- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.481
oy oooy canım benim yaanasıl rahatlatıyo bu yazılımlar beni yaa allahım inşallah yaa..reglm bitsin başlıyayımm
inşallah Allahın izniyle hiç bir şey çıkmaz.
aa ben vajiyi yendim dediğini okuduğum için anlayamadım.
neden öyle diyorsun canım. bir kere olmuş sonuçta.
aparatlar hazırla kendine.
biz son bir aydır neredeyse 10 veya daha fazla gelin verdik bu yöntemle.
formül şu canım.
aparatı yarım saat ya da bir saat kadar içinde beklet. tabi wc gelirse çıkar döner dönmez yine tak.
bak gör kolaylıkla olacak. zaten sen bir kere yapmışsın olacak.
gelip bize anlatacaksın Allahın izniyle.
başarılar
tatlım bende sadece okey jel kullanıyorum hem vajıye suruyorum içine de suruyorum zararı olurmu bılmem hemde penıse suruyoruz
kızlar ya bugün denedik yine çoook az kısmı girdi.perşembe günü hepsi girmişti aslında.regl olcam onun etkisi varmıdır?yarına regl olmazsam tekrar deniycem.25 ekime kadr olup temizlenseydim o güne kadar gelin olmam lazım
sen yen sana tarkanı getırıp göbek attırıcazayyy ne güzeller kız bunlarrbende isterim valla ona göre afilli bii kutlama beklerimm hepinizden
senın dogum gununde yendım canım :)Selam kizlar, hepinize cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin, iyiki varsiniz:))
paticim gelin olmussun iste gozlerin aydin canim:))) Allah insallah bir daha yasatmasin kimseye bu derdi.
Misafirlerim vardi yeni gittiler sayilir, uzun suredir gecirdigim en vasat dogum gunumdu sanirim, bir dogum gunumne bu kadar ozrnsiz ve degersiz hissrtmemistim kendimi, bu yil da boyle gecti gitti iste(
çatlaklar siziiii :)))))ne cok guldunuz kudurdunuz bu gece masallahhhh:)))))))))))))))))))))))))))))
Selam kizlar, hepinize cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin, iyiki varsiniz:))
paticim gelin olmussun iste gozlerin aydin canim:))) Allah insallah bir daha yasatmasin kimseye bu derdi.
Misafirlerim vardi yeni gittiler sayilir, uzun suredir gecirdigim en vasat dogum gunumdu sanirim, bir dogum gunumne bu kadar ozrnsiz ve degersiz hissrtmemistim kendimi, bu yil da boyle gecti gitti iste(
canım çoook geçmiş olsun...içini ferah tut olurmu..önemli olan moral rabbim acil şifalar versin inşallahh....
tatlım ailenle sevdıklerınle nıce nıce mutlu yıllara nasıl gectı dogun gunun
tam olarak oldu bir kaç kez, ama üzerinden 7-8 ay geçti ve ben egzersiz yapmadım hiç, burayı okuyarak yaptım onu da.. olduktan sonra ara vermeyip devam etseydim şimdiye kadar bebişim bile olabilirdi.. ama kendimi çok kasıp birkaç gün bacaklarım falan çok ağrıyınca hadi geçsin yaparım, haftasonu gelsin... öyle diye diye geçirdik.. aslında bugün ve yarın deneme yapıcaktım ama ağrıyı kafaya takınca tüm konsantrem gitti.. ama inşallah pazartesi bişi çıkmaz ve ben başlarım denemelere...
canım bende bir p..s e bir damla girişe sürüyorum. hiç bir sakıncası yok. doktora sordum bu hafta gittiğimde. hem bebeğe engel değilmiş. hamile kalınabiliyormuş.
cnm slm,taşınıyormuşsun,kolay gelsin valla zor iş ev taşımak
ama yeni bir şehir,yeni bir ev,umarım mutluluk huzur getirir sana,
yeni başlangıçlar güzeldir
bebekleri olsun inş yeni evinde...
Selam kizlar, hepinize cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin, iyiki varsiniz:))
sağol canım.
sonucumu bugün aldım.
doktor fibroadenom ile uyumlu yani iyi huylu tümörler olduğunu söyledi.
6 ayda bir kontrol gerekiyormuş.
kansere dönüşme riski yokmuş.
ama büyümeleri durumunda alınması gerekebilirmiş.
gençlerde daha çok olurmuş.
östrojen hormonunun aşırı salgısındanmış.
menepozdan sonra küçülürlermiş.
bugün meme kanserlileri günüymüş.
çok şükür bir şey çıkmadı.
hemen eve geldim.
41 yasin okumaya başladım.
bir günde oruç tutucam dedim.
Rabbim kimseye çaresiz hastalık vermesin.
canım sende benım gıbı aslında yenmıssınde haberın yok :)
ılıskı oncesı aparat ıcerde bekletsen 10 dk falan sorunsuz olur ozaman inşallah..
sen yen sana tarkanı getırıp göbek attırıcaz
senın dogum gununde yendım canım :)
umaırm bıdahakı dogum gunun bu yılı unutturacak kadar güzel olur
ya hıc sorma cenelerıne vurdu kızların maşallah
laf var ıcraat yok hıc bırınde
yendım ya havalandım
yaa evet onu sorucaktım cok yasa emi:)))bende merak edıyordum bı zararı varmı hamılelige dıye...
bide bı test varmıs hıc duydunmu yumurtlama gunununu belırıyormus hem ıdrarla yapılanı hem tukurukle yapılanı varmıs adetın bıttıgı zamanlarla o testı yapıyormussun cıft cızgı cıktıgı gun ılıskıye gırıyormussun yumurtlama donemın oluyormus hamılelık ıcın blgın varmı bana mantıklı geldı nette gordum...
canım ya ben aparatla çalışma yapamadım hiç sanki içini yırtacakmış gibi geliyo deneyemiyorum ben sadece tek parmak yapabildim egzersiz olarak onun haricinde hep eşimle çalışıyorum.tek seferlik olduğu için başardım sayamıyorum bugün hiç yapamadm mesela.olacak inş ya inanıyorum
kızlar oldu ınanmıyorum olduuuuuuuuuuu
hemen sıze haber vermeye geldım daha uzun yazıcam sonra
hepınıze gonulden tesekkur edıyorum sevıncten aglıyorum suannn
hıc acı yok zorlanma yok 5 yılımı bos yere heba etmısım
bırazdan gelıcem gorusuruz kızlar
kızlar oldu ınanmıyorum olduuuuuuuuuuu
hemen sıze haber vermeye geldım daha uzun yazıcam sonra
hepınıze gonulden tesekkur edıyorum sevıncten aglıyorum suannn
hıc acı yok zorlanma yok 5 yılımı bos yere heba etmısım
bırazdan gelıcem gorusuruz kızlar
minelcim çok geçmiş olsun çok sevindim canm temiz çıkmasına işallah allah başka sıkıntı vermez canm benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?