- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.461
canım az kalmış senin halayını çekmemiz de yakındır.
merhaba canım. benim göğüslerimde hep ağrı olurdu. hatta sabahları kalktığımda sanki her ikisindede ağrı daha fazla oluyordu. yüz üstü yatmamak gerekiyor. memede herhangi bir kitle hissetmeden gittim. zaten kitleyi illaki hissetmek gerekmiyor. bugün meme kanseri günüymüş. trt de doktor anlatıyordu sabah. mutlaka doktora gidin diye. en basit kanser çeşidi deniyor ama yinede insanın hayatını bir altüst etmiş oluyor. çok şükür benim tümörlerim iyi huylu çıktı.şimdi bir çok hastanede ultrason ile bakılabiliyor. ben önce kadındoğumcuya gittim. o beni ultrasona sevketti. isterseniz cerrahi bölümünede gidebilirsiniz. ben bu psikolojiyle fazla bekleyemeyeceğimden hemen özele gittim. ssk 1 ay falan sürecekti belkide daha fazla sürecekti sonucun çıkması. 6 ayda bir kontrollerim olacak. kansere dönüşme riski yokmuş. umarım sizinki benim gibi bile değildir. adet yaklaşmasından kaynaklıdır. konu açma bölümü neresi bilmiyorum. bilsem bir çok insanı daha meme kontrolüne yönlendirmek isterim. konu nasıl açılır bilen varsa öğretirse açarım arkadaşlar.
ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tuttum ağlaya ağlaya yosun tuttumbu şarkı sana gelsin
ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tuttum ağlaya ağlaya yosun tuttumbu şarkı sana gelsin
inş ya umut veriyosun bana sağol inş benden önce senn halayını çekeriz. hayırlısıyla bi regl olsam bitse de deneyebilsem tekrar.
zeynep cassalini kız nasır masır yok duvarlar pamuk gibi yumuşacık, geçen burda kk da biri vajinin yapısı için ne yorum yapmış gülmekten çatladım bir kase balın ortasına bir parmak batır sonra eski halini alıyor demiş kızlar anam ben bu gece salon kadını çizgimden kaydımm kaçıyorum bunun sonu iyi değillll:103::103::103:
merhaba canım. benim göğüslerimde hep ağrı olurdu. hatta sabahları kalktığımda sanki her ikisindede ağrı daha fazla oluyordu. yüz üstü yatmamak gerekiyor. memede herhangi bir kitle hissetmeden gittim. zaten kitleyi illaki hissetmek gerekmiyor. bugün meme kanseri günüymüş. trt de doktor anlatıyordu sabah. mutlaka doktora gidin diye. en basit kanser çeşidi deniyor ama yinede insanın hayatını bir altüst etmiş oluyor. çok şükür benim tümörlerim iyi huylu çıktı.şimdi bir çok hastanede ultrason ile bakılabiliyor. ben önce kadındoğumcuya gittim. o beni ultrasona sevketti. isterseniz cerrahi bölümünede gidebilirsiniz. ben bu psikolojiyle fazla bekleyemeyeceğimden hemen özele gittim. ssk 1 ay falan sürecekti belkide daha fazla sürecekti sonucun çıkması. 6 ayda bir kontrollerim olacak. kansere dönüşme riski yokmuş. umarım sizinki benim gibi bile değildir. adet yaklaşmasından kaynaklıdır. konu açma bölümü neresi bilmiyorum. bilsem bir çok insanı daha meme kontrolüne yönlendirmek isterim. konu nasıl açılır bilen varsa öğretirse açarım arkadaşlar.
canım ben yeneli 20 gün oldu bebek haberi verirsem o zaman isterim ben de.
ayyy ne güzeller kız bunlarrbende isterim valla ona göre afilli bii kutlama beklerimm hepinizden
teşekkür ederim cevabın için, bende de sürekli ağrı oluyor, mayısta gitmiştim, ultrason çektirmiştim, solda 3 tane fibrokist, sağda da bir tane kist var, 6 ayda bir kontrol dediler..ama ağrı sürekli oluyor.. birkaç gündür de arttı biraz, özellikle sol tarafıma belli bir açıda yatamıyorum zaten..önümüzdeki aydı kontrolüm ama kafayı taktım, hiçbir şeye konsantre olamıyorum.. o yüzden ben de pazartesi gitcem tekrar kontrole..
ben de vajinismus konusunda tam başarmış sayılmam, geçen yıl şubat ayında burayı bulup başarmıştım ama tabi erteleye erteleye geri başa döndüm... artık bebek düşünmeye başlayıp ona kendimi hazırlamaaya çalışırken ağrılar artınca psikolojim alt üst oldu..
herkesi kendin gibi mi zannettin deseneinş nur topu gibi bi bebiş gelir en yakın ve hayırlı zamanda.
sabırsızlıkla bekliyoruz canım. az kaldı can ı gönülden inanıyorum buna
teşekkür ederim cevabın için, bende de sürekli ağrı oluyor, mayısta gitmiştim, ultrason çektirmiştim, solda 3 tane fibrokist, sağda da bir tane kist var, 6 ayda bir kontrol dediler..ama ağrı sürekli oluyor.. birkaç gündür de arttı biraz, özellikle sol tarafıma belli bir açıda yatamıyorum zaten..önümüzdeki aydı kontrolüm ama kafayı taktım, hiçbir şeye konsantre olamıyorum.. o yüzden ben de pazartesi gitcem tekrar kontrole..
ben de vajinismus konusunda tam başarmış sayılmam, geçen yıl şubat ayında burayı bulup başarmıştım ama tabi erteleye erteleye geri başa döndüm... artık bebek düşünmeye başlayıp ona kendimi hazırlamaaya çalışırken ağrılar artınca psikolojim alt üst oldu..
kızlar ınanamıyorum hala hepınıze cok tesekkurler rabbım kurtulamıyanlara tez vakıt guven duygusu versın basarsın inşallah
hala ınanamıyorum ben gelın oldum dımı
benımkı bıttıgı gıbı artık yendın hersey bıttı gectı dedı bıde zevk almamama taktıpaticik istek oluyor da orgazm olmuyor daha eşimin işi ne isteklendirsin bir zahmet öyle kuru kuru olmuyor olması gereken kadının ilişkiye hazır hale getirilmesi sorun yok da beni lastik kız zannediyor ahh keşke biraz daha küçük olaydım ne var bu yaşta eğilip bükülemiyorum.
Eki Görüntüle 273836 teyteyteytey mi deniyordu
evettt 5 yılın halayıı geliyorrrrr...Eki Görüntüle 273837
evet tatlım ınan artık rüya deil:))))))))))son gelinmiz sensiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))))))))))
belinaycım nursena diyo ki aparatın etrafınada bolca sür jeli. sadece vaji içine değil.
bizmi delinecez duvarmı bilemedim içimde bi duvar varki sorma aşamadım orayı
Selam kizlar, hepinize cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin, iyiki varsiniz:))
paticim gelin olmussun iste gozlerin aydin canim:))) Allah insallah bir daha yasatmasin kimseye bu derdi.
Misafirlerim vardi yeni gittiler sayilir, uzun suredir gecirdigim en vasat dogum gunumdu sanirim, bir dogum gunumne bu kadar ozrnsiz ve degersiz hissrtmemistim kendimi, bu yil da boyle gecti gitti iste(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?