- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.161
arkadasım,ben esımın orta parmagını tamamen alabıldım..
muayene olmadım ,parmak ıcımdeyken canım yanmıyor..
arkadasım,ben esımın orta parmagını tamamen alabıldım..
muayene olmadım ,parmak ıcımdeyken canım yanmıyor..
pekı ne tur egzersız yapmalıyım ?,, ztn o parmagıda burayı okuyarak aldım baayadır takıp edıyorudum sonra uıye oldum.yapabılırmıyuım bılmıyorum,, gleıtgelen de aldım.yapabılcegım egzersızler neler yardımcı olurmusunuz
canım saol,moral oldun.. ama muayene olmak ıcın sanırımerken dıe dusundum hep, neden bılıyorrmuusn hep zmanında adet oldum ,ve parmagı ıcıme alırken basta yanma hıssettım hıs alamama durumum olmadı,basta sadece alısık olmadıgım bı yanma oluyor, tamam bu aksam 2 parmak yapacagım esımle ,,
tamam bu gece 2 parmak deneycegım ben gecen gece esımın orta parmagıyla basladım, belkı sıze sacma gelecek ama esımın yavasca gelgt yapar gıbı oldu,gulmeye verdım kendımı ,sonra suan tam ıcımde dedı parmagını oan korkudan canımı yaktı parmak hele cıkarken,, ve sıze bısı daha soracagım, sızde yrısında o delınmıcek gıbı bı duvar hıssını hısttınızmı?
tamam arkadasım :) bugece deneyecegım esımle , dedgın sekılde parmaklarını almayı, sızde yarısına alıdınızda kasıklarınızın cıkacakmıs gıbı hıssedıyomusunuz ?
ay tutulması;
kasmamaya calısyorum ama o an kendıme hakım olamıyorum cok garıp ama , bu gece bıde kas gecsetıcı yutacam daha once etkısını gormedım belkı sıomdı goırurum ,sız bende vajınusmu oldum*
saol canım bnm,tamam o zman almadan denerım.. napıyım ben 7 senedr flort ettıgım kısıyle evlendım ,yasta 28 oldu belkı ondan bu tur korkular ama yuce allahım hepımıze bı gun yazmıstr bızde azmedıoruz hepımızıe tez zamnda mutluluk ınsallah..
kızlaar bende çok kasılmış ewlendiğim ilk 1,5 ay..2 aylık ewliiyim bu arada :) sonunda oldu diye yazmıştım.we şuan inanmıcaksınız ama hamileyim ben
ayyy benide eklemissiniz yaa cokhetyecanlıyım ben kızlar yaa yarın gidicez kan testine sonuca gorede ailelere haber vercezdarısı isteyen herkesişn basınaaa. bu arada ikinci etstim baya belirgin iki cizgi cıktı.. bugun kolada içmeyi bıraktım :) zararalıymıs...
bugün egzersizimi 1 saatten uzun tuttum dün yapamamıştım çünkü.bugün iki parmak üç boğum aldım sonunda yyyiiihhhhhuuuu..öyle mutluyum ki.kaç gündür iki parmak iki boğumdan ileri gidemiyodum fakat şuan çok mutluyum yarın da aynı şekilde çalışıcam.bu arada üç parmağı nasıl alıyosunuz bana da yardımcı olur musunuz???soruma bak ya tabii ki olursunuz beni bu aşamaya getiren de sizsiniz.beni sizler var ettinizneyse fazla cıvımiim.insan mutlu olunca saçmalıyo işte...dediğim gibi üç parmak kafamı karıştırdı ona hangi şekli veriyosunuz??
canım kutlarım çok sevindim başarmışsın işte birazda aparatla çalış ondan sonra oluyor zaten çok sevindim cidden bak çok az zamanın kaldı senin taze gelin olmaya.
arkadaşlar ben bugün 2parmağı denedim ama tamamını sokamadım sanırım 1 boğum soktum acıdı bıraktım 1 parmağımı rahatlıkla sokuorum ama 2yi tam sokamadım 1 kez denedim bu arada bişey sorcam boğum ne oluo acaba parmağımızda ki çizgileremi diyorsunuz :26:
canım boğum dediğimiz parmaktaki eklem yerleri iki parmağını yanyana değil de işaret parmağının üstüne orta parmağını getirerek dene hani küs işareti var ya o şekilde, moralini bozmadan sakinleşerek dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?