- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.981
:44::44::44::44::44::44::44:
kızlar inanamıyorum hala ama başardım,hala kendime gelemedim şoktayım,bu nasıl güzel bi duyguymuş anlatamam,önce allahıma bana bu günü yaşamayı nasip ettiği için ,sonra eşime 3,5 sene bu duruma sabır gösterip beni beklediği için, topikte bu başlığı yazana ,burda tek kelime olsa bile beni aydınlatacak ,tecrübelerini anlatan çok sevgili arkadaşlarıma,kader ortaklarıma çok çok teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun.
cnm benim amin allah başka sıkıntı dert vermesin hiçbirimize.
cnm,ben zaten yaklaşık 3-4 gündür penis boyutunda aparatımla egzersizimi yapıyodum,ama artık iyice sıkılmıştım.bir an önce denemek istiyorum,ama acele etmek de istemedim ,iyice alıştırıdım kendimi aparata.
neyse bu akşamda pensi denemesinden yaklaşık bir saat önce falan egzersiz yapmıştım gene ama bu akşam sıkıntılı olmuştu aparatfazla tutamadım 10 dakka falan yapmıştım,dedim ya aparattan iyice sıkılmıştım artık.
dün de eşimle konuşmuştuk bu akşam deneyelim diye,neyse güzel bi önsevişmeden sonra kayganlaştırıcı olmadan başardım,inan cnm girdiğini bile anlamadım eşime sürekli soruyodum,ben alttaydım o üstte,ışığı da özellikle kapatmadım göreyim diye,inanamadım sonuna kadar girmişti,o anki duygularımı anlatamam önce güldüm sonra ağlamaya başladım eşimin gözlerindeki o mutluluğu görünce ağladım ağladım tabi bu arada içimde ve yavaş yavaş gel-git yapıyo,sonra hiç çıkarmadan o alta geçti ben de üste sonra daha hızlı gel-git yapmaya başladı ,tabi ben hala çok heyecanlıyım,hala inanamıyorum ,gel-git yaparken de acı olmadı,sadece gıdıklanmanın biraz ilerisi,inanın hiçbişey yok,ben heyecanlanınca ona dur biraz bekle diyodum sonra kendimi rahatlatmak için nefes alıp verdim sonra gene gel-git,taklaşık 15 dakika böyle sürdü ve ve boşaldı,bu arada eşim içimdeyken başardın aferin rahatlat kendini diye sürekli beni telkin etti,güldüm ağladım böyle başardım işte cnm.
kırmızı falan da gelmedi,sadece bittikten sonra biraz bacaklarım ağrıdı,ağrı da diyemem,bitti ya bi boşluk oldu resmen bu muydu beni bu kadar korkutan şey diye,bacaklarım kesildi yani.
inanın kızlar hiçbişey yok,korkmayın son hızla egzersizlere devam,çok güzel bi duygu,bunu herkes yaşasın.
günaydın kızlar çok mutlu oldum açar açmaz tebrik ederim maviaraba çoook sevindim senin adına
cnm hiç konuşmamıştık seninle ama artık burada zamanla öyle bi bağ oluşuyo ki kimseyi tanımasak ta sevincimiz üzüntümüz bir oldu
kızları da baya gaza getirmiş yazdıkların inşallah yeni gelinlerimiz de olur tekrar
ben de 3,5 aylık evliyim ve bir ay önce yendim arkadaşlar. yine forum ve arkadaşlar sayesinde şükür ki çok fazla uzamadı ve tam herşeyi gözden çıkarıp ta doktor aramaya başlamışken buldum burayı
nolur kızlar kimse ertelemesin yıllarımız heba olmasın yok yere inanın doktor ilk defa egzersizlerden bahsettiğinde hayatımın sonuna kadar bu işi hayatta yapamayacağımı düşünmüştüm ama olduğunda anlamadım bile o kadar kolay oldu ki bunun için mi o kadar üzülüp ağlamışım dedim inanın sonrasın dada hayat daha bi başka ve güzel
wuuuuuhhhuuuuuu yaşasın ay çok sevindim ya darısı bizim başımıza inşşşş e hadi o zaman
maviaraba canım tebrikler
canımmmm çok çok çoookk sevindimmmm hayırlı uğurlu olsun inşallah.:13:
kızlar inanamıyorum hala ama başardım,hala kendime gelemedim şoktayım,bu nasıl güzel bi duyguymuş anlatamam,önce allahıma bana bu günü yaşamayı nasip ettiği için ,sonra eşime 3,5 sene bu duruma sabır gösterip beni beklediği için, topikte bu başlığı yazana ,burda tek kelime olsa bile beni aydınlatacak ,tecrübelerini anlatan çok sevgili arkadaşlarıma,kader ortaklarıma çok çok teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun.
ne güzel canım. benimde ilkinde öyle olmuştu. hiç kırmızı gelmedi. kayganlık yoğun olduğundan. sonraki iki keresindede kırmızı azar azar geldi. o da wc gittiğimde ve çamaşıra geldi. çok sevindim senin adına. inanılmaz gibi dimi. büyük bir yük kalktı artık üstünden. ooohhhh deymeyin keyfine
çook tebrik ederim
ama kızlar artık ben de o kadar korkmuyorum. dün eşim küs yapıp iki parmağıyla denedi gayet rahattı. sonra iki parmağını yan yana koyup denedi, daha kalın oldu tabi öyle o biraz zorladı ama cesaret geldi bana p.. deneyelim dedim. p.. baştan 5 cm kadarını alabildim. tamamını değil ama, eşim çok umutlandı çok sevindi ben de sevindim tabi. ama ben üstteyken p... ucunu bile alamıyorum, üstte olmak korkutuyor beni, eşim üstteydi ve rahat hissediyordum bacaklarımı da hiç kapatmadım. aparattan daha kolay oluyor gerçekten ama biraz daha egzersize ihtiyacım var. başlarda bu durum aramızda soğukluğa sebep olur mu diye çok korkuyordum ama sabrı ve desteği bizi daha da bağladı birbirimize, az kaldı inşallah allah emeklerimizin karşılığını verecek :)
canım tebrik ediyorum darısı başaramayanların başına allah yardımcınız olsun:)
hanım lar tebrik edrim siziiiiii darısı başımıza inşşşşş
maviaraba tebrik ederim çok sevindimmmmm
kızlar bizim pazartesi 1.evlilk yıldönümümüz ve ben o gün yenmek istiyorum ama hiç egz. yapmıyorumegz. yapmadan eşimle yenmek istiyorum
Arkadaşlar beni yarışmadan silebilirsiniz orda boşuna kalabalık yapıyorum,her konuda kendime güvenen ben bu konuda hiç bişey yapamıyorum.Yok ilerleyemiyorum ben kalınlığı falan da farketmiyo sokmaya çalıştığım şeyin.2 cm belki zorla 2,5 sonrası yok.pzt jinekologa gitcm cesaret edebilrsem.hiiiiiiiiiiiiiiiç aklıma gelmezdi sevdiceğimle evlenip bunları yaşayacağım.böyle böyle kaç ay kaç yıl sayarım acaba onu düşünüyorum.deli olmak geliyo içimden,kendimi öldürmek o an.sinir oluyorum kendimeeee aptalım bennnnnn
bu arada bi kaç gün girememiştim başaran arkadaşlarım varsa hepsini tebrik ediyorum nazar değmesin mutluluklar diliyorum hepinize
cnm benim çok saol,allah herkesin yardımıcısı olur inş,sizlerin sayesinde yendim ,tekrar çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?