Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım eczanden erkek içn viegrada alabilirsin.
ha alıyımda esım ıyıce cıldırsın :)
canım avatarlarımızı duvak kapalı gelın yenıncede duvak acık gelın yapıyoruz senınkı ock ıc karartıcı
degısebılırmısın ?

oooooooooooffff nedn kimsecikler yookk...muhabbet yookk

ben varım ya kımselerden sayılmıyormuyum

yafrum varsında hani yazmıyonuz bir kaç kez geldim kimseler yoktuu.. nette dolanyodum..

canlar acil... cok uzgun bı yarım kadın olarak, az once esımle denedık yarıdan ılerı gıdemedı(( bagırdı cok asagalar gıb .. bnde dedm esıme du uyustuırıp deneyeolınm allah rızası ıcın bı ılac aduı verın esımı carsıya yıollaıcam ( bu gece olsun btsın ; yarıdımmmmm edın nolur

canm sakin ol ilkönce beynini uyuşturman lazım ama benm bildiğim anestol bide emla var başka bilmiorum

bitanem yaa panik yapma rahat ol ok.. ben kayganlaştırıcı gleitgelen uyuşturucuda anestol öneriyorum..

anestol un yan etkısı varmı ,, sımdı gt al dedm arada yanına gıdıyorum, dıokı onuda surdurmessın sen. nereye surucegm aydınlatn nolur neolursa olsun yapıcamdedm onada gtmeye karar verdı

anestol un yan etkısı varmı ,, sımdı gt al dedm arada yanına gıdıyorum, dıokı onuda surdurmessın sen. nereye surucegm aydınlatn nolur neolursa olsun yapıcamdedm onada gtmeye karar verdı

canm ben hiç anestol kullanmadım ama iç kısmına biraz sür ,böle panik yaparsan ,direkt o olaya odaklanırsan biraz daha zorlaşır daha çok kasarsın kendini dikkat et canm yaa üzülme olmazsada ucunda ölüm yok yaa

yafrum varsında hani yazmıyonuz bir kaç kez geldim kimseler yoktuu.. nette dolanyodum..
o arada ıkıncı deneme ıcın esımı kovalamakla mesguldum

canım once bır sakınleş
esın sana boyle yaklasması vok yanlıs ama senı anlıyorum bu raddelerı hala esımel yasıyorum bende
emla yada anestol ıkısıde etkılı anestol uzun suruyor etkısı vajı bolgene ve ıcın dogru surceksın
ama once beynınde rahatlaman lazım olucak gırıcek acımıcak bunu telkın etmelısın
denemeden once esınle oncesınden es parmagı yada bı seyle bı aparatla denesen okadar guvenın gelcekkı canım
yarıya kadar olmus bu bıle cok buyuk basarı

Son düzenleme:
ama esım ole dusunmuyo bole evlılık olurmu dedı ya yarıdan fazlası gtmıo nefes alıp verıorum , adam 2 oarmagınısonuna kadar da soktu , ama pns yardıan fazla gtmıallahım yardı m et

hepinizden allah razı olsun gece tekrar gırıcem bırazdan gelır eve, yemnek hazırlıyacagım ona, sonra deneyecegım gece gec saatte ıns hayrlı hbr ederım sıze kalbımın acısı gozume vuruo aglayamıorunm .. saoln yardımlarınz ıcın kullanacagm

canm üzülme işallah olur da ama böle oolmana çok üzüldüm yani eşinin sana böle yapmasına sen kendini hazır hissetmemiş olabilirsin nevar yani bunda allahım yaanese canm sen kendine dikkat et üzülme sakin ol işallah hayırlı haberlerle gelirsin kuzuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…