Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar az önce biraz egzersiz yaptım mum regl araya girmişti ara verdiğim için sanırım önce tedirgin oldum. önceleri rahat olan aparat şimdi olmadı. bol jel sürdüm yavaş yavaş girdi.biraz bekletip gelgit yaptım.biraz cesaret geldi bir kat daha kalınlaştırdım. o da biraz zor oldu ama başardım. ama p...s boyutuna gelmeme daha çok var

iyi geceler kızlar Allah'a emanet olun.
minelçetin geçmiş olsun çok şükür iyi haberler verdin.inş vajiden başka dert vermez Rabbim bizlere.biraz torpilli olsak

sağol canım. sen yendin kabul et. bizi takip ettiysen ilk haftamızda bizimde oldu sonra olmadı falan. ama bir hafta sonra oldu şeklindeydi.

yine gecelerin tozunu attırıon üff ben felaket yorgunum ama burdanda ayrılamıorum sabahtan beri daha yeni oturdum walla bayaa bi koli yaptık bide evi temizledim çamaşır falan derken bu saat olmuş

hasta modundayımya pc başından kalkmıyorum saolsun eşim yemek çay yaptı..çamaşırlarıda astık beraber ee bende burda olmazsam çokkk ayıp olur ama dimi

olur olur canım,ne güzel geçmişsin son aparatını maşallah,başlarda biraz daha kalın aparat zor olur ama bikaç gün daha yaparsan iyice alışırsın canım
yeterki düzenli yap,bak penis boyutuna ne kadar çabuk gelirsin

canım stres yapıp kendını kastıgın ıcın oyle olmustur rahatlamaya calıs p.. boyunu dert etme ben 10 cm den sonra yendım ve yenelı 1 hafta oldu egzersızsız ılıskıye bol jelle gırebılıyorum..

hasta modundayımya pc başından kalkmıyorum saolsun eşim yemek çay yaptı..çamaşırlarıda astık beraber ee bende burda olmazsam çokkk ayıp olur ama dimi

kızz walla aynen çok ayıp olur yaniibende bugün eşime baayya bi iş yaptırdım yazık garibim çok yoruldu mest oldu bende kendimi pc başında buldum zaten burdada sohbet koyuysa nolursa olsun kalkamıorum başından bağımlılık yaptınız bendeeeee

allah snın ıyılıgını vermesın adsamda yazıkuzuluyodur karıım hasta dıye bılse burda neler yaptıgını walla evın hepsını temızletır sana:))

bitanem hemen zorlama ztn yavaş yavaş alıştıra alıştıra ok..derin nefes al rahat ol tv ye başka şeye odaklan oraya odaklanma ok..zorlandıgın yerde bekle derin nefes yavaşça içine çekiyo ztn..zamanla pns boyutunada gelirsin

canım gün aşırı egzersiz yaparsan daha çok yok.

çalıştır kıs tembel alışmasınlarbenimki triplendi şimdi baya ilgisiz kaldı geç yazyorm kusra bakmayın çıtırlaar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…