuyorum egzersizlerden, sanki sadece bende var gibi geliyor. anestol kullanıyorum ben ilk kullandığımda uyuştuğumu hissetmiştim ama şimdilerde uyuşmaya alıştım sanırım hiç fark etmiyorum uyuştuğumu ama canım da acımıyor. dün eşimle parmak egzersizi yaparken ciyakladım biraz, eşim tamam son kez deniyorum tek boğumla korkma dedi, tamam dedim. sonrasında tüm parmağıyla denediğini söyledi hiç fark etmemiştim bile, tamamen psikolojik gerçekten. bir şey yok diye düşününce hiçbir şey hissetmiyorsunuz.
canım egzersizlerin nasıl gidiyor
nasıl yaptığımı anlatmak istiyorum arkadaşlar inşallah faydam dokunur...
zaten p..s boyutunda aparat almaya çalışıyordum. hatta bi kaç gün önce girmiyor diye yakınıyordum.. tabi o zamanlar gergindim meğer ondan olmuyormuş... mutlu olduğum zamanlarda daha verimli oldu egzersizlerim.
neyse ilk başta p..s boyutunda aparatıma prez..f geçirip üzerine anestol sürdüm ve almaya çalıştım ve evet çok rahat aldım. ilk girişte çok az bi yanmam oldu ama ilerlettikçe geçti. ve ittikçe ittim baya bi girdi. 9 cm kadar ilerlettim ve yarım saat içerde beklettim. hem esnemiş hem uyuşmuş oldu. hemen ardından p..s denemesine geçtik ve eşim prez..f taktından sonra ona da anestol sürdük.
ben yatağı yere koyup kenarına oturup arkama uzandım.eşim de yatağın önünde ve dizlerinin üstünde durdu ve o pozisyonda yendik. bu sefer ilk girişte de olsa hiç yanma falan olmadı. daha sonra girdikçe girdi. ıkınmadan bile alabildim. ve yendiiiiiiiiiim
hiç bişey hissetmedim ve her yenen arkadaş gibi diyorum ki bu muymuuuuuuuuuuuşşş ???
kızlar egzersizleri aksatmayın ve kendinize güvenin.. ben yaptıysam heeeeeeeeerkes yapar çok ciddiyim...
nasıl yaptığımı anlatmak istiyorum arkadaşlar inşallah faydam dokunur...
zaten p..s boyutunda aparat almaya çalışıyordum. hatta bi kaç gün önce girmiyor diye yakınıyordum.. tabi o zamanlar gergindim meğer ondan olmuyormuş... mutlu olduğum zamanlarda daha verimli oldu egzersizlerim.
neyse ilk başta p..s boyutunda aparatıma prez..f geçirip üzerine anestol sürdüm ve almaya çalıştım ve evet çok rahat aldım. ilk girişte çok az bi yanmam oldu ama ilerlettikçe geçti. ve ittikçe ittim baya bi girdi. 9 cm kadar ilerlettim ve yarım saat içerde beklettim. hem esnemiş hem uyuşmuş oldu. hemen ardından p..s denemesine geçtik ve eşim prez..f taktından sonra ona da anestol sürdük.
ben yatağı yere koyup kenarına oturup arkama uzandım.eşim de yatağın önünde ve dizlerinin üstünde durdu ve o pozisyonda yendik. bu sefer ilk girişte de olsa hiç yanma falan olmadı. daha sonra girdikçe girdi. ıkınmadan bile alabildim. ve yendiiiiiiiiiim
hiç bişey hissetmedim ve her yenen arkadaş gibi diyorum ki bu muymuuuuuuuuuuuşşş ???
kızlar egzersizleri aksatmayın ve kendinize güvenin.. ben yaptıysam heeeeeeeeerkes yapar çok ciddiyim...
canım ya yapmadım ya bugün 2 parmak denemem gerekiyou fakat moralimde pek iyi değil yapamadım belki kötü olurum yapamazsam çok kötü oluyorum
gözün aydın canım, darısı başımıza :))
ay gercekmı cok sevındım ya kurtardın
sevıncın gecınce bızı aydınlatırsın umarım nasıl oldu bastan neler yaptıgınla ıtıraben hıyenı analtırsan yenı gelenlerı motıve edersın
bır gun bızde bu haberı verıcez kı ıcımden heğ nursena ve mınelcetın ılk verıcekler dıyor :)
aytutulması canım tebrikler
canım inşallah yakında hepimiz kurtulacağız.
bana doktor verdi anestolu, o da biraz yanma yapıyor ama kullanıyorum. işe yarayıp yaramadığını bile bilmiyorum gerçi, diğer türlü çok da fark etmiyor aslında. uyuşturucu da psikolojik etkiliyor aslında, krem sürdüm acımaz diyorsun yani. jel kullanmak zorunda kalıyorum ama, doğal yoldan ıslanmam mümkün değil ki o gerginlikle, bir an önce halledeyim diye bakıyorum rahat değilim, jel gerekiyor yani.
su aparatı bıranonce almam lazım ve sende yesım hanımın metodunu uyguladın bı nevı
anestol sartmı acaba onsuz denesek kesınlıke ılıskı oncesı o bolgede bıraz aparat bekletmenın cok faydası var
ve kesınlıkle egsersız cok onemlı bunu bıkez daha anladım umarım bundan sonrakı ılışkılerınde kreme baska bıseye ıhtıyac duymaz
norma yasarsın ya gercekten cok sevındım bıırı daha kurtuldu
kızlar gaza gelın cabuk cok calısmamız lazım cokkkkk :)
aynı şekilde deniyoruz benim de yenmem yakındır kızlar 2 gündür karnım ağrıdığı için tembeldim ama bak bu bana iyi geldi yarın ilk işim denemek olacak.
kızlaaaaaaaaar ben de başardıııııııım! evet artık ben de bunu yazabiliyorum... Allahım yaa çok şükür... ben de yapabildim diyorum artık...
inanamıyorum yaa hâlâ inanamıyorum... bu sinir şey beni o kadar sarmış sarmalamış ki kurtulduğum halde sevinemedim ilk anlarda... ama artık seviniyorum. evet eveeeet ben de yaptııııııııımmm!!!
inanmıorummmmmmmmmmmmmmmm tebrik ediorum şuan ben bile çığlık atabilirim çok sevindim tatlım yaaa kurtuldun sonundadarısı bize artık işallahhhhh
kızlaaaaaaaaar ben de başardıııııııım! evet artık ben de bunu yazabiliyorum... Allahım yaa çok şükür... ben de yapabildim diyorum artık...
inanamıyorum yaa hâlâ inanamıyorum... bu sinir şey beni o kadar sarmış sarmalamış ki kurtulduğum halde sevinemedim ilk anlarda... ama artık seviniyorum. evet eveeeet ben de yaptııııııııımmm!!!
cnm ben 2 parmağa geçmeden öncede eşimle egzersiz yapmıştım. parmağı çıkardıktan sonra orası tabiki kapanıyo ama tekrar parmağı ittirdiğinizde esniyo. beyin parmağı alınca kabulleniyo ve o parmakla tekrar yaparken zorlanmıyoruzcanım bişey sorucam ben şu an orta parmağımı alıyorum ve ona alışmaya çalışıyorum 2 parmağa geçmeden önce eşinizle tek parmak deniyomusunuz yoksa ki parmağa geçtikten sonra mı eşinizle denemeye başlıyosunuz??ya ben şu an çok rahat alıyorum da eşime aynı şekilde izin verir miyim onu bilmiyorum.ya bi de bana sanki parmağımı çıkarır çıkarmaz eski haline dönüyomuş gibi geliyo gerçekten genişliyomu??bunu bi türlü kabul ettiremiyorum kendime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?