- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.601
karşılıklı oynuyalımbi gün okey my net çanakta
sız yenı gelın olun bakalaım ben sıze neler yapıcam 1 haftabu topıge gırme yasagı koyucam sıze esınızle ılgılennın dıe:)))))))))))))))9
GÜNAYDDINNNNNNNNN benim kurtarıcı meleklerim:))))önümüzdeki hafta ehlıyet sınavım var bu haftadan ıtıbaren esım neti yasakladı coook calısmam lazım:)ama ıhmal etmıcem sızı aradada olsa kacamak yapmam lazım:)))yınede fazla gıremezsem hakkınızı helal edın soru sormak ıstersenız ozelden msj atabılırsınız bana....
arkadaşlar benimde duvağım açılsın artıkın. maşallah siz yenenler çoğaldı valla biz tembel çıktık baya
Gunaydin Kizlarrr:))))
sizin ceneleriniz ne kadarcok dusuyo geceleri yahu:)6
pati'mmm canim valla nasil mutluyum senin icin 2 gundur anlatamam, telefondan yazarjen hlay cekemiyirum ana soz sana, pc basina gecer gecmez cekecem o halayi:)))
arkadaslar nolur siz de asilin egzersizlere, belinay aybice buseumut, lafim ozellikle size, ucundasiniz azicikbisey kaldi sizler de yenmek uzeresiniz hadi kizlar siz de bizi svindirin:))
nursenacim sen nasilsin canim? Nasil gidiyo yolunda mi hersey?
Dun sormustunuz ya hani; dun sabah gebelik testi yaptim canim, negatif cikti sonuc, bu gun de regl oldum, 1 hafta mola verdim ama regl sonras icin hic korkmuyorum artik:)) biter bitmez doktora gidip kontrol yaptiricam hamis kalmak icin:))
günaydınn şekerlerrrrrrrrr pazar pazar nabersiniz bu pazarları hep böle sıkıcı olurmu yaaaaa
Hava oyle kapali ki canim icimi daraltti benim de
Gunaydin Kizlarrr:))))
sizin ceneleriniz ne kadarcok dusuyo geceleri yahu:)6
pati'mmm canim valla nasil mutluyum senin icin 2 gundur anlatamam, telefondan yazarjen hlay cekemiyirum ana soz sana, pc basina gecer gecmez cekecem o halayi:)))
arkadaslar nolur siz de asilin egzersizlere, belinay aybice buseumut, lafim ozellikle size, ucundasiniz azicikbisey kaldi sizler de yenmek uzeresiniz hadi kizlar siz de bizi svindirin:))
nursenacim sen nasilsin canim? Nasil gidiyo yolunda mi hersey?
Dun sormustunuz ya hani; dun sabah gebelik testi yaptim canim, negatif cikti sonuc, bu gun de regl oldum, 1 hafta mola verdim ama regl sonras icin hic korkmuyorum artik:)) biter bitmez doktora gidip kontrol yaptiricam hamis kalmak icin:))
kızlar içinizde Amasya,Çorum,Samsun da iyi bir jinekolog önerecek var mı ya korkuyorum gitmeye.
kızlar içinizde Amasya,Çorum,Samsun da iyi bir jinekolog önerecek var mı ya korkuyorum gitmeye.
kızz korkma kızz ççok kolay motora çalış fazla, hıı bide geçenyıl çıkmış sorulara çalış genelde aynı sadece yerlerini değiştiriolar ama çıkmış sorulara bayaa bi çalış
selam bayanlar
ahhh 1 ay öncesinde ne umutlarla evlendim şimdi buralarda derdime çözüm arıyorum
yeni başaranlar olmuş sanırım
tebrikler, darısı bizim başımıza :2:
cAnim oralari bilmiyorum ama tokatta Erol yazar diye bir doktor var annemin jinekologi. Cok cok iyi bir doktor, bende annemin ameliyatinda tanismistim annem cok memnun idi kendisinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?