Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok sukur canım benım sende kurtuldun gozumuz aydın okadar sevındımkı sen anlıyosundur benı hadi halaya devammm

tebrikler canım çok sevindim maşallah nazar değmesin
bizim halayımızı neden kaldırdılar yahu :)

kızlar ınanamıyorum hala hepınıze cok tesekkurler rabbım kurtulamıyanlara tez vakıt guven duygusu versın basarsın inşallah
hala ınanamıyorum ben gelın oldum dımı

Son düzenleme:

:2:

çok güzel bir haber buuu. ne mutlu sana paticim. :

minelcım bıyopsının temız cıkmasına cok sevındım canım
bugunku mutlulugum ikilendi

redbox sende benım bır ay once gectıgım asamalardan gecıyorsun
pes etme sakın regl sonrası devam et egsersıze senınde halayını cekıcez inşallah

ayrılamıyorum burda bekçi oldum burda mübarek bacım ben biraz enteresanım aglarım bagırırım inlerim oflarım puflarımmm ama hiçbişey yemem içmem oturup sancı çekyorum..biri bacagımı tutar biri kolumu tutar zorla ilaç vs.verirler bana çocuktan beterim yanni..hastayken bezdiriyorum genelde çevremdekileri

cnm maşallah nazar değmesin
sen zaten öncekinde halletmiştin ama ikna olamamıştın
bu sefer tam olmuş işte çok şükür
tekrar tebrik ederim canım seni
bitti çilen sonunda allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inş
o mekanikleşme olayı da biter canım zamanla,yaptıkça yaptıkça
anestolü de ilerleyen zamanlarda bırakırsın,normale döner
hiç kafan takma,sen olayı bitirdin
keyfini sürmeye bak

uf ağlıyorum biliyomusun.bende artık tmm demek istyrm.işlh tez zamanda senin mutluluğundan tadarız.hergün birimizin gzl haberi çok iyi geliyo bana.

canım çokkk sevindim, kutlarımmmmm. 64::664::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun, temiz çıkmış sonuçların, ben de burda vajinismusu yendim ama çok ara verdim... o yüzden hiçbişi yazmadan okuyorum ve cesaretimi tekrar toplamaya çalışıyorum..

aslında benim sormak istediğim şey göğüsteki kistlerle ilgili, ağrın oluyor muydu, sürekli var mıydı ağrı, ben de de var aynı sorun, kaç gündür taktım iyice, korkuyorum çok..

ahh canım çekme be o ağrıyı,hakkaten çok kötü oluyo insan
yapma öyle al bi ilaç,rahatlatıcı çaylar iç ,bak nasıl geçicek
evlenince geçer derlerdi regl sancısı,biz çakma evli olduğumuz için bişey değişmedi tabi
yendikten sonra da bende bi değişiklik olmadı,gene sancı çekiyorum
inşallah geçer daha sonraları
bişey yapmıyosun madem sıcak tut kendini

patim yavrummm halaylar sanaaa tebrik ederimn canım benim allah başka dert sıkıntı vermesinnn ayyy çok sevindimm yaaa 4gözle bekliyodum yenmeni dile kolay 5 sene ohh çok şükür canım yaaaa
canım benım ınan bende senın sevıncını aynı duygularla beklıyorum
yendıgım an nedense aklıma sen geldın umarım oda basarıcak az kaldı dıyerek dua ettım sana
nefes al ver ıkın dogumumuz süper geçer usta olduk benim nefes alıp verme olayım komediiiiii

nerdesin buraya bekleniyosunnn...hadi anlattt mutluluğunu...beraber zırlayalımmmm.şaka bitarafa valla ben bile yerimde duramadım nasıl mutlu oldum.

burnumun taaaaa direğini sızlattın arkadaşım ya.çok mutluyum bak adına.devam et 2012 de patlat sok gözlerine bebeğini işlhhhhhhhhhhhh

canım benım ağlatıcaksın benı suan ne hıssettıgnı anlıyorum bır yandan sevınıyor ınsna arkadası yendı dıye
bır yandan kendı ıcın uzuluyor ben bu duyguyu her yenende yasadım
ama emın ol pes etmezsen senın mutluluğunuda yasıcaz

ben kaçar iffet başladı.açtığımda tekrar gzl haber duymak ümidiyle esen kalınnn öptmmm....patiii hıııı yaramazlığa açıksın artıkk

patiye ayrı sevindim çünkü bizden daha fazla yılı gitti şimdi sırada siz varsınız; belinay, aybice, buseumut,yardm,sy16,pamukelma,ficklebird, burcum86,sahara84,neyzen83, redbox, akuamarin,missbon, akayy,ezomm adı şuan aklıma gelmeyen diğer kızlar elinizi çabuk tutun hazır halaya başlmışken durmayalım.....

patiiiiiiiimm canım beniim ne kadar sevindimmm anlatamameski günler geride kaldı artık mutlulugunun tadını çıkar balım canım tepemden ayrılma ztn

saol canım benimm..ay evet geçiyo sancı diolar ama bakalım görcez..kimiside çocuktan sonra kesin geçer dioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…