- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.781
Kızlar dun yıne cesaretlendımm yok dedım bu boyle olmazz nereye kadar krem yada kas gevestıcıler kullanabılırım kıı en azından bebek dusunuyosak bunlar gebe kalmama engel dıye dusundumm ve ne kremler ne ılac hıc bırsey kullanmadan ya olacak ya olacak dedım sonunda olum yok yaa dedım korkunun ecele faydası yokkı ne olursa olsun bunu yapmak zorundayım dedım hıc mı yasadıklarımızdan canımız acımadı dedım hem ne kadar ne derece acıyabılır kı dıye dusundumm ve derın derın nefes alıp vermek oldu tek yaptıgımm yapmamız gereken tek sey buu bunu farkettımm ve olduu nefes alıp verırkenn bırde bakıyosunuzz p..s ıcerıye kayıyorr ucunun gırmesı yeterlı sankı ıcerde vakum varmıs gıbı p..sı ıcerı cekıyoo hıc korkulacak saplantı halıne getırelecek bısı yok kızlarrr ben bu ısı basardıysamm sızlerdee basaracaksınızz bılıyorsunuz hem panık atak hem tasıkardı sorunum varr dıı ben buna ragmenn gayet rahat hıc bır acı sızı hıc bısı hıssetmeden bunu yaptıysam sızde yuapacaksınızz
önce alıştır da gelgiti sonra yaparsın :) off evlendiğimden beri iki kez pazar günü eşimle başbaşa kalabildim ikisinde de regldim. bu pazar böyle olmasaydı çok yol alabilirdim(
neyse bakın ben en erken çarşamba döneceğim egzersizlere, o zamana kadar en az üç kişi yensin şu illeti, size bu kadar seviniyorsam kendim yendiğimde ne hale gelirim düşünemiyorum :))
kızlar aparatı 6 - 7 yazmışım ama rahat 10 vardır.ondan mı zorladı dersizin???aman olsun ya böyle alışayım çabuk ilerlerim dimi??? ama gitgel nasıl yapıcam ya??kızlar yeni boya geçnce ne kadar sürüyo alışması ve ne zaman başlıyosunuz med cezire olayına??bana sanki hiç yapamicam gibi geliyo çünkü çok acıyo
kızlar az önce egzersizimi bitirdim bugün abarttım ve tam bir buçuk saat yaptım ilk önce orta parmağımı aldım sonra iki parmağa geçtim ilk başta girmedi ama ittire kaktıra derin nefes alarak almayı başardım içerde de yarım saatten fazla tuttumama git gel yapamıyorum canım acıyo.daireler çiziyorum git gel yapamasam da.bi de çıkarırken canım acıyo sizin de öyle mi olmuştu??aparatla da denedim kalınlığı 6 - 7 cm vardır ben evde kendim hazırladım aparatı bantladığım yerler tırtıklı oldu biraz ve haliyle sert o kısımları canımı çok acıtıyo vajimin içine bi zararı dokunmaz inş.acaba ben de mi aparat alsam ne dersiniz???
dimi önce alışmam lazım farkındayım çok aceleci davranıyorum.ya bi de çıkarırken sanki oramda dışarı çıkıcakmış gibi oluyo.sizin de öyle oldu mu ilk başlarda???:44:
canlar sonunda misafirler gitti kurtuldum bende işallah devam edicem egzersizlere..vala aklım hep burdaydı 5ten beri burdayım yeni bitti okumam yenen arkadaşları çok tebrik ediorum wallahi okurken ağladım çok duygulandım bize gerçekten güç verio yenenleri duymak çok mutlu oldum
kayganlaştırıcıyı bol sürünce oluyor canım. birde kasma kendini. bak ne güzel ilerliyorsun. ben uzunluğuna pek önem vermemiştim. önemli olan içeri girebilmesiydi.
dimi önce alışmam lazım farkındayım çok aceleci davranıyorum.ya bi de çıkarırken sanki oramda dışarı çıkıcakmış gibi oluyo.sizin de öyle oldu mu ilk başlarda???:44:
Kızlar 30 eylüle kadar istediğiniz bana düşen 3 yasini okudum. Allah kabul etsin. Inşallah bir tane bile vajinismus hastası kalmasın. Amin.
Egzersizimi yaptım kızlar.. biraz daha kalınlaştırdım aparatımı.. çok kez çıkarıp tekrar tekrar aldım.. gitgel az yaptım bugün, içimde biraz beklettim genişlesin diye.. sonra daha da kalınlaştırıp p...s boyutuna getirdim aparatı, ama baktım işler beni bekliyor, bugünlük bu kadar dedim.. yarın p....s boyutu almaya çalışcam inşallah.. alamazsam bugünkü kalınlıkta devam etcem.
aparat belli bir noktadan sonra girmeyecek gibi olduğunda, kendimi kasıyomuyum diye dinliyorum vücudumu, kasmıyorum artık hiç.. sonra bir de düşüncelerimi dinleyim dedim, bi de baktım ki, aparat girmeyecek gibi hissettiğimde, bi yerde takıldığında zihnimde hiç de iyi düşünceler olmuyor meğer.. 'daha ittirirsem zarar veririm kendime, çok kanamam olur' falan gibi düşünceler geçiyor aklımdan.. bunu hissettiğimde derin bir nefes alıp, hayır hiçbirşey olmayacak diye telkin veriyorum kendime içimden.. ve o esnada ıkınıyorum, ıkınmak çok işe yarıyor, ve bugün çok iyi farkettim ki, o duvar gibi takıldığı yerde biraz düşüncelerine hakim olup ittirince kayıp gidiyor.. ve aslında duvar yok, itsek gidecek ama orda duvar var gibi bekliyoruz.. belki önceden kasıldığından oluyordu etten duvar ama artık kasma problemim kalmadı çok şükür.. inşallah p....s de aparat gibi kayıp gider..
bu arada bugün geçmişi okumak hiç yormadı, giren pek olmamış gündüz nedense.. inşallah iyilerdir..
canım ps denemesine bence gecebilecek durumdasın? sen ne drsin? bence ilk gelin sen olacaksın bu ay sonunda :)
boydan kastım eni.eninden bahsediyorum 10 cm vardı.kayganlaştırıcı da alıccam en yakın zamanda.bi de içinden çıkarken sanki oramda dışarı çıkıcak gibi oluyo size de oluyo muydu.dışarı çıkartırken elimi ittiriyo resmen.henüz alışamadım sedece biraz daire çizebiliyorum.
çıkarırken de ıkınıyomusun, o zaman daha kolay çıkar.. ilk önceleri ben ıkınıyordum çıkarırken, açılsın da hassasiyet vermeden çıksın diye. ama şimdi elimi çekince ben hiç dokunmadan kendisi çıkıyor kayarak:) gerçekten..
Ağzına sağlık canım.. Allah razı olsun.. Bundan sonra da dualarını eksik etme.
çıkarırken de ıkınıyomusun, o zaman daha kolay çıkar.. ilk önceleri ben ıkınıyordum çıkarırken, açılsın da hassasiyet vermeden çıksın diye. ama şimdi elimi çekince ben hiç dokunmadan kendisi çıkıyor kayarak:) gerçekten..
Ağzına sağlık canım.. Allah razı olsun.. Bundan sonra da dualarını eksik etme.
canım tebrik ederim ama sanırım sen daha oncesinde yenmiştin ben mi yanlıs hatırlıyorum?
darısı digerlerinin basına.. hadi kızlar bakın akay rapor vermiş siz ne durumdasınız raporlar verilsin artık..yoksa geliyo sopalar
canım aynı seylerı yasıyoruz bende gıtgel yapamıyorum bunun yerıne bol bol cıkarıp yenıden alıyorum
cıkarırken bı korku oluyor bende cıkınca rahatlıyorum ama olumsuz dusunmıcez
aparatlar sonucta p.. yerını tutmaz p.. kemıksız bır yapıda aparattan daha rahat olcak emınım
baksana basaranlara bızde basarıcaz canım :)
bıde aparatın senı rahatsız edıyorsa ben pamukla etrafını sarıp sonra kagıt havlu ustune strec fılm yaptım
hem yumusak hem sert gıbı ve rahatsız etmıyor asla
canım tebrik ederim ama sanırım sen daha oncesinde yenmiştin ben mi yanlıs hatırlıyorum?
darısı digerlerinin basına.. hadi kızlar bakın akay rapor vermiş siz ne durumdasınız raporlar verilsin artık..yoksa geliyo sopalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?