Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım inşallah hayırlı haberlerle gelırsın sorunsuz olur tıkandıgın yerde esıne soyle beklesın
bıraz bekleyınce yavas yavas ılerlesın daha rahat olur sende bol bol nefes al ver bacaklarını acabıldıgın kadar ac
dualarımız senınle

ayy sımdıde bunu stes yaptım walla tatlım ozelden msj attım sana...

tatlım benım esımdede aynı sorun var herzaman deıl ama aynen ben ustelıyorum sımdı kecıboynuzu pekmezı aldım ama pekbı faydası olmadı gıbı her sabah 2 koca kasık yıyoruz beraber:)inşallah zamanla duzelecek onlarda haklı bısey dıyemıyoruz...

canım sen ne aşamadasın? uzun zamandır burdasın değil mi?

sagol cnm yeni gördüm yazdıgını kusura bakma valla hiç bi aşamada değilim uzun zamandır burdayım evet ama egzersiz yapamıyrm sadece p..s deniyrz yarım yamalak bişeyler oluyr ama bitiremiyrm tam olarak

sagol cnm yeni gördüm yazdıgını kusura bakma valla hiç bi aşamada değilim uzun zamandır burdayım evet ama egzersiz yapamıyrm sadece p..s deniyrz yarım yamalak bişeyler oluyr ama bitiremiyrm tam olarak

canım yenı yenen bırı olarak sana soyleyebılecegım tesk sey gırdıgı yere kadar gırsın sızı hıssettıgın zman sakın esını ıtme orda bekle bı sure ve alabıldıgın yere kadar olan yerde gıt gel yapsın esın bak o zaman rahatlıcaksın ve zamanla hepsını alacaksın ınan bana...

patiiii
prez. ne gerek var ki ?

canım korunuyoruz ben alısana kadar
1 2 ay esım rıza gosterdı tabı sonradan cark etmezse
hap kulanmak ıstemedıgmden onunla korunuyoruz

sen bilirsin canım ama bence gerek yok ki
bu arada resimdeki gelin çok sinirli duruyor
güleç bir gelin koy bee

canım yine de çoğuna göre şanslısın en azından deneyebiliyosun şu bizim yendiğimiz yöntemi bir denesen ne kaybedersin.

canım baska turlu nasıl koruncaz:)
ya ben sevdım bu avatarı dua edıyor suan
tamamen korkulaırmdan arınıp anne olayım dıye

canım korunmasan keşke zaten ha deyince hamile mi kalınıyor yine 1-2 ayı bulur sen bebeği çok istiyosun diye söylüyorum canım.

kızlar ya 25 eylülde yendim 1 ekimde regl oldum 6sından sonra da hergün denedin yani 10 gün ağzımın tadı değişti başım devamlı ağrıyor belim devamlı ağrıyor elim ayağım da ateş gibi hemen hamile kalınır mı ve de bu kadar erken belirtiler görülür mü yoksa psikolojik mi?

bir ben bir pati kız pati sen biliyo musun kız? ne çok ziyaretçi var cesaret edip yazın arkadaşlar.

nursenacım cocuk bana kalsa 5 6 ay sonrası olsun derdım
yenı sorunlar baslıyor daha cınsellıge esımle uyumlu sekılde anlasmamıs falan
ama esım ıstıyor dıye yakın donemde ıstıyorum ama ya ılk korunmasız ılıskıde olursa
garantısı yok ..

canım senın su belırtıler neden olmasın 5 gun daha bekle kan testı yaptır
2 haftada kan testınden hemen anlasılıyor bugun nılayada demıstım bunu :)

sahara arkadasım bak ben 5 yılın sonunda yendım sende bıızm yendıgımız yontemı uygulasan
nursenaya katılıyorum kesınlıkle

mısaıfr okuyucalara sıra gelınce bırzamanlar bende oyleydım okur okur kacardım
umarım onlarda korkulaırnla yuzlesme cesaretı bulunca uye olup yazarlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…