- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.401
ewt nefesler ıkınmalarrr süperzz ya.ağlancak halimize gülüyoruz.olsun be geçicek diyorum
cnm maşallah nazar değmesin
sen zaten öncekinde halletmiştin ama ikna olamamıştın
bu sefer tam olmuş işte çok şükür
tekrar tebrik ederim canım seni
bitti çilen sonunda allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inş
o mekanikleşme olayı da biter canım zamanla,yaptıkça yaptıkça
anestolü de ilerleyen zamanlarda bırakırsın,normale döner
hiç kafan takma,sen olayı bitirdin
keyfini sürmeye bak
uf ağlıyorum biliyomusun.bende artık tmm demek istyrm.işlh tez zamanda senin mutluluğundan tadarız.hergün birimizin gzl haberi çok iyi geliyo bana.
canım benım ınan bende senın sevıncını aynı duygularla beklıyorum
yendıgım an nedense aklıma sen geldın umarım oda basarıcak az kaldı dıyerek dua ettım sana
saool patiiim canım benim allah razı olsun inşallah canım ya..ben çok sevindim sana 5 yıl oldugu için sanırsam..istiyorumki evliligi en eski olan ilk önce yensiinnn inşallaaaahhh
canım çokkk sevindim, kutlarımmmmm. 64::: :118::118::118::118::118::118::124: :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Yeni gelin pati22
yuz görümlüğü isterim banane :)paticim duvağını aç artık,görelim o güzel yüzünü:98::98:
aslında 30 eylulede yetısırdımde aksılıkler oldu ama cok sukur 15 ekıme yetıstımkız farkında mısın 15 ekim e yetiştin.
sen boşver unut bu gece bizi yeni gelin :) biz üzülmüyoruz aksi senin haberin i geldi bugece yeter bu bize.
canım tebriklerrabbim başka dert sıkıntı vermesin darısı diğer kızların başına inş... bu gece burası pek bi kalabalık yeni arkadaşlar var
patiye ayrı sevindim çünkü bizden daha fazla yılı gitti şimdi sırada siz varsınız; belinay, aybice, buseumut,yardm,sy16,pamukelma,ficklebird, burcum86,sahara84,neyzen83, redbox, akuamarin,missbon, akayy,ezomm adı şuan aklıma gelmeyen diğer kızlar elinizi çabuk tutun hazır halaya başlmışken durmayalım.....
ayyy canım benim hayırlısı inşallah zamanla oda olacakduamdasınız hepiniz
inşallah arkadaslarımın hepsı yener o mutlulugu paylaşırızpatiye ayrı sevindim çünkü bizden daha fazla yılı gitti şimdi sırada siz varsınız; belinay, aybice, buseumut,yardm,sy16,pamukelma,ficklebird, burcum86,sahara84,neyzen83, redbox, akuamarin,missbon, akayy,ezomm adı şuan aklıma gelmeyen diğer kızlar elinizi çabuk tutun hazır halaya başlmışken durmayalım.....
saool patiiim canım benim allah razı olsun inşallah canım ya..ben çok sevindim sana 5 yıl oldugu için sanırsam..istiyorumki evliligi en eski olan ilk önce yensiinnn inşallaaaahhh
aynen canım her namaz sonrası dua ediyorum sizlere
minelcım bıyopsının temız cıkmasına cok sevındım canım
bugunku mutlulugum ikilendi
paticikim geçen ayın 15 nde ben vajiyi yenmiştim. aramızda tam bir ay varsenin adına çok sevindim. bayağı bir zamandır umutluydum senden yana.çok şükür temiz çıktı sonuçlarım. formül aparatı içimizde bekletip denemeyi yapmak dimi
inşallah arkadaslarımın hepsı yener o mutlulugu paylaşırız
bende hep eskılerın yenmesını gorunce sevınırdım hanı eskıler yenerse basarım okadar rahat olur dıye ınanıyordum
evlılıgn basında kacmayıp egsersıze baslıyanlar bızden daha cabuk bu ılleten kurtuluyor ama eskıdıkce esle kardes gıbı yasamaya alıstıkca
daha zor ve yasanan olumsuzların yuku daha ağır..
benımde gönlüm eskılerın bıranonce yenmesınde yana ama yenılerde bu korkuyla yasamaya aslımadan bıranonce ınsallah yener
uf ağlıyorum biliyomusun.bende artık tmm demek istyrm.işlh tez zamanda senin mutluluğundan tadarız.hergün birimizin gzl haberi çok iyi geliyo bana.
inşallah arkadaslarımın hepsı yener o mutlulugu paylaşırız
bende hep eskılerın yenmesını gorunce sevınırdım hanı eskıler yenerse basarım okadar rahat olur dıye ınanıyordum
evlılıgn basında kacmayıp egsersıze baslıyanlar bızden daha cabuk bu ılleten kurtuluyor ama eskıdıkce esle kardes gıbı yasamaya alıstıkca
daha zor ve yasanan olumsuzların yuku daha ağır..
benımde gönlüm eskılerın bıranonce yenmesınde yana ama yenılerde bu korkuyla yasamaya aslımadan bıranonce ınsallah yener
öncelikle geçmiş olsun, temiz çıkmış sonuçların, ben de burda vajinismusu yendim ama çok ara verdim... o yüzden hiçbişi yazmadan okuyorum ve cesaretimi tekrar toplamaya çalışıyorum..
aslında benim sormak istediğim şey göğüsteki kistlerle ilgili, ağrın oluyor muydu, sürekli var mıydı ağrı, ben de de var aynı sorun, kaç gündür taktım iyice, korkuyorum çok..
canım geçmiş olsun temiz çıkmış gözün aydın.
merhaba canım. benim göğüslerimde hep ağrı olurdu. hatta sabahları kalktığımda sanki her ikisindede ağrı daha fazla oluyordu. yüz üstü yatmamak gerekiyor. memede herhangi bir kitle hissetmeden gittim. zaten kitleyi illaki hissetmek gerekmiyor. bugün meme kanseri günüymüş. trt de doktor anlatıyordu sabah. mutlaka doktora gidin diye. en basit kanser çeşidi deniyor ama yinede insanın hayatını bir altüst etmiş oluyor. çok şükür benim tümörlerim iyi huylu çıktı.şimdi bir çok hastanede ultrason ile bakılabiliyor. ben önce kadındoğumcuya gittim. o beni ultrasona sevketti. isterseniz cerrahi bölümünede gidebilirsiniz. ben bu psikolojiyle fazla bekleyemeyeceğimden hemen özele gittim. ssk 1 ay falan sürecekti belkide daha fazla sürecekti sonucun çıkması. 6 ayda bir kontrollerim olacak. kansere dönüşme riski yokmuş. umarım sizinki benim gibi bile değildir. adet yaklaşmasından kaynaklıdır. konu açma bölümü neresi bilmiyorum. bilsem bir çok insanı daha meme kontrolüne yönlendirmek isterim. konu nasıl açılır bilen varsa öğretirse açarım arkadaşlar.
gözün aydın öncelikle canım. Bende de aynı rahatsızlık var. Sağ göğsümdeki sertlikten dolayı doktora gittim sol göğsümde 2 cm büyüklüğünde sağda 1,5 cm büyüklüğünde kist var. 6 ayda bir doktora gidiyorum herhangi bir büyüme olursa alınacak. şimdilik aynı boyuttalar.bazen çok ağrı yapıyor özellikle üşüdüğümde.Tekrar geçmiş olsun cnm
gözün aydın öncelikle canım. Bende de aynı rahatsızlık var. Sağ göğsümdeki sertlikten dolayı doktora gittim sol göğsümde 2 cm büyüklüğünde sağda 1,5 cm büyüklüğünde kist var. 6 ayda bir doktora gidiyorum herhangi bir büyüme olursa alınacak. şimdilik aynı boyuttalar.bazen çok ağrı yapıyor özellikle üşüdüğümde.Tekrar geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?