Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:44::44::44::44::44::44::44:

canım merhaba.
bende eşime yavaş ol diyorum. çünkü yeni başladık. zamanla alışacakmışız. ayrıca kayganlık olduğunda daha rahat olduğundan azıcıkta olsa su bazlı okey kayganlaştırıcı jel kullanıyorum. bugün adet oldum.

canımmmm çok çok çoookk sevindimmmm hayırlı uğurlu olsun inşallah. :13:

ne güzel canım. benimde ilkinde öyle olmuştu. hiç kırmızı gelmedi. kayganlık yoğun olduğundan. sonraki iki keresindede kırmızı azar azar geldi. o da wc gittiğimde ve çamaşıra geldi. çok sevindim senin adına. inanılmaz gibi dimi. büyük bir yük kalktı artık üstünden. ooohhhh deymeyin keyfine

maviaraba tebrik ederim çok sevindimmmmm

kızlar bizim pazartesi 1.evlilk yıldönümümüz ve ben o gün yenmek istiyorum ama hiç egz. yapmıyorum egz. yapmadan eşimle yenmek istiyorum

figocumm çok tebrik edrim canımsınn ya çok sevindim anammm artık hamiş listesindesin sende hamileliğinin rahat geçmesi duasıyla

cnm benim çok teşekkür ederim,ben de senin adına çok sevindim,evet burda aramızda birbirimizi tanımasak da çok güzel bi bağ oluştu,biribirimize destek oluyoruz,seviniyoruz,üzülüyoruz kardeşten öte olduk,zaten bizi birbirimizden başka kimseler anlamazdı,allahım bi daha böyle bi dert vermesin,herkes kurtulsun bu sıkıntıdan...

çook tebrik ederim
ama kızlar artık ben de o kadar korkmuyorum. dün eşim küs yapıp iki parmağıyla denedi gayet rahattı. sonra iki parmağını yan yana koyup denedi, daha kalın oldu tabi öyle o biraz zorladı ama cesaret geldi bana p.. deneyelim dedim. p.. baştan 5 cm kadarını alabildim. tamamını değil ama, eşim çok umutlandı çok sevindi ben de sevindim tabi. ama ben üstteyken p... ucunu bile alamıyorum, üstte olmak korkutuyor beni, eşim üstteydi ve rahat hissediyordum bacaklarımı da hiç kapatmadım. aparattan daha kolay oluyor gerçekten ama biraz daha egzersize ihtiyacım var. başlarda bu durum aramızda soğukluğa sebep olur mu diye çok korkuyordum ama sabrı ve desteği bizi daha da bağladı birbirimize, az kaldı inşallah allah emeklerimizin karşılığını verecek :)

evet canım,bugün öyle rahat uyandımki,nası mutlu ve huzurluyum bilemezsin,bunu yendim ya,artık hayatta herşeyin üstesinden gelirim diye düşünüyorum,kendime güvenim geldi şükürler olsunki,allah herkese yaşatsın bu duyguyu

cnm benim çok teşekkür ederim,darısı başına inş en kısa zamanda,zaten sen souna gelmişsin,almışsın işte içine ilk kısmını,hiç korkma canım kendini rahatlat,güzel şeyler düşün,kendiliğinden oluyo zaten,farkına bile varamıyosun,aslında üstte daha rahat oluyo,ben de şurdan anladım,önce ben alttaydım o şekilde çok rahat girdi,sonra gitgel aşamasında üste geçtim,çok daha rahat oluyo üstteyken,cnm benim egzersizlerini kendini hazır hissedene kadar yap,ondan sonra da güzel haberlerini alalım...

maviaraba tebrik ederim çok sevindimmmmm

kızlar bizim pazartesi 1.evlilk yıldönümümüz ve ben o gün yenmek istiyorum ama hiç egz. yapmıyorum egz. yapmadan eşimle yenmek istiyorum

cnm çok teşekkür ederim,inş yenersin canım evlilik yıldönümünde,neden olmasın,kendine inan,herşey yolunda gider umarım,duaları sizinle...

yok öyle hemen pes etmek bende bir haftadır iş yoğunluğum var bide bunu dert ediyordum eşimlede aram kötü artık sabrı kalmadı gibi yinede devam ediyorum olacak Allahın izniyle canım kaç aydır burdayım yeni yeni bende alabiliyorum zamanla inş canım sıkma canını biz varız burda hepimiz aynıyız bende ya yarın yada cumartesi jinekola gidecem:18:korkuyorum ama cesaretimi topladım biraz tecrübelerimi anlatırım tammammı şekercim :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…