Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tebriklerrabbim başka dert sıkıntı vermesin darısı diğer kızların başına inş...bu gece burası pek bi kalabalık yeni arkadaşlar var

ewt nefesler ıkınmalarrr süperzz ya.ağlancak halimize gülüyoruz.olsun be geçicek diyorum

dogum yapma korkumuda yenıyorum bu egsersızler sayesınde
farkında olmadan bayagı ustalastık kızlar bızden daha ıyı vajıyı tanıyan varmı

canım anetsol sadece tahrsı bolgemde ılıskı anında acı olmasın dıye surdum
onunla yenen bırı olmak ıstemıyordum kı ıhtıyacımda yok ona
ama ıste egsersızde aparata degınce anlamadan vajı bolgesıde kremlenmıs oldu
bıdahakıne cok dıkkatlı olcam yarın hemen yıne denemek ıstıyorum regl olcam dıye korkuyorum
hala ınanamıyorum 3 4 yıldır bu topıkte basarı haberlerını gızlı gızlı okuyorken
sımdı benım basarı hıkayemı yazıyorum cok mutluyum cok

uf ağlıyorum biliyomusun.bende artık tmm demek istyrm.işlh tez zamanda senin mutluluğundan tadarız.hergün birimizin gzl haberi çok iyi geliyo bana.

canım ıyıce gaz verdım ınsallah sana

canım çokkk sevindim, kutlarımmmmm. 64::::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Yeni gelin pati22

sen ve mınelçetın ıcın hayal kurarken sızden sonra bende yendım hayal gıbı gelıyor
bıraz zaman gecsın alısıcam bu mutluluğa

paticim duvağını aç artık,görelim o güzel yüzünü:98::98:
yuz görümlüğü isterim banane :)
sımdılık bunu buldum bakalım daha guzel bulursam degıstırcem
duvagımı acıtm oh be

kız farkında mısın 15 ekim e yetiştin.
aslında 30 eylulede yetısırdımde aksılıkler oldu ama cok sukur 15 ekıme yetıstım
sımdıde 30 ekıme kadar kızlara bır yarıs yapsak son asamada olan cok gelın adayı var maşallah

sen boşver unut bu gece bizi yeni gelin :) biz üzülmüyoruz aksi senin haberin i geldi bugece yeter bu bize.

canım tebriklerrabbim başka dert sıkıntı vermesin darısı diğer kızların başına inş...bu gece burası pek bi kalabalık yeni arkadaşlar var

amin inşallah canım

saol nursenimm inşallah yensem varya hiç durmam hergün halayla açılış yapıcam

inşallah arkadaslarımın hepsı yener o mutlulugu paylaşırız

saool patiiim canım benim allah razı olsun inşallah canım ya..ben çok sevindim sana 5 yıl oldugu için sanırsam..istiyorumki evliligi en eski olan ilk önce yensiinnn inşallaaaahhh

bende hep eskılerın yenmesını gorunce sevınırdım hanı eskıler yenerse basarım okadar rahat olur dıye ınanıyordum
evlılıgn basında kacmayıp egsersıze baslıyanlar bızden daha cabuk bu ılleten kurtuluyor ama eskıdıkce esle kardes gıbı yasamaya alıstıkca
daha zor ve yasanan olumsuzların yuku daha ağır..
benımde gönlüm eskılerın bıranonce yenmesınde yana ama yenılerde bu korkuyla yasamaya aslımadan bıranonce ınsallah yener

neticede herkes kurtulcak inşallaah azimleee

neticede herkes kurtulcak inşallaah azimleee

merhaba canım. benim göğüslerimde hep ağrı olurdu. hatta sabahları kalktığımda sanki her ikisindede ağrı daha fazla oluyordu. yüz üstü yatmamak gerekiyor. memede herhangi bir kitle hissetmeden gittim. zaten kitleyi illaki hissetmek gerekmiyor. bugün meme kanseri günüymüş. trt de doktor anlatıyordu sabah. mutlaka doktora gidin diye. en basit kanser çeşidi deniyor ama yinede insanın hayatını bir altüst etmiş oluyor. çok şükür benim tümörlerim iyi huylu çıktı.şimdi bir çok hastanede ultrason ile bakılabiliyor. ben önce kadındoğumcuya gittim. o beni ultrasona sevketti. isterseniz cerrahi bölümünede gidebilirsiniz. ben bu psikolojiyle fazla bekleyemeyeceğimden hemen özele gittim. ssk 1 ay falan sürecekti belkide daha fazla sürecekti sonucun çıkması. 6 ayda bir kontrollerim olacak. kansere dönüşme riski yokmuş. umarım sizinki benim gibi bile değildir. adet yaklaşmasından kaynaklıdır. konu açma bölümü neresi bilmiyorum. bilsem bir çok insanı daha meme kontrolüne yönlendirmek isterim. konu nasıl açılır bilen varsa öğretirse açarım arkadaşlar.

gözün aydın öncelikle canım. Bende de aynı rahatsızlık var. Sağ göğsümdeki sertlikten dolayı doktora gittim sol göğsümde 2 cm büyüklüğünde sağda 1,5 cm büyüklüğünde kist var. 6 ayda bir doktora gidiyorum herhangi bir büyüme olursa alınacak. şimdilik aynı boyuttalar.bazen çok ağrı yapıyor özellikle üşüdüğümde.Tekrar geçmiş olsun cnm

neyzen canım geçmiş olsun sanada

çok sağol canım. Rabbim çaresiz hastalık dert vermesin. ben evlendikten sonra çok dert ettim vajiyi. kilo aldım diye göğüslerim büyüdü sandım hep ama değilmiş. görüntü olarak çok dolgun güzel görünüyor ama içinde 5 biopsi yapılan tümör ve haricinde irili ufaklı başka tümörler varmış. bende fibroadinom ve fibrokist var doktor almaya kalksa pörsecek diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…