Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gunaydin Kizlarrr:))))
sizin ceneleriniz ne kadarcok dusuyo geceleri yahu:)6

pati'mmm canim valla nasil mutluyum senin icin 2 gundur anlatamam, telefondan yazarjen hlay cekemiyirum ana soz sana, pc basina gecer gecmez cekecem o halayi:)))

arkadaslar nolur siz de asilin egzersizlere, belinay aybice buseumut, lafim ozellikle size, ucundasiniz azicikbisey kaldi sizler de yenmek uzeresiniz hadi kizlar siz de bizi svindirin:))

nursenacim sen nasilsin canim? Nasil gidiyo yolunda mi hersey?

Dun sormustunuz ya hani; dun sabah gebelik testi yaptim canim, negatif cikti sonuc, bu gun de regl oldum, 1 hafta mola verdim ama regl sonras icin hic korkmuyorum artik:)) biter bitmez doktora gidip kontrol yaptiricam hamis kalmak icin:))

kızz korkma kızz ççok kolay motora çalış fazla, hıı bide geçenyıl çıkmış sorulara çalış genelde aynı sadece yerlerini değiştiriolar ama çıkmış sorulara bayaa bi çalış

günaydın şekerim ayy işallah yaa az kaldı halay çekecez yakında

sağol canım bende herşey yolunda hamile kalıyım diye eşimi fazla zorladım galiba adam kaçacak yer arıyor ben hissetmiştim canım sen içten içe istiyorsun hamileliği yakışır da yaş olarak uygun yaştasın ben şu an korkuyorum çok istememe rağmen yaş geç, diyabet var falan zaten kalıyım doğuruyum dersen nerden baksan bir seneye yakın sürer onun için senin de benim de vaktidir canım Allah kısmet ederse. pek bir buruk gördüm seni canım 30 yaş dönüm noktası biraz bana da yıllar geçip gitmiş boşa geçmiş gibi gelmişti ama en bilinçli zamanlarımız artık kabullendim mutluyum yaşımla.

kızlar içinizde Amasya,Çorum,Samsun da iyi bir jinekolog önerecek var mı ya korkuyorum gitmeye.

kızz korkma kızz ççok kolay motora çalış fazla, hıı bide geçenyıl çıkmış sorulara çalış genelde aynı sadece yerlerini değiştiriolar ama çıkmış sorulara bayaa bi çalış

ooff off bı zor gelıyokı sorma tatlım dedıgın gıbı motor tekkorkum hayırlısı artıkın:)

selam bayanlar
ahhh 1 ay öncesinde ne umutlarla evlendim şimdi buralarda derdime çözüm arıyorum
yeni başaranlar olmuş sanırım
tebrikler, darısı bizim başımıza :2:

selam bayanlar
ahhh 1 ay öncesinde ne umutlarla evlendim şimdi buralarda derdime çözüm arıyorum
yeni başaranlar olmuş sanırım
tebrikler, darısı bizim başımıza :2:

canım daha çok yenisin erteleme ama bir an önce başla, ne aşamadasın hiç mi olmuyor yaklaştırmıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…