Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben ozeldn yazamıyrm,beyonce ve nursena arkadaslarm,beyonce bna yardm et,2parmak tam alıyrm,we eşımı yarıya kadar,snrası yrtlck dlıncek gbi pnsle,ıstemdn kasyrm farknda dglm cnku.o acıyı kalbm kaldrmyo,dayanamXRM

bayağı geçmiş canım:26::26:ama idrarda çıkardı bide kan yaptır yada kendin yap benim 2 gün geçmişti evde test yaptım hemen çıktı yarın al yap bakalım.herhangi bir belirtin var mı? Rabbim en kısa zamanda versin inşallahhh

bana da yokmuş gb gelıyr...kasık ve bel ağrım var ama bu zaten oluyr arada midem bulanıyor ama bununda psıkolojık olması çok yüksek belki yarın belki salı bi daha yapıcam cıkmayınca üzülüyorum ama adet olmamakta sıkıntı verıyor

:82::82::82:günaydınn.çeneniz düşmeye emiii cumadan beri neredeyse 100 sayfa attırmışsınız yawwwww nasıl bitircem ben

annaaa kıs hamiş değilmisin.ama neden okadar çok günün geçtiki.neyse bebişim önümüzdeki aylara bakalım demi.doktora gitme işinede sevindim.artık istiyorsun demek oluyor.bende yenersem hemen gidecem hamişlik için

ben ozeldn yazamıyrm,beyonce ve nursena arkadaslarm,beyonce bna yardm et,2parmak tam alıyrm,we eşımı yarıya kadar,snrası yrtlck dlıncek gbi pnsle,ıstemdn kasyrm farknda dglm cnku.o acıyı kalbm kaldrmyo,dayanamXRM

canım bende senin gibiydim evleneli 1 ay oldu ve iki gün önce başardım iki denememde acı falan olmadı ama öncesi anestol kullandım hep acıkcakmış gibi geliyodu p..s deneemesinde hep baskı oluyodu ve mutsuz son ama bu sefer beynimde dayanıcam acıda olsa hiç bişey sürmedim uyuşturucu falan aklımda yine bir korku vardı ama kafamdaki düşüceler olmadı acı falan yokkkkk umarım biran önce başarırsın

canım tebrik ederim nasıl başardınnn

cnm okadar mutluyumki h.sonu paylaşamadığım için kudurdum resmen...
önceleri eşime dokundurmuyodum bile balayı sonrası hemen dr. gittim ve doktor herşeyin normal olduğunu rahat olmam kasmamam gerektiğini söyledi ama kasmamak mümkün mü beyinde hep acıcakmış gibi düşünce olunca refleks olarak kasıyodum ilk günlerim çok kötüydü bacakalrım titriyodu parmak ucuma kadar bütün vücudum kasılıyodu.. doktorun dediği parmak egz.başladık ama ben yapamıyodum eşimin desteğiyle oluyodu ilk günler işaret parmağıını bile alırken acı hissediyodum neyse ikinci parmak denemesiyle devam ettik her gün değil ama belirli günlerde en son cumartesi günü olmıcak ama deneyelim dedi acayip tedirgin oldum çünkü anestol bile sürmemiştim ama onuda kırmak istemedim yeterince mutsuz ettim düşüncesiyle denedik ve oldu bitti acı falan yok çok şükür allah dermansız dert vermesin umarım tüm kızlar başarırsınız..

Günaydın balım, yok hamiş değilmişim, test üzeri regl de oldum:)) Ben çok istiyorum bebeği hayatım ama bu aralar iş değiştirmeye çalışıyorum, e hamielyken de zor, kimse hamile kadına iş vermez, oysa benim çalışmam lazım. Hem çok istiyorum hem de bu nedenlerden ötürü ertelemek zorundayım malesef. Ama test inegatif görünce de üzülmedim değil:) Umut dünyası işte.

Sen naptın var mı haberler?

kızlar bende en sonunda başardım 15/10/2011 saat:09:30 itibariyle gelin oldum

Oleyy oleyy oleyyy, 15 Ekim' e 2 gelni çıkardık, çok çok teeşkkür ederim mucizesinsen arkadaşım:)) Ve çok çok tebrik ediyorum seni taze gelin:))) halayını çekerken sana, malm bestemi ithaf ediyorum, "yar saçların lüle lüle vaji sanan güle güle:))

albunea tşk ederim cnm bu mutluluğun tarifi yok eşim gülme krizine girdi ben hala oldumu oldumu diyorum dediğim gibi kızlar acı falan yok olabildiğince rahat olun bana böyle diyenlere kızıyodum nasıl rahat olıyım olamıyorum ama gerçek bu nekadar rahat okadar herşey kolay geçiyor

arkadaşlar kusura bakmayin bu sorunu rahatlamasniz çok onemlidir kafanizdan atmalisiniz bizlere lutfen kızmayiniz:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…