Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şuan haklı olsaydın keşke,bende bukadar ızdırap duymuyor olsaydım.sonuçta bişeyler kazanmak için burdayım.hepimiz gibi ağlama krizlerimizin arkası kesilsin diye uğraşıyorum.kimselerle konuşamadık bunları sizinle dertleşiyorum.ben hastaneden randevu almadım,özel vajinismus tedavisi veren bir hanımdan aldım o da aralkı ayına verdi sanırım başka çalışmalarıda varmış.ister inan ister inanma,hayatımın en korkunç bir ayını yaşadım.bazı konularda farklı gelmiş olabilir size.ama hepimizin bedeni de beyni de psikolojisi de farklı.bunları yazarken bile ağlıyorum,anlayabilir misin bilmiyorum

canım eşin yinede doğum gununu kutlamıs ha sıze ozel ıkınıze aıt bır sekılde degıl ama sonucta hatırlamıs
benımkı doğum gunum geldıgınde hedıye sec alıyım der kı eskıden oyle degıldı
bakalım bı dahakı dogum gunlerımızdee nasıl olucaklar ..
burukluğunu esıne hıssettır ne bekledıgını anlat kı bıdahakıne anı seyler yasanmasın..

ozel hastanelerde yaptırabılırsınkı neyse beklıyelım bakalım :)

ben enson gecenlerde gördüm eskıden fecı etkılıyordu bı ara arkadasım uyardı benı kendıne gel dedı
inşallah bıdaha gormem ama bılıncaltımz ıste yensekte hala bı korku var zamanla gecıcek bunlar canım

kızlar relg döneminde deneme yapmayın sağlık açısından iyi değil vajinin mikrop kapma olasılığı en yüksek dönem ki zaten dini açıdan da yasak koçişe yanaşma

kesınlıkle yazdıklarına katılıyorum reglken cınsel ılışkı olmaz
ve egsersızde saglık acısından olmaz ..

inşallah tez vakıt ruyan gercek olur canım 2012 vajılı nufus patlamasına vesıle olursun sende:)

zevk olayından gectım sımdılık bende su gelgıtllere nasıl alıscam yenen arkadaslar yardım edebılırmı
cok tuhaf bır hıs bu bende egsersızde wc ıstegı oluyordu ılıskı oncesı tuvalete gıdıyorum kı o an onunlada ugrasmıyım bıde

2 ay aparatla her neni boyle egzersizyaptım şu hazı bir tek ben alamadım sanırsam

bende egsersızde neler yaptım ama zevk haz bana da cok uzak gelıyo

Ya canım, anladığım kadarıyla o klitoris orgazmı yaşıyor ve bu normal- yani bu zevki tatdığı için hemen vajinismusu yenecek diye bişey yok ki(

Anormalikle ne alakası var?
Zaten o egzersiz sırasında uyarilmiyor galiba, egzersizden önce rahatlayıb sonra egzersize geşiyor.

ben de egzersiz dönemi bişey hissetmezdim

katılıyorum canım sana ben ılk egsersızımı yaparken bana once kendını uyar sonra egsersız yap demıstı burdan bırı
hosuma gıtmesede ılk gunlerde oyle egsersız yapıyordum ıcersı ıslak olunca aparat rahat gırıyor dıye
ama sonraları bıraktım yanı egsersız ve ılıskı olsunda nasıl yaparsa yapsın deneyenler

Hayatım bende 3-4 gün kaar gecikti

bakalım bende nekadar gecıkıcek kı ıyı aslında gecıkmesı nekadar cok yaparsam okadar daha guvenım gelır

29 ekim Cumhuriyet bayramı

vacılılerım kurtulma gunu super :)

amin canm işallahhhhhhh bide ikizim olursaaaaa ooooooooooo değme keyfime

ben dogumdan bıle tırsan bırıyım aslında ama vajıyı yendım onuda basarıırm dye telkın edıyorum
ıkız bebek ıstıyorsan olur inşallah ama ben tek bebekle acılısı yapmak ısterım
ve normal dogumla suda doğuma taktım ciddi ciddi

ve kızlar nıhayet son sayfaya geldım masallah herkes cosmus oku oku bıtmıyor :)
belınaycım takıptesın busemut canım aslında bu ısler senın ıcın kacma bahanesı aslında
ıkıara bır derede egsersızını yapabılırısn gıden senden gıdıyor bend sureklı bırseylerı bahane edıyordum
hadı ıkınızdende guzel haberler alalım inşallah ..

benım bu esıme bı hallerr oluyo sureklı sertlesme sorunu yasıyor 1 gun oluyor 3- 4 gun bısey olmuyor napıcam ben boyle ya:)butun sınırını benden cıkartıyor bıseyde deyıp kafasına takmasını ıstemıyorum ne yapsam bılemedım...bıde bugun yarın reglı olabılırım olmadan 1 kere olsun dıyorum ters teptı walla bu iş:)

canım eşlerde psikolojik olarak etkileniyor.benim eşimde de erken boş...vardı.deneme bile yapamıyoduk.sonra sonra alıştı şimdi tamamen geçti şükür boşver bişi deme sen

kıs napcan ikizi biz tekini zor taşıyozrabbim çoğul gebelik yaşayanların yardımcısı olsun

kızz wallla benm kuzenim 4aylık hamile hemde 3üz o 3tane taşıosa bende 2tane taşırım herhaldee ayyyyy vajiyi yendm bide ikizim kaldı
benm teyzelerim falan hep 2iz doğurdu annemler diio kesin sende ikiz doğurursun ben pek istemiorum ama banada aşıladılar

aynı sorundan muzdarıbız eskıden sureklı ıster ben korkumdan kacardım kavga hır gür olurdu
sımdıde yendıgm gunde bıle ben zorladım esımı off yendık ama sorunlar bıtmıyor
benımkı guya prezer.. onu zorluyormus ondan sertlesmıyormus falan
ıyıde yıllarca onu kullanan var ne alaka bıde siniri stresı bana yansıyor
5 yıl korkulaırmdan kacmanın bedelını oduyorum
onun ıcın lutfen ısın basındayken korkunuzun ustune dusun arkadaşlar..
ınsallh regl olmadan bıdaha yapabılırsınız nilay ben bugun ara verdım regl olma belrıtımde yok
gece yada yarın esım gııcklık etmezse denıcem yıne

Kıslar yaa ben 2 haftadır egzersiz yapmıyorum 1 haftada eşimden uzak kaldım eve geldiğimde pns denemesi yaptık olmadı ertesi gün tekrar denedik bir kaç deneme sonrasında penisi içime alabildim çok terledim zorlandım ama sonunda alabildim git gelde yaptık ama dün tekrar denemek istedik çünkü girdiğine hala inanamıyordum emin olmak istedim ama bu defa giremedik kayganlaştırıcı sürmeden denemiştik ondan olabilirmi acaba vajiyi yenen arkadaşlarda byle bir durum oldumu acaba ilk gün sevinmiştim ama şuan çok üzgünüm egzersize devammı etsem normalde en son 3 parmak almıştım

nursena , beyonce bana yardım edın ,, uzun uzun yazın ozelıme neyapmam gerektgnı bu regl bıtene kdr kndımı hazıerlamak ıstıorum lutfen .

canım özeline de yazarım burdan da anlatıyorum, önce regl döneminde falan da derin derin nefes alıp karnına vermeyi deneyebilirsin ve kendi kendine telkin yapabilirsin yeneceğim diye bir de ben spor yaparak bacaklarımı esnetmeyi deniyordum regl iken bir an önce bitse de başlasam diye düşünüyosun hiç hız kesme egzersiz yaparken de uzun tut süreyi 1-2 saatini ayır.

Canım sen p..s denemesi yapamdan önce 5-10 dakika 3 parmak egzersiz yap, herşey düzelir tecrübeyle sabittir:)) üzme kendini hiç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…