- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.681
bir ben bir pati kız pati sen biliyo musun kız? ne çok ziyaretçi var cesaret edip yazın arkadaşlar.
kızlar ya 25 eylülde yendim 1 ekimde regl oldum 6sından sonra da hergün denedin yani 10 gün ağzımın tadı değişti başım devamlı ağrıyor belim devamlı ağrıyor elim ayağım da ateş gibi hemen hamile kalınır mı ve de bu kadar erken belirtiler görülür mü yoksa psikolojik mi?
Merhabalar;
Benim bir sorum olucak, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ben evli ve bakireyim.. Eşimle denemelerimiz sonucu sanki bir duvar varmış gibi hissettiğini söylüyor. Ben kendi başıma 2 parmağımla deneme yaptığımda sıkıntı yaşamıyorum ama onun dışında sanki daha fazla esnemeyecekmiş gibi hissediyorum ki o esnemeyecek sandığım şey kızlık zarı olsa gerek. O zarı genişletmenin&yoketmenin (p...s haricinde) bir yolu var mı :) Bu konuda çok yeni olduğumdan saçma bir soru olduysa kusuruma bakmayın lütfen..
saol canım benim yaainşaallah... Sordum sana çok kez ama görmedln galiba ne durumdasn die ben bile düşünemedim kendimi sen nasl düşündün yafrum
kızlar oldu ınanmıyorum olduuuuuuuuuuu
hemen sıze haber vermeye geldım daha uzun yazıcam sonra
hepınıze gonulden tesekkur edıyorum sevıncten aglıyorum suannn
hıc acı yok zorlanma yok 5 yılımı bos yere heba etmısım
bırazdan gelıcem gorusuruz kızlar
nefes al ver ıkındogumumuz süper geçer usta olduk benim nefes alıp verme olayım komediiiiii
aklıma ne şeytanlık geldi kız acaba p... anestol sürüp yapsaydık ne olurdu? uyuşur mu kı?
geçen burda kk da biri vajinin yapısı için ne yorum yapmış gülmekten çatladım bir kase balın ortasına bir parmak batır sonra eski halini alıyor demiş kızlar :
kızlar ya 25 eylülde yendim 1 ekimde regl oldum 6sından sonra da hergün denedin yani 10 gün ağzımın tadı değişti başım devamlı ağrıyor belim devamlı ağrıyor elim ayağım da ateş gibi hemen hamile kalınır mı ve de bu kadar erken belirtiler görülür mü yoksa psikolojik mi?
canlar,eşımi ecz neye gndrdm xylocaine spray almaYA yokmus,anestol al ddm yok dynce,anestol pomad dıe bsi.snra ymk ydrdm ona,snra regl oldm.ztn olamydm ,eşim carşya gdnce 2tne kasgevşetci ble icmstm.boşa guiti.şmdı olece otruyrm eşim byanda bn bıyanda.!oysa oan elmdn gleni yapmştm,yarısna lkadar ıcmdykn,nfsaldm ıkındm,ndn ıstm dsı kasldm nrde ha ta yapıYrm blmyrmkı;(
ay inşallah hamilesindir (tabi istiyorsanız hemen)
canım ne güzel 2 parmağını ahat yapabiliyormuşsun yok orda duvar falan egzersiz ile genişliyor canım bende 3 yıl evli ve bakireydim zarım esnedi egzersiz yapa yapa kanama olmadı bozulmadı, eşinin duvar sandığı şey ya sen kastığın için gidemiyordur yada açı olarak yanlış ora popoya doğru eğimli gidiyor canım p... de ona göre yerleştirip deneyin. saçma değil biz hepimiz o yollardan geçtik inan, sorun olursa yaz canım.
Merhabalar;
Benim bir sorum olucak, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ben evli ve bakireyim.. Eşimle denemelerimiz sonucu sanki bir duvar varmış gibi hissettiğini söylüyor. Ben kendi başıma 2 parmağımla deneme yaptığımda sıkıntı yaşamıyorum ama onun dışında sanki daha fazla esnemeyecekmiş gibi hissediyorum ki o esnemeyecek sandığım şey kızlık zarı olsa gerek. O zarı genişletmenin&yoketmenin (p...s haricinde) bir yolu var mı :) Bu konuda çok yeni olduğumdan saçma bir soru olduysa kusuruma bakmayın lütfen..
canım ne güzel 2 parmağını ahat yapabiliyormuşsun yok orda duvar falan egzersiz ile genişliyor canım bende 3 yıl evli ve bakireydim zarım esnedi egzersiz yapa yapa kanama olmadı bozulmadı, eşinin duvar sandığı şey ya sen kastığın için gidemiyordur yada açı olarak yanlış ora popoya doğru eğimli gidiyor canım p... de ona göre yerleştirip deneyin. saçma değil biz hepimiz o yollardan geçtik inan, sorun olursa yaz canım.
sağol canım istiyorum tabi vajiyi yendiysem tetikleyen şey annelik isteğiydi hazırım istiyorum şu an sorunsuz ilişki yaşıyorum
da bu kadar erken belirti verir mi?
canım yine de çoğuna göre şanslısın en azından deneyebiliyosun şu bizim yendiğimiz yöntemi bir denesen ne kaybedersin.
kızlarrr size bişey söylüycem ben hep düznsiz adet olurdum yani bir kaç ay düzenliyse diğer ay düzensiz ramazandan önce hormon tahlili yaptırmıştım ve prolaktinim yüksekti bi aylık ilaç vermişti o ilaç hemen düşürüyormuş...ondan sonra adetim düzenlendi hatta geçen ömrümde ilk defa günümden 4-5 gün önce bile adet oldum...en son adet tarihim 7 eylül çoktan olmam gerekiyordu yani geçen hafta idrar testi yaptım negatif çıktı ama ben hala adet olmadım tekrarlıcam testi bi daha sizce hamile olabilirmiyim??hala yenemedim vajinismusu ama çok aşırı derecede bebek istiyorum acaba stresmi yaptım gene offf((
kan testi yaptırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?