Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saol canm kardeşinede çok geçmiş olsun dualarımız seninle canm benm..

doktor 3 ile 6 dk arasnda dısarıda spermlern öldüğünü söyledi. bn 1 dk sürmedn hemen içime aktarıyorum onu yaparkn o kdr hızlıyımki parmak egzerszlerm işe yarıyo şırıngayı bile pat diye sokabiliyorum artık daha da umutluyum ufak bi ilerlemede bile çocuklar gibi mutlu oluyorum. =) İnşallah yenicem bu belayı Allahım büyük. Çok saol ilgilendiğin için, diğerlerini ise Allaha havale ediyorum..

SLM KIZLAR NEDEN BUGÜN UMUTSUZ BAKIYIM HERKES KIZLAR HERŞEY SİZDE SİHİRLİ DEĞNEK ELİNİZDE YENİCEKSİNİZ EMİN OLUN YENİNCEDE AY BU MU DİYECEKSİNİZ

cnm madem sırıngayı sokuyosun muma bırkac kat pecete sarıp prezervatıf gecırıp oyle denemenı tavsıye ederım bız bu sekılde yendık yavas yavas kalınlastırrarak...

cnm madem sırıngayı sokuyosun muma bırkac kat pecete sarıp prezervatıf gecırıp oyle denemenı tavsıye ederım bız bu sekılde yendık yavas yavas kalınlastırrarak...

evet doktor bana da verdi mum egzersizi ama senin dediğin gibi denemedim bide öyle yapıcam ay inşallah bnde yenerm yaa bu kdr gelebildm rahat rahat itebiliyorum bişiler artık

evet doktor bana da verdi mum egzersizi ama senin dediğin gibi denemedim bide öyle yapıcam ay inşallah bnde yenerm yaa bu kdr gelebildm rahat rahat itebiliyorum bişiler artık

canım bıldıgın beyaz mumlar var onlar dan al once 2 kat pecete gecır ama mumun ucuna sarma peceteyı rahat gırsın ben oyle yapıyordum sonra strecle prezervatıfı gecır ve bol jel kullan ben okey jel tavsıye ederım gercekten faydasını goruceksın ılkte bıraz zorlanabılırsın ama sakın pes etme daha ben yeneli 10 gun oldu huzurlu oluyo ınsan ve bunu herkez hakedıyor...

şey nilay bişi dicem doktor parmak egzersizinde zar bozulmaz dedi bozulması içn silndir gbi bişi girmesi lazm dedi bu senn dediğini yaparsm bozulur dimi.. EŞmleykn yapiym o dediğini en iyisi. Daha biz bozamadık ..

şey nilay bişi dicem doktor parmak egzersizinde zar bozulmaz dedi bozulması içn silndir gbi bişi girmesi lazm dedi bu senn dediğini yaparsm bozulur dimi.. EŞmleykn yapiym o dediğini en iyisi. Daha biz bozamadık ..

yani o konuda ben bısey demım cunku gecen sene 1 kere uyusturucu ılaclarla bırlkte olduk esımle benım kzılıgım o zmn bozulmustu ama dıger arkadaslar belınay aybıce busemumut duyun benı...arkadaslar daha ıyı bılır yanlıs bılgı vermım sana ama zar olayına fazla gırme sen dusunme bak bız yasıyoruz bıze bırsey olmadı oyle dusun...

bende zar yırtılır diye egzersiz yapamıyorum.zaten benim korkum zarın yırtılması parmağım azcık deyse feci kasılıyorum.acaba uyuşturucu ilac dediğin nedir.ben belden aneztezi düşünüyorum.şu zar bi yırtılsaydı ondan sonra korkmadan egzersiz yapabilirdim.ne varki zardan demeyin psikolojik işte.bi türlü aşamıyorum.lütfen ilacın ismini yazarmısın.en azından anezteziye gerek kalmaz.

anladım canım bide haydar dümenn reçetesi diyolar işte uyuşturucu kremler haplar fln onlarla oluyomuş ilk ilişki galiba. artık herşeyi denicem yolu yok ama ilaçsız kremsiz pamak ve şırınga sokabiliyorum bunlaarı kremsz yapabiliyorumm .

canım ben de mumla yaptım esnettiğim için bozulmadı zar, nerdeyse 1 ay olacak, acı falan yok hem bak sen iyi durumdasın çok az bir egzersiz ile yeneceksin.

canım zar duvar gibi bişi deil orası ztn delik adet kanı nerden geliyo sanıyosun parmagın kolayca girer bn doktora gttm kadın direk parmagını attı bozulmaz mı dedm hayır dedi silindir gibi bişi girmesi lazm dedi. onun için rahat rahat yap egzerszlerini. ama ilkini yapim sonra aegzersize geçerm diyosan burda başaran arkdşlar var darısı başımıza onlar daha iyi bilir. ama emla diye bi krem var uyuşturuyomuş bide gleit glen diye çok kaygan jel var bnlarla yapan çokmuş. Yinede doktora sormadan kullanılmamalı bence. umarım atlatırsın yaa çok zor çok off =(

canım bizim uyuşturucu krem dediğimiz şeyler emla ve anestol, anestezi yaptırma canım hangi birgün yaptıracaksın sonrasında daha kötü hissedebilirsin, insan kendini tecavüze uğramış gibi hissedebilir demişti psikiyatr canım parmakla bozan ben pek duymadım, her fırsatta da söylüyorum yeteri kadar esnettiğiniz ve yeteri kadar ıslaklık olduğu sürece zar esniyor yırtılmıyor, kanamıyor, bozulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…