Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o zmn su anda akıntı ıcın tedavı goruyorum ılaclarım bıttıgınde bende doktormla bı gorısım bu konuyu bu konularda hıc bılgım yok ılgımı cektı oda benm tesekkur ederım tatlım bılgı verdıgın ıcın...inşallah kısa zamanda senınde bebiş haberlerini alırız hayırlısıyla...

ee canım senin de olmuş ya,gerisi gelir
kasmışsındır kendini belki ,bol kayganlaştırıcı sür reglden önce denemeye çalış canım
olmuş da zaten,bi kere daha olsun sen de ikna ol
şimdiden tebrik ederim canım..

yine gecelerin tozunu attırıon üff ben felaket yorgunum ama burdanda ayrılamıorum sabahtan beri daha yeni oturdum walla bayaa bi koli yaptık bide evi temizledim çamaşır falan derken bu saat olmuş

regl oldum olcam inş tekrar olur ve bu sefer inş geliş gidiş yapabiliriz
tşk ederim ayrıca

Son düzenleme:

amin canım. ben doktora dedim ben beklemek istemiyorum diye. bir yıl bekleyin diyorlar ya. ben hemen çocuğum olsun istiyorum dedim. o yüzden hemen smear testi yaptı. Allahın izniyle hepimizin olacak.

slm canm evet taşınıorum üff walla sorma hemde ne zorr ev taşımak amin canm dileklerin için çok çok saol işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebeklerimi kucağıma alırım yeni evimde çok öpüorum seni balım

canım benim alırsın inşallah,neden olmasın
yenilikler insanı dinç tutar,heyecan verir,bak belki de oraya taşınmadan yeneceksin inşallah
ve yepyeni bi hayata başlıycaksın,süper olur valla

amin canım. ben doktora dedim ben beklemek istemiyorum diye. bir yıl bekleyin diyorlar ya. ben hemen çocuğum olsun istiyorum dedim. o yüzden hemen smear testi yaptı. Allahın izniyle hepimizin olacak.

inşallah canım tez zamanda hayırlısıyla oda olur yanlız rahat olmak gerekırmıs strese gelmezmıs bu ısler bunu bılıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…