Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tam olarak oldu bir kaç kez, ama üzerinden 7-8 ay geçti ve ben egzersiz yapmadım hiç, burayı okuyarak yaptım onu da.. olduktan sonra ara vermeyip devam etseydim şimdiye kadar bebişim bile olabilirdi.. ama kendimi çok kasıp birkaç gün bacaklarım falan çok ağrıyınca hadi geçsin yaparım, haftasonu gelsin... öyle diye diye geçirdik.. aslında bugün ve yarın deneme yapıcaktım ama ağrıyı kafaya takınca tüm konsantrem gitti.. ama inşallah pazartesi bişi çıkmaz ve ben başlarım denemelere...

tatlım bende sadece okey jel kullanıyorum hem vajıye suruyorum içine de suruyorum zararı olurmu bılmem hemde penıse suruyoruz

canım bende bir p..s e bir damla girişe sürüyorum. hiç bir sakıncası yok. doktora sordum bu hafta gittiğimde. hem bebeğe engel değilmiş. hamile kalınabiliyormuş.

canım sende benım gıbı aslında yenmıssınde haberın yok :)
ılıskı oncesı aparat ıcerde bekletsen 10 dk falan sorunsuz olur ozaman inşallah..

ayyy ne güzeller kız bunlarr bende isterim valla ona göre afilli bii kutlama beklerimm hepinizden
sen yen sana tarkanı getırıp göbek attırıcaz

senın dogum gununde yendım canım :)
umaırm bıdahakı dogum gunun bu yılı unutturacak kadar güzel olur

çatlaklar siziiii :)))))ne cok guldunuz kudurdunuz bu gece masallahhhh:)))))))))))))))))))))))))))))

ya hıc sorma cenelerıne vurdu kızların maşallah
laf var ıcraat yok hıc bırınde
yendım ya havalandım

tatlım ailenle sevdıklerınle nıce nıce mutlu yıllara nasıl gectı dogun gunun

canım normal günlük yaşantınta fırsat buldukça bacakların açık pozisyonda otur. bacaklar esnemeye alışsın diye. hani çok yorulunca insan salar kendini yatar ya. aynen öyle salman gerekiyor. kasmak kendini.burnundan derin nefes al ağzından ver. göbeğinde nefesi hisset. göbeğin hareket etsin.nefes verirken içeri ittirin.p.tesi doktordan sonra bizide bilgilendirirsen sevinirim. hayırlı sonuçlar inşallah.

canım bende bir p..s e bir damla girişe sürüyorum. hiç bir sakıncası yok. doktora sordum bu hafta gittiğimde. hem bebeğe engel değilmiş. hamile kalınabiliyormuş.

yaa evet onu sorucaktım cok yasa emi:)))bende merak edıyordum bı zararı varmı hamılelige dıye...

bide bı test varmıs hıc duydunmu yumurtlama gunununu belırıyormus hem ıdrarla yapılanı hem tukurukle yapılanı varmıs adetın bıttıgı zamanlarla o testı yapıyormussun cıft cızgı cıktıgı gun ılıskıye gırıyormussun yumurtlama donemın oluyormus hamılelık ıcın blgın varmı bana mantıklı geldı nette gordum...

cnm slm,taşınıyormuşsun,kolay gelsin valla zor iş ev taşımak
ama yeni bir şehir,yeni bir ev,umarım mutluluk huzur getirir sana,
yeni başlangıçlar güzeldir
bebekleri olsun inş yeni evinde...

slm canm evet taşınıorum üff walla sorma hemde ne zorr ev taşımak amin canm dileklerin için çok çok saol işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebeklerimi kucağıma alırım yeni evimde çok öpüorum seni balım

canım benim ya üzme tatlı canını..

minelcim çok geçmiş olsun çok sevindim canm temiz çıkmasına işallah allah başka sıkıntı vermez canm benm

canım ya ben aparatla çalışma yapamadım hiç sanki içini yırtacakmış gibi geliyo deneyemiyorum ben sadece tek parmak yapabildim egzersiz olarak onun haricinde hep eşimle çalışıyorum.tek seferlik olduğu için başardım sayamıyorum bugün hiç yapamadm mesela.olacak inş ya inanıyorum

sen herseyı haketmıssın canım artık gun bızım :)))arayı fazla uzatma 2.deneme ıcın p...s bol kayganlıstırıcı sursun cnm esın cok daha kolay oluyor..

evet canım bende duydum. eczanelerde satılıyormuş. kırmızı çizgi çıkıyormuş galiba ovulasyon dönemi olduğunda. ama benim ablam doktora gitmişti. bebek için. doktor yanlış hatırlamıyorsam yumurta çatlatma hapı mı ne öyle bi şey vermişti. bi süre hapı içti. sonra hamile kaldı. ben doktora dedim bebek istiyorum diye. o da bana adetinin 3. gününde gel sonrasında tarihleri sana söyleyeceğim dedi. bende tarihler ileri atabiliyor. 5 10 gün gibi. o yüzden ovulasyonu net bilemiyorum. hepimize hayırlısıyla daha geç olmadan tez zamanda Allah nasip etsin bebişleri

sabret cnm devamı getırmeye calıs cok ara verme bol jel kullan ve rahatlamaya calıs en onemlısı...

canm benm inanamıorum çok çok çooooooooooooookkkkkkkkk mutlu oldum başarmana senden bekliodum zaten bugün yarın
sana hergün halay çeksek yeridir yani kızz eşim yanımdaydı gözlerim doldu sende nieyse daha bi tuhaf oldum eşim diio noldu sana dedim bişe yok netten gözüm ağrıdınese ağlamak yok sevinç gözyaşları tabi bunlar çok mutlu oldum yaaaaaaaaaaaa

canım tebrik ederim çok sevindim Allah başka sıkıntı vermesin tez zamanda bebiş haberinide alırız inşallaaaaaahhhhhhhhhhh darısı diğer arkadaşlara inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…