- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.601
arkadaşlar ben yapamıyorum artık canımda istemiyo bide bazı sıkıntılarda var ondan mıdır bilmiyorum regldönemimde yaklaştı asabileştim iyice herşeye bağırıyorum ne yapayım yaaa
ama yapamıyorum diyede sinirleniyorum yapamazsam( 2 parmak denicem çünkü) sinirlenebilirim ve bidaha yapmam diyede korkuyorum..
işte arkadaşlar böyle yapmıya yapmıya 5 yılı devirdim ne kadar tembelim yaaa
arkadaşım sakın pes etme bende çok gözyaşı döktüm bak ben aparatla çalışırken en küçük boy aparatı 2 hafta alamadım içime dr açı problemindendir dedi kendin tv karşısında çalış bide dr bana fito krem bebe yağı ve bepanteni karıştır sür dedi fito hücre yenileyiciymiş bebe yağı ve bepanten kayganlaştırıyor inan kendine oraya girebiliyor. ben aparatın en büyüğünü başardım ama dr a ya eşimle olmazsa diyordum ama eşimlede oldu hatta aparattan daha kolay hiç anlamıyorsun bile ama kendini kasınca orası çok dar gb geliyor ama bacaklarını çok aç bacaklarını ne kadar açarsan o bölge açılırmış bi de popon rahat olacakmış popo kasıldıkça orada kasılıyor. canım bende yeni atlattım 3. birleşmem daha eşime oldumu die sorup duruyorum hala inanamıyorum işin sırrı egzersiz yaparsan göreceksin başaracaksın bende bazen aparatı alamıyyordum ama pes etmedim kendime ödül koydum çikolata kahve gb. sende ödüller koy ve vazgeçme başarılar sana ve tüm arkadaşlara.
arkadaşlar ben yapamıyorum artık canımda istemiyo bide bazı sıkıntılarda var ondan mıdır bilmiyorum regldönemimde yaklaştı asabileştim iyice herşeye bağırıyorum ne yapayım yaaa
ama yapamıyorum diyede sinirleniyorum yapamazsam( 2 parmak denicem çünkü) sinirlenebilirim ve bidaha yapmam diyede korkuyorum..
ya ben de o aparat ya da parmak harici ne varsa ondan korkuyorum çünkü parmakla olunca kendin yönüne göre hareket ettiriyosun ama öyle yamulmayan esnemeyen şeylerle nasıl yapıcaz bilmiyorum açı derken nasıl yapmak gerekiyomuş ayrıntılı anlatman mümkün mü acaba?artık günde iki sefer birer saat egzersiz yapmaya karar verdim sanırım anca rahatlicam
aytutulması cnm slm ,naptın nası gidiyo,ikinci kez denedin mi?tecrübelerini paylaş canım bizimle
canım benim daha deneyemedim henüz ama deneyince paylaşırım inş :) sen nasılsın nasıl gidiyor? hızlı ilerliyorsun sanki maşallahın varşu an kullandığın aparatın kalınlığını ölçtün mü kaç cm?
Sıkıntılar insana birer vazife ile gelir. Görevleri bitince giderler. En güzeli sabretmektir. Sabreden muhakkak ki selamettedir
Sabredenlerden olmak dileğiyle,hepinize iyi geceler,inş şu an yüzleriniz gülüyodur ,umut dolusunuzdur ve yarın müjdelerle gelirsiniz foruma
canm iki pamak ilk etapta herkese korkutucu geliyo ama yapıyosun bi şekilde ve yaptığında da çok şaşırıyosun.. aynı tek parmaktaki gibi kendini rahatlatıp parmakları küs şeklinde içeri yavaşça ittir, bu sırada ıkınmayı ihmal etme. ben iki parmağı yapamamıtım önce, o boyutta aparatı yapabildim.. o aparata alışınca iki parmak da oldu..bu gün çarşıda işlerim vardı onun için foruma giremedim.bugün egzersizimi de yapamadım ama yatarken yapmak istiyorum.ya arkadaşlar bana bu iki parmak korkutucu geliyo.halbuki çok çabuk ilerlemiştim yani ikinci gün orta parmağıma geçmiştim.mumla da yapabilirmiyim diye düşünüyorum sonuçta parmaktan daha sert..ya mum ya da 2 parmak deneyenler deneyimlerini paylaşabilir mi???
Ahh akayy' cım, nolur kusura bakma yorum yapmadığımdan değil, yapamadığımdan. GEçmişi bile zor okuyabiliyorum hatta hiç okuyamıyorum malesef bazen, o kadar yoğun ki işler. Bu sabah hazır müsaitken bakıyorum. Yasin için ben şu an regl olduğum için okuyamıyorum ama annemden rica ettim, kendisi hergün bir tane okuyor bize, benim durumum bilmediği için birkaç arkadaş için dedim:))
Anladım canım olsun ne kusuru.. Allah razı olsun tatlım ne güzel düünmüşün annene okutmayı..
Raporu bekliyorum:)
çok güzel bir mesaj.. çok beğendim.. beğen butonu kalkınca böyle beğeniim bari:)) yenmişin canım benim ama ben hiiiiç şaşırmadım, sana demiştim ya sen zaten yenmiştin müthişsin..Sıkıntılar insana birer vazife ile gelir. Görevleri bitince giderler. En güzeli sabretmektir. Sabreden muhakkak ki selamettedir
kızlar acaba sayı olarak 41 yasinmi okusak.olur derseniz paylaşalım hemen 30 eylüle bitsin.normalde herkes okumaya çalışıyordur ama belli sayısı olunca daha etkilidir sizce:44:
inş canım,bekliyorum güzel ikinci haberlerini,evet hızlandım ben de canım sizin güzel haberlerinizi alınca iyice gaza geldim,biliyosun iki parmak ve ondan biraz daha kalın aparattaydım reglden önce,reglim bitti iki gün önce ,ilk gün gene iki parmak ve aynı apartla çalıştım ,dün de aparatımı biraz daha peçeteyle kalınlaştırıdm onunla yaptım,rahat oldu,bugün de bayağı bi kalınlaştırdım,şöyle göz kararı penise yakındı ,ölçcektim ben de ,sen ölçüyodun senden aklıma geldi ,eşim yatmıştı,mezura da yatak odasındaydı,uyandırmayım diye almadım,ölçemedim yani,ama şöyle göz kararı dediğim gibi penise yakın bi kalınlık.ki biraz zorlandım bu sefer alırken diğerinde tabiri caizse kaymak gibi gidiyodu,bunda hızla ilerletemedim yavaş yavaş ıkınarak ilerlettim,sonuna kadar aldım neyseki ,içimde de en az bi 15-20 dakka tuttum,alıştı o zaman.haftasonu geldi seviniyorum,çünkü çalıştığım için sadece akşamları yapabiiliyosum egzersizleri,şimdi iki gün evdeyim gündüz de yapabilcem,seviniyorum o yüzden,yarın şöyle bi sabah,bi akşama doğru bi de gece bu aparatımla çalışmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah sorun olmaz dua et cnm
kızlar bende raporumu vereyim az önce banada bakkal mumu çok itici geliyordu ama denemek istedim üzerine pre. geçirdim ve çok kolay oldu. onun üzerine pamuk sardım denedim ilk başta kendimi kastığım için zorladı gibi ama nefes alıp ıkınınca ve kendimi rahatlatmaya çalışarak denediğimde aldım bikeç kez. tek sorun egzersizi 15-20 dk kadar yapabildim uzun tutamadım inş. bunada alışacağım ve hemen diğer boyuta geçmek istiyorum
ya ben de o aparat ya da parmak harici ne varsa ondan korkuyorum çünkü parmakla olunca kendin yönüne göre hareket ettiriyosun ama öyle yamulmayan esnemeyen şeylerle nasıl yapıcaz bilmiyorum açı derken nasıl yapmak gerekiyomuş ayrıntılı anlatman mümkün mü acaba?artık günde iki sefer birer saat egzersiz yapmaya karar verdim sanırım anca rahatlicam
cnm süpersin, ne güzel halletmişsin,böyle böyle alıştırcaz işte kendimizi,iş burda zaten ıkınmada ve nefeste bitiyo,ondan sonrası aşama aşama ilerliyo zaten cnm,tebrik ederim cnm,aparat olayını hallettin,sonrası gelecek
ooo canım süpersin sen yaa maşallah harika ilerliyorsun.. bitirmişsin sen artık sona gelmişsin..
ben her egzersizimden önce bi önceki aparatı tekrarlayıp sonra kalınlaştırıp devam ediyordum. bi öncekini yapınca daharahat geliyordu. sen de öyle deniyorsun galiba çok iyi gidiyorsun maşallah
haftasonu daha çok vaktin var daha çok ilerlersin. eşinle deneme yapıyor musun?
bu arada kızlar dualarım hep sizinle. siz de bize dua edin aştık diye bitti sayılmıyor bi de alışma süresi var :)
inşallah kalınlaştıra kalınlaştıra devam etcem canım eşim son zamanlarda bebek lafı etmeye başlayınca ve dahada istemeye başlayınca artık hemen olsun istiyorum. inşallah hepimiz kurtulacağız. ve birer birer bebiş haberlerimizi alacağız. önceden bu kadar istikrarlı yapsaydım şimdiye çoktan yenmiştim ama hep erteledim. lütfen burayı okuyan arkadaşlar sakın ertelemeyin. bana hep hayal gibi gelirdi burayı okurken parmak aparat egzersizlerini duyunca yapamam sanırdım ama bi kere deneyince görüyosunuzki içinizde aparatta parmakta kayıp gidiyo. deliğin yerini bilemeyen ben şimdi bakkal mumunun üzerine pamuk sarıp yapıyorum. pe... boyutuda hayal gibi geliyo ama inşallah kısa zamanda onuda başarıp gerçekten pe.... alacağım. haydi kızlar durmayın eller vajiyeeeeee
Cnm allah başka sıkıntı vermesintebrikler darısı bizlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?