- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.881
içimdeki ses senin burada öylesine dolaştığını. böyle bir hastalığının olmadığını söylüyor. daha önce demişsin. doktor bana 2 ay sonraya gün verdi diye. hiç bir hastane öyle uzak tarihe gün vermiyor. çelişkili geldin bana. böyle bir durumu yaşayan biri değilsen arkadaşları yorma. unutmayın burada dalga niyetine olan her kim varsa kul hakkına girmiş oluyor.
aslında ben egzersizlere başladığımdan benimde çok sık tuvaletim geliyor,neden acaba
ozel hastanelerde yaptırabılırsınkı neyse beklıyelım bakalım :)kızlar ben de doktora gittim güya kan testi yaptıracağım kadın adetini kaç gün geçti diye sordu daha adet günüm gelmedi deyince de bakmadı hele bir geçsin öyle bakarız dedi folik asit alıp geldim ben de neyse bakalım bekleyip göreceğim.
ben enson gecenlerde gördüm eskıden fecı etkılıyordu bı ara arkadasım uyardı benı kendıne gel dedıya kızlar, rüyalarımda sürekli kocamın ben ialdattığını görüyorum, dün gece yne gördüm, bıktım artık bu kabuslardan. Ben nasıl kurtulucam bu rüyalardan, sizce bunlarınbir anlamı var mı??
kızlar relg döneminde deneme yapmayınsağlık açısından iyi değil vajinin mikrop kapma olasılığı en yüksek dönem ki zaten dini açıdan da yasak koçişe yanaşma
inşallah tez vakıt ruyan gercek olur canım 2012 vajılı nufus patlamasına vesıle olursun sende:)kızlarrrrrrrr düngece gördüm ikizim olmuş ikisinede biberonda süt veriodum biri içiodu diğeri mızmızlık yapıodu ayyyyyyyyy çok tatlılardı yaaaaaa benistiorum ama
albunea cım vajiyi yenmeden rüyada bebekler falan görülür sonra vajiyi yenersin kocanın aldattığı görülür bizim çilemiz bitmez yaniiiiii
inşallah tez vakıt ruyan gercek olur canım 2012 vajılı nufus patlamasına vesıle olursun sende:)
İlgilendiyin için Allah razı olsun, canım.
27 gün oldu yeneli- yaklaşık 10 defa girdim ilişkiye.
Ama senin bi mesajın vardı- `Vajina birgün geniş açılır, acı vermez, öbürgün kapana bilir` diye- o mesajın beni rahatlatmışdı, çünki vajiyi yendim- ama çok zaman ağrı oluyor, bi de çok özür diliyerek söylüyorum- pe..si tam alınca git- gellerde sanki penis vaji de deyil de, arka tarafa basınc yapıyor- arka tarafda çok ağrı oluyor, bi de çok tuvaletim geliyo.- bunlar olunca da zevk mevk kalmıyo((
2 ay aparatla her neni boyle egzersizyaptım şu hazı bir tek ben alamadım sanırsam
Ya canım, anladığım kadarıyla o klitoris orgazmı yaşıyor ve bu normal- yani bu zevki tatdığı için hemen vajinismusu yenecek diye bişey yok ki(
Anormalikle ne alakası var?
Zaten o egzersiz sırasında uyarilmiyor galiba, egzersizden önce rahatlayıb sonra egzersize geşiyor.
ben de egzersiz dönemi bişey hissetmezdim
amin canm işallahhhhhhh bide ikizim olursaaaaa ooooooooooo değme keyfime
özelden msj atamadığım için yazıyorum,eşimle yapıyorz ya da ben hallediyorum.siz yapmıyor musunuz[/QUOTE9
..........
çok saçma geldi bana eşinle yapmışkenn hazır vajidende kurtul madem bu kadra istekliysennn annnende falan varmımışş peki budurum yada kız kardeşinde ırsi olabiliyormuş yaa bazı arkadaşlar öyle demişti.yani annen hangi yöntemle yapmış gerçi anneler anlatmaz böyle durumu ama
cnm yuzeysel olarak bızde esımle yasıyorduk bazı seylerı bırlesme olmuyordu ama tabıkı hıs uyarılıyordum ama egzersızde hıc oyle bısey olmadı..
Hayatım bende 3-4 gün kaar gecikti
29 ekim Cumhuriyet bayramı
amin canm işallahhhhhhh bide ikizim olursaaaaa ooooooooooo değme keyfime
cnm yuzeysel olarak bızde esımle yasıyorduk bazı seylerı bırlesme olmuyordu ama tabıkı hıs uyarılıyordum ama egzersızde hıc oyle bısey olmadı..
canım bizdede oluyor bahsettğin durum ama arkadaşın anlattığı biraz farklıydı ondan yani
canım bizdede oluyor bahsettğin durum ama arkadaşın anlattığı biraz farklıydı ondan yani
hmm anladım cnmm gecmısı hızlı gectım kusura bakma o halde balımm:))
benım bu esıme bı hallerr oluyo sureklı sertlesme sorunu yasıyor 1 gun oluyor 3- 4 gun bısey olmuyor napıcam ben boyle ya:)butun sınırını benden cıkartıyor bıseyde deyıp kafasına takmasını ıstemıyorum ne yapsam bılemedım...bıde bugun yarın reglı olabılırım olmadan 1 kere olsun dıyorum ters teptı walla bu iş:)
kıs napcan ikizi biz tekini zor taşıyozrabbim çoğul gebelik yaşayanların yardımcısı olsun
benım bu esıme bı hallerr oluyo sureklı sertlesme sorunu yasıyor 1 gun oluyor 3- 4 gun bısey olmuyor napıcam ben boyle ya:)butun sınırını benden cıkartıyor bıseyde deyıp kafasına takmasını ıstemıyorum ne yapsam bılemedım...bıde bugun yarın reglı olabılırım olmadan 1 kere olsun dıyorum ters teptı walla bu iş:)
nursena , beyonce bana yardım edın ,, uzun uzun yazın ozelıme neyapmam gerektgnı bu regl bıtene kdr kndımı hazıerlamak ıstıorum lutfen .
Kıslar yaa ben 2 haftadır egzersiz yapmıyorum 1 haftada eşimden uzak kaldım eve geldiğimde pns denemesi yaptık olmadı ertesi gün tekrar denedik bir kaç deneme sonrasında penisi içime alabildim çok terledim zorlandım ama sonunda alabildim git gelde yaptık ama dün tekrar denemek istedik çünkü girdiğine hala inanamıyordum emin olmak istedim ama bu defa giremedik kayganlaştırıcı sürmeden denemiştik ondan olabilirmi acaba vajiyi yenen arkadaşlarda byle bir durum oldumu acaba ilk gün sevinmiştim ama şuan çok üzgünümegzersize devammı etsem normalde en son 3 parmak almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?