Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

redboxçum seni çok azimli görüyorum. inşallah kısa sürede çözeceksin

ewt canım inan iki gecedr uyuyamıyrm başım tutuyo şu regl bi geçsede diyorum...on güne sığdıracağım egz 1 2 günde halletmek çözmekistyrm.hiç korkmuyorum inan..tabii o anda panik olmazsan ama bu tamamen bana bağlı yapıcamişlh.dualarını eksik etme.sen halletmiştin değilmi

evet canım geçen ay bugün yendim.ben yendiğim günden sonra aparatı bir daha hiç denemedim. gerek yokki zaten. kafada çözmek önemli olan. bir kere oldumu devamı geliyor. bayrama kadar yeni gelinlerimizdensin inşallah. dua edicem canım

ay ağzından bal damlıyo bayrama kadar bende çok istyrm ve içimde çok gzl hisler var.

zaten ordan kistler alınırsa boşluğun kapanma sürecinde daha çok ağrı oluyormuş. herşeyi kafaya çok takıyoruz stresten mi oluyor bilmem ki.dediğin gibi Allah çaresiz hastalık vermesin.

nursen facede okey oynuyomusun hiç my nette

yok canım oyun oynamıyorum bir yeğenim mutlu olsun diye empires var onu oynuyorum arada ordan ona yardım ettikçe mutlu oluyor ev hanımıyım ama biraz pimpirikliyim ev hiç batmıyor ama ben hergün ev temizliyorum deli gibi oyuna pek vakit kalmıyor niye kız okeye dörtlüye birini mi arıyosun?

kızlaarr yaa ben anestolü çook sürüyorum vajene..geçen egzersiz yaparken sürmeden deniyeyim dedim olmadııı..acaba anestole baglımı kalırım kafama takıldııı...:44::44::44:

en başta korkunla yüzleşmek
korkumuz ne vajıye bır seyın gırebılcegıne ınanmamak cok canımız yanıcagını sanmak
egsersız yaparak o bolgeye bır seyın gırdıgını gorup ınanıp kendıne guvenın gelmesı
bunu basardıktan sonra aparatı ıcınde bekletmek okadar rahat oldukı gelgıtler
acık yazıyorum kızlar aslında hosuma gıtmıyor ama yenemıyenlere umut olsun dıye ..
aparat daha zorluyor p. ondan kalın olmasına rahmen aparatı ıcımde beklettım dıye okadar rahat oldukı
ınanmadım esım tamamı oldu dıyınce kendım baktım oyle ınandım
suan hala hayal gıbı gelıyor sokaga cıktım yagmur altında yurudum bıraz
ıcımden cok sey gectı 5 yıla dair.. sımdıkı hedefım bıraz alısayım bebek
hep dıyordum benım bu dunyaya geldıgım gun kucagıma bebegımı aldıgım gun
ozaman ıste herseyı basarmıs olucam . umarım normal dogumla hepımız en kısa surede anne oluruz canım
pespese yendıgımız gıbı anne olsak bıde

tebrikler canım az önce okudum yeni gelin olmuşsun çokçok çoook mutlu oldum.yeni gelinler arasına ben de girerim inşallah

cok tesekkurler darısı basına inşallah egsersızlerını bırakmayıp korkunla yuzlesırsen nıye senıde yenı gelın etmıyelım dımı :)

yok kı adamm çok ztn..oynuyosan karşılıklı oynarız demiştim

burası zaten gelincik tarlası gibi maşallah. Her geçen gün gelinlerimiz artıyor. Eski gelin olduk biz

Eklentiler

• $PATÝ.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 41
kızlaarr yaa ben anestolü çook sürüyorum vajene..geçen egzersiz yaparken sürmeden deniyeyim dedim olmadııı..acaba anestole baglımı kalırım kafama takıldııı...:44::44::44:

canım ben de anestolle yapıyordum ilk birkaç denemeden sonra kullanmadım şimdi jel bile kullanmıyorum, istedikten sonra bağımlılık yapmıyor yavaş yavaş azalt

bende çook pasaklıyım sankii bu aralar

minelcim çok teşekkürler

nursenacım sende ıstek oluyormu pekı
ben okeyın jelını ıyıce alısana kadar kullanırım
ve egsersızde 1 2 dk olsada yaparım ama ınsallh senın gıbı hepsını bırakırım inşallah en kısa zamanda

paticik istek oluyor da orgazm olmuyor daha eşimin işi ne isteklendirsin bir zahmet öyle kuru kuru olmuyor olması gereken kadının ilişkiye hazır hale getirilmesi sorun yok da beni lastik kız zannediyor ahh keşke biraz daha küçük olaydım ne var bu yaşta eğilip bükülemiyorum.

kız olur da nasıl sürüyorsun? sadece girişe mi bir de şöyle dene aparata bolcana ucundan altına kadar bolca sür beklet yani her yanına anlatabildim mi?

canım yaa ben yakıyo die kullanmıyodum yeni yeni başladım..içine sürüyorum anestolü..jelide sürüyorum.. doktor verdi bana anestoll v gleitgelen jel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…