Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benimkiler walla hergün sorarlardı oldumu noldu naptınız die oyüzden hiç çekemezdim zaten burayı bulduktan sonrada hiç gerek kalmadı saolsunlar wallaburası olmasaydı bende kafayı yerdim içime ata ata

doğru walla allah dağına göre kar verir die boşuna demiolar:26:bende ilk zamanlar eşime diodum ben sana bunu yaşataamam ayrılalım die çok kızıodu bana saçmalama ben senle bunun içinmi evlendim die bakıorum hep sizlerde aynı şeyi sölüosunuz demekki var bundada bi hayır:44::44:

öyle canım valla ,herşey dengi dengine bu dünyada
neyse artık kurtuldum da başımın eğikliği de kalktı ona karşı,gerçi hiçbişey söylemedi bugüne kadar ama ben hep kompleksini yaşadım bu olayın
sadece ben yendikten sonra -ben de benim de çilem buymuş diyodum içimden dedi-o kadar
neyse bitti de şükürler olsunki,ezikliğim geçti
daha rahat şımarabiliyorum artık
allahım sana da nasip etsin inş canım en kısa zamanda

walla ben böylede şımarıorum ama tabi yensem kurtulsam dahada şımarırım işallah allaha şükür benm eşimde şimdiye kadar lafını bile etmedi belkide onlar böle olduğu için bizde hep erteledik bilemiorum amann ne olduğu umrumda deil walla sadece bu dertten kurtulayım istiorum

öyle canım ben de derdim niye zorlamıyo beni diye,ama işte yaşanılması gerekiyomuş yaşadık bitti,geriye bakmamak lazım artık
sen de yenceksin inş canım en kısa zamanda,dualarım seninle
ben kaçıyorum öptüm seni,iyigeceler

evet cnm bende aynıyım walla bekleme tahrısın fln yoksa...reglıme az kaldı olana kadar ıyıce alısım cunku hmen allahın ıznıyle bebeıs calısmalarına baslıcaz:)

GÜNAYDDINNNNNNNNN benim kurtarıcı meleklerim:))))önümüzdeki hafta ehlıyet sınavım var bu haftadan ıtıbaren esım neti yasakladı coook calısmam lazım:)ama ıhmal etmıcem sızı aradada olsa kacamak yapmam lazım:)))yınede fazla gıremezsem hakkınızı helal edın soru sormak ıstersenız ozelden msj atabılırsınız bana....

günaydın şekeriimm.....başarılar diliyorummm....kaçamak falan yapma kıı güzel çalış ok..

arkadaşlar benimde duvağım açılsın artıkın. maşallah siz yenenler çoğaldı valla biz tembel çıktık baya

canım önce gerçekten karar vermen gerekiyor, üzerine düşmen gerekiyor, azimli olman gerekiyor, sen egzersiz yapabiliyosun ama yeteri kadar yapmıyosun bir ileri bir geri olmaz hep bir adım daha öne geçmeye çalışacaksın 2 parmağı rahat yaptıktan sonra eşinle dene gel bir hafta doğru düzgün yap kararlılık göster son yenen kızlar nilay ve pati ne kadar egzersiz yaptılar ki canım zaman olarak çok az ama egzersize çok zaman ayırmak gerekiyor günde 1-2 saatini ayırsan en geç 2 hafta bak yıllarımız geçti bizim sonradan çok üzülüyosun inan bunun için hayatımı zindana çevirmişim diye, ne zaman yardım istersen sorun olursa burda mutlaka birileri yardım edecek, ne olur biran önce başla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…