Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım 9.5 cm supersın korkunu yensen sımdı bıle yapabılırsın
ama benım gıbı emın olmak ıstıyorsan bıraz daha kalınlaştırdıgıda aparatı kolayca alınca
sende tamamsın artık yenı gelıın olursun :)
ben her kalınlastırdıgımda aparatı zorlanınca cıkarmayıp bekletıp sonra ılerletıyordum rahatca ılerlıyordu
bak sende kalınlatırmıssın cözmussun olayı hadı darısı basına

canım o an olunca sureklı agladım esım cıkması gerektı hemen ama bı turlu gıdemedı ben ıkıdebır aglayıp oldu bıttı
kurtuldum dıyorum hem guluyorum hem aglıyorum :)
suan yanlızım evde aksam bıraz dısarı cıkıp yurudum
eve geldım annemlerı aradım ama hala saskınım kendıme geleyım aılemle bır kutlama partısı yapıcam daha :)
ah sızlerde bır yenınde mutlugumuz tam olsun

amin canm benm işallah yaa hepimiz kurtuluruz bu derttendemek ailende bilio ayy walla ben cesaret edipte diemedim kimse bilmio benmkilerden önceleri 5ay kadar kuzenlerim biliodu sonra oldu die onlarada yalan söledik şimdi kendi içimizde halletmeye çalışıos bide onlarınlaflarıyla uğraşamazdım walla senn cesarete hayran kaldım

kutlamalar sana feda olsun canım,allah nazarlardan saklasın inşallah
bundan sonra hep güzel günler yaşa

kızz ben yaşlandığım zaman bile pc başında oturuo olcam kesin böle titreye titreye oturruum artık oyüzden ben kumarbazda olurum kafayıda yerim yanii az kaldı yakındır zaten

valla ben de öyleyim canım,deli gibi internet bağımlısıyım,sabahtan akşama kadar,girip çıkmadığım yer kalmıyo
hele bi de oyunlar,bi dönem bi oyuna takıyorum bi dönem bi oyuna
bir de bu topiği hiç bırakamıyorum

aynen walla zaten pc bağımlısıydım bide bu topiği buldum şimdi hiç ayrılamıorum pcden canm bilg.m benm çok seviorum yaaa

ayy canm benm sen gitme baribanada uyku hiç gelmez sabhlarıda kalkamam annemlerde bana hep diolar tembel o saate kadar yatılırmı die ama kalkıp da napiim diorum evim temiz yemeğimi yapıorum

hee daha ne olsun yat güzelim ben de çok severim sabah uykusunu ama eşim erkenden zıplar benim
karnım acıktı diye,sinir oluyorum ama naparsın kalkıyorum işte mecburen
bekarken ne güzel uyurdum

hee daha ne olsun yat güzelim ben de çok severim sabah uykusunu ama eşim erkenden zıplar benim
karnım acıktı diye,sinir oluyorum ama naparsın kalkıyorum işte mecburen
bekarken ne güzel uyurdum

hee walla yediği önünde yemediği arkasındabenm eşimde haftasonları bana uyup geç kalkıo şanslıyım yani okonuda

ne güzelmiş,benimki erken kalkmayı seviyo,tam tersim yani
napalım idare ediyoruz işte,ama bazı zamanlar güzellik yapıyo,kahvaltıyı hazırlayıp beni kaldırıyo

kızz walla aynen benm kocişte öle şeyler yapıoyaa bişe dikkatimi çekti bu vajili kızların kocaları hep böle yardım ediolar eşlerine mesela ben bugün kocişle ev temizledim falan herhafta sonu yardım eder bana maşallah bu bi tesadüf olamaz herhalde

evet canım,eşlerimiz tuhaf,bizi hiç bırakmıyolar,bi de evlerine eşlerine çok bağlılar,duygusal oluyolar
canım bi yerde okumuştum biz bilinçaltında evlenirken özellikle böyle erkekleri seçermişiz
tam bi açıklaması var mı bilmiyorum ama tuhaf yani

kendı aılemden annem ve ablalarım ve en yakın dostum bılıyor onlara demesem cıldırırdım
ama esım kımseye dedıgımı bılmıyor duysa cok kotu olur
onun aılesı sorun yok bılıyor .. aıleme demesemde anlarlardı bı anormallık oldugunu
5 yıl oldu esım cocuk ıstıyor bende sorun yok ee nıye olmuyor
senınkılerı bılmem ama benımkler asla bana baskı yapmadı ben demeden konuyu acmadı hıc bır zaman

kutlamalar sana feda olsun canım,allah nazarlardan saklasın inşallah
bundan sonra hep güzel günler yaşa
amin inşalah canım hepberaber

ya kızlar gercekten dogru benım esımde cok yardım sever demek bastan bız uyanık davranıp
esnek duygusal eslerı secıyormusuz bılınc altı :)

arkadaslar yenenler duvagı acık gelın resmı
egsersızde olanlar duvağı kapalı gelın resmı avatarı yapıyor boyle karar alınmıstı onceden
kım yendı kım yenmedı dıye sureklı akıl karısıyor cok kısı var malum ..
bu yuzden avatarları buna göre degiştirirsek cok ıyı olur ..:

wallaa aynen doğru herhalde benmkide çok hassas bana karşı:26:

evet canım çok merhametli oluyolar,bi de çok sabrediyolar şekil bizde görüldüğü gibi
ben zaten önceleri düşünürdüm,yenmeden önceleri özellikle ilk zamanlarda
başka erkek olsa sabreder mi diye,o zaman daha da üzülürdüm ben bu zıkkımı niye yenemiyorum
bu adama niye bunu niye çektiriyorum diye
işte bilinçalti demekki,bi de rabbimin işi tabi
herkesi dengi dengine yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…