- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.481
wuhuuuuuuuuu ay ne güzel ya rabbim bizlere de nasip etsin çok sevindim artık deneyimlerini biz çömezlerle paylaşırsın.haydeee
anladım cnm,süpersin valla,hem de kayganlaştırıcı falan kullanmadan en güzeli böyle,inşallah biz de başarabiliriz cnm,hakkaten çok sevindim hem de özel gününde allah bi daha kötü gün göstermesin cnm benim
Tebrik ederim, taze gelin
Ayagini sicak tut))
Inan anca kendimde bu kadar sevinirdim ki, sizlerin haberlerininz beni bu kadar sevindiriyooooooooorrrr
sagol cnm herbişeyi biliyrm 3 senedir bu illetle ugrasıyrm epey uzun zamandırda bu sitedeyim egzersizlere başladım çok kereler ama yapamıyrm bi türlü p..s denemek daha kolay geliyr artık epey ilerledim kasılmalarım fln olmuyr ama tamamen kurtulamadım zamana bıraktım sabırla bir gün olacak diye bekliyrm bu arada seni canı gönülden tebrik ederim....
sağol canım. inşallah başarırsın. egzersiz çok önemli çünkü alıştıra alıştıra genişletiyoruz p..s e hazırlık oluyor. bir anda p..s boyutu bizi ürkütüyor. bence sende ufaktan başla derim.
inşallah tekrar başlama isteği ve azmi gelir de bir an önce kurtulurum
Tebriklerrrrrrr,inş en kısa zmnda da anne olursun
bu gün çarşıda işlerim vardı onun için foruma giremedim.bugün egzersizimi de yapamadım ama yatarken yapmak istiyorum.ya arkadaşlar bana bu iki parmak korkutucu geliyo.halbuki çok çabuk ilerlemiştim yani ikinci gün orta parmağıma geçmiştim.mumla da yapabilirmiyim diye düşünüyorum sonuçta parmaktan daha sert..ya mum ya da 2 parmak deneyenler deneyimlerini paylaşabilir mi???
ah be canım 2 parmaktan çok korkuyorum kaldım öyle yaa mumu aldım ben içeri uzun kırmızı bi mumun vardı onu parmak kadar değil ama rahatça aldım sınıtı olmadı ama 2 parmak off offf
canım bende iki parmakta kendim rahat edemedim. aparat olarak mum iyi işte. onu kalınlaştır gerektikçe
canım önce tebrik ederim inanki okurken ağladım senin adına sevinçtennnnnnnnn
mumda sert geliyo ya bana tamamın alamıyorum ne yapayım parmağımla hissediyorum ya o bana daha iyi geldi
mumla çok az alabiliyorum
canım bende iki parmakta kendim rahat edemedim. aparat olarak mum iyi işte. onu kalınlaştır gerektikçe
canım önce tebrik ederim inanki okurken ağladım senin adına sevinçtennnnnnnnn
mumda sert geliyo ya bana tamamın alamıyorum ne yapayım parmağımla hissediyorum ya o bana daha iyi geldi
mumla çok az alabiliyorum
avatarın çok güzeeeeeeeeelllll.inanılmaz samimi ve motive edici bi gülümseme
minelçetin, tebrikler arkadaşım.. çok güzel bir haber bu.. dün ay tutulması nı öğrendm bugün seni.. bakalım yarının talihlisi kim olacak?
Sağol canım darısı sanada inşallah. azıcık bile sızı ağrı olmadı. çünkü aparatlarla genişletmiş oldum. hala refleks olarak kasıyordum bir önceki denememe kadar.ama bu sefer oldukça rahattım. önemli olan kayganlık ve gevşeklik
Nihayet bitirdim geçmişi.. Yenen varsa diye bitirmeden edemedim:) Reglim sona erdi kızlarrrr.. Egzersiz yapcam bu akşam.. Yapınca raporumu veririm Albunea.. ama sen ve listedeki birkaç arkadaş daha, bu Yasin okuyup, birbirimize dua etme meselesine hiç yorum bile yapmamışınız üzüldümNeyse okumak isteyenler okusun napalım Egzersizimi yapınca yazarım canlar. Albunea bişey daha canım: nehirsakaryayı da eklermisin listeye demiştim, görmedin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?