- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.061
saol cnm. amin.
psikolojim çok bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum. sürekli ağlıyorum.
canım başınsagolsunallah sabır versin....ayy ben çok kötü oldum yaa..
basın sagolsun canım allah gerıde kalanlarınıza sabır versın....
sağol canım ben,m amin. teyzenede çok geçmiş olsun.
kardeşiminde akciğerinde bi sorun çıktı. iyileşicek inşallah. kaç gündür aptal gibiyim. Allah herkese sağlık versin en büyük zenginlik sağlık. gerisi boş gerçekten. geçmişe fazla bakamadım.
pati yenmiş çok tebrik ediyorum onu. gelince halayını çekerim.
başka yenen varsada onlarıda tebrik ederim. birazdan çıkmam lazım
canım sen egzersiz yap çok az zamanda yeneceksin, bak doktor da ince esnek demiş rahat olur demiş, bebeği kafana takma canım o da birgün olur ama anlattığın yöntemle zor çünkü spermler çok çabuk ölüyor canım benim bildiğim doktorlar uygun ortamda alıp döllendirip öyle yerlştiriyorlar, insan zor durumda kalınca herşeyden medet umabiliyor seni anlayabiliyorum, ama yanlış yöntem, burda kimseyle alay etmeyin arkadaşlar lütfen biraz ciddiyetle ve samimiyetle yaklaşın zaten insanların sorunları var bir de sizin alaylarınıza üzülmesinler...
doktor 3 ile 6 dk arasnda dısarıda spermlern öldüğünü söyledi. bn 1 dk sürmedn hemen içime aktarıyorum onu yaparkn o kdr hızlıyımki parmak egzerszlerm işe yarıyo şırıngayı bile pat diye sokabiliyorum artık daha da umutluyum ufak bi ilerlemede bile çocuklar gibi mutlu oluyorum. =) İnşallah yenicem bu belayı Allahım büyük. Çok saol ilgilendiğin için, diğerlerini ise Allaha havale ediyorum..
SLM KIZLAR NEDEN BUGÜN UMUTSUZ BAKIYIM HERKES KIZLAR HERŞEY SİZDE SİHİRLİ DEĞNEK ELİNİZDE YENİCEKSİNİZ EMİN OLUN YENİNCEDE AY BU MU DİYECEKSİNİZ
Hay ağzın baL[SUB][/SUB] yesinnn :)
doktor 3 ile 6 dk arasnda dısarıda spermlern öldüğünü söyledi. bn 1 dk sürmedn hemen içime aktarıyorum onu yaparkn o kdr hızlıyımki parmak egzerszlerm işe yarıyo şırıngayı bile pat diye sokabiliyorum artık daha da umutluyum ufak bi ilerlemede bile çocuklar gibi mutlu oluyorum. =) İnşallah yenicem bu belayı Allahım büyük. Çok saol ilgilendiğin için, diğerlerini ise Allaha havale ediyorum..
cnm madem sırıngayı sokuyosun muma bırkac kat pecete sarıp prezervatıf gecırıp oyle denemenı tavsıye ederım bız bu sekılde yendık yavas yavas kalınlastırrarak...
evet doktor bana da verdi mum egzersizi ama senin dediğin gibi denemedim bide öyle yapıcam ay inşallah bnde yenerm yaa bu kdr gelebildm rahat rahat itebiliyorum bişiler artık
canım bıldıgın beyaz mumlar var onlar dan al once 2 kat pecete gecır ama mumun ucuna sarma peceteyı rahat gırsın ben oyle yapıyordum sonra strecle prezervatıfı gecır ve bol jel kullan ben okey jel tavsıye ederım gercekten faydasını goruceksın ılkte bıraz zorlanabılırsın ama sakın pes etme daha ben yeneli 10 gun oldu huzurlu oluyo ınsan ve bunu herkez hakedıyor...
şey nilay bişi dicem doktor parmak egzersizinde zar bozulmaz dedi bozulması içn silndir gbi bişi girmesi lazm dedi bu senn dediğini yaparsm bozulur dimi.. Eşmleykn yapiym o dediğini en iyisi. Daha biz bozamadık ..
şey nilay bişi dicem doktor parmak egzersizinde zar bozulmaz dedi bozulması içn silndir gbi bişi girmesi lazm dedi bu senn dediğini yaparsm bozulur dimi.. EŞmleykn yapiym o dediğini en iyisi. Daha biz bozamadık ..
yani o konuda ben bısey demım cunku gecen sene 1 kere uyusturucu ılaclarla bırlkte olduk esımle benım kzılıgım o zmn bozulmustu ama dıger arkadaslar belınay aybıce busemumut duyun benı...arkadaslar daha ıyı bılır yanlıs bılgı vermım sana ama zar olayına fazla gırme sen dusunme bak bız yasıyoruz bıze bırsey olmadı oyle dusun...
bende zar yırtılır diye egzersiz yapamıyorum.zaten benim korkum zarın yırtılması parmağım azcık deyse feci kasılıyorum.acaba uyuşturucu ilac dediğin nedir.ben belden aneztezi düşünüyorum.şu zar bi yırtılsaydı ondan sonra korkmadan egzersiz yapabilirdim.ne varki zardan demeyin psikolojik işte.bi türlü aşamıyorum.lütfen ilacın ismini yazarmısın.en azından anezteziye gerek kalmaz.
bende zar yırtılır diye egzersiz yapamıyorum.zaten benim korkum zarın yırtılması parmağım azcık deyse feci kasılıyorum.acaba uyuşturucu ilac dediğin nedir.ben belden aneztezi düşünüyorum.şu zar bi yırtılsaydı ondan sonra korkmadan egzersiz yapabilirdim.ne varki zardan demeyin psikolojik işte.bi türlü aşamıyorum.lütfen ilacın ismini yazarmısın.en azından anezteziye gerek kalmaz.
canım ben de mumla yaptım esnettiğim için bozulmadı zar, nerdeyse 1 ay olacak, acı falan yok hem bak sen iyi durumdasın çok az bir egzersiz ile yeneceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?