- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.641
ha alıyımda esım ıyıce cıldırsın :)canım eczanden erkek içn viegrada alabilirsin.
oooooooooooffff nedn kimsecikler yookk...muhabbet yookk
oooooooooooffff nedn kimsecikler yookk...muhabbet yookk
ha alıyımda esım ıyıce cıldırsın :)
canım avatarlarımızı duvak kapalı gelın yenıncede duvak acık gelın yapıyoruz senınkı ock ıc karartıcı
degısebılırmısın ?
ben varım ya kımselerden sayılmıyormuyum
kızlaaaaarr susmu geldi naparsınız bakam..busem yafrum özelne atyorm msn facebk ok.
kızz bende foruma girdim çıktım kaçkere, bakıorum kimse yok bitek ben
canlar acil... cok uzgun bı yarım kadın olarak, az once esımle denedık yarıdan ılerı gıdemedı(( bagırdı cok asagalar gıb .. bnde dedm esıme du uyustuırıp deneyeolınm allah rızası ıcın bı ılac aduı verın esımı carsıya yıollaıcam ( bu gece olsun btsın ; yarıdımmmmm edın nolur
canlar acil... cok uzgun bı yarım kadın olarak, az once esımle denedık yarıdan ılerı gıdemedı(( bagırdı cok asagalar gıb .. bnde dedm esıme du uyustuırıp deneyeolınm allah rızası ıcın bı ılac aduı verın esımı carsıya yıollaıcam ( bu gece olsun btsın ; yarıdımmmmm edın nolur
anestol un yan etkısı varmı ,, sımdı gt al dedm arada yanına gıdıyorum, dıokı onuda surdurmessın sen. nereye surucegm aydınlatn nolur neolursa olsun yapıcamdedmonada gtmeye karar verdı
xylocaine bu sprayı duyan varmı anestol yakar dıolar .. beynımden nfret edıyorum
Annaaamm, ben de tokatliyim canimya, neresibdensin srn?
o arada ıkıncı deneme ıcın esımı kovalamakla mesguldumyafrum varsında hani yazmıyonuz bir kaç kez geldim kimseler yoktuu.. nette dolanyodum..
anestol un yan etkısı varmı ,, sımdı gt al dedm arada yanına gıdıyorum, dıokı onuda surdurmessın sen. nereye surucegm aydınlatn nolur neolursa olsun yapıcamdedmonada gtmeye karar verdı
hepinizden allah razı olsun gece tekrar gırıcem bırazdan gelır eve, yemnek hazırlıyacagım ona, sonra deneyecegım gece gec saatte ıns hayrlı hbr ederım sızekalbımın acısı gozume vuruo aglayamıorunm .. saoln yardımlarınz ıcın kullanacagm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?