- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.421
redboxçum seni çok azimli görüyorum. inşallah kısa sürede çözeceksin
ewt canım inan iki gecedr uyuyamıyrm başım tutuyo şu regl bi geçsede diyorum...on güne sığdıracağım egz 1 2 günde halletmek çözmekistyrm.hiç korkmuyorum inan..tabii o anda panik olmazsan ama bu tamamen bana bağlı yapıcamişlh.dualarını eksik etme.sen halletmiştin değilmi
neyzen canım geçmiş olsun sanada
evet canım geçen ay bugün yendim.ben yendiğim günden sonra aparatı bir daha hiç denemedim. gerek yokki zaten. kafada çözmek önemli olan. bir kere oldumu devamı geliyor. bayrama kadar yeni gelinlerimizdensin inşallah. dua edicem canım
çok sağol canım. Rabbim çaresiz hastalık dert vermesin. ben evlendikten sonra çok dert ettim vajiyi. kilo aldım diye göğüslerim büyüdü sandım hep ama değilmiş. görüntü olarak çok dolgun güzel görünüyor ama içinde 5 biopsi yapılan tümör ve haricinde irili ufaklı başka tümörler varmış. bende fibroadinom ve fibrokist vardoktor almaya kalksa pörsecek diye korkuyorum.
nursen facede okey oynuyomusun hiç my nette
paticikim geçen ayın 15 nde ben vajiyi yenmiştim. aramızda tam bir ay varsenin adına çok sevindim. bayağı bir zamandır umutluydum senden yana.çok şükür temiz çıktı sonuçlarım. formül aparatı içimizde bekletip denemeyi yapmak dimi
tebrikler canım az önce okudum yeni gelin olmuşsun çokçok çoook mutlu oldum.yeni gelinler arasına ben de girerim inşallah
yok canım oyun oynamıyorum bir yeğenim mutlu olsun diye empires var onu oynuyorum arada ordan ona yardım ettikçe mutlu oluyor ev hanımıyım ama biraz pimpirikliyim ev hiç batmıyor ama ben hergün ev temizliyorum deli gibi oyuna pek vakit kalmıyor niye kız okeye dörtlüye birini mi arıyosun?
kızlaarr yaa ben anestolü çook sürüyorum vajene..geçen egzersiz yaparken sürmeden deniyeyim dedim olmadııı..acaba anestole baglımı kalırım kafama takıldııı...:44::44::44:
yok canım oyun oynamıyorum bir yeğenim mutlu olsun diye empires var onu oynuyorum arada ordan ona yardım ettikçe mutlu oluyor ev hanımıyım ama biraz pimpirikliyim ev hiç batmıyor ama ben hergün ev temizliyorum deli gibi oyuna pek vakit kalmıyor niye kız okeye dörtlüye birini mi arıyosun?
ay ağzından bal damlıyo bayrama kadar bende çok istyrm ve içimde çok gzl hisler var.
canım ben de anestolle yapıyordum ilk birkaç denemeden sonra kullanmadım şimdi jel bile kullanmıyorum, istedikten sonra bağımlılık yapmıyor yavaş yavaş azalt
ayıp olmassa. bi söz var ya '' azimle işeyen duvarı deler '' diye. aynen öyle. azimli olmak çok önemli.
ayıp olmassa. bi söz var ya '' azimle işeyen duvarı deler '' diye. aynen öyle. azimli olmak çok önemli.
ok..pns denerken bol kullanrm ama olurmuu..
kız olur da nasıl sürüyorsun? sadece girişe mi bir de şöyle dene aparata bolcana ucundan altına kadar bolca sür beklet yani her yanına anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?