Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

patim yavrummm halaylar sanaaa tebrik ederimn canım benim allah başka dert sıkıntı vermesinnn ayyy çok sevindimm yaaa 4gözle bekliyodum yenmeni dile kolay 5 sene ohh çok şükür canım yaaaa

tabi canım yeterki sen inancını umudunu kaybetme,egzersizlerini de düzenli yap olur bi iki haftaya
bi haftada yenen arkadaşlarımız oldu çünkü
sen hiç vazgeçme yeter canım benim

zaten biliyosundur nasıl başladığımı...normaldede sinirli hırslıyımdr ama nasıl bunu yapamadıysam.neyse ilk egzerszde görmen lazım nasıl kızıyorum kendime bir nefes alıyorum sanırsın doğuruyorum hadi yap artık olcak kızım sen bu değilsin falannn düşündükçe daha bi kopuyorum olcak yaa olcak çözümü egz.işlhhh olcak

biliyorum canım,ilk geldiğin akşamı hatırlıyorum
normal hayatta ben de öyle hırslıyımdır,bi işi en düzgün şekilde sonuna kadar yapmaya çalışırım
ama işte bu olayda kaldım öylee:44::44:
ben de öyleydim nefes alcam diye boğazım gıcıklanıyodu,öksürük başlıyodu
bunlar güzel gelişmeler canım,tek çözüm egzersiz ,düzneli yaptın mı tamam,olcak seninki de,inan kendine

nefes al ver ıkın dogumumuz süper geçer usta olduk benim nefes alıp verme olayım komediiiiii

hoşbuldukk canımmvalla sancı beni mahfetti yaa ölüyorum resmen yaa şimdi biraz iyiyim:26:geceler geçmiyo kırmızı kart yedigim zaman.....sen nasılsın balım

geçmiş olsun hayatım,benim de çok sancılı geçer,2-3 ağrı kesici almadan duramam
ben de iyiyim canım işte cumartesi günü evdeyim malum,ev işi temizlik falan öle uğraştım
yoruldum ben de bugün

geçmiş olsun hayatım,benim de çok sancılı geçer,2-3 ağrı kesici almadan duramam
ben de iyiyim canım işte cumartesi günü evdeyim malum,ev işi temizlik falan öle uğraştım
yoruldum ben de bugün

saol çıtırr ben ilaç kullanamyorum yaffhaplarda bogazıma yapışıyo yutamıyorummooohh oh misler gibidir evin şimdiibenimde sıkı bi temizlik yapmam lazım ama kim pc başında oturup buraya yazacak

saol çıtırr ben ilaç kullanamyorum yaffhaplarda bogazıma yapışıyo yutamıyorummooohh oh misler gibidir evin şimdiibenimde sıkı bi temizlik yapmam lazım ama kim pc başında oturup buraya yazacak

hahaha güldürdün valla,canım ben de işte çalışınca mecbur haftasonu yapıyorum o da yüzeysel bakma sen öyle tertemiz falan olmuyo
olsun buraya yazmak daha güzel
ilaç kullanamıyosan bitki çayı falan iç canım,regl sanıcısına iyi gelen çaylar var

of of gene ofladımm.şu regl bitsede başlasam artıkım.tahammülüm son radde de.kırcam vurcam.alt üst olmuş haldeyim.bide yarın misafir var kayınvaldemler....ulan bi pazar var...

hala ınanamıyorum ...
bugun denıcegımı soylemıstım kızlar bılıyorsunuz
odama cekıldım esımden gızlı egsersıze basladım
en son aparatı alınca ıcımde beklettım yarım saat
oncesı anestolu daha once tahrıs olan yerlere bol bol surdum
aynı sorunu yasamıyım dıye sonra esımı cagırdım odaya hadı deneyelım dedım
esımde bır an gergınlık oldu bıraz zaman ıstedı
ben hemen egsersıze devam ettım anestol etkısı gıder dıye bol bol surdum yıne
sonra aparatı alırken ucuna değmiş vajı bolgemde hıssızlestı boyle olmasını hıc ıstemıyordum
ama cok sukur aparat sorunsuz aldım yarım saat daha bekletım sonra yettı artık dıyerek esımı cağırdım
geldı yıne bıraz sorun yasadık ondan kaynaklı yarına kalsın dedı benım kan beynıme sıcradı :)
1saattır egsersız yapıyorum ve beklemek artık ıstemıyorum sonunda onu kıvama getırdım
ben arkama mınderler yasladım yatak ucuna geldım esımde ustte oyle denedık esım ben korkarım dıye ıkımızde elımızle yonlerdırdık p..
sonra baktım hıc acı duymuyorum elımı cektım esım hala cekmedı rahat ol bırak dedım sonra elını cektı gelgıt hızlıca sorunsuz oldu
tek sıkıntı anestoldan dolayı vajı bolgemde hıs kaybının olması ılk p. denemede ıcımde hıssetmem cok farklı bır duygu vermıştı
boyle sadece tuhaf oldum hanı zevk falan yok ne bılım zamanla alısıcam inşallah ama zerre acı yoktu kızlar
yesım hanımın recetesını yazan arkadaşdan rabbım razı olsun aparat sayesınde cok rahat oldu
bakalım nezaman aparat ve kremlerı bırakabılırım kı asıl yendıgım gun ozaman benım ıcın
zamanla umarım zevkte alırım mekanık bır ılışkıden normal bır evlılıge donerım
ama su basarı bıle esımın son anda benım oldun demesı .. cok baska bısey
bayagı agladım ama bu sefer sevıncten 5yıllık esaretım ezık hıssetmem bitti
Rabbım kımseye cektırmesın esıne boynun bukuk aılesı cocuk yok dıye kısır gorur onlara başın eğik
kendnı yarım hıssetmen hersey bıttı... lutfen egsersızı bırakmayın ınanın aparat bıle daha fazla rahatsız edıyor
p. kemıksız bır yapı ve o bolgeye uygun yapılmıs sert bır mumla alakası yok
belınay regl bıtsın senın ınankı tependeyım :) sen benım asamama coktan geldın basarabılırsın
ve yenı baslıyanlar ben buraya gelelı 1 ay oldu ve 10 kez egsersız yapabıldım ve sonuc basardım
kı basardım yazabılcegıme ınanmıyordum dıle kolay 61 ay bu sıkıntıyı cektım o bolgeye dokunamazdım
ama egsersız ıle korkularımı yendım kızlar hepınıze gonulden tesekkurlerımı sunuyorum benden desteğinizi eksıtmedınız
Rabbımden dılegım tez vakıt tamamen alısıp faalıyetıne gecmemız :) 2012 nufus patlamasına sebeb olmamız :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…