- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.541
evt hatırlıyorum canım.bizde gelgit olmadı hiç ondan yendm diyemiyorum ama az kaldı inş.
dua edin nolur
aparatla keske yapabılsen p. bıkere alabıldın bunu hıc yapamıyanlar var egserszı senı daha hızlı sonuca götütür canımcanım ya ben aparatla çalışma yapamadım hiç sanki içini yırtacakmış gibi geliyo deneyemiyorum ben sadece tek parmak yapabildim egzersiz olarak onun haricinde hep eşimle çalışıyorum.tek seferlik olduğu için başardım sayamıyorum bugün hiç yapamadm mesela.olacak inş ya inanıyorum
sen herseyı haketmıssın canım artık gun bızım :)))arayı fazla uzatma 2.deneme ıcın p...s bol kayganlıstırıcı sursun cnm esın cok daha kolay oluyor..
şımarırım ama ben:)))neyse canlarım opuyorum sızı ben gıdım beyım bekler beni:))))hepınızı cok cok opuyorum...tatlı ruyalar
şımarırım ama ben:)))neyse canlarım opuyorum sızı ben gıdım beyım bekler beni:))))hepınızı cok cok opuyorum...tatlı ruyalar
çalıştır kıs tembel alışmasınlar benimki triplendi şimdi baya ilgisiz kaldı geç yazyorm kusra bakmayın çıtırlaar....
bi de yarın bunca şeyi okumak lazımdı dimi.
kızz yok kızz ne kusuru bende zaten facede tavla oynuodum tavla manyağı oldum resmenaynen walla benmki benden çalışkan ben tembelim tembellllll
facede tavlamı bende okey oynuyorum genelde oynuyomusun sende
nilayy_84 sen 10 cm deyince gittim ölçtüm 9,5 cm miş.
minelcetin canım gün aşırı derken birer gün bekleyeyim mi yani anlayamadım da
belinaycım ayna olmadan ypamıyorum ben ya. tv karşısında hiç yapamam sanırım :)
canm benm inanamıorum çok çok çooooooooooooookkkkkkkkk mutlu oldum başarmana senden bekliodum zaten bugün yarın:
sana hergün halay çeksek yeridir yanikızz eşim yanımdaydı gözlerim doldu sende nieyse daha bi tuhaf oldum eşim diio noldu sana dedim bişe yok netten gözüm ağrıdı nese ağlamak yok sevinç gözyaşları tabi bunlar çok mutlu oldum yaaaaaaaaaaaa
canım tebrik ederim çok sevindim Allah başka sıkıntı vermesin tez zamanda bebiş haberinide alırız inşallaaaaaahhhhhhhhhhh darısı diğer arkadaşlara inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh
kızz he hee kalkmıomki başından gündüzleride sürekli başındayım bi tavla bi okey manyak oldum yanii
kızlar kk deki oyun kulubünde de güzel oyunlar var,şiddetle tavsiye ederim
canım benım ya ağlatıcaksın tekrardan benı daha yenı durdu gözyaslarım
burdakı ortam bır baska aıleme daha 1 2 saat once haber verdım saatlerdır burdayım
oncelıgım burası oldu ve ınsallah yendım kacmak yok hep burda olucam yenı gelenler ıcın
darısı senın basına canım ınsalalh sende tez vakıt yenersın
amin inşallah canım cok sağol
ya boyle sız tebrık ettıkce cok mutlu oluyorum
yendım basardım artık o kotu gunler bıttı ınsallah..
kızlar kk deki oyun kulubünde de güzel oyunlar var,şiddetle tavsiye ederim
iyi geceler hepinizeee.
aaa ciddenmi burda öle şeylerdemi varmış ben kkda sadece vajili konular var sanıodumdur bi bakayım saol canm
var canım süper oyunlar var zuma özellikle ,bi bak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?