Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bir ben bir pati kız pati sen biliyo musun kız? ne çok ziyaretçi var cesaret edip yazın arkadaşlar.

Merhabalar;
Benim bir sorum olucak, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ben evli ve bakireyim.. Eşimle denemelerimiz sonucu sanki bir duvar varmış gibi hissettiğini söylüyor. Ben kendi başıma 2 parmağımla deneme yaptığımda sıkıntı yaşamıyorum ama onun dışında sanki daha fazla esnemeyecekmiş gibi hissediyorum ki o esnemeyecek sandığım şey kızlık zarı olsa gerek. O zarı genişletmenin&yoketmenin (p...s haricinde) bir yolu var mı :) Bu konuda çok yeni olduğumdan saçma bir soru olduysa kusuruma bakmayın lütfen..

kızz nursena hamilemisin yoksaa ayy hadi işallahwalla erken belirti falan bilmem, ama olabilir yani neden olmasın biraz bekle test yaptır hemen canm allah gönlüne göre versin işallah

canım ne güzel 2 parmağını ahat yapabiliyormuşsun yok orda duvar falan egzersiz ile genişliyor canım bende 3 yıl evli ve bakireydim zarım esnedi egzersiz yapa yapa kanama olmadı bozulmadı, eşinin duvar sandığı şey ya sen kastığın için gidemiyordur yada açı olarak yanlış ora popoya doğru eğimli gidiyor canım p... de ona göre yerleştirip deneyin. saçma değil biz hepimiz o yollardan geçtik inan, sorun olursa yaz canım.

canlar,eşımi ecz neye gndrdm xylocaine spray almaYA yokmus,anestol al ddm yok dynce,anestol pomad dıe bsi.snra ymk ydrdm ona,snra regl oldm.ztn olamydm ,eşim carşya gdnce 2tne kasgevşetci ble icmstm.boşa guiti.şmdı olece otruyrm eşim byanda bn bıyanda.!oysa oan elmdn gleni yapmştm,yarısna lkadar ıcmdykn,nfsaldm ıkındm,ndn ıstm dsı kasldm nrde ha ta yapıYrm blmyrmkı;(

saol canım benim yaa inşaallah... Sordum sana çok kez ama görmedln galiba ne durumdasn die ben bile düşünemedim kendimi sen nasl düşündün yafrum

Hem de hiç sayfa atlamam- nası göremedim((
Neolsun) Vaji bitti ama- hala zevk prblmi yaşıyom- ama umurumda deyil))))

Hamd olsun- tebrik ederim canimmm)

nefes al ver ıkın dogumumuz süper geçer usta olduk benim nefes alıp verme olayım komediiiiii

Bu kadar çok `bilgili bakireler` biz olmuşuz ancak))

aklıma ne şeytanlık geldi kız acaba p... anestol sürüp yapsaydık ne olurdu? uyuşur mu kı?

Haha)) anestol sürüp sonra da iki saat uğraşmamız gerekecek))) Boş verr))

geçen burda kk da biri vajinin yapısı için ne yorum yapmış gülmekten çatladım bir kase balın ortasına bir parmak batır sonra eski halini alıyor demiş kızlar :

Hay Allah sizi güldürsün- bal hhaaa)))

ay inşallah hamilesindir (tabi istiyorsanız hemen)

Merhabalar;
Benim bir sorum olucak, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ben evli ve bakireyim.. Eşimle denemelerimiz sonucu sanki bir duvar varmış gibi hissettiğini söylüyor. Ben kendi başıma 2 parmağımla deneme yaptığımda sıkıntı yaşamıyorum ama onun dışında sanki daha fazla esnemeyecekmiş gibi hissediyorum ki o esnemeyecek sandığım şey kızlık zarı olsa gerek. O zarı genişletmenin&yoketmenin (p...s haricinde) bir yolu var mı :) Bu konuda çok yeni olduğumdan saçma bir soru olduysa kusuruma bakmayın lütfen..

canım tamam işte anestol pomad yazan şey, kas gevşetici deneme canım valla aşırı isteksizlik yapıyor ters tepiyor, reglin bitsin ben sana uzun uzun anlatırım nasıl kullanacağını.

Teşekkür ederim canım çok sağol :) ay inşallah :) deneyeceğim, yazarım mutlaka :) iyi geceler diliyorum herkese..

bizim de sorunumuz farklı değil cnm. Ama egzersizler ve buradaki arkadaşların verdiği moral sayesinde atlatacağız inşallah. Egzersiz yapmaya başla sen de.Yavaş yavaş esneyecektir sanırım.En azından ben öyle düşünüyorum.

Teşekkür ederim canım çok sağol :) ay inşallah :) deneyeceğim, yazarım mutlaka :) iyi geceler diliyorum herkese..

nursenacm ,canısı ben başa dondum sanırm,bna anlat sence nasl yapmalym bn anlamyrm,2parmagı sonuna kadaralan bn eşmı yarıdan fazla atlamMYRM.anestol ıse yararmı blmYrwm.mu tsuzum bn

kızlar yeni başlık atan bir üye gördüm.12 yıl eşiyle olamamış ve tüp bebek olurmu soruyodu.gel dedim konuşuyoruz.buraya yönlendirdim ama gelmedi.hatta rica ettim ltfn gel 12 yıl ne demek.daha uğramadı.

kızlarrr size bişey söylüycem ben hep düznsiz adet olurdum yani bir kaç ay düzenliyse diğer ay düzensiz ramazandan önce hormon tahlili yaptırmıştım ve prolaktinim yüksekti bi aylık ilaç vermişti o ilaç hemen düşürüyormuş...ondan sonra adetim düzenlendi hatta geçen ömrümde ilk defa günümden 4-5 gün önce bile adet oldum...en son adet tarihim 7 eylül çoktan olmam gerekiyordu yani geçen hafta idrar testi yaptım negatif çıktı ama ben hala adet olmadım tekrarlıcam testi bi daha sizce hamile olabilirmiyim??hala yenemedim vajinismusu ama çok aşırı derecede bebek istiyorum acaba stresmi yaptım gene offf ((

kan testi yaptırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…