- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.501
evet canım bende duydum. eczanelerde satılıyormuş. kırmızı çizgi çıkıyormuş galiba ovulasyon dönemi olduğunda. ama benim ablam doktora gitmişti. bebek için. doktor yanlış hatırlamıyorsam yumurta çatlatma hapı mı ne öyle bi şey vermişti. bi süre hapı içti. sonra hamile kaldı. ben doktora dedim bebek istiyorum diye. o da bana adetinin 3. gününde gel sonrasında tarihleri sana söyleyeceğim dedi. bende tarihler ileri atabiliyor. 5 10 gün gibi. o yüzden ovulasyonu net bilemiyorum. hepimize hayırlısıyla daha geç olmadan tez zamanda Allah nasip etsin bebişleri
çatlaklar siziiii :)))))ne cok guldunuz kudurdunuz bu gece masallahhhh:)))))))))))))))))))))))))))))
e artık sıra sende balım bak hepımıze dert oldun ona göre :)))
amin canım Allah razı olsun.
yeni evin hayırlı uğurlu olsun
mekan değişiminde hayır vardır derler
saat geç oldu ondan olsa gerek
kızlar ya bugün denedik yine çoook az kısmı girdi.perşembe günü hepsi girmişti aslında.regl olcam onun etkisi varmıdır?yarına regl olmazsam tekrar deniycem.25 ekime kadr olup temizlenseydim o güne kadar gelin olmam lazım
regl oldum olcam inş tekrar olur ve bu sefer inş geliş gidiş yapabilirizee canım senin de olmuş ya,gerisi gelir
kasmışsındır kendini belki ,bol kayganlaştırıcı sür reglden önce denemeye çalış canım
olmuş da zaten,bi kere daha olsun sen de ikna ol
şimdiden tebrik ederim canım..
inşallah bebişim heycan yaptım valla
o zmn su anda akıntı ıcın tedavı goruyorum ılaclarım bıttıgınde bende doktormla bı gorısım bu konuyu bu konularda hıc bılgım yok ılgımı cektı oda benm tesekkur ederım tatlım bılgı verdıgın ıcın...inşallah kısa zamanda senınde bebiş haberlerini alırız hayırlısıyla...
slm canm evet taşınıorum üff walla sorma hemde ne zorr ev taşımakamin canm dileklerin için çok çok saol işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebeklerimi kucağıma alırım yeni evimde çok öpüorum seni balım
walla sen hasta halınle boyleysen normal halını dusunemıyorumm:))))hee bırde su vajıyı yenınce de dusunemıyorum :)))))))))[/QUOTEkıvranıyorum valla napayım kııı bu ara bi haller var üstümde kapı gıcırdısına oynuyorum hayır olsun yencem galiba içimdeki ses öyle diyoo ne şekle girerim naparım bilemiyorum bi konuşup 10 gülyorum normalde hastayken bu sefer biraz anormal oldum
regl oldum olcam inş tekrar olur ve bu sefer inş geliş gidiş yapabiliriz
tşk ederim ayrıca
amin canım. ben doktora dedim ben beklemek istemiyorum diye. bir yıl bekleyin diyorlar ya. ben hemen çocuğum olsun istiyorum dedim. o yüzden hemen smear testi yaptı. Allahın izniyle hepimizin olacak.
canım benim alırsın inşallah,neden olmasın
yenilikler insanı dinç tutar,heyecan verir,bak belki de oraya taşınmadan yeneceksin inşallah
ve yepyeni bi hayata başlıycaksın,süper olur valla
walla sen hasta halınle boyleysen normal halını dusunemıyorumm:))))hee bırde su vajıyı yenınce de dusunemıyorum :)))))))))[/QUOTEkıvranıyorum valla napayım kııı bu ara bi haller var üstümde kapı gıcırdısına oynuyorum hayır olsun yencem galiba içimdeki ses öyle diyoo ne şekle girerim naparım bilemiyorum bi konuşup 10 gülyorum normalde hastayken bu sefer biraz anormal oldum
:))bunlar ıyı belırtıler cnm devam et sen bız senı bolede cekerız napalım:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?