- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.521
inşallah canım tez zamanda hayırlısıyla oda olur yanlız rahat olmak gerekırmıs strese gelmezmıs bu ısler bunu bılıyorum:)
yavrum bu ruh halini eski evinde bırak yeni evine taşımayeni ev yeni ilişki olsun başarılı olsun inşallah
iyi geceler kızlar Allah'a emanet olun.
minelçetin geçmiş olsun çok şükür iyi haberler verdin.inş vajiden başka dert vermez Rabbim bizlere.biraz torpilli olsak
yine gecelerin tozunu attırıonüff ben felaket yorgunum ama burdanda ayrılamıorum sabahtan beri daha yeni oturdum walla bayaa bi koli yaptık bide evi temizledim çamaşır falan derken bu saat olmuş
kızlar az önce biraz egzersiz yaptım mum regl araya girmişti ara verdiğim için sanırım önce tedirgin oldum. önceleri rahat olan aparat şimdi olmadı. bol jel sürdüm yavaş yavaş girdi.biraz bekletip gelgit yaptım.biraz cesaret geldi bir kat daha kalınlaştırdım. o da biraz zor oldu ama başardım. ama p...s boyutuna gelmeme daha çok var
kızlar az önce biraz egzersiz yaptım mum regl araya girmişti ara verdiğim için sanırım önce tedirgin oldum. önceleri rahat olan aparat şimdi olmadı. bol jel sürdüm yavaş yavaş girdi.biraz bekletip gelgit yaptım.biraz cesaret geldi bir kat daha kalınlaştırdım. o da biraz zor oldu ama başardım. ama p...s boyutuna gelmeme daha çok var
evet canım öyle diyolar,kafaya fazla takmamak lazımmış,doğru söylüyosun,allahım inş en kısa zamanda hepimize nasip eder
olur hayatım hiç korkma sadece kendine inan,gel-gitte de eşin gelirken nefes al ,giderken nefes ver,o zaman rahat oluyo tatlım
hasta modundayımya pc başından kalkmıyorumsaolsun eşim yemek çay yaptı..çamaşırlarıda astık beraber ee bende burda olmazsam çokkk ayıp olur ama dimi
hasta modundayımya pc başından kalkmıyorumsaolsun eşim yemek çay yaptı..çamaşırlarıda astık beraber ee bende burda olmazsam çokkk ayıp olur ama dimi
inşallah canım benim ben inanıyorum cok az bı zaman sonra burada bebeklerımızden konusacagız allahın ıznıyle bız nelere sabretmedıkkı:)
tamam canım sağol dersimi çalıştım ve uyguluycam
sağol canım. sen yendin kabul et. bizi takip ettiysen ilk haftamızda bizimde oldu sonra olmadı falan. ama bir hafta sonra oldu şeklindeydi.
inşallah canımmm,ağzından bal damlıyo valla:76::76::76:
kızz walla aynen çok ayıp olur yaniibende bugün eşime baayya bi iş yaptırdım yazık garibim çok yoruldu mest oldu bende kendimi pc başında buldum zaten burdada sohbet koyuysa nolursa olsun kalkamıorum başından bağımlılık yaptınız bendeeeee
allah snın ıyılıgını vermesın adsamda yazıkuzuluyodur karıım hasta dıye bılse burda neler yaptıgını walla evın hepsını temızletır sana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?