Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

pekı ne tur egzersız yapmalıyım ?,, ztn o parmagıda burayı okuyarak aldım baayadır takıp edıyorudum sonra uıye oldum.yapabılırmıyuım bılmıyorum,, gleıtgelen de aldım.yapabılcegım egzersızler neler yardımcı olurmusunuz

arkadasım,ben esımın orta parmagını tamamen alabıldım..

muayene olmadım ,parmak ıcımdeyken canım yanmıyor..

canım ben de olmadım ama sanırım olmak gerekiyor eşim gelmiyor ben de kendimi hazır hissetmiyorum kendi teşhisimi kendim koydum ama fizyolojik bir sorun olup olmadığına bakılması gerekiyor, panik yapmışsın galiba ondan öyle acı hissediyorsundur bu arada ben daha yenmedim, hazır eş parmağı oluyorken 2 parmak falan deneyin çünkü o aşamaya gelmek için yıllarımız gitti bizim senin çok uzun süreceğini sanmıyorum.

canım sen eşinin işaret parmağını aldıysan ordan devam edebilirsin
buradaki kızlar mumla egzersiz yaptılar. sen de mumla denersin ilk önce. üzerini streçle onun üzerine de prez...f geçir onu dene.
git gel yap. içerde çember çiz. heyecanlanınca hemen çıkarma biraz bekle derin nefes al ıkınarak ittir tekrar. zaten vakumluyo ordan sonra rahat girer.

mumu rahat yapabildiğin zaman üzerine pamuk sar streçle yine üzerine prez...f geçir. egzersizi tekrarla bu şekilde p..s boyutuna gelene kadar kalınlıştırıp devam edebilirsin. p..s şekline benzemesi için ucunu ince giderek kalın olacak şekilde pamuk veya peçete sarabilirsin...

canım saol,moral oldun.. ama muayene olmak ıcın sanırımerken dıe dusundum hep, neden bılıyorrmuusn hep zmanında adet oldum ,ve parmagı ıcıme alırken basta yanma hıssettım hıs alamama durumum olmadı,basta sadece alısık olmadıgım bı yanma oluyor, tamam bu aksam 2 parmak yapacagım esımle ,,

tamam bu gece 2 parmak deneycegım ben gecen gece esımın orta parmagıyla basladım, belkı sıze sacma gelecek ama esımın yavasca gelgt yapar gıbı oldu,gulmeye verdım kendımı ,sonra suan tam ıcımde dedı parmagını oan korkudan canımı yaktı parmak hele cıkarken,, ve sıze bısı daha soracagım, sızde yrısında o delınmıcek gıbı bı duvar hıssını hısttınızmı?

düzenli adet olmak farklı canım yapısında bir anormallik var mı diye ama ben sana söylerken kendim de yaptırmadım daha doğrusu cesaretimi toplayıp gitmiştim ama doktor daha kızsan alttan bakamam dedi böyleleri de var işte ne deyim sonra bende doktor fobisi oluştu gidemiyorum, 2 parmağı yanyana değil canım orta parmağı işaret parmağının üstüne getirip öyle soksun sonra içindeyken yanyana getir başlarda yanyana zor oluyor bir de biraz o bölge sulandıktan sonra yaparsan fazla yanma falan hissetmezsin.

gelgit yapman sana faydalı olur canım. neden saçma olsun ben çoğu zaman gülme krizlerine girdim egzersiz yaparken.
işte içinde olduğunu bildiğin anda kasıyorsun kendini ondan acı hissediyorsun.. kendini kasmayı bırakınca bak bakalım hissediyo musun o parmağı. hiç acı falan kalmıcak canım. kasmamayı dene

canlar ben çıkar hepinize iyi geceler diliyorum hepimizin dilekleri aynı; vajiyi yenmek ve anne olmak allahım ne olur duy sesimizi.

tamam arkadasım :) bugece deneyecegım esımle , dedgın sekılde parmaklarını almayı, sızde yarısına alıdınızda kasıklarınızın cıkacakmıs gıbı hıssedıyomusunuz ?

ay tutulması;
kasmamaya calısyorum ama o an kendıme hakım olamıyorum cok garıp ama , bu gece bıde kas gecsetıcı yutacam daha once etkısını gormedım belkı sıomdı goırurum ,sız bende vajınusmu oldum*

canım ben daha ucunu anca alabiliyorum ama kasık ağrısı normal galiba burdaki arkadaşlarda da olmuştu sırf sana yazıyım diye girdim tekrar kas gevşetici isteksizlik yapıyor ordaki kaslara pek bir etkisi olmuyor.

saol canım bnm,tamam o zman almadan denerım.. napıyım ben 7 senedr flort ettıgım kısıyle evlendım ,yasta 28 oldu belkı ondan bu tur korkular ama yuce allahım hepımıze bı gun yazmıstr bızde azmedıoruz hepımızıe tez zamnda mutluluk ınsallah..

canım yaşım 33 ben de eşimi kendimi bildim bileli tanıyorum uzaktan akrabam 2 yıl çıktık 3 yıldır da evliyiz ama bu sorunun bunlarla bir alakası yok inan beynimizin bir oyunu sadece kendimiz yarattık bu korkuyu kendimiz yeneceğiz, hadi bakalım yarın yazarsın neler olduğunu.

canım aileye tabi söyle ama bence. en sağlıklı söyleme zamanı 2 ay geçince veya 3 ay.

iki parmak oluyorsa p..s denemesi yap derim. ama yinede sen bilirsin canım.

canım kutlarım çok sevindim başarmışsın işte birazda aparatla çalış ondan sonra oluyor zaten çok sevindim cidden bak çok az zamanın kaldı senin taze gelin olmaya.

gerçekten mi??? ay heyecan yaptım şimdi..bugün çok şükür kolay oldu en azından girmeyince moralimi bozmamayı öğrendim bi de ittire kaktıra sokuyorum walla acımıyorum hiç :) zaten orası da acımıyomuş sadece biz acıyo zannediyoruz genişleyene yani alışana kadar sızlıyo sadece o da geçiyo bi müddet sonra.canım sen iki parmaktan sonra üç parmak mı yapmıştın yoksa aparata mı geçtin ben aparatla denemek istiyorum bi de iki parmağın genişliği ne kadardır ölçüyorum ama sanırım doğru çıkmıyo

vaji içindeki aşamalar canım

aaa onamı diyordunuz. bende uydurdum. vaji içindeki aşamalar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…