Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür ederim cevabın için, bende de sürekli ağrı oluyor, mayısta gitmiştim, ultrason çektirmiştim, solda 3 tane fibrokist, sağda da bir tane kist var, 6 ayda bir kontrol dediler..ama ağrı sürekli oluyor.. birkaç gündür de arttı biraz, özellikle sol tarafıma belli bir açıda yatamıyorum zaten..önümüzdeki aydı kontrolüm ama kafayı taktım, hiçbir şeye konsantre olamıyorum.. o yüzden ben de pazartesi gitcem tekrar kontrole..
ben de vajinismus konusunda tam başarmış sayılmam, geçen yıl şubat ayında burayı bulup başarmıştım ama tabi erteleye erteleye geri başa döndüm... artık bebek düşünmeye başlayıp ona kendimi hazırlamaaya çalışırken ağrılar artınca psikolojim alt üst oldu..

ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tuttum ağlaya ağlaya yosun tuttum bu şarkı sana gelsin

zeynep cassalini kız nasır masır yok duvarlar pamuk gibi yumuşacık, geçen burda kk da biri vajinin yapısı için ne yorum yapmış gülmekten çatladım bir kase balın ortasına bir parmak batır sonra eski halini alıyor demiş kızlar anam ben bu gece salon kadını çizgimden kaydımm kaçıyorum bunun sonu iyi değillll:103::103::103:

teşekkür ederim cevabın için, bende de sürekli ağrı oluyor, mayısta gitmiştim, ultrason çektirmiştim, solda 3 tane fibrokist, sağda da bir tane kist var, 6 ayda bir kontrol dediler..ama ağrı sürekli oluyor.. birkaç gündür de arttı biraz, özellikle sol tarafıma belli bir açıda yatamıyorum zaten..önümüzdeki aydı kontrolüm ama kafayı taktım, hiçbir şeye konsantre olamıyorum.. o yüzden ben de pazartesi gitcem tekrar kontrole..
ben de vajinismus konusunda tam başarmış sayılmam, geçen yıl şubat ayında burayı bulup başarmıştım ama tabi erteleye erteleye geri başa döndüm... artık bebek düşünmeye başlayıp ona kendimi hazırlamaaya çalışırken ağrılar artınca psikolojim alt üst oldu..

canım çoook geçmiş olsun... içini ferah tut olurmu..önemli olan moral rabbim acil şifalar versin inşallahh....

inşallah Allahın izniyle hiç bir şey çıkmaz.
aa ben vajiyi yendim dediğini okuduğum için anlayamadım.
neden öyle diyorsun canım. bir kere olmuş sonuçta.
aparatlar hazırla kendine.
biz son bir aydır neredeyse 10 veya daha fazla gelin verdik bu yöntemle.
formül şu canım.
aparatı yarım saat ya da bir saat kadar içinde beklet. tabi wc gelirse çıkar döner dönmez yine tak.
bak gör kolaylıkla olacak. zaten sen bir kere yapmışsın olacak.
gelip bize anlatacaksın Allahın izniyle.
başarılar

kızlar ınanamıyorum hala hepınıze cok tesekkurler rabbım kurtulamıyanlara tez vakıt guven duygusu versın basarsın inşallah
hala ınanamıyorum ben gelın oldum dımı

evet tatlım ınan artık rüya deil:))))))))))son gelinmiz sensiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))))))))))

kızlar hep diyoruz ya yeşim hanımın reçetesi diye işte denemek isteyenler için kaç saattir onu arıyordum buldum .
yagmurcukkusu kullanıcısından alıntı
cnm aslında doktorun yaptığı inanılmaz bişey yok.tek seansta çözüyor ewt..bizim yapamadığımızı,kendi göstemediğimiz cesareti, doktor yapıyor ve bu olayı beyinde bitirmemizi sağlıyor.ben doktora gitmeden önce kendi kendime alıştırmalar yapmaya çalıştım.ama pamuklu çubuğu sokarken bile acıyordu.ve ben de kendime kıyamadığım için vazgeçiyordum.bu da beni demoralize ediyordu.boşu boşuna öyle 7 ay geçirmişim.

yeşim hnma gittiğimde öncelikle vajinal muayene yaptı.yani kızlık zarımı görmeye çalıştı,herhangi bi anormallik var mı yok mu kontrol etti.bu arada ben bakireydim ve zarın önemli olmadığını söyledim.zaten bu problemden kurtulmak istiyorsak bi şekilde o zar gidecekti.saplantı haline getirmenin anlamı yok.eşimle birlikte gittik zaten yeşim hnma..o da minik minik başlayacağımızı ve heyecanlanmamı söyledi.bacaklarımı tavana diker gibi açmıştım,tabi acaip geriliorum.."bacaklarını açabiliosun ama vajinanı çok kasıyorsun" dedi.bolca anestol krem sürdü..bir yandan da konuşuyorduk..sonra bana "şuan ne hissediyorsun" dedi.içimde bi dokunma hissi olduğunu ama acımadığını söyledim.2 parmağını sonuna kadar yavaş yavaş soktuğunu söylediğinde inanamadım.biz konuşurken o halletmiş bile :) hemşiresi ayna tutup gösterdi ancak öyle inanabildim..ben ki pamuklu çubuktan bile korkuyordum. sonra hemşiresi orta boy bi pns maketi hazırladı.orta kalınlıkla ve orta boyda.pnsten biraz daha küçük.prezevatifin içinde pamuk gibi sıkı bişeyler var.onu sokmaya başlayacağını söyledi.bolca anestolledi yine ve yavaş yavaş soktu.biraz çişim gelmiş gibi hissettim ama bu hissin normal olduğunu söyledi.zaten 2.denememizde beni wc ye gönderdi tuvaletimi yapmam için.ve 1 saatin sonunda o maketi içime sokup,üzerime çamaşırı giydirdiler ve i dahaki tuvalete gidene kadar içimde kalmasını söylediler.vajinam da biraz darmış benim,eve gidince bunu çıkartıp hemen ilişkiyi denememizi istedi eşimle.eve gittik,ve eşmle 2 pozisyonda da ilişkiye girebildim.ha zevk aldım mı? hayır..ilk 8-10 sefer zevk alamamak normalmiş.ama umrumda değildi zaten,bu sorunu yenebildiğime inanamadım:) bi kere misyoner pozisyonunda bi kere de ben üzerine oturarak denedik.tabi ben üstteyken daha kolay oldu,kontrolu sağladığım için.bu dediklerim 2 ay önce oldu cnm..o günden sonra artık rahat rahat ilişkiye girebilioruz eşimle.hala ilk girişlerde birazcık acıyor.bi de araya ramazan girdi diye sıklıkla yapamadık tabi.ama bu normalmiş,vajina yaptıkça açılırmış zaten.sadece başı girerken birazcık acıyor,sonra hiç bişey hissetmiyorum bile.gayet rahat yapabilioruz.yeşim hnmın tatlı dili,anlayışı sayesinde bu sorundan kurtuldum.fiyatı bana göre gayet uygun..haydar dümene gitmeyi düşünüyorduk 2500 euro dedi yuh artık..tek seansta kurtulduğum için bu para feda olsun walla..üstelik sadece bu sorundan değil,herhangi bir durumla ilgili içim rahat rahat bilgi almak istediğim zaman da yeşim hnm hep yanımda oldu.bi tlfn açmam yeterli..bence bu sorunu yenebilmede en önemlisi doktorun elinin hafif ve anlayışlı olması cnm.

benımkı bıttıgı gıbı artık yendın hersey bıttı gectı dedı bıde zevk almamama taktı
dahadur ılk sefer bu ama ıste erkek mılletı
kadınların orgazm olması cıdden zor erkek cok aktıf olmalı kadında beynını sevısmeye vermelı
ama bızler daha yenıyız bakalım ınsallah umuyorumkı ılerde bızde zevk alıcaz ama sekılden sekıle gırmeden :)

evettt 5 yılın halayıı geliyorrrrr...Eki Görüntüle 273837

evet tatlım ınan artık rüya deil:))))))))))son gelinmiz sensiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))))))))))

ben 5 yıllık olduguma göre 5 yıldızlı kutlama ısterım ne o oyle 4 yıldız
neyse sonuncusu sayesınde afettım senı :) sağol canım şimdi ailemle konutum annem ve ablamla
hepsı cok sevındı bıranonce bebek olsun dıye hayal kuruyorlar

Selam kizlar, hepinize cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin, iyiki varsiniz:))
paticim gelin olmussun iste gozlerin aydin canim:))) Allah insallah bir daha yasatmasin kimseye bu derdi.

Misafirlerim vardi yeni gittiler sayilir, uzun suredir gecirdigim en vasat dogum gunumdu sanirim, bir dogum gunumne bu kadar ozrnsiz ve degersiz hissrtmemistim kendimi, bu yil da boyle gecti gitti iste(

kız moralini bozma bakıyım gece daha yeni başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…