Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sabah girdim foruma ama farketmemişim canım çok sevindim yaaaa e hadi o zaman

dimi önce alışmam lazım farkındayım çok aceleci davranıyorum.ya bi de çıkarırken sanki oramda dışarı çıkıcakmış gibi oluyo.sizin de öyle oldu mu ilk başlarda???:44:

kayganlaştırıcıyı bol sürünce oluyor canım. birde kasma kendini. bak ne güzel ilerliyorsun. ben uzunluğuna pek önem vermemiştim. önemli olan içeri girebilmesiydi.

dimi önce alışmam lazım farkındayım çok aceleci davranıyorum.ya bi de çıkarırken sanki oramda dışarı çıkıcakmış gibi oluyo.sizin de öyle oldu mu ilk başlarda???:44:

canım aynı seylerı yasıyoruz bende gıtgel yapamıyorum bunun yerıne bol bol cıkarıp yenıden alıyorum
cıkarırken bı korku oluyor bende cıkınca rahatlıyorum ama olumsuz dusunmıcez
aparatlar sonucta p.. yerını tutmaz p.. kemıksız bır yapıda aparattan daha rahat olcak emınım
baksana basaranlara bızde basarıcaz canım :)
bıde aparatın senı rahatsız edıyorsa ben pamukla etrafını sarıp sonra kagıt havlu ustune strec fılm yaptım
hem yumusak hem sert gıbı ve rahatsız etmıyor asla

sağol canım. sanada başarılar inşallah yeneceksin sende.

Kızlar 30 eylüle kadar istediğiniz bana düşen 3 yasini okudum. Allah kabul etsin. Inşallah bir tane bile vajinismus hastası kalmasın. Amin.

Egzersizimi yaptım kızlar.. biraz daha kalınlaştırdım aparatımı.. çok kez çıkarıp tekrar tekrar aldım.. gitgel az yaptım bugün, içimde biraz beklettim genişlesin diye.. sonra daha da kalınlaştırıp p...s boyutuna getirdim aparatı, ama baktım işler beni bekliyor, bugünlük bu kadar dedim.. yarın p....s boyutu almaya çalışcam inşallah.. alamazsam bugünkü kalınlıkta devam etcem.
aparat belli bir noktadan sonra girmeyecek gibi olduğunda, kendimi kasıyomuyum diye dinliyorum vücudumu, kasmıyorum artık hiç.. sonra bir de düşüncelerimi dinleyim dedim, bi de baktım ki, aparat girmeyecek gibi hissettiğimde, bi yerde takıldığında zihnimde hiç de iyi düşünceler olmuyor meğer.. 'daha ittirirsem zarar veririm kendime, çok kanamam olur' falan gibi düşünceler geçiyor aklımdan.. bunu hissettiğimde derin bir nefes alıp, hayır hiçbirşey olmayacak diye telkin veriyorum kendime içimden.. ve o esnada ıkınıyorum, ıkınmak çok işe yarıyor, ve bugün çok iyi farkettim ki, o duvar gibi takıldığı yerde biraz düşüncelerine hakim olup ittirince kayıp gidiyor.. ve aslında duvar yok, itsek gidecek ama orda duvar var gibi bekliyoruz.. belki önceden kasıldığından oluyordu etten duvar ama artık kasma problemim kalmadı çok şükür.. inşallah p....s de aparat gibi kayıp gider..

bu arada bugün geçmişi okumak hiç yormadı, giren pek olmamış gündüz nedense.. inşallah iyilerdir..

kayganlaştırıcıyı bol sürünce oluyor canım. birde kasma kendini. bak ne güzel ilerliyorsun. ben uzunluğuna pek önem vermemiştim. önemli olan içeri girebilmesiydi.

boydan kastım eni.eninden bahsediyorum 10 cm vardı.kayganlaştırıcı da alıccam en yakın zamanda.bi de içinden çıkarken sanki oramda dışarı çıkıcak gibi oluyo size de oluyo muydu.dışarı çıkartırken elimi ittiriyo resmen.henüz alışamadım sedece biraz daire çizebiliyorum.

çıkarırken de ıkınıyomusun, o zaman daha kolay çıkar.. ilk önceleri ben ıkınıyordum çıkarırken, açılsın da hassasiyet vermeden çıksın diye. ama şimdi elimi çekince ben hiç dokunmadan kendisi çıkıyor kayarak:) gerçekten..

Kızlar 30 eylüle kadar istediğiniz bana düşen 3 yasini okudum. Allah kabul etsin. Inşallah bir tane bile vajinismus hastası kalmasın. Amin.

Ağzına sağlık canım.. Allah razı olsun.. Bundan sonra da dualarını eksik etme.

canım ps denemesine bence gecebilecek durumdasın? sen ne drsin? bence ilk gelin sen olacaksın bu ay sonunda :)

byn_ukala tebrik ederim seni.. çok güzel bir haber... çok sevindim...
egz. yaparak mı başardın yoksa cesaret gelip mi denedin?
çok giremediğim için takip edemiyorum.

canım tebrik ederim ama sanırım sen daha oncesinde yenmiştin ben mi yanlıs hatırlıyorum?

darısı digerlerinin basına.. hadi kızlar bakın akay rapor vermiş siz ne durumdasınız raporlar verilsin artık..yoksa geliyo sopalar

canım ps denemesine bence gecebilecek durumdasın? sen ne drsin? bence ilk gelin sen olacaksın bu ay sonunda :)

sağol tatlım da ben daha p...s boyutunu yarın alcam inşallah.. bir müddet p..s boyutunda aparat çalıştıktan sonra gerçek p...s:) denemesine geçicem inşallah.. bence hedefimiz olan 30 eylülden önce yaparım bu işi inşallah ama ilk gelin olmam gibi geliyor, çünkü benden önde giden arkadaşlar var:90:

dışarı bi şey çıkmıyo canım. sadece giriş kısmının hareketi sana o hissi hissettiriyor. girerken değil çıkarken sıcaklık yanma gibi bir his oluyor. içeri sokarken nefes verip. dışarı çekerken nefes alıyordum ben. çünkü nefes verirken daha kolay giriyor. birde karnında hareket etsin nefes alıp verirken. sadece göğüs nefesi değil.

Allah hepimizden razı olsun canım. Edicem söz

çıkarken zorlanmıyorum dediğin gibi kayarak çıkıyo sanki içerden bişey ittiriyo fakat çıkarırken biraz panik oluyorum dediğim gibi oram da çıkıvericekmiş gibi ben ıkınınca canım acıdı onun için hiç ıkınmıyorum ne girerken ne çıkarken.şuan da sızı var alışıcam inşallah zamanla.

canım evet byn-ukala daha önce yenmişti tebrik etmiştik, kas gevşetici ve kremle falan ilişkiye girebiliyormuş galiba, şimdi de onlar olmadan başarmış.. yoksa çok önce yenmişti, kızlar yeni yendi sanmış.

aynen girerken o kadar paniklemiyorum ama çıkrıcaam zaman ııyyy..korkuyorum.yeni bi aparat yapıcam kendime dediğin gibi yapıcam bu sefer.

bende öyle hatırladım ama arkadaşımız uyuşturucu krem ve kas gevşeticiyle deniyordu. bu sefer ilaçsız uygulamış sanırım öyle demişti. hayırlı uğurlu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…