Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

wuhuuuuuuuuu ay ne güzel ya rabbim bizlere de nasip etsin çok sevindim artık deneyimlerini biz çömezlerle paylaşırsın.haydeee

sağol canım darısı sana inşallah en kısa zamanda. doktora gitmeye hiç gerek yok. burası terapinin en güzeli bence.

amin canım hiçbirimize kötü gün göstermesin mevlam.

sağol canım. inşallah başarırsın. egzersiz çok önemli çünkü alıştıra alıştıra genişletiyoruz p..s e hazırlık oluyor. bir anda p..s boyutu bizi ürkütüyor. bence sende ufaktan başla derim.

inşallah tekrar başlama isteği ve azmi gelir de bir an önce kurtulurum

ah be canım 2 parmaktan çok korkuyorum kaldım öyle yaa mumu aldım ben içeri uzun kırmızı bi mumun vardı onu parmak kadar değil ama rahatça aldım sınıtı olmadı ama 2 parmak off offf

ah be canım 2 parmaktan çok korkuyorum kaldım öyle yaa mumu aldım ben içeri uzun kırmızı bi mumun vardı onu parmak kadar değil ama rahatça aldım sınıtı olmadı ama 2 parmak off offf

canım bende iki parmakta kendim rahat edemedim. aparat olarak mum iyi işte. onu kalınlaştır gerektikçe

canım bende iki parmakta kendim rahat edemedim. aparat olarak mum iyi işte. onu kalınlaştır gerektikçe

canım önce tebrik ederim inanki okurken ağladım senin adına sevinçtennnnnnnnn
mumda sert geliyo ya bana tamamın alamıyorum ne yapayım parmağımla hissediyorum ya o bana daha iyi geldi
mumla çok az alabiliyorum

mumda sert geliyo ya bana tamamın alamıyorum ne yapayım parmağımla hissediyorum ya o bana daha iyi geldi

ya bence parmaktansa mum daha iyiymiş gibi geliyo ama yine de iki parmağı da denemek istiyorum bakalım becerebilicek miyim..sen nerelerdeydin kaç gündür göremedim

çok az alıyorsun ya o anda burnundan derin nefes al ağzından nefes verirken içeri ittir. bunu yatarak uygula.
yatıyorsun. iki bacağını kendine doğru yere basacak şekilde çekiyorsun aynayla yeri sabitliyorsun o şekilde. yoksa oturarak bende ilk başta aparat takamıyordum. pazartesi günü ayakta bile taktım şaşırmıştım. çok şükür bugün oldu. uyku girmiyor gözüme sevinçten. eşimde sevindi ama uyudu.

minelçetin, tebrikler arkadaşım.. çok güzel bir haber bu.. dün ay tutulması nı öğrendm bugün seni.. bakalım yarının talihlisi kim olacak?

minelçetin, tebrikler arkadaşım.. çok güzel bir haber bu.. dün ay tutulması nı öğrendm bugün seni.. bakalım yarının talihlisi kim olacak?

Sağol canım darısı sanada inşallah. azıcık bile sızı ağrı olmadı. çünkü aparatlarla genişletmiş oldum. hala refleks olarak kasıyordum bir önceki denememe kadar.ama bu sefer oldukça rahattım. önemli olan kayganlık ve gevşeklik

amin, inşallah canım..
ben de penis boyutuna yakın bir aparatla çalışıyrm.. bu aşamaya kadar her şey hızzlı olmuştu. buraya gelince çok ağır ilerliyrm.. araya regl girdi, sonrasında bir süre ben yapmadım. birkaç gündr kaldığm yerden devam etmeye başladım.. bakalım..

Ahh akayy' cım, nolur kusura bakma yorum yapmadığımdan değil, yapamadığımdan. GEçmişi bile zor okuyabiliyorum hatta hiç okuyamıyorum malesef bazen, o kadar yoğun ki işler. Bu sabah hazır müsaitken bakıyorum. Yasin için ben şu an regl olduğum için okuyamıyorum ama annemden rica ettim, kendisi hergün bir tane okuyor bize, benim durumum bilmediği için birkaç arkadaş için dedim:))

Raporu bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…