- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.701
kızlarrr size bişey söylüycem ben hep düznsiz adet olurdum yani bir kaç ay düzenliyse diğer ay düzensiz ramazandan önce hormon tahlili yaptırmıştım ve prolaktinim yüksekti bi aylık ilaç vermişti o ilaç hemen düşürüyormuş...ondan sonra adetim düzenlendi hatta geçen ömrümde ilk defa günümden 4-5 gün önce bile adet oldum...en son adet tarihim 7 eylül çoktan olmam gerekiyordu yani geçen hafta idrar testi yaptım negatif çıktı ama ben hala adet olmadım tekrarlıcam testi bi daha sizce hamile olabilirmiyim??hala yenemedim vajinismusu ama çok aşırı derecede bebek istiyorum acaba stresmi yaptım gene offf((
bayağı geçmiş canım:26::26:ama idrarda çıkardı bide kan yaptır yada kendin yap benim 2 gün geçmişti evde test yaptım hemen çıktı yarın al yap bakalım.herhangi bir belirtin var mı? Rabbim en kısa zamanda versin inşallahhh
Gunaydin Kizlarrr:))))
sizin ceneleriniz ne kadarcok dusuyo geceleri yahu:)6
pati'mmm canim valla nasil mutluyum senin icin 2 gundur anlatamam, telefondan yazarjen hlay cekemiyirum ana soz sana, pc basina gecer gecmez cekecem o halayi:)))
arkadaslar nolur siz de asilin egzersizlere, belinay aybice buseumut, lafim ozellikle size, ucundasiniz azicikbisey kaldi sizler de yenmek uzeresiniz hadi kizlar siz de bizi svindirin:))
nursenacim sen nasilsin canim? Nasil gidiyo yolunda mi hersey?
Dun sormustunuz ya hani; dun sabah gebelik testi yaptim canim, negatif cikti sonuc, bu gun de regl oldum, 1 hafta mola verdim ama regl sonras icin hic korkmuyorum artik:)) biter bitmez doktora gidip kontrol yaptiricam hamis kalmak icin:))
kızz ben bi yensem anca gündüzleri girerim bu topiğe
ben ozeldn yazamıyrm,beyonce ve nursena arkadaslarm,beyonce bna yardm et,2parmak tam alıyrm,we eşımı yarıya kadar,snrası yrtlck dlıncek gbi pnsle,ıstemdn kasyrm farknda dglm cnku.o acıyı kalbm kaldrmyo,dayanamXRM
kızlar bende en sonunda başardım 15/10/2011 saat:09:30 itibariyle gelin oldum
canım tebrik ederimnasıl başardınnn
annaaa kıs hamiş değilmisin.ama neden okadar çok günün geçtiki.neyse bebişim önümüzdeki aylara bakalım demi.doktora gitme işinede sevindim.artık istiyorsun demek oluyor.bende yenersem hemen gidecem hamişlik için
Oleyy oleyy oleyyy, 15 Ekim' e 2 gelni çıkardık, çok çok teeşkkür ederim mucizesinsen arkadaşım:)) Ve çok çok tebrik ediyorum seni taze gelin:))) halayını çekerken sana, malm bestemi ithaf ediyorum, "yar saçların lüle lüle vaji sanan güle güle:))
albunea tşk ederim cnm bu mutluluğun tarifi yok eşim gülme krizine girdi ben hala oldumu oldumu diyorum dediğim gibi kızlar acı falan yok olabildiğince rahat olun bana böyle diyenlere kızıyodum nasıl rahat olıyım olamıyorum ama gerçek bu nekadar rahat okadar herşey kolay geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?