Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasıl yaptığımı anlatmak istiyorum arkadaşlar inşallah faydam dokunur...
zaten p..s boyutunda aparat almaya çalışıyordum. hatta bi kaç gün önce girmiyor diye yakınıyordum.. tabi o zamanlar gergindim meğer ondan olmuyormuş... mutlu olduğum zamanlarda daha verimli oldu egzersizlerim.
neyse ilk başta p..s boyutunda aparatıma prez..f geçirip üzerine anestol sürdüm ve almaya çalıştım ve evet çok rahat aldım. ilk girişte çok az bi yanmam oldu ama ilerlettikçe geçti. ve ittikçe ittim baya bi girdi. 9 cm kadar ilerlettim ve yarım saat içerde beklettim. hem esnemiş hem uyuşmuş oldu. hemen ardından p..s denemesine geçtik ve eşim prez..f taktından sonra ona da anestol sürdük.
ben yatağı yere koyup kenarına oturup arkama uzandım.eşim de yatağın önünde ve dizlerinin üstünde durdu ve o pozisyonda yendik. bu sefer ilk girişte de olsa hiç yanma falan olmadı. daha sonra girdikçe girdi. ıkınmadan bile alabildim. ve yendiiiiiiiiiim

hiç bişey hissetmedim ve her yenen arkadaş gibi diyorum ki bu muymuuuuuuuuuuuşşş ???

kızlar egzersizleri aksatmayın ve kendinize güvenin.. ben yaptıysam heeeeeeeeerkes yapar çok ciddiyim...

kızlar ya etparçası ne bende neden olmuyo orta parmağımın sonuna kadar denedim yine de yok

su aparatı bıranonce almam lazım ve sende yesım hanımın metodunu uyguladın bı nevı
anestol sartmı acaba onsuz denesek kesınlıke ılıskı oncesı o bolgede bıraz aparat bekletmenın cok faydası var
ve kesınlıkle egsersız cok onemlı bunu bıkez daha anladım umarım bundan sonrakı ılışkılerınde kreme baska bıseye ıhtıyac duymaz
norma yasarsın ya gercekten cok sevındım bıırı daha kurtuldu
kızlar gaza gelın cabuk cok calısmamız lazım cokkkkk :)

Son düzenleme:

aynı şekilde deniyoruz benim de yenmem yakındır kızlar 2 gündür karnım ağrıdığı için tembeldim ama bak bu bana iyi geldi yarın ilk işim denemek olacak.

canım ya yapmadım ya bugün 2 parmak denemem gerekiyou fakat moralimde pek iyi değil yapamadım belki kötü olurum yapamazsam çok kötü oluyorum

hey durmak yok ben en kotu gunumde egsersıze basladım cok kotu haber almıstım morla sıfırdı
ama ne olursa olsun basarı ıcn egsersız sart esım ıstemıyor dıye yatmaısnı beklıyorum 4 goze egsersız yapıcaıgm saatte aklım
basarıcaz baska yolu yok ..

kızlar bu aparat sadece sexshoptamı var baska yerden alamazmıyızm eczanelere gelmezmı acaba

gözün aydın canım, darısı başımıza :))

teşekkürler canım.. darısı başınıza siz de yapacaksınız mutlaka inanın ve devam edin egzersize...

evet canım yaa yolu açtım artık gerisi de gelir inşallah aydınlatmaya çalıştım canım inş yardımcı olabilmişimdir sorularınız olursa seve seve cevaplarım kızlar
siz de yeneceksiniz bunu ben yaptıysam herkes yapar gerçekten..
minelçetin yendi bence artık onun da gerisi gelir ben de nursenadan haber bekliyorum en erken olarak :) hatta ondan beklerken kendim haber verdim :)

aytutulması canım tebrikler

canım inşallah yakında hepimiz kurtulacağız.

ayy canım çok sağol nazarların için tebriğin için.. arkadaşa da dediğim gibi bugün ben de senden haber bekliyodum inş seninki çok yakın...

tam topik şenlendi ama çıkmam gerek hepinize iyi geceler kızlar bu arada pek belli olmuyor ama avatarım duvaklı gelin ha.

tam topik şenlendi ama çıkmam gerek hepinize iyi geceler kızlar bu arada pek belli olmuyor ama avatarım duvaklı gelin ha.
aparat dediğimizi çoğumuz kendimiz yapıyoruz netten araştır dilatör diye satılıyo.

Doğal yoldan ıslanmam mümkün değil demişsin bi önerim var canım yani ben öyle yapıyorum belki işine yarar.Deneme yapana kadar çamaşırımı çıkarmıyorum o zmn tedirgin olmadığımdan ıslanıyorum.başlarda ben de ıslanamıyodum oraya değdi değecek diye takip etmekten.şimdi daha iyym ama kayganlaştırıcı kullanıyorum yine de.her ne kdr boşuna olsa da

canım ben aparatı kendim yaptım rimelin üzerine pamuk ve peçete sardım. evet yeşim hanımın metodu çok iyi geldi bana.
ben doktora gittiğimde o vermişti bana anestolu başka da bişey dememişti madem doktor da verdi deniyim dedim. ama o olmasaydı bi kaç gün sonra yapardım ama yine de yapardım çünkü beynimde halletmiştim artık. yoksa doktorun anestolu verdiği zaman bundan 1 yıl öncesi ve açıp da bakmamıştım bile. çünkü hala korkuyordum. sadece süreci hızlandırdım gibi geliyo bana.
evet kızlar egzersiz çok önemli ! iş anestolda bitmedi yani aslında beynimde bitti..

inşallah canım. normal olması için biraz zaman gerekiyor tabii ki de.. ama illa ki düzelecek inşallah...

kesinlikle çok çalışılması lazım kızlar egzersizler sayesinde ve burdaki arkadaşlarım sayesinde... hepinize çooook teşekkür ediyorum

kizlar aparati olmayanlar mumlada yapabilir dogum gunu mumundan kalin muma kadar alin kondom yada strec takin ustunede krem tamamdir ben öyle yenmistim

inanmıorummmmmmmmmmmmmmmm tebrik ediorum şuan ben bile çığlık atabilirim çok sevindim tatlım yaaa kurtuldun sonundadarısı bize artık işallahhhhh

cnm hadi ya süpersin,çok sevindim tebrik ederim,darısı başımıza anlatsana cnm biraz detaylı nasıl başardın?

canım tbr ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:92::92::92::92::92:

cnm ben 2 parmağa geçmeden öncede eşimle egzersiz yapmıştım. parmağı çıkardıktan sonra orası tabiki kapanıyo ama tekrar parmağı ittirdiğinizde esniyo. beyin parmağı alınca kabulleniyo ve o parmakla tekrar yaparken zorlanmıyoruz

canııımmmmm çoooookkkkk tebrik ederim darısı başımıza inşallahhhhhh senin adına çoooooookkkk sevindim haydi halayaaaaa teyy teyyyy teyyyyy

Tebrik ederim darısı hepimizin başına çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…