Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nilayy_84 sen 10 cm deyince gittim ölçtüm 9,5 cm miş.

minelcetin canım gün aşırı derken birer gün bekleyeyim mi yani anlayamadım da

belinaycım ayna olmadan ypamıyorum ben ya. tv karşısında hiç yapamam sanırım :)

aparatla keske yapabılsen p. bıkere alabıldın bunu hıc yapamıyanlar var egserszı senı daha hızlı sonuca götütür canım
inşallah olucak canım

sen herseyı haketmıssın canım artık gun bızım :)))arayı fazla uzatma 2.deneme ıcın p...s bol kayganlıstırıcı sursun cnm esın cok daha kolay oluyor..

yarın ıkıncı denemeyı yapcam regl olmadan ekadar yapsam kar
ablam bekle bır gun gecsın dıyor ama 5 yıldan sonra kımse benı tutamaz
beynıme ıyıce kazımalıyım yendığımı

ister her gün ister bir gün atlayarak canım. mesafe koymadan.

canım benım ya ağlatıcaksın tekrardan benı daha yenı durdu gözyaslarım
burdakı ortam bır baska aıleme daha 1 2 saat once haber verdım saatlerdır burdayım
oncelıgım burası oldu ve ınsallah yendım kacmak yok hep burda olucam yenı gelenler ıcın
darısı senın basına canım ınsalalh sende tez vakıt yenersın

canım tebrik ederim çok sevindim Allah başka sıkıntı vermesin tez zamanda bebiş haberinide alırız inşallaaaaaahhhhhhhhhhh darısı diğer arkadaşlara inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh

amin inşallah canım cok sağol
ya boyle sız tebrık ettıkce cok mutlu oluyorum
yendım basardım artık o kotu gunler bıttı ınsallah..

canm benm sen ağlama sen bol bol gül artık bide kalk oyna valla bak benyenseydim şimdi ne oyunlar oyn uo olurdum şimdi bile durduk yere alkış falan çalıorum deli gibiiyim yani eşim acayip acayip bakıo suratıma nevar yani içimden geldi diorum kızz kalk kalkkkkkkkkkkk tey tey teeeeeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…