- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.361
kızlar oldu ınanmıyorum olduuuuuuuuuuu
hemen sıze haber vermeye geldım daha uzun yazıcam sonra
hepınıze gonulden tesekkur edıyorum sevıncten aglıyorum suannn
hıc acı yok zorlanma yok 5 yılımı bos yere heba etmısım
bırazdan gelıcem gorusuruz kızlar
tabi canım yeterki sen inancını umudunu kaybetme,egzersizlerini de düzenli yap olur bi iki haftaya
bi haftada yenen arkadaşlarımız oldu çünkü
sen hiç vazgeçme yeter canım benim
zaten biliyosundur nasıl başladığımı...normaldede sinirli hırslıyımdr ama nasıl bunu yapamadıysam.neyse ilk egzerszde görmen lazım nasıl kızıyorum kendime bir nefes alıyorum sanırsın doğuruyorum hadi yap artık olcak kızım sen bu değilsin falannn düşündükçe daha bi kopuyorum olcak yaa olcak çözümü egz.işlhhh olcak
canım sen ne durumdaydın...ya ben takip etmeme rağmen karıştırıyorum valla
belinay hoşgeldin canım,ağrın sancın geçti mi?
iyisindir inş bugün
canım çok sevindimciddi bişey yok çok şükürr..
zaten biliyosundur nasıl başladığımı...normaldede sinirli hırslıyımdr ama nasıl bunu yapamadıysam.neyse ilk egzerszde görmen lazım nasıl kızıyorum kendime bir nefes alıyorum sanırsın doğuruyorum hadi yap artık olcak kızım sen bu değilsin falannn düşündükçe daha bi kopuyorum olcak yaa olcak çözümü egz.işlhhh olcak
hoşbuldukk canımmvalla sancı beni mahfetti yaa ölüyorum resmen yaa şimdi biraz iyiyim:26:geceler geçmiyo kırmızı kart yedigim zaman.....sen nasılsın balım
sağol belinaycım. inşallah kısa süre içinde sıradaki gelin olmanı diliyorum.
ayyy aayyy canımcım saol datluuumm benimminşallaaahhh sende çalışmalarına başla artık..
geçmiş olsun hayatım,benim de çok sancılı geçer,2-3 ağrı kesici almadan duramam
ben de iyiyim canım işte cumartesi günü evdeyim malum,ev işi temizlik falan öle uğraştım
yoruldum ben de bugün
nefes al ver ıkındogumumuz süper geçer usta olduk benim nefes alıp verme olayım komediiiiii
çoook istiyorum
saol çıtırrben ilaç kullanamyorum yaff haplarda bogazıma yapışıyo yutamıyorumm ooohh oh misler gibidir evin şimdii benimde sıkı bi temizlik yapmam lazım ama kim pc başında oturup buraya yazacak
ewt nefesler ıkınmalarrr süperzz ya.ağlancak halimize gülüyoruz.olsun be geçicek diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?